Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
α δεν το συνεχισα...το ξέχασαΗ άλλη τελικά συγκινήθηκε με τον βόα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α δεν το συνεχισα...το ξέχασαΗ άλλη τελικά συγκινήθηκε με τον βόα;
To θέμα δεν είναι τι λες εσύ...το θέμα είναι τι λένε οι γκομενες.εγω ειμαι λεφτας δηλ? δε θα το ελεγα
Μισές δουλειές....γλυφομουνι μπορει (με το ζορι) γλυφοκωλι που ειπε ο αλλος με τιποτα
οι γκόμενες τύπε ακουνε ταρίφας και κοβουν λάσπη.Ας ειναι και δικο μου,ας ειμαι και ωραιος, ας εχω και δικο μου σπιτι ας βγαζω και παραπανω απο 1 χιλ.To θέμα δεν είναι τι λες εσύ...το θέμα είναι τι λένε οι γκομενες.
Μισές δουλειές....
ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΙΟΛΕΣ....εμαθαν να κοιτανε και επαγγελματα που κατι γραβατακηδες παιρνουν 700 ευρωοι γκόμενες τύπε ακουνε ταρίφας και κοβουν λάσπη.Ας ειναι και δικο μου,ας ειμαι και ωραιος, ας εχω και δικο μου σπιτι ας βγαζω και παραπανω απο 1 χιλ.
Αισχος...πάντα νόμιζα ότι βγάζατε γούστα....σας ζηλεύουν μάλλον οι γκόμενες που βλέπετε πολύ κόσμο και σας ανοίγουν όλοι και όλες την καρδιά τους.οι γκόμε τονες τύπε ακουνε ταρίφας και κοβουν λάσπη.Ας ειναι και δικο μου,ας ειμαι και ωραιος, ας εχω και δικο μου σπιτι ας βγαζω και παραπανω απο 1 χιλ.
μαλλον νομιζουν οτι μας ανοιγουν τα ποδια τους οι γυναικες στο ταξι...κατι που δεν ισχυει φυσικαΑισχος...πάντα νόμιζα ότι βγάζατε γούστα....σας ζηλεύουν μάλλον οι γκόμενες που βλέπετε πολύ κόσμο και σας ανοίγουν όλοι και όλες την καρδιά τους.
α δεν το συνεχισα...το ξέχασα
Real estate agent αδειών ταξί θα λες.οι γκόμενες τύπε ακουνε ταρίφας και κοβουν λάσπη.Ας ειναι και δικο μου,ας ειμαι και ωραιος, ας εχω και δικο μου σπιτι ας βγαζω και παραπανω απο 1 χιλ.
Και μην ξεχνάμε ότι τα ταξί είναι κινητές εκπαιδευτικές ομάδες με επιμορφωτική κάλυψη επί παντός επιστητού.Αισχος...πάντα νόμιζα ότι βγάζατε γούστα....σας ζηλεύουν μάλλον οι γκόμενες που βλέπετε πολύ κόσμο και σας ανοίγουν όλοι και όλες την καρδιά τους.
ισχυει...τις καλυτερες κουβεντες με ταριφες τις εχω κανει..και επειδη μελος της οικογενειας μου ειχε ταξι αρκετα παλια θα πω οτι οι παλιοι ταριφες ηταν για τον μπουτσο και για κλωτσιες ευτυχως που μπηκαν και νεοι μεσα στο επαγγελμα και εχει φτιαξει καπως η καταστασηΚαι μην ξεχνάμε ότι τα ταξί είναι κινητές εκπαιδευτικές ομάδες με επιμορφωτική κάλυψη επί παντός επιστητού.
Miα γνωστή μου παντρεύτηκε ταξιτζή ...ευτυχισμένοι....με παιδί...όλα καλά...εμφανίσιμοι και οι δύο.και δεν ισχυει γιατι και αυτες στο ταξι πιστευουν το ιδιο για τις αλλες πελάτισσες που μπαινουν μεσα....και παει λέγοντας
να ερθει απο κοντα να το πιασει πες της
τι να της πω ρε μάγκες?
Άμα δεν είναι αυτοί,δεν είναι κανεις
Ελλάς -Γαλλια Συμμαχία!!!!
τι να της πω ρε μάγκες?
α οχι...μονο ξενα"Ο ταξιτζής" Αλ Πατσίνο....ΕΠΟΣ!Ποιοτικό ξενύχτι...χωρίς γυφτολα'ι'κα και καφρονταμπαντουμπα να μας φέρνουν τα αυτιά.
Aν δεν ξέρει τίποτα για σένα θα υποθέσει ( σωστά)ότι είσαι άνεργος η ανεργία...γιατι εστιαζεις στο οικονομικο σκελος???? ρε..πας καλα?????
ξεκιναμε απο τα βασικα....ποτε οταν γνωριζω νεα κοπελα ,δε δινω πληροφοριες για εργασιακα-οικονομικα-στατους
ΜΟΝΟ ΑΜΑ την πηδηξω....και παλι θα το σκεφτω! που νομιζετε οτι ειστε βρε μλκες,σε συνεντευξη?
μην τις δινετε πολυ αερα-δε χρειαζεται να ξερουν τα ΠΑΝΤΑ για εμας
αυτα ειναι λαθη που καναμε ...μεχρι τα 22!
Εγώ έχω άλλη απορία. Στο Τίντερ είναι η συνομιλία, έτσι; Επειδή απ' όσο ξέρω, στο Τίντερ δεν μπορείς να στείλεις φωτό.
τι να της πω ρε μάγκες?