Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
διακρινω μια ενταση στο υπαρχον νημα να πουμε :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:
Μέλος Sub-Zero μου έστειλε απειλητικό μήνυμα χθες...:(:(:(

Αντί να απαντήσει σε όλες αυτές της φήμες που κυκλοφορούν για πάρτη του μας μιλάει για τις Κυπραίες...:confused::confused::confused:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
άντε από την αρχή....
γυναίκες είναι, γκόμενες είναι, ότι θες είναι όπως ΟΛΕΣ οι γυναίκες, αλλά γκόμενές ΣΟΥ δεν είναι....
Και τι να τις κανω ρε κοντουλη,εγω να πηδαω θελω μονο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Υπάρχει μεγάλο μίσος προς τους άντρες,ειδικά από ελεύθερες 30+.Οι ελεύθερες αντί να είναι ανοιχτές όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες,εδώ είναι οι πιο απλησίαστες.Πιο εύκολα σου μιλάει παντρεμένη παρά ελεύθερη.Δεν ξέρω τί φταίει,θα μου πεις με τις γυναίκες και την ψυχολογία τους σηκώνεις τα χέρια
" κατω η πατριαρχια"

Αχαχχαχχααχχαα!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και τι να τις κανω ρε κοντουλη,εγω να πηδαω θελω μονο...
Κάποτε όταν ήμουν στα ντουζενια μου, το εισητήριο για να στείλω μια γκομενα αδιάβαστη μετά από κρεβάτι ήταν να μου στείλει καλημέρα το επόμενο πρωι?

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Εγω το ειχα πει,τσαμπα χαλατε τη ζαχαρενια σας με την καθε ελληνιδα.
Υπαρχουν τοσα τσαρδια με τοσες απειρες και διαφορετικες κοπελες.
Αν υπαρχουν φράγκα θα μπορείτε καθε μερα να πηδατε και διάφορετικη κοπελα με ατελείωτες εμπειρίες.
Εγω αυτο κανω πηγαινω τρεις φορες τη βδομαδα αλλοτε σε διαφορετικες αλλοτε σε στανταρακια.
Κοστος οχι πανω απο 150 με 200 το μηνα,χρονο απλετο για δραστηριοτητες χομπι κλπ
Μάθε τους μπαλιτσα ρε αρχοντα ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΆΡΧΟΝΤΑ

• Like
Αντιδράσεις: Alanio

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Το προβλημα ειναι οτι και οι αντρες κατα διαστηματα χρειαζονται ψυχολογικη υποστηριξη, γιαυτο θελουν και αυτοι σχεση.
Περα απο οτι καποια στιγμη θελουνε και παιδια.
Και στο τελος του τα παιρνει ολα η γυναικα καβαλαρια με αλλον, και ο ιδιος παθαινει χειροτερο κοκομπλοκο.. :embarrased:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Γουστάρουν καλαμαραδες
μύθος αυτό,θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες με δικό τους και αν δεν,μπορεί..δύσκολη η θέση μας έδω.κυπρίες στην ελλάδα ναι,παίζεις μπάλα..εδώ πολύ δύσκολο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μύθος αυτό,θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες με δικό τους και αν δεν,μπορεί..δύσκολη η θέση μας έδω.κυπρίες στην ελλάδα ναι,παίζεις μπάλα..εδώ πολύ δύσκολο
Εγώ πάντως δεν είχα θέμα..μια χαρά επιτυχίες είχα.. Οι κυπριοι είναι λίγο μαλάκες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.051
Πόντοι
9.297
Κάποτε όταν ήμουν στα ντουζενια μου, το εισητήριο για να στείλω μια γκομενα αδιάβαστη μετά από κρεβάτι ήταν να μου στείλει καλημέρα το επόμενο πρωι?
Αν σου έστελνε ένα μεσαίο δάχτυλο σε έκταση θα την παντρευοσουν;

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Και στο τελος του τα παιρνει ολα η γυναικα καβαλαρια με αλλον, και ο ιδιος παθαινει χειροτερο κοκομπλοκο.. :embarrased:
Ενταξει ρε παντα υπαρχει ρισκο να χωρισεις, απλα προσπαθεις να διαλεξεις το μικροτερο δυνατο ρισκο.
Σε καταλαβαινω σε αυτο και εγω ανυπαντρος ειμαι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Οι ωραίες είναι πιασμένες πάντα,άσχετα με το τί λένε κάποιοι ότι είναι μόνες,δεν τους την πέφτουν κλπ.Μαλακίες.Ειδικά κάποιος 30+ μην περιμένει να βρει ωραία,ακόμα κι αν είναι εμφανίσιμος.Ή θα βρει καμία χωρισμένη με παιδί,οπότε σοβαρά δεν μπορεί να τη δει.

Τώρα αν είσαι 18-20,ζεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα και την πέφτεις με κανα φίλο σου σε συνομήλικες,εντάξει εκεί μπορεί να γνωρίσεις.Αλλά 35-40 χρονών στην Ελλάδα δεν μπορείς την πέφτεις,σε βγάζουν όλες λιγούρι και πέφτουλα

Βέβαια αυτό είναι άλλο ένα δείγμα της υποκριτικής κοινωνίας που ζούμε,ο άντρας που την πέφτει είναι λιγούρι,η γυναίκα που την πέφτει είναι 'δυναμική που διεκδικεί αυτόν που θέλει' :jerking:

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

δεν ειναι δυνατον.................

εχεις γραψει τοσααααααααα τις τελευταιες μερες και σταματησα εντελως random σε... αυτο!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να υπαρχουν τετοιες αποψεις στο αντρικο βασιλειο,θα εισηγηθω τον εξοστρακισμο σου:ak::uzi:
Στα 18-20 σου παω στοιχημα οτι θα ευχοσουν να εισαι 30αρης η 40αρης!

ΝΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι οι μικρουλες σημερα δεν πανε ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ..ΔΕΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ:tits:?
.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ,ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΤΥΠΑΣ ΟΛΕΣ! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:tomato:

ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ 60ΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ:undecided::undecided::undecided:
ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΜΠΛΙΕΤ-ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ-ΤΟΥΣ 15ΧΡΟΝΟΥΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ!

ΑΠ'ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΧΤΣΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΣΠΑΝΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΑΚΙ

ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΛΦΑΚΙΑ! ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ:undecided::undecided::undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom