Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
εγω δεν ειπα ποτε οτι δε παιζουν οι γυναικες μπαλα στο ταξι μαζι μου..παιζουν και παρα παιζουν εγω λεω οτι απλα μενουν στο παιχνιδι.
ποια κοιταει ρε πυροβολιμενε το καλο χαρακτηρα ολες τα κωλοπαιδα θελουνε και διαλαλουνε μεχρι το τραγουδι της ζοζεφιν κι ο σαββιδης το λενε ολοι αλβανοι γαμανε τις ελεηνιδες μεχρι και ποστ πως γινεσαι κακο παιδι υπαρτχει
μένουν στο παιχνίδι μόνο και δεν προχωράνε στο ψητό όπως όλες οι κλασικές Ελληνίδες. Δεν είναι κάτι το ουαου απλώς τα πολλά κόμπλεξ που έχει η μέση Ελληνίδα μέσα στο μυαλό της δημιουργούν τέτοιες πρακτικές να παίζουν μπάλα αλλά όταν είναι η ώρα να μπουν στο κυρίως πιάτο κάνουν πίσω.εγω δεν ειπα ποτε οτι δε παιζουν οι γυναικες μπαλα στο ταξι μαζι μου..παιζουν και παρα παιζουν εγω λεω οτι απλα μενουν στο παιχνιδι.
Εγώ το καταλαβαίνω αμεσω ότι οι ελλεινιδες κοροϊδεύουν και το κάνουνε για επιβεβαίωση, φυσικά αν το σινεχισεος θα ρίξουμε χιλοπιτα.. Οπότε λέω ούτε τα κοιτάω τα σκουπίδια, αξία εγώ δεν δίνω στις ελλεινιδες να πανε. Μετά στο πιρφορο τους να με κοροϊδεύουν.. Ξέρεις τι λένε?ο ταρίφα το λιγουρια μου την έπεσε ο κακομοίρης και εγώ αφού τον έπαιξα για να γελάσω στο τέλος του έριξα χιλοπιτα.. Έτσι λένε τα σκουπίδια οι ελλεινιδες μετάξυ τους??εγω δεν ειπα ποτε οτι δε παιζουν οι γυναικες μπαλα στο ταξι μαζι μου..παιζουν και παρα παιζουν εγω λεω οτι απλα μενουν στο παιχνιδι.
Μετά τα 30 όλες θέλουν τα καλά παιδια για να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά και να τους βάλουν στο βρακί τουςποια κοιταει ρε πυροβολιμενε το καλο χαρακτηρα ολες τα κωλοπαιδα θελουνε και διαλαλουνε μεχρι το τραγουδι της ζοζεφιν κι ο σαββιδης το λενε ολοι αλβανοι γαμανε τις ελεηνιδες μεχρι και ποστ πως γινεσαι κακο παιδι υπαρτχει
Στο ελλαντα έχουμε το παράξενο φαινόμενο να είσαι κανονιλος, η και όμορφος ακομα,και,αν δεν έχεις παρέες με μουνια, ναηπορεις να βρεις γκόμενά με τίποτα.. Είσαι είναι μοναδικό φαινομενο στο πλανητη αυτό που συμβαίνει στη σκατοχωρα αυτή.... Ο τύπο
Εγώ άμα την πέσω σε καμία ελλεινιδα στο δρόμο βλέπω στην αρχή που με κοροϊδεύει αμα είναι μαζί με τις φιλενάδες.. Εγώ όμως ψιλονευριαζω και της λέω μαλακίες γισιτ γελάς γιατί δε μου μιλάς, δε με γουστάρεις, εκεί τις βλέπεις πως μαζεύονται Σα βρεγμένα γατάκια, δε μιλά ε καθόλου το βλεμμα κάτω και όπου φύγει φύγει.. Θρασυδειλες είναι οι ελλεινιδες.. Καντο αυτό στο ταξι να σπάσεις πλάκα χεζονται πάνω τους?
πες τα ρε φιλε 2 στους 10 οχι γιατι εχω ρωτησει εξω ή οπουδηποτε αλλου και λενε γαμανε κατι 5 στους 10 6 κλπ καποιοι λεγαν και 7με 8 στους 10 θα μας τρελανουνΠοιοι περισσότεροι γαμανε βρε τυπε πρωτάθλημα στην αγαμια έχει το ελλαδισταν??.. Ένας γαμαει δέκα τον παίζουνε.. Και αυτός. Ο ένα ςβρξκε μέσω κύκλου η είχε κοινή παρέα με το γκόμενάκι.. Αντε επειδή είμαι large θες να σου βάλω 2 στους 10 παραπάνω δεν παει με τη καμια η αναλογία... 3 στους 10 μου φαίνεται υπερβολικά καλό νουμερο??
αν σας περασουν για ψιλοπεριεργο,ακομη καλυτερα!
Κάτι ελλεεινίδες πήγαν στο πιο πολυσύχναστο μέρος της παραλλλίας Θεσσαλλλλονίκης να "γυμναστούν", στις ομπρέλες. Με κολάν και κάνανε καθίσματα με τις κωλάρες τους προς το... κοινό. Στα 3 μέτρα στέκονταν 3 λαθροπιθήκια και κοίταζαν κυριολεκτικά σαν όρνια τις κωλάρες. Έσκασα στα γέλια με το θέαμα. Αυτές αν τις κωλοπηδήξουν τα πάκια θα κλαίγονται στις σκατιάνες
Kαμία σχέση. Οι ελλεεινες μετά βίας κοιτάμε στα κλεφτά ή άντε το πολύ για 45 μοίρες τόξο όταν ο στόχος είναι κινούμενος και εντυπωσιακός. Τα ορκ κοιτούσαν έτσι για λεπτά ολόκληρα ακίνητοιΚαι κάτι Έλληνες 40-50-60 έτσι ακριβώς κοιτάνε τα κωλαράκια.Μερικοί την πέφτουνε κιόλας
Ή σε τίποτα επαρχιακές καφετέριες με κανα 30 ψωλές μέσα,αν σκάσει μύτη καμια γκόμενα την κοιτάνε σαν να μην έχουν ξαναδεί γυναίκα
Κι άλλο πρόβλημα βρήκε ο Σαντμαν ορμώμενος από μια λέξη είπε και άλλα πράγματα ο συναγωνιστήςΑν σ'έχουν για περίεργο,ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
Το περίεργος το εννοoύν αντικοινωνικός,αγάμητος,μπορεί και gay
Καλύτερα κωλόπαιδο,χασικλής,αληταράς,αλλά ΟΧΙ περίεργος
Ολες αυτες θελουν εναν καλο γ@μια για να τους βγαζει τον προστυχο εαυτο τους, οταν τις παιρνει απο κω.. Μονο ετσι κ@βλωνουν οι συγκεκριμενες και ταξιδευει το μυαλο τουςΜετά τα 30 όλες θέλουν τα καλά παιδια για να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά και να τους βάλουν στο βρακί τους
Σιγά μη γαμανε οι 7 στους 10..γεματη μπουρδελα είναι η Αθήνα, άμα γαμαγανε τ7 στους δέκα θα είχανε κλείσει όλα τα μπουρδελα.. Δεν υπάρχει άλλη ποη στο κόσμο με τόσα μπουρδελα,άρα υπάρχει πείνα..πες τα ρε φιλε 2 στους 10 οχι γιατι εχω ρωτησει εξω ή οπουδηποτε αλλου και λενε γαμανε κατι 5 στους 10 6 κλπ καποιοι λεγαν και 7με 8 στους 10 θα μας τρελανουν
Όταν λέμε οι γκόμενές γουστάρουν να είσαι περίεργος εννοουν να αφίξεις ιπονοουμενα ξέρω εγώ ότι πας γιπεδο και παίζεις ξολο με τους μπάτσους ότι σπροχνεις λίγο μαύρο και βγαζεις λεφτά.. Τέτοια περίεργα τα γουστάρουν.. Δε γουστάρουν περίεργος με την έννοια να μην έχεις γκόμενά λεφτά και να κοιτάς σαν πεινασμένος τις γκόμενές, αυτό είναι περίεργος με την κακή εννοια?Κι άλλο πρόβλημα βρήκε ο Σαντμαν ορμώμενος από μια λέξη είπε και άλλα πράγματα ο συναγωνιστής
Είσαι αγιάτρευτος τύπε ! όταν καταλάβεις ότι το κορτάρισμα και το να φας γυναίκα είναι μαραθώνιος και όχι 100αρι θα ναι η μέρα που δεν θα χει ψωμί η χώρα
Καλές κλάψες και τα φιλιά σου στις κατσκούλες εκεί στη κωριό
Στο Σαντ να τα λες αυτά που ναι μυρωδιάς μπας και ξεκολλήσει το εργαλείο από τη μίρλαΌταν λέμε οι γκόμενές γουστάρουν να είσαι περίεργος εννοουν να αφίξεις ιπονοουμενα ξέρω εγώ ότι πας γιπεδο και παίζεις ξολο με τους μπάτσους ότι σπροχνεις λίγο μαύρο και βγαζεις λεφτά.. Τέτοια περίεργα τα γουστάρουν.. Δε γουστάρουν περίεργος με την έννοια να μην έχεις γκόμενά λεφτά και να κοιτάς σαν πεινασμένος τις γκόμενές, αυτό είναι περίεργος με την κακή εννοια?
Σιγά μη γαμανε οι 7 στους 10..γεματη μπουρδελα είναι η Αθήνα, άμα γαμαγανε τ7 στους δέκα θα είχανε κλείσει όλα τα μπουρδελα.. Δεν υπάρχει άλλη ποη στο κόσμο με τόσα μπουρδελα,άρα υπάρχει πείνα..
Δεν είναι τυχαίο που σε πολλές χώρες η πορνεία είναι παράνομη....θεωρείται περιττή...υπάρχει τόση προσφορά γυναικών που παρά τις κομπλεξικες υπάρχουν αρκετές ακόμα διαθέσιμες.Εδω στην Ελλάδα...καληνύχτα κι έφεξε.Σιγά μη γαμανε οι 7 στους 10..γεματη μπουρδελα είναι η Αθήνα, άμα γαμαγανε τ7 στους δέκα θα είχανε κλείσει όλα τα μπουρδελα.. Δεν υπάρχει άλλη ποη στο κόσμο με τόσα μπουρδελα,άρα υπάρχει πείνα..
Σκατοχώρα να λες το μπουρδέλο σουΔε μιλάμε να είσαι ντροπαλός η πχ; 120κιλα,αυτοι δεν βρίσκουν με τίποτα γυναίκα.. Στο ελλαντα έχουμε το παράξενο φαινόμενο να είσαι κανονιλος, η και όμορφος ακομα,και,αν δεν έχεις παρέες με μουνια, ναηπορεις να βρεις γκόμενά με τίποτα.. Είσαι είναι μοναδικό φαινομενο στο πλανητη αυτό που συμβαίνει στη σκατοχωρα αυτή....
Δεν είναι τυχαίο που σε πολλές χώρες η πορνεία είναι παράνομη....θεωρείται περιττή...υπάρχει τόση προσφορά γυναικών που παρά τις κομπλεξικες υπάρχουν αρκετές ακόμα διαθέσιμες.Εδω στην Ελλάδα...καληνύχτα κι έφεξε.
Στη Σουηδία που η πορνεία είναι παράνομη κάπου διάβασα για πάνω από 5000 βιασμούς τον χρόνο.Δεν είναι τυχαίο που σε πολλές χώρες η πορνεία είναι παράνομη....θεωρείται περιττή...υπάρχει τόση προσφορά γυναικών που παρά τις κομπλεξικες υπάρχουν αρκετές ακόμα διαθέσιμες.Εδω στην Ελλάδα...καληνύχτα κι έφεξε.
εκει ειναι το πρόβλημα..πως να κανω το καλο παιδι οταν βγαίνω με μια εμπειρη γυναίκα και "νιώθει" οτι εχω παρελθον? (οτι μαλλον δεν θα ειμαι "φρόνιμος" εννοω )Μετά τα 30 όλες θέλουν τα καλά παιδια για να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά και να τους βάλουν στο βρακί τους