Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
Παντως περίεργο...εχω φίλο στρατιωτικο ηταν ενα χρόνο ελδυκ δε γούσταρε μια με κύπριες :confused:
Καθόλου περίεργο....και εμένα δεν μ'αρεσουν οι κοντές μαυροτσουκαλες...που όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι σαν να κελαηδανε και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καθόλου περίεργο....και εμένα δεν μ'αρεσουν οι κοντές μαυροτσουκαλες...που όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι σαν να κελαηδανε και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
εχεις πάει κύπρο?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Oχι αλλά έχω δει Κύπριες φοιτήτριες....
μπορει να έτυχε...εγω σου λέω για κλαμπ στη κύπρο.παντως εμένα δε με νοιάζει τι λενε οταν μιλάνε και πως το λένε...το μουνί τους με νοιάζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το οτι το δίνουν χωρίς πολλα πολλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
μπορει να έτυχε...εγω σου λέω για κλαμπ στη κύπρο.παντως εμένα δε με νοιάζει τι λενε οταν μιλάνε και πως το λένε...το μουνί τους με νοιάζει
Το κλαμπ προσελκύει και πιο ανοιχτόχρωμες τυπισσες που ψάχνουν χορηγό η απλά πάνε για να προκαλέσουν...νομίζω πιο αντιπροσωπευτικό είναι το τι βλέπεις και ακούς στον δρόμο και στο λεωφορειο/μέτρο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το κλαμπ προσελκύει και πιο ανοιχτόχρωμες τυπισσες που ψάχνουν χορηγό η απλά πάνε για να προκαλέσουν...νομίζω πιο αντιπροσωπευτικό είναι το τι βλέπεις και ακούς στον δρόμο και στο λεωφορειο/μέτρο.
πάντως οταν περνανε χαμπάρι οτι ειμαι καλαμαράς το μουνι τους γινόταν σα καλαμάρι

ακους σαντ μαν? κύπρο να πας...εκει θα βρεις ευκολα και μικρη που θες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
ασε που οταν τις γαμάς συνήθως λενε fuck me kai fuck me...καλα λεω σε μια γιατι μιλας αγγλικά στο κρεβάτι?
Σου θυμίζω ότι επί δεκαετίες ήταν αγγλική αποικία και αυτό έχει περαστεί και στα αυτοκίνητα αλλά και στην κρατική οργάνωση.
Είχα Κύπριο καθηγητή στο Γυμνάσιο και μας αποκαλούσε ΚΥΡΙΟΥΣ η ΚΥΡΙΕΣ και με το επώνυμο...κυριλέ αγγλική φάση....φυσικά οι Ελλαδίτες ποτέ δεν θα το έκαναν αυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειναι λιγο βρωμιάρες ομως...ειχα παει σε ενα σπιτι μις κύπριας και οταν χρησιμοποίησα τη τουαλέτα για να ρίξω ενα κατουρημα,ανοίγω το καπάκι και το ζωον δεν ειχε καθαρίσει το φρενάρισμα απο το χέσιμο....εφαγα ξενέρα μεγατόνων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
ειναι λιγο βρωμιάρες ομως...ειχα παει σε ενα σπιτι μις κύπριας και οταν χρησιμοποίησα τη τουαλέτα για να ρίξω ενα κατουρημα,ανοίγω το καπάκι και το ζωον δεν ειχε καθαρίσει το φρενάρισμα απο το χέσιμο....εφαγα ξενέρα μεγατόνων
Δεν είναι σωστό να γενικεύσεις...σε μια βρωμιάρα έπεσες.Δεν είναι όλες έτσι.
Φρενάρισμα από χέσιμο =;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν είναι σωστό να γενικεύσεις...σε μια βρωμιάρα έπεσες.Δεν είναι όλες έτσι.
Φρενάρισμα από χέσιμο =;
ναι...οταν χέζεις δε μενει στη τουαλέτα ενα φρενάρισμα? :grin: που πέρνεις μετα τη βουρτσα να το καθαρίσεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
ναι...οταν χέζεις δε μενει στη τουαλέτα ενα φρενάρισμα? :grin: που πέρνεις μετα τη βουρτσα να το καθαρίσεις
Καφέ φρενάρισμα;;;;; :cheesy: :headbang::2funny::new_shocked:
Όχι ρε πουστη μου....τέτοια χάλια από κορίτσι;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Οτι να ναι.Ναι εχουν εντολες να ειναι ομιλητικες γιατι ως γνωστον αν η σερβιτορα μου πιασει την κουβεντα,παιζει να πιω 4-5 εσπρεσο,λογικο.Ή αν δεν μου μιλησει η σερβιτορα δεν προκειται να ξαναπαω στο μαγαζι γιατι ολοι ξερουμε οτι παιζει μεγαλο ρολο το αν θα ξαναπας σε ενα μαγαζι απο το ποσο ομιλητικες ειναι οι σερβιτορες.Για καφε πηγα ρε μαστορα,δεν πηγα σε στριπτητζαδικο,χεστηκα αν μου μιλησουν ή οχι οι σερβιτορες.Ο φιλος μου που ειμασταν μαζι,ειχαμε κανονισει να βγουμε Χριστουγεννα Λαρισα,μετα απο 2 μερες δλδ.Τελικα δεν πηγα και βγηκε με αλλα 2 παιδια.Εκεινο το βραδυ απ οτι μου ειπε γνωρισε μια κοπελα.Μαλλον θα την ειχε βαλει το μαγαζι να την πεφτει στους πελατες.Βεβαια να πω την αληθεια δεν προχωρησε,βγηκαν για 2-3 καφεδες και μετα αρχισε κατι παλαβομαρες αυτη αλλα και παλι κατι εκανε.Ο μοναδικος που ακουω να θεωρει ακατωρθωτο να βρει κοπελα στην Ελλαδα εισαι εσυ.Εκτος αν οπως ειπε και καποιος αλλος στοχευεις πολυ ψηλα.
Καλα σου λεει ο @Sub-Zero Το οτι σου εκανε τα γλυκα ματια μια σερβιτορα, το οτι σε καποιον αλλον εδωσε τηλ μια στριπτιζου, αλλα ακομα και αν σε κοιταξει μια κανονικη κοπελα εκτος τετοιων επαγγελματων, αυτο δε λεει τιποτα. Ολο το σαιτ εδω ειναι γεματο απο μαρτυριες ατομων που εχουν φαει ασχήμιες απο ελληνιδες. Το να σου μιλησει καποια, αυτο δε σημαινει οτι θα εχει και συνεχεια, ή τουλαχιστον η συνεχεια συνηθως ειναι να σου βγαλει τα συκωτια. Αν τωρα εσυ, ή καποιος ακομα, εχει περασει καλα και ομορφα με ελληνιδα, μπραβο. Αλλα αυτο απλα επιβεβαιωνει τον κανονα.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Χαχαχ ρε μαν εισαι και περιγραφικος παναθεμα σε. Εγω παντως μια κυπρια ειχα σα στρατιωτης κατω σα γκομενα καθαρη ηταν αλλα πολυ πρηξω ρε φιλε . Οι γονεις της δε ξερανε για τη σχεση μας αλλα μου χε πει οτι δε θελανε η κορη τους να εμπλεκε με καλαμαρα για να μη την επαιρνε Ελλαδα . Το ιδιο και οι γονεις της κολλητης της

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χαχαχ ρε μαν εισαι και περιγραφικος παναθεμα σε. Εγω παντως μια κυπρια ειχα σα στρατιωτης κατω σα γκομενα καθαρη ηταν αλλα πολυ πρηξω ρε φιλε . Οι γονεις της δε ξερανε για τη σχεση μας αλλα μου χε πει οτι δε θελανε η κορη τους να εμπλεκε με καλαμαρα για να μη την επαιρνε Ελλαδα . Το ιδιο και οι γονεις της κολλητης της
Και τελικά τι έγινε? Το έμαθαν ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
πάντως οταν περνανε χαμπάρι οτι ειμαι καλαμαράς το μουνι τους γινόταν σα καλαμάρι

ακους σαντ μαν? κύπρο να πας...εκει θα βρεις ευκολα και μικρη που θες
Σαφως και οι κυπριες ειναι πιο ευκολες απο τις ελληνιδες ειναι αποδεδειγμενο αν και εγω εφαγα 3 στις 3 χειλοπιτες απο κυπριες βεβαια καινοι τρεις ηταν 8.5αρες και πανω ισως οι λιγο πιο ασχημες να αντιδρουν καλύτερα.
Παντως σε αλβανια και βουλγαρια τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα.
Αν καποιος ξερει βουλγαρικα η αλβανικα γαμει οσο θελει σ αυτες τις χωρες.
Εγω εχω παει κανα 5 αρι φορες βουλγαρια μιας και ειναι η δουλεια μου και μια φορα αλβανια.
Λες μου αρεσεις και η γκομενα σου καθεται

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
βουλγαρια τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα.
Αν καποιος ξερει βουλγαρικα γαμει οσο θελει σ αυτες τις χωρες.
Εγω εχω παει κανα 5 αρι φορες βουλγαρια μιας και ειναι η δουλεια μου
Λες μου αρεσεις και η γκομενα σου καθεται

νομίζεις :confused::confused::confused:

για πήγαινε τώρα μια βόλτα να δεις ούτε κουνούπι θα σου κάτσει.

προφανώς έχεις πολλά χρόνια να πας, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφεις

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
νομίζεις :confused::confused::confused:

για πήγαινε τώρα μια βόλτα να δεις ούτε κουνούπι θα σου κάτσει.

προφανώς έχεις πολλά χρόνια να πας, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφεις
Εχω να παω απο τον απριλιο,μεσα σε 8 μηνες αλλαξαν ολα τοσο ραγδαια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom