argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.563
- Πόντοι
- 9.297
Σε νησί είναι πιθανό να λέει αλήθεια...αν ήσουν στον Έβρο σίγουρα υπερέβαλλε.Σε νησί ήμουν. Τι σχέση έχει;
Σε νησί είναι πιθανό να λέει αλήθεια...αν ήσουν στον Έβρο σίγουρα υπερέβαλλε.Σε νησί ήμουν. Τι σχέση έχει;
Ήταν νησί της άγονης γραμμής τύπε. Με το ζόρι μπάρμαν στην Πάρο πάει με τόσες, πόσο μάλλον ταρίφας σε νησί παραμεθορίου.Σε νησί είναι πιθανό να λέει αλήθεια...αν ήσουν στον Έβρο σίγουρα υπερέβαλλε.
Βλαδίμηρε μην πτοείσαι...για να εκτιμήσεις το χαβιάρι,το προσούτο και το καπνιστό κασέρι πρέπει να φας πρώτα πιο ταπεινά φαγητά.Ενα φιλαράκι μου ένα φεγγάρι έκανε τον ταρίφα δούλευε μόνο νύχτα και συνέχεια πέρναγε από τις μαύρες πίσω απο το δημαρχείο
Ίσως εννοουσε 150....Ήταν νησί της άγονης γραμμής τύπε. Με το ζόρι μπάρμαν στην Πάρο πάει με τόσες, πόσο μάλλον ταρίφας σε νησί παραμεθορίου.
Ορμα ρε μεγάλε....όλους στο ίντερνετ τους βρίσκει;Δίπλα μου με εις ένα γκόμενάκι με τους γονείς της αδύνατη όλη μέρα εξαφανισμένη είναι φεύγει το μεσημέρι γυρνάει καθημερινές 1 2 το βράδυ Σάββατα δε γυρνάει καθόλου το ξέρω γιατί έχει ένα σμαρτ το βλέπω που λείπει.. Φαντάσου τώρα απλά μια καλή γκόμενά όπως αυτή τι πουτσα τρώει.. ?. Το βλέπω το σμαρτ λείπει από την Πέμπτη μο ο τους πουτσους που έχει φάει τόσες μέρες δε ρίχνουμε εμείς σε πέντε χρονια??
και γω απογευμα-νυχτα δουλευω..μεχρι 5.Αποφευγω τις πρωινες ωρες με κινησηΕνα φιλαράκι μου ένα φεγγάρι έκανε τον ταρίφα δούλευε μόνο νύχτα και συνέχεια πέρναγε από τις μαύρες πίσω απο το δημαρχείο
Μαν νύχτα είναι και επικίνδυνα να προσέχειςκαι γω απογευμα-νυχτα δουλευω..μεχρι 5.Αποφευγω τις πρωινες ωρες με κινηση
ξερω πλεον αν δω οτι κατι δε παει καλα,λαμβανω τα μετρα μουΜαν νύχτα είναι και επικίνδυνα να προσέχεις
Δώσε αυτά που δίνουν...αν πει αυτή επάγγελμα ,θα πεις και εσύ.Αν πει "μοντέλο" πες "businessman"...θα είστε δύο παπατζηδες ταιριαστοι ο ένας για τον άλλον.Τρελαααα!!!
Ε ναι μύστη , δε ξέρεις τι ρόλο βαράει ο καθένας πλέονμου ετυχε πρόσφατα ενας πιτσιρικας ..μπαινει μεσα και αρχιζε να με ρωταει ποσα εβγαλα σημερα και αν εχω οικογενεια..μπουρου μπουρου,μετα ξανα να με ρωτάει ποσα εβγαλα..(ρε το πουστη λεω μεσα μ) βλεπω που θελει να παει στο χαρτη,αγια βαρβαρα..υστερα απο λιγο αφου φτάνω προς θηβων του λεω "λοιπον σε αφηνω εδω στον κεντρικο,μεσα δε μπαινω πας με τα ποδια η περνεις αλλο ταξι δε ξερω τι θα κάνεις"....και ετσι αν δω οτι κατι δε παει καλα με κάποιον απλα τους αφήνω σε κεντρικους
Ξέρω εγώ που τους βρίσκει δεν τη βλέπω και πότε στο σπίτι έρχεται κοιμάται φεύγει την άλλη μερα?Ορμα ρε μεγάλε....όλους στο ίντερνετ τους βρίσκει;
Λες με τα μνημόνια να χάλασαν τον κλάδο κάποιοι;
Και τι δουλειά πρέπει να κάνουμε για να γαμήσουμε δηλαδήΤο ταξί πάντως μεγάλη φόλα άμα θες να βρεις γκόμενά.. Έχω γνωστό ταρίφα που δε γαμαει τίποτα.. Τώρα το γιατί.. Ποιος ξέρει.. Άμα οι ελλεεινίδες ήταν εμοα χαρά γκόμενές που λένε οι πυρφοροι, λογικά οι ταρ8φες θα γαμαγανε καιι πολλες ελλεινιδες??
Σε έχουν ληστέψει;μου ετυχε πρόσφατα ενας πιτσιρικας ..μπαινει μεσα και αρχιζε να με ρωταει ποσα εβγαλα σημερα και αν εχω οικογενεια..μπουρου μπουρου,μετα ξανα να με ρωτάει ποσα εβγαλα..(ρε το πουστη λεω μεσα μ) βλεπω που θελει να παει στο χαρτη,αγια βαρβαρα..υστερα απο λιγο αφου φτάνω προς θηβων του λεω "λοιπον σε αφηνω εδω στον κεντρικο,μεσα δε μπαινω πας με τα ποδια η περνεις αλλο ταξι δε ξερω τι θα κάνεις"....και ετσι αν δω οτι κατι δε παει καλα με κάποιον απλα τους αφήνω σε κεντρικους
oxi...poteΣε έχουν ληστέψει;
δουλειες με κυρος...γιατρος,δικηγορος ,,,σε αυτες τις δουλειες συνήθως προηγειται η δουλεια απο το ιδιο το ατομοΚαι τι δουλειά πρέπει να κάνουμε για να γαμήσουμε δηλαδή
Κατάλαβα κι εγώ που είμαι στο χειρονακτικό επάγγελμα με το πουλί στο χέρι θα καταλήξωδουλειες με κυρος...γιατρος,δικηγορος ,,,σε αυτες τις δουλειες συνήθως προηγειται η δουλεια απο το ιδιο το ατομο