Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
αλλο ενα δυνατο μουνετο που το φαγε μουσατος τατουατζης :undecided::undecided::undecided:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
αλλο ενα δυνατο μουνετο που το φαγε μουσατος τατουατζης :undecided::undecided::undecided:

χωριάτης μουστακαλής. αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Ενας αλλος παραγοντας ο οποιος στην ελλαδα παιζει τοση μεγαλη αγαμια ειναι οτι η μεση ελληνιδα γαμιεται με μικρο αριθμο αντρων.
Οι ελληνιδες ειναι επιλεκτικες σπανια να πηδηθουν με οτι διατίθεται και αυτο αυξανει την αγαμια στη χωρα αυτη,επισης ενας αλλος παραγοντας ειναι οτι πολλες δεσμευονται και κολλανε στο καθε μπουλη.
Στην ελλαδα η μεση ελληνιδα θα πηδηθει με 3 η 4 εως 10 διαφορετικους αντρες,οι αριθμοι αυτοι ειναι μικροι σε σχεση με γυναικες αλλων χωρων.
Οταν ημουν βουλγαρια ειχα ρωτησει καποιες που επαιζα παιχνιδι με ποσους πηγαν βασικα ρωτησα 3 κοπελες.
Η 25αρα μου ειπε 27 αντρες η αλλη 32 χρονων μου ειπε 15 αλλα εκανε και φασωματα πιπες μπαλαμουτια αλλα οχι σεξ και η αλλη 40χρονων μου ειπε δεν θυμαται και μετραγε ωσπου εχανε το νουμερο.
Επισης σε συζητησεις διαδικτυακά με ρωσιδες μια μου λεγε οτι τα ειχε μια περιοδο με τρεις ταυτοχρονα και ειχε γαμηθει μια μερα 2 φορες με τον εναν μια φορα με τον αλλον και 3 φορες με τον τριτο ακαποτα.
Γενικα το θεμα ειναι οτι οι ελληνιδες δεν γαμιουνται ευκολα.

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Οι ωραίες είναι πιασμένες πάντα,άσχετα με το τί λένε κάποιοι ότι είναι μόνες,δεν τους την πέφτουν κλπ.Μαλακίες.Ειδικά κάποιος 30+ μην περιμένει να βρει ωραία,ακόμα κι αν είναι εμφανίσιμος.Ή θα βρει καμία χωρισμένη με παιδί,οπότε σοβαρά δεν μπορεί να τη δει.

Τώρα αν είσαι 18-20,ζεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα και την πέφτεις με κανα φίλο σου σε συνομήλικες,εντάξει εκεί μπορεί να γνωρίσεις.Αλλά 35-40 χρονών στην Ελλάδα δεν μπορείς την πέφτεις,σε βγάζουν όλες λιγούρι και πέφτουλα

Βέβαια αυτό είναι άλλο ένα δείγμα της υποκριτικής κοινωνίας που ζούμε,ο άντρας που την πέφτει είναι λιγούρι,η γυναίκα που την πέφτει είναι 'δυναμική που διεκδικεί αυτόν που θέλει' :jerking:
Και όχι μόνο. Εδώ καμία φορά είσαι και φιλικός χωρίς να δίνεις δικαίωμα και πάλι σε βγάζουν πεφτουλα και λιγουρι. Και το βλέπεις από την μαλακισμενη συμπεριφορά το
κύπρο ειναι πολυ ευκολο το παιχνίδι ειδικά αν εισαι ελληνας
Επειδή εχω υπηρετησει στην Κύπρο 2000 με 2001 τότε ήταν πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο για εμάς που ήμασταν στρατιώτες τώρα δεν ξέρω τι πεζει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και όχι μόνο. Εδώ καμία φορά είσαι και φιλικός χωρίς να δίνεις δικαίωμα και πάλι σε βγάζουν πεφτουλα και λιγουρι. Και το βλέπεις από την μαλακισμενη συμπεριφορά το

Επειδή εχω υπηρετησει στην Κύπρο 2000 με 2001 τότε ήταν πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο για εμάς που ήμασταν στρατιώτες τώρα δεν ξέρω τι πεζει
Γουστάρουν καλαμαραδες

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Γουστάρουν καλαμαραδες
Αρχιδια οι κυπριοι δεν μπορουν να ρηξουν ευκολα ελληνιδα,οταν έρχονται εδω και τρωνε τις χειλοπιτες γυριζουν τρεχοντας πισω,οπως και οι ελληνες δεν μπορουν να ρηξουν ευκολα κυπριες γιατι πολλες απο αυτες ακομα το βλεπουν ρατσιστικα το ζητημα.
Παντως οι κυπριες ειναι πιο μελαχροινες απο τις ελληνιδες πιο κοντες και πιο στρουμπουλες.
Εδω στην ελλαδα υπάρχει ενα 2% σλαβοειδης ελληνιδες ενω στη κυπρο ειναι αφαντο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αρχιδια οι κυπριοι δεν μπορουν να ρηξουν ευκολα ελληνιδα,οταν έρχονται εδω και τρωνε τις χειλοπιτες γυριζουν τρεχοντας πισω,οπως και οι ελληνες δεν μπορουν να ρηξουν ευκολα κυπριες γιατι πολλες απο αυτες ακομα το βλεπουν ρατσιστικα το ζητημα.
Παντως οι κυπριες ειναι πιο μελαχροινες απο τις ελληνιδες πιο κοντες και πιο στρουμπουλες.
Εγώ παντως δεν είχα πέσει σε κάποιο ζήτημα ρατσισμού τουλάχιστον από γυναίκες.. Εκτός από μια που τη γάμησα και την επομενη έφυγα για Αθήνα, ενώ της είχα πει ότι εμένα μόνιμα εκεί.. Ε μετά με εβριζε με έλεγε πουστοκαλαμαρα?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εγω ειχα μια κυπρια ενω ημουν στρατο κατω και καθε φορα μου λεγε εσεις οι καλαμαραδες κανετε ετσι και εσεις οι καλαμαραδες κανετε αλλιως . Μου τα χε σπασει , υπαρχει ενας ρατσισμος απο κυπριες πιστευω

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Εγω ειχα μια κυπρια ενω ημουν στρατο κατω και καθε φορα μου λεγε εσεις οι καλαμαραδες κανετε ετσι και εσεις οι καλαμαραδες κανετε αλλιως . Μου τα χε σπασει , υπαρχει ενας ρατσισμος απο κυπριες πιστευω
Γουσταρουν τους ελληνες σαν αντρες απλα εχουν το θεμα με την καταγωγη.
Χαζοπουλες ειναι αλλα το δινουν πιο ευκολα απο τις ελληνιδες ειναι λιγοτερο σνομπ σε σχεση με ελλαδα βεβαια...τωρα αν αξιζει να τρεχετε 1.5 ωρα με το αεροπλάνο ενω η βουλγαρια και η αλβανια ειναι διπλα δεν αξιζει.
Αλβανια βουλγαρια θα περασετε ζωη και κοτα και μουνια πολλα και αφηστε τις κυπριες με τα καλαμαρια τους και τα χαλουμια τους

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά γουστάρουν... Και ας γκρινιάζουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χαζοπουλες ειναι αλλα το δινουν πιο ευκολα απο τις ελληνιδες ειναι λιγοτερο σνομπ σε σχεση με ελλαδα βεβαια...τωρα αν αξιζει να τρεχετε 1.5 ωρα με το αεροπλάνο ενω η βουλγαρια και η αλβανια ειναι διπλα δεν αξιζει.
Αλβανια βουλγαρια θα περασετε ζωη και κοτα και μουνια πολλα και αφηστε τις κυπριες με τα καλαμαρια τους και τα χαλουμια τους
Οχι εγω εμένα εκεί για κάτι δουλειές δε πηγα για γκομενες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656

Πιο εύκολα γαμάει ο Έλληνας Κύπρια,παρά ο Κύπριος ελλεεινίδα

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Οχι εγω εμένα εκεί για κάτι δουλειές δε πηγα για γκομενες
Η κυπρος δεν ειναι να πας για σεξοτουρισμο,ρκτος και αν πας να χτυπησεις τα ρωσιδια που έρχονται στα οποια ομως επιτυχια δεν εχετε μεγαλη .
Αυτες οι ρωσιδες που πανε ειναι οι ματσωσμενες και συναμα καπαρω με γαμιαδες οποτε δυσκολα να γινει κατασταση.
Οποιος θελει ρωσιδα θα παει μονος του στις σιβηρικες πολεις 700 και 1000 χιλιομετρα μακρια απο τη μοσχα για να χαρη μουνι.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ναι λιγοτερο σνομπ ειναι αυτο το επιβεβαιωνω οσο τις εχω συναναστραφει . Αλλα μου σπαγε τα αρχιδια με την αναφορα σε καλαμαραδες ολη την ωρα και το ιδιο εκανε και μια φιλη της . Υπαρχει μια προκαταληψη αλλα ειναι πιο ανοιχτομυαλες σε σχεση με ελληνιδες . Δεν ειναι βεβαια βορειοευρωπαιες στη νοοτροπια , υπαρχει ενας συντηρητισμος οπως σε ολες τις μεσογειακες χωρες αλλα λογω κουλτουρας ειναι πιο κοσμοπολιτες οι κυπριοι-ες

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Θα σκούζει ο Σαντ που του φάγανε τον γκόμενο... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Δεν αξιζουν οι κυπριες σαντμαν ειναι ενα λεβελ κατω απο τις ελλεινιδες

Εδώ πάντως ο vibrator βρήκε μερικά καλά κομμάτια.Εν τω μεταξύ,δείτε στο 6.22 τί μουνί φινλανδέζικο έχει ένας τάπας Κρητικός :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom