Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Παντως περίεργο...εχω φίλο στρατιωτικο ηταν ενα χρόνο ελδυκ δε γούσταρε μια με κύπριες
Καθόλου περίεργο....και εμένα δεν μ'αρεσουν οι κοντές μαυροτσουκαλες...που όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι σαν να κελαηδανε και δεν καταλαβαίνω τίποτα.Παντως περίεργο...εχω φίλο στρατιωτικο ηταν ενα χρόνο ελδυκ δε γούσταρε μια με κύπριες
εχεις πάει κύπρο?Καθόλου περίεργο....και εμένα δεν μ'αρεσουν οι κοντές μαυροτσουκαλες...που όταν ανοίγουν το στόμα τους είναι σαν να κελαηδανε και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Oχι αλλά έχω δει Κύπριες φοιτήτριες....εχεις πάει κύπρο?
μπορει να έτυχε...εγω σου λέω για κλαμπ στη κύπρο.παντως εμένα δε με νοιάζει τι λενε οταν μιλάνε και πως το λένε...το μουνί τους με νοιάζειOχι αλλά έχω δει Κύπριες φοιτήτριες....
Το κλαμπ προσελκύει και πιο ανοιχτόχρωμες τυπισσες που ψάχνουν χορηγό η απλά πάνε για να προκαλέσουν...νομίζω πιο αντιπροσωπευτικό είναι το τι βλέπεις και ακούς στον δρόμο και στο λεωφορειο/μέτρο.μπορει να έτυχε...εγω σου λέω για κλαμπ στη κύπρο.παντως εμένα δε με νοιάζει τι λενε οταν μιλάνε και πως το λένε...το μουνί τους με νοιάζει
πάντως οταν περνανε χαμπάρι οτι ειμαι καλαμαράς το μουνι τους γινόταν σα καλαμάριΤο κλαμπ προσελκύει και πιο ανοιχτόχρωμες τυπισσες που ψάχνουν χορηγό η απλά πάνε για να προκαλέσουν...νομίζω πιο αντιπροσωπευτικό είναι το τι βλέπεις και ακούς στον δρόμο και στο λεωφορειο/μέτρο.
Σου θυμίζω ότι επί δεκαετίες ήταν αγγλική αποικία και αυτό έχει περαστεί και στα αυτοκίνητα αλλά και στην κρατική οργάνωση.ασε που οταν τις γαμάς συνήθως λενε fuck me kai fuck me...καλα λεω σε μια γιατι μιλας αγγλικά στο κρεβάτι?
Δεν είναι σωστό να γενικεύσεις...σε μια βρωμιάρα έπεσες.Δεν είναι όλες έτσι.ειναι λιγο βρωμιάρες ομως...ειχα παει σε ενα σπιτι μις κύπριας και οταν χρησιμοποίησα τη τουαλέτα για να ρίξω ενα κατουρημα,ανοίγω το καπάκι και το ζωον δεν ειχε καθαρίσει το φρενάρισμα απο το χέσιμο....εφαγα ξενέρα μεγατόνων
ναι...οταν χέζεις δε μενει στη τουαλέτα ενα φρενάρισμα? που πέρνεις μετα τη βουρτσα να το καθαρίσειςΔεν είναι σωστό να γενικεύσεις...σε μια βρωμιάρα έπεσες.Δεν είναι όλες έτσι.
Φρενάρισμα από χέσιμο =;
Καφέ φρενάρισμα;;;;;ναι...οταν χέζεις δε μενει στη τουαλέτα ενα φρενάρισμα? που πέρνεις μετα τη βουρτσα να το καθαρίσεις
Καλα σου λεει ο @Sub-Zero Το οτι σου εκανε τα γλυκα ματια μια σερβιτορα, το οτι σε καποιον αλλον εδωσε τηλ μια στριπτιζου, αλλα ακομα και αν σε κοιταξει μια κανονικη κοπελα εκτος τετοιων επαγγελματων, αυτο δε λεει τιποτα. Ολο το σαιτ εδω ειναι γεματο απο μαρτυριες ατομων που εχουν φαει ασχήμιες απο ελληνιδες. Το να σου μιλησει καποια, αυτο δε σημαινει οτι θα εχει και συνεχεια, ή τουλαχιστον η συνεχεια συνηθως ειναι να σου βγαλει τα συκωτια. Αν τωρα εσυ, ή καποιος ακομα, εχει περασει καλα και ομορφα με ελληνιδα, μπραβο. Αλλα αυτο απλα επιβεβαιωνει τον κανονα.Οτι να ναι.Ναι εχουν εντολες να ειναι ομιλητικες γιατι ως γνωστον αν η σερβιτορα μου πιασει την κουβεντα,παιζει να πιω 4-5 εσπρεσο,λογικο.Ή αν δεν μου μιλησει η σερβιτορα δεν προκειται να ξαναπαω στο μαγαζι γιατι ολοι ξερουμε οτι παιζει μεγαλο ρολο το αν θα ξαναπας σε ενα μαγαζι απο το ποσο ομιλητικες ειναι οι σερβιτορες.Για καφε πηγα ρε μαστορα,δεν πηγα σε στριπτητζαδικο,χεστηκα αν μου μιλησουν ή οχι οι σερβιτορες.Ο φιλος μου που ειμασταν μαζι,ειχαμε κανονισει να βγουμε Χριστουγεννα Λαρισα,μετα απο 2 μερες δλδ.Τελικα δεν πηγα και βγηκε με αλλα 2 παιδια.Εκεινο το βραδυ απ οτι μου ειπε γνωρισε μια κοπελα.Μαλλον θα την ειχε βαλει το μαγαζι να την πεφτει στους πελατες.Βεβαια να πω την αληθεια δεν προχωρησε,βγηκαν για 2-3 καφεδες και μετα αρχισε κατι παλαβομαρες αυτη αλλα και παλι κατι εκανε.Ο μοναδικος που ακουω να θεωρει ακατωρθωτο να βρει κοπελα στην Ελλαδα εισαι εσυ.Εκτος αν οπως ειπε και καποιος αλλος στοχευεις πολυ ψηλα.
Χαχαχ ρε μαν εισαι και περιγραφικος παναθεμα σε. Εγω παντως μια κυπρια ειχα σα στρατιωτης κατω σα γκομενα καθαρη ηταν αλλα πολυ πρηξω ρε φιλε . Οι γονεις της δε ξερανε για τη σχεση μας αλλα μου χε πει οτι δε θελανε η κορη τους να εμπλεκε με καλαμαρα για να μη την επαιρνε Ελλαδα . Το ιδιο και οι γονεις της κολλητης τηςναι...οταν χέζεις δε μενει στη τουαλέτα ενα φρενάρισμα? που πέρνεις μετα τη βουρτσα να το καθαρίσεις
Και τελικά τι έγινε? Το έμαθαν ?Χαχαχ ρε μαν εισαι και περιγραφικος παναθεμα σε. Εγω παντως μια κυπρια ειχα σα στρατιωτης κατω σα γκομενα καθαρη ηταν αλλα πολυ πρηξω ρε φιλε . Οι γονεις της δε ξερανε για τη σχεση μας αλλα μου χε πει οτι δε θελανε η κορη τους να εμπλεκε με καλαμαρα για να μη την επαιρνε Ελλαδα . Το ιδιο και οι γονεις της κολλητης της
Πάντως είναι καυλιάρες οι άτιμες.Καφέ φρενάρισμα;;;;;
Όχι ρε πουστη μου....τέτοια χάλια από κορίτσι;
Σαφως και οι κυπριες ειναι πιο ευκολες απο τις ελληνιδες ειναι αποδεδειγμενο αν και εγω εφαγα 3 στις 3 χειλοπιτες απο κυπριες βεβαια καινοι τρεις ηταν 8.5αρες και πανω ισως οι λιγο πιο ασχημες να αντιδρουν καλύτερα.πάντως οταν περνανε χαμπάρι οτι ειμαι καλαμαράς το μουνι τους γινόταν σα καλαμάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακους σαντ μαν? κύπρο να πας...εκει θα βρεις ευκολα και μικρη που θες
βουλγαρια τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα.
Αν καποιος ξερει βουλγαρικα γαμει οσο θελει σ αυτες τις χωρες.
Εγω εχω παει κανα 5 αρι φορες βουλγαρια μιας και ειναι η δουλεια μου
Λες μου αρεσεις και η γκομενα σου καθεται
Εχω να παω απο τον απριλιο,μεσα σε 8 μηνες αλλαξαν ολα τοσο ραγδαια?νομίζεις
για πήγαινε τώρα μια βόλτα να δεις ούτε κουνούπι θα σου κάτσει.
προφανώς έχεις πολλά χρόνια να πας, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που γράφεις