You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Μαν τυπισσα μου χει πει οτι οσοι της στελνουν το πουτσο τους και να της αρεσουν δε θα κανε τπτ γιατι σημαινει οτι ειναι ικανοι για ολα . Και 2 κοπελες παρουσες εκεινη την ωρα συμφωνησαν . Αβυσσος η ψυχη τους , αν δε το στελνες μπορει να μην επαιρνες απαντηση κιολας απο την αλλη . Για μενα επρεπε να το χαλαρωσεις μετα αφου αποκριθηκε και να μη της πεις για γαμησια και τετοια αλλα που θα πατε και αλλες πιπες . Εγγυημενο αποτελεσμα μη περιμενεις οπως και να χειτελικα δε βλεπω να γίνεται κατι με τη γαλλιδα ρε γμτ...ισως δεν έπρεπε να της στειλω το πουτσο μου...σκέφτομαι μηπως φοβήθηκε τους πολλαπλους οργασμούς??? ειναι λίγο δικοπο μαχαιρι τελικα αυτη η κίνηση...απο δω και περα θα τον στελνω μισο γιατι μαλλον φοβουνται το μέγεθος..βλέπουν και την αρρενωποτητα της μουρης μου οποτε σου λεει "αποκλειεται"...καποιο λακκο εχει η φάβα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
μα δε πηρα ...αφου τον εστειλα μου απάντησε..εγω φταιω για το ανωμαλο μυαλο τους?αν δε το στελνες μπορει να μην επαιρνες απαντηση κιολας απο την αλλη .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στυην αρχη ημουν λογικος,πολιτισμένος,σωστος ηθικος...ε ποσο ποια? δεν αντεχω και αυτον τον ρολο για πολλη ωρα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
λοιπον απο δω και μπρος θα λεω "if you do not answer I will show you my dick"
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Μη τη ψαχνεις . Καλα εκανες και το γυρισες κ της εστειλες το πουτσο σ αλλα αφου πηρες απαντηση μετα καλυτερα να το πηγαινες πιο χαλαρα πριν κανεις μπασιμο για viber . Σου λεω τι θα κανα , εγγυημενο αποτελεσμα δε ξερω αν ειχεμα δε πηρα ...αφου τον εστειλα μου απάντησε..εγω φταιω για το ανωμαλο μυαλο τους?
στυην αρχη ημουν λογικος,πολιτισμένος,σωστος ηθικος...ε ποσο ποια? δεν αντεχω και αυτον τον ρολο για πολλη ωρα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
δε πειράζει..παμε για αλλαΜη τη ψαχνεις . Καλα εκανες και το γυρισες κ της εστειλες το πουτσο σ αλλα αφου πηρες απαντηση μετα καλυτερα να το πηγαινες πιο χαλαρα πριν κανεις μπασιμο για viber . Σου λεω τι θα κανα , εγγυημενο αποτελεσμα δε ξερω αν ειχε
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
rule no1Μαν τυπισσα μου χει πει οτι οσοι της στελνουν το πουτσο τους και να της αρεσουν δε θα κανε τπτ γιατι σημαινει οτι ειναι ικανοι για ολα . Και 2 κοπελες παρουσες εκεινη την ωρα συμφωνησαν . Αβυσσος η ψυχη τους , αν δε το στελνες μπορει να μην επαιρνες απαντηση κιολας απο την αλλη . Για μενα επρεπε να το χαλαρωσεις μετα αφου αποκριθηκε και να μη της πεις για γαμησια και τετοια αλλα που θα πατε και αλλες πιπες . Εγγυημενο αποτελεσμα μη περιμενεις οπως και να χει
......never take seriously what a woman says
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
συνηθως το κανω οταν δεν απαντάνε γιατι σκεφτομαι "τι εχω να χάσω"...ποτε απο την αρχη
αν ειναι νορμαλ η κουβέντα και ψημενη δε θα το κανω εννοειται
αν ειναι νορμαλ η κουβέντα και ψημενη δε θα το κανω εννοειται
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
δε μ λε ρε τυπε...ποσοι εχουν αυτοκτονήσει υστερα απο εναν καφε μαζι σου?Όντως,και στο σουπερμαρκετ θεωρείσαι αποτυχημένος.Εκεί μόνο αν είσαι κανας υπεύθυνος έχεις ελπίδες.
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Σωστος . Εγω μονο τοτε κανω τις καγκουριες μου , το παω αλλιως γενικα . Αν δεν εισαι για ενα γαμησι και γεια σας τοτε αργα ή γρηγορα βγαινει ο ευατος σ δε μπορεις να υποκριθεις πολυσυνηθως το κανω οταν δεν απαντάνε γιατι σκεφτομαι "τι εχω να χάσω"...ποτε απο την αρχη
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
καλα εχω πει και αλλες μαλακιες...εχω γαμήσει γκομενα που το πρωτο μηνυμα ηταν "καλη πουτανιτσα φαινεσαι εσυ" στην αρχη με εβρισε μετα το τουμπαρα να την καλμάρω,βγηκαμε και τσσσοοοοουπΣωστος . Εγω μονο τοτε κανω τις καγκουριες μου , το παω αλλιως γενικα . Αν δεν εισαι για ενα γαμησι και γεια σας τοτε αργα ή γρηγορα βγαινει ο ευατος σ δε μπορεις να υποκριθεις πολυ
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Η ελλεινιδα μπορεί να δουλεύει σε σούπερ μάρκετ, αλλά θέλει ο γαμιάς της να έχει λεφτά από μπαμπά.. Αν και αυτός είναι απλά σιναδελφος της, από τη δουλεια θα τον Απορρίψει εννοείτε, εκτός βέβαια και αν αυτος είναι φίλος της, γνωστός της, έχουν την ίδια παρέα, κύκλο, εκεί θα είναι εύκολη σχετικά, και ας ειναι ο άλλος και ανεργος??. Τρελοκομείο οι ελλεινιδες..Όντως,και στο σουπερμαρκετ θεωρείσαι αποτυχημένος.Εκεί μόνο αν είσαι κανας υπεύθυνος έχεις ελπίδες.
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Τι μας λες ρε τύπε εγώ δεν βλέπω κανεναν εμφανίσιμος να γαμαει ωραία μουνιά.. Ωραίοι Αντρέ πχ είναι οι Γερμανοί οι αερικάνοι οι ολλανδοι.. Στην Ελλάδα βλέπω πολλούς άσχημος με ωραίες και πολλούς γυμνασμένους να είναι μπακούρια.. Τους έχεις βγάλει όλους τους μαλακες μοντέλα επειδή έτυχε. Να βρήκανε μια γκόμενά από την παρέα τους.. ??Με αφορμή μια πρόσφατη ανάγνωση αρκετών σελίδων:
Ας καταλάβετε κάποιοι πως ο εμφανίσιμος πάντα θα ναι νικητής σε σχέση με τον άσχημο.
Ο εμφανίσιμος θα έχει τις όμορφες γυναίκες,όχι ο άσχημος ή ο μέτριος.
Ο εμφανίσιμος δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για σεξ.
Τον εμφανίσιμο θα κοιτάξουν οι όμορφες γυναίκες και πιθανώς σε αυτόν θα κάνουν την κίνηση.Σε αυτόν,ναι οι όμορφες γυναίκες μπορεί να την πέσουν και ναι συμβαίνει συχνά.
Ο μέτριος και ο άσχημος εμφανισιακά πρέπει να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο αλλά και πάλι,αν υστερούν σε εμφάνιση,γιοκ......
Εν ολίγοις,looks (ντύσιμο,σώμα κλπ),λεφτά,status,μπλά μπλά,δυναμισμός και όχι κλαψομουνίαση είναι must.
Απλά μερικοί οφείλετε να αποδεχθείτε την δύναμη της εξωτερικής εμφάνισης και όχι να εθελοτυφλείτε για ευνόητους λόγους (οποίος κατάλαβε,κατάλαβε)
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Ε καλά τα λέει έχεις δει πολλούς να δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ και να γαμανε μουναρες? ?.. Αυτούς ούτε οι γκομενιτσες συναδελφισες δεν τους. Κοιτάνε..δεν θα ήθελα να δουλεύω σε σούπερ μάρκετ, σε θεωρούνε οι γκόμενές αποτυχημένο της ζωής με τα 300 ευρω το. Μήνα..δε μ λε ρε τυπε...ποσοι εχουν αυτοκτονήσει υστερα απο εναν καφε μαζι σου?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Παπαριές στη νιοστή.Από ότι φαίνεται είσαι κουασιμόδος που λέει ανυπόστατες μαλακίες για να αισθανθεί καλάΤι μας λες ρε τύπε εγώ δεν βλέπω κανεναν εμφανίσιμος να γαμαει ωραία μουνιά.. Ωραίοι Αντρέ πχ είναι οι Γερμανοί οι αερικάνοι οι ολλανδοι.. Στην Ελλάδα βλέπω πολλούς άσχημος με ωραίες και πολλούς γυμνασμένους να είναι μπακούρια.. Τους έχεις βγάλει όλους τους μαλακες μοντέλα επειδή έτυχε. Να βρήκανε μια γκόμενά από την παρέα τους.. ??
Και μια συμβουλή ρε Σαντ μαν:μπαίνε από το κανονικό προφίλ σου γιατί αυτό που κάνεις είναι κατάντια.
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Άσε μας ρε τύπε.. Είδες εσύ τους όμορφαντρες..εχεις πάει εξωτερικό να δεις όμορφους άντρες να γαμανε μέτριες?Αγγλία, γερμαν8α? Μέχρι και εγώ είμαι 9 αρι σε σώμα για τα ελληνικά δεδομένα..Παπαριές στη νιοστή.Από ότι φαίνεται είσαι κουασιμόδος που λέει ανυπόστατες μαλακίες για να αισθανθεί καλά
Και μια συμβουλή ρε Σαντ μαν:μπαίνε από το κανονικό προφίλ σου γιατί αυτό που κάνεις είναι κατάντια.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Τότε γιατί δεν παραμελείς τον εαυτό σου?Άσε μας ρε τύπε.. Είδες εσύ τους όμορφαντρες..εχεις πάει εξωτερικό να δεις όμορφους άντρες να γαμανε μέτριες?Αγγλία, γερμαν8α? Μέχρι και εγώ είμαι 9 αρι σε σώμα για τα ελληνικά δεδομένα..
Αφού λες ότι μόνο οι άσχημοι γαμάνε μουνάρες
Stelios_el_Conquistador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 580
- Πόντοι
- 310
Μάγκες κακά τα ψέματα, όπως και εμείς έτσι και αυτές κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση ίσως και πιο αυστηρά από όσο εμείς ( με την έννοια ότι πολλοί από εμάς γαμάμε και μπάζα άμα λάχει)
Για αυτό πιστεύω ότι όσο μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε ανάμεσα στα άλλα και την εμφάνισή μας.
Καλές γιορτές και καλά γαμήσια!
Για αυτό πιστεύω ότι όσο μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε ανάμεσα στα άλλα και την εμφάνισή μας.
Καλές γιορτές και καλά γαμήσια!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.647
- Πόντοι
- 3.656
Ε καλά τα λέει έχεις δει πολλούς να δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ και να γαμανε μουναρες? ?.. Αυτούς ούτε οι γκομενιτσες συναδελφισες δεν τους. Κοιτάνε..δεν θα ήθελα να δουλεύω σε σούπερ μάρκετ, σε θεωρούνε οι γκόμενές αποτυχημένο της ζωής με τα 300 ευρω το. Μήνα..
Μετά τα 30,όσοι δεν είναι δ.υ,γιατροί,δικηγόροι κλπ θεωρούνται αποτυχημένοι για όλους,όχι μόνο για τις ελλεεινίδες.Σουπερμαρκετ,ντελιβεραδες,φύλακες,εργάτες,χαμάληδες,υπαλληλάκια.Αυτοί για να αλλάξει η ζωή τους,πρέπει να τους συμβεί κάτι αναπάντεχο,να κερδίσουν κανα λαχείο ή να πάνε σε κανα ριάλιτι και να γίνουν γνωστοί,τέτοια πράγματα
Υπάρχει και η κατηγορία των αποτυχημένων που όμως έχουν βρει έτοιμα ή έχουν κανα εισόδημα απο νοίκια,αυτοί είναι ένα κλικ πιο πάνω από τους άλλους.