vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.623
- Πόντοι
- 5.827
Τουλάχιστον κάπου μετράς αν και ταρίφας.μου την εχουν πεσει γκει ομως...μερικοι και ασχημα μαλιστα εναν θα τον αρπαγα αν δεν σταμάταγε (απο beat)
Τουλάχιστον κάπου μετράς αν και ταρίφας.μου την εχουν πεσει γκει ομως...μερικοι και ασχημα μαλιστα εναν θα τον αρπαγα αν δεν σταμάταγε (απο beat)
οχιιιιιιιενας αλλος πουστης την ειχε βγάλει εξω και την επαιζε οσο μου μιλουσε...ηταν 4 το πρωι,ερημια και τον πηγαινα νεα μακρη,ειχε βάλει την τσαντα του διπλα και δεν φαινόταν
Έπρεπε να παντρευτείς μια απ' τις κόρες της γριάς.Κατάλαβα κι εγώ που είμαι στο χειρονακτικό επάγγελμα με το πουλί στο χέρι θα καταλήξω
Φοβήθηκα το σκηνικό ρε συ, ήταν κάπωςΈπρεπε να παντρευτείς μια απ' τις κόρες της γριάς.
Σιγά, το πολύ πολύ να σε βιάζανε.Φοβήθηκα το σκηνικό ρε συ, ήταν κάπως
Μισόν αιώνα πριν θα ήσουν περιζήτητος...Κατάλαβα κι εγώ που είμαι στο χειρονακτικό επάγγελμα με το πουλί στο χέρι θα καταλήξω
Τουλάχιστον βγάζω αξιοπρεπές μεροκάματοΜισόν αιώνα πριν θα ήσουν περιζήτητος...
Είναι και αγράμματος όμως.Μισόν αιώνα πριν θα ήσουν περιζήτητος...
Γιατί νομίζεις πήγα στο χειρονακτικό επάγγελμαΕίναι και αγράμματος όμως.
Ίσως κάποιες να σε γουστάρουν για τα λεφτά σου....για κοινωνική θέση θα παντρευτούν πολιτικό μηχανικό,γιατρό η Δ.Υ.Τουλάχιστον βγάζω αξιοπρεπές μεροκάματο
Μπα δεν είμαι για γάμους εγώ μύστη, ελεύθερο πουλί πάνταΊσως κάποιες να σε γουστάρουν για τα λεφτά σου....για κοινωνική θέση θα παντρευτούν πολιτικό μηχανικό,γιατρό η Δ.Υ.
Επιστήμονας στον τομέα σου είσαι...απλώς εσύ λερώνεις τα χέρια σου...άσε που τώρα και οι γιατροί εκατό φορές την μέρα πασαλειβονται με αντισηπτικά.Γιατί νομίζεις πήγα στο χειρονακτικό επάγγελμα
Μπορεί να σε ψήσει κάποια φραγκατη ,όμορφη πελάτισσα σου.Μπα δεν είμαι για γάμους εγώ μύστη, ελεύθερο πουλί πάντα
Παίζουν αυτά το ξέρωΕπιστήμονας στον τομέα σου είσαι...απλώς εσύ λερώνεις τα χέρια σου...άσε που τώρα και οι γιατροί εκατό φορές την μέρα πασαλειβονται με αντισηπτικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί να σε ψήσει κάποια φραγκατη ,όμορφη πελάτισσα σου.
Ωραίος μύστη
αυτες τις κουβέντες δεν θα τις δειτε απο ελλεηνίδα
Ευκαιρία τώρα τύπε να την τρέχεις δικαστήρια. Στείλε ένα mail στον εισαγγελάτο να σε κατευθύνει τι και πώςΜετα το 2ο εκβιασμο που χω περασει κομμενα ολα , προτιμω να λεω ψεμματα παρα να ξερει για μενα . Καλος μαλακας ημουν
Και τι δουλειά πρέπει να κάνουμε για να γαμήσουμε δηλαδή
Σιγά μην πάω να σπουδάσω για να γαμήσω κιόλας ρε τύπε...Γιατρός,δικηγόρος,γυμναστής,αστυνομικος,πυροσβεστης,καθηγητής χορού/γιόγκα,ομπρελάς σε νησί,και οτιδήποτε έχει να κάνει με νύχτα,μαγαζιά κλπ
κάποια εχουν καλα φράγκα...υδραυλικος πχΓιατί νομίζεις πήγα στο χειρονακτικό επάγγελμα