Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
φοβάμαι μην ειναι σαν ολες τις φρεγάτες μαζι.Λες τύπε να πέσεις εσύ πάνω σε καμιά "φρεγάτα" ? και Μπελαρά μοντέλο κιόλας ?
φοβάμαι μην ειναι σαν ολες τις φρεγάτες μαζι.Λες τύπε να πέσεις εσύ πάνω σε καμιά "φρεγάτα" ? και Μπελαρά μοντέλο κιόλας ?
Πλάκα έχεις, διάλεξες και ταιριαστό avatar για την περίπτωσή σου.Γαμάτη ζωή πρέπει να κάνει ο ταξιτζής
Τη ρωτησα...δε δινει.της ειπα φυσικα οτι με αγχωνει αυτο και μ ειπε να εισαι σίγουρος οτι ειμαι ακριβως οπως στις φωτοΖήτα instagram ή WhatsApp. Στο εξωτερικό δεν ξέρουν τι είναι το Viber. Έτσι σου δίνει και τον αριθμό της.
Στις φωτό δε φαίνεται καλά το σώμα;φοβάμαι μην ειναι σαν ολες τις φρεγάτες μαζι.
πάντως δεν εχω καθαρίσει ακομα κανενανΓαμάτη ζωή πρέπει να κάνει ο ταξιτζής
Ααααα τότε θα χεις πρόβλημα σαν τον άλλον τύπο στο νήμα που χει πρόβλημα με το πουλί του γιατί του το έσπασε μια τύπισσαφοβάμαι μην ειναι σαν ολες τις φρεγάτες μαζι.
φαινονται ολα μια χαρα γκόμενα αδυνατη και ωραιο προσωποΣτις φωτό δε φαίνεται καλά το σώμα;
Περιπτεράς πιάνεται;Ξεχάσατε το πιο βασικό για ελλεινιδα.. Επιχειρηματιας
Πρέπει να είναι τελείως μαλακισμενες οι γκόμενες που μπαίνουν δήθεν για γνωριμία και δεν δίνουν στοιχεία επικοινωνίας.....Τη ρωτησα...δε δινει.της ειπα φυσικα οτι με αγχωνει αυτο και μ ειπε να εισαι σίγουρος οτι ειμαι ακριβως οπως στις φωτο
δε ξερω τι ρολο βαράει η κάθε μια εκει μεσα αλλα δε περιμένω και πολλα μαλλον θα θελει να μλαμε κατευθειαν απο badoo...αυτο σημαίνει οτι θα πρεπει να το βάλω στο κινητο για να βρεθω μαζι τηςΠρέπει να είναι τελείως μαλακισμενες οι γκόμενες που μπαίνουν δήθεν για γνωριμία και δεν δίνουν στοιχεία επικοινωνίας.....
Εγώ είμαι στον ξυλουργικό τομέα, κουζίνες,ντουλάπες,γραφεία κλπκάποια εχουν καλα φράγκα...υδραυλικος πχ
τύπε σωστος....ενας αντρας πρεπει να δουλευει και με τα χέρια του!Εγώ είμαι στον ξυλουργικό τομέα, κουζίνες,ντουλάπες,γραφεία κλπ
αμα δε στρίβει και κανα κατσαβίδι τωρα ενας αντρας εκει να τον βλέπει η γκόμενα να χυνει τι νοημα εχει?
Λάκη βγες από τον Sad_manΓιατρός,δικηγόρος,γυμναστής,αστυνομικος,πυροσβεστης,καθηγητής χορού/γιόγκα,ομπρελάς σε νησί,και οτιδήποτε έχει να κάνει με νύχτα,μαγαζιά κλπ
Όταν λέει ομπρέλα τυπε προφανώς εννοεί αφτον που έχει το Beach bar οχι τον κακομοίρη που δουλεύει εκεί για 600..και εγώ συμφωνώ τα αφεντικά σε μπαρ πρέπει να γαμανε καλά τις σερβοτιτορες τους τρώνε κια πολλές πελάτισσες.Λάκη βγες από τον Sad_man
Πρέπει να μην κοιμάσαι πολύ καλα?.. αφού ξυπνάς τόσο πρωί γιατί δνε πας για δουλειά πρωί να ξεμπερδεύεις? Δεν έχει πιο πολλή δουλειά το πρωί, το βράδυ μετά τις 9 δεν έχει τίποτα.. Εμένα 3 με 3 μου λέγανε αλλά είπα όχι γιατί πιος ξυπνάει στις διομισι το βράδυ και τα λεφτά ήταν πολύ λίγα.. Να μου λέγανε για 100 ευρωτη μέρα θα το εκανα, για πιο λίγα δεν αξιζει?αμα δε στρίβει και κανα κατσαβίδι τωρα ενας αντρας εκει να τον βλέπει η γκόμενα να χυνει τι νοημα εχει?
Όταν λέει ομπρέλα τυπε προφανώς εννοεί αφτον που έχει το Beach bar οχι τον κακομοίρη που δουλεύει εκεί για 600..και εγώ συμφωνώ τα αφεντικά σε μπαρ πρέπει να γαμανε καλά τις σερβοτιτορες τους τρώνε κια πολλές πελάτισσες.
Γενικα να είσαι κοντά σε πολλά μουνια.. Γιατί λες άμα την πέσω σε 100 θα κάτσει μια.. Άμα δουλεύεις μέσα στις ψωλες που Να βρεις 100 μουνια να την πέσεις.. Τόσες είναι οι πιθανότητες εδώ, μια στις εκατό και αν..Όχι,εννοώ κι αυτόν που δουλεύει εκεί.Ομπρελά,ξαπλωστρά κλπ
Δεν μιλάω για ιδιοκτήτη,μπαρμαν και ντι τζέι,αυτοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους