Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?

ΟΤΙ ΤΟ ΤΑRGET GROUP του 20αρη ειναι πιο διευρυμενο απο του 30αρη του 40αρη ???:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

με τον ιδιο τροπο που κοιταει μια 30αρα- 50αρα- 40αρα εσενα ΔΑΣΚΑΛΕ , κοιταει και το σκατομωρο?

ποσο κομπλεξ πια? ποση ηττοπαθεια? ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΕΚΕΙ ΕΞΩ :cussing::cussing::cussing::cussing:

ΚΑΙ 'ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ????:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

δεν ειναι δυνατον.................

εχεις γραψει τοσααααααααα τις τελευταιες μερες και σταματησα εντελως random σε... αυτο!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να υπαρχουν τετοιες αποψεις στο αντρικο βασιλειο,θα εισηγηθω τον εξοστρακισμο σου:ak::uzi:
Στα 18-20 σου παω στοιχημα οτι θα ευχοσουν να εισαι 30αρης η 40αρης!

ΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι οι μικρουλες σημερα δεν πανε ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ..ΔΕΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ:tits:?
.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ,ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ ΟΛΕΣ! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:tomato:

ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ 60ΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ:undecided::undecided::undecided:
ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΜΠΛΙΕΤ-ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ-ΤΟΥΣ 15ΧΡΟΝΟΥΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ!

ΑΠ'ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΣΠΑΝΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΑΚΙ

ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΛΦΑΚΙΑ! ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ:undecided::undecided::undecided:

Στην Αριστοτέλους το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι οφθαλμόλουτρο.Οι μικρούλες ασχολούνται μόνο με τα κινητά και τους μικρούληδες.Φυσικά κανέναν δεν θα χαλούσαν για ένα γαμησάκι,αλλά κι αυτό το ψάχνουν στον συμφοιτητή τους.

Το κακό είναι βέβαια ότι μόνο οι μικρούλες πηδιούνται,γι'αυτό και πηδάνε μόνο τα πιτσιρίκια.Οι μεγαλύτεροι είπαμε,ανύπαντροι ή χωρίς σχέση,στην Ελλάδα τους τρώει η αγαμομαλακία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?

ΟΤΙ ΤΟ ΤΑRGET GROUP του 20αρη ειναι πιο διευρυμενο απο του 30αρη του 40αρη ???:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

με τον ιδιο τροπο που κοιταει μια 30αρα- 50αρα- 40αρα εσενα ΔΑΣΚΑΛΕ , κοιταει και το σκατομωρο?

ποσο κομπλεξ πια? ποση ηττοπαθεια? ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΛΕΡΤ ΕΚΕΙ ΕΞΩ :cussing::cussing::cussing::cussing:

ΚΑΙ 'ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ????:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Ο 30αρης και ο 40ρης στην αγαμία που τους τρώει στην Ελλάδα,σιγά μην έχουν και ταργκετ γκρουπ.Όποια κάτσει.Μπορεί να βρουν καμια σάπια 45-50αρα και να την πάνε στη μάνα τους για νύφη :grin:

Οι γυναίκες παρακαλάνε για φλέρτ; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ναι,για να σε δείχνουν με τις φίλες τους και να γελάνε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ο 30αρης και ο 40ρης στην αγαμία που τους τρώει στην Ελλάδα,σιγά μην έχουν και ταργκετ γκρουπ.Όποια κάτσει.Μπορεί να βρουν καμια σάπια 45-50αρα και να την πάνε στη μάνα τους για νύφη :grin:

Οι γυναίκες παρακαλάνε για φλέρτ; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε φιλε,απορω αν αυτα που γραφεις τα πιστευεις οντως ή τρολαρεις.Υπαρχει ενα μικρο ποσοστο που οντως γαμιουνται οποτε θελουν και παιζουν με τους υπολλοιπους.Αυτο ομως που τις εχεις τσουβαλιασει ολες ειναι μεγαλη μαλακια.Το 2019,αν θυμαμαι ηταν 22-23 Δεκεμβριου,δεν ειχε ξεσπασει ακομα αυτη η μαλακια,τεσπα.Παω με ενα φιλο απο την δουλεια Θεσσαλονικη να δει κατι αυτοκινητα γιατι εψαχνε για αμαξι.Τεσπα,με τα πολλα πηγαμε Shark για καφε.Εχω παθει πλακα με το μαγαζι,μεσα ζεστη,σχεδον γεματο το μαγαζι,του μουνιου το πανηγυρι και να σκαει το κυμα στην ακρη και να ερχονται σταγονες στο τζαμι.Γαματη φαση,δεν εχω ξαναπαει σε παρομοιο και μ αρεσε πολυ.Τεσπα,ειναι οι σερβιτορες με λουκ που γουσταρω φουλ,φουστα και αθλητικα,και ολες 22-23-24 και σχεδον ολες πολυ εμφανισημες.

Εγω 33 και ο φιλος μου 28.Η μια που μας πηρε παραγγελια και μας εφερε τους καφεδες,γυροφερνε εκει κοντα στο τραπεζι και κοιταγε και χαζογελαγε.Καποια δοση τραβαω στορυ με το κινητο πως σκαει το νερο στο τζαμι και περναει αυτη απο μπροστα απο το κινητο και εγω το κατεβαζω.Εμενα βγαζεις?μου κανει και γελαει.Οχι λεω,απλα βιντεο τραβαω.,Α ειπα και εγω,μαλλον δεν σ αρεσω λεει και εκει ντραπηκε και αφηνει τα νερα που ειχε ερθει να αλλαξει και καλα.Η κοπελα εκει στα 22 αν δεν κανω λαθος,στο 1,70 και κατι,ξανθουλα,σωμα ωραιο με την φουστιτσα της,μια κουκλα ρε φιλε.Ανετα αν ηθελα το συνεχιζα και την γνωριζα,πιστευω.Αλλα δεν με ενδιεφερε.Παιζουν οι κοπελες φουλ εξω,τωρα τι μαλακιες γραφεις εσυ δεν μπορω να καταλαβω.Και να πεις οτι ειμαι και κανενας παιδαρας να παει στο διαολο.1.84 ειμαι,82 κιλα πρασινα ματια και καστανα προς σκουρο ξανθο μαλλια.Καλα,δεν ειναι οπως ακουγεται αλλα τεσπα.Λιγο εμφανισημος να εισαι και να εχεις λιγο θρασσος περνας καλα.Εκτος αν εισαι σαν ορκ,εκει παω πασο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Ρε φιλε,απορω αν αυτα που γραφεις τα πιστευεις οντως ή τρολαρεις.Υπαρχει ενα μικρο ποσοστο που οντως γαμιουνται οποτε θελουν και παιζουν με τους υπολλοιπους.Αυτο ομως που τις εχεις τσουβαλιασει ολες ειναι μεγαλη μαλακια.Το 2019,αν θυμαμαι ηταν 22-23 Δεκεμβριου,δεν ειχε ξεσπασει ακομα αυτη η μαλακια,τεσπα.Παω με ενα φιλο απο την δουλεια Θεσσαλονικη να δει κατι αυτοκινητα γιατι εψαχνε για αμαξι.Τεσπα,με τα πολλα πηγαμε Shark για καφε.Εχω παθει πλακα με το μαγαζι,μεσα ζεστη,σχεδον γεματο το μαγαζι,του μουνιου το πανηγυρι και να σκαει το κυμα στην ακρη και να ερχονται σταγονες στο τζαμι.Γαματη φαση,δεν εχω ξαναπαει σε παρομοιο και μ αρεσε πολυ.Τεσπα,ειναι οι σερβιτορες με λουκ που γουσταρω φουλ,φουστα και αθλητικα,και ολες 22-23-24 και σχεδον ολες πολυ εμφανισημες.

Εγω 33 και ο φιλος μου 28.Η μια που μας πηρε παραγγελια και μας εφερε τους καφεδες,γυροφερνε εκει κοντα στο τραπεζι και κοιταγε και χαζογελαγε.Καποια δοση τραβαω στορυ με το κινητο πως σκαει το νερο στο τζαμι και περναει αυτη απο μπροστα απο το κινητο και εγω το κατεβαζω.Εμενα βγαζεις?μου κανει και γελαει.Οχι λεω,απλα βιντεο τραβαω.,Α ειπα και εγω,μαλλον δεν σ αρεσω λεει και εκει ντραπηκε και αφηνει τα νερα που ειχε ερθει να αλλαξει και καλα.Η κοπελα εκει στα 22 αν δεν κανω λαθος,στο 1,70 και κατι,ξανθουλα,σωμα ωραιο με την φουστιτσα της,μια κουκλα ρε φιλε.Ανετα αν ηθελα το συνεχιζα και την γνωριζα,πιστευω.Αλλα δεν με ενδιεφερε.Παιζουν οι κοπελες φουλ εξω,τωρα τι μαλακιες γραφεις εσυ δεν μπορω να καταλαβω.Και να πεις οτι ειμαι και κανενας παιδαρας να παει στο διαολο.1.84 ειμαι,82 κιλα πρασινα ματια και καστανα προς σκουρο ξανθο μαλλια.Καλα,δεν ειναι οπως ακουγεται αλλα τεσπα.Λιγο εμφανισημος να εισαι και να εχεις λιγο θρασσος περνας καλα.Εκτος αν εισαι σαν ορκ,εκει παω πασο.

Επειδή σου μίλησε κάποτε μια σερβιτόρα,σημαίνει ότι οι κοπέλες παίζουν έξω;Τι λες τώρα;Κι εγώ έχω μιλήσει με 500 σερβιτόρες,τί πάει να πει αυτό;Πάω στοίχημα βέβαια ότι οι ίδιες αν μας δουν κάπου έξω,ούτε θα μας κοιτάξουν.Και δεν έχει να κάνει με εμφάνιση,στο μαγαζί έχουν εντολές να είναι ομιλητικές με τους πελάτες.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Επειδή σου μίλησε κάποτε μια σερβιτόρα,σημαίνει ότι οι κοπέλες παίζουν έξω;Τι λες τώρα;Κι εγώ έχω μιλήσει με 500 σερβιτόρες,τί πάει να πει αυτό;Πάω στοίχημα βέβαια ότι οι ίδιες αν μας δουν κάπου έξω,ούτε θα μας κοιτάξουν.Και δεν έχει να κάνει με εμφάνιση,στο μαγαζί έχουν εντολές να είναι ομιλητικές με τους πελάτες.Εσυ αυτο καταλαβες?Οτι μου μιλησε μια σερβιτορα?Εχουν εντολες να ειναι ομιλητικες με τους πελατες?

Οτι να ναι.Ναι εχουν εντολες να ειναι ομιλητικες γιατι ως γνωστον αν η σερβιτορα μου πιασει την κουβεντα,παιζει να πιω 4-5 εσπρεσο,λογικο.Ή αν δεν μου μιλησει η σερβιτορα δεν προκειται να ξαναπαω στο μαγαζι γιατι ολοι ξερουμε οτι παιζει μεγαλο ρολο το αν θα ξαναπας σε ενα μαγαζι απο το ποσο ομιλητικες ειναι οι σερβιτορες.Για καφε πηγα ρε μαστορα,δεν πηγα σε στριπτητζαδικο,χεστηκα αν μου μιλησουν ή οχι οι σερβιτορες.Ο φιλος μου που ειμασταν μαζι,ειχαμε κανονισει να βγουμε Χριστουγεννα Λαρισα,μετα απο 2 μερες δλδ.Τελικα δεν πηγα και βγηκε με αλλα 2 παιδια.Εκεινο το βραδυ απ οτι μου ειπε γνωρισε μια κοπελα.Μαλλον θα την ειχε βαλει το μαγαζι να την πεφτει στους πελατες.Βεβαια να πω την αληθεια δεν προχωρησε,βγηκαν για 2-3 καφεδες και μετα αρχισε κατι παλαβομαρες αυτη αλλα και παλι κατι εκανε.Ο μοναδικος που ακουω να θεωρει ακατωρθωτο να βρει κοπελα στην Ελλαδα εισαι εσυ.Εκτος αν οπως ειπε και καποιος αλλος στοχευεις πολυ ψηλα.

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Και γω με όσες κυπριες είχα νταραβέρι στη Κυπρο θέλανε να της φέρω Αθήνα
Ένα χρόνο ειμουν στην Κύπρο ...όλες Αθήνα να έρθουν θέλανε...και μου καθοντουσαν αβερτα μπας και έρθει μαζί μου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ένα χρόνο ειμουν στην Κύπρο ...όλες Αθήνα να έρθουν θέλανε...και μου καθοντουσαν αβερτα μπας και έρθει μαζί μου
ορίστε...να και ενας που έρχεται στα λόγια μου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

μονο που εγω στα 30 μου εκανα παππάδες (και για ελλάδα δεν τα πήγα και άσχημα :wanker: )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόλις καταλάβαινα ότι είμαστε καλαμαραδες ...αμέσως να βγούμε για ποτο
ναι...άνετα

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Κάποιες Κύπριες μουναρες είναι...εγώ όταν ειμουν είχα γνωρίσει κάποιες που σπούδαζαν Ελλάδα γυμναστική ακαδημία...κορμάρες ...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μονο που εδω ελλάδα αν συναντουσα κύπρια δεν ειχα την ιδια επιτυχία με το αν τη συναντούσα κυπρο...ισως επειδη εδω ειχανε σε αφθονία τους καλαμαράδες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
Μονο που εδω ελλάδα αν συναντουσα κύπρια δεν ειχα την ιδια επιτυχία με το αν τη συναντούσα κυπρο...ισως επειδη εδω ειχανε σε αφθονία τους καλαμαράδες
Ακριβώς αυτό....ανέβηκαν ΗΔΗ κοινωνικά και οικονομικά με το που ήρθαν σε ελλαδικό έδαφος και βρήκαν χρηματοδότη άρα δεν χρειάζονται ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτό....ανέβηκαν ΗΔΗ κοινωνικά και οικονομικά με το που ήρθαν σε ελλαδικό έδαφος και βρήκαν χρηματοδότη άρα δεν χρειάζονται ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον.
ετσι πάνε αυτα φίλτατε....τίποτα στη ζωη δεν ειναι οπως φαίνεται

όλες εχουν την τιμή τους

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
ετσι πάνε αυτα φίλτατε....τίποτα στη ζωη δεν ειναι οπως φαίνεται

όλες εχουν την τιμή τους
Η πανέμορφη Κύπρια που αγοράστηκε από τον Καλαμαρά στρατιωτικό πέτυχε προφανώς ψηλή τιμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom