argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.844
- Πόντοι
- 9.297
Mα χωρίς να βάζω την γλώσσα μου ΠΑΝΤΟΥ είναι σαν να τρώω πιτογυρο με κινέζικα ξυλάκια....Κασκαντερ
Mα χωρίς να βάζω την γλώσσα μου ΠΑΝΤΟΥ είναι σαν να τρώω πιτογυρο με κινέζικα ξυλάκια....Κασκαντερ
Οτι σε φωτίζει ο Θεός βρε αγόρι μου....Mα χωρίς να βάζω την γλώσσα μου ΠΑΝΤΟΥ είναι σαν να τρώω πιτογυρο με κινέζικα ξυλάκια....
Τετοιο μουνι νομιζω δεν θα μπορουσε καποιος να μην το γληψει!οχι μονο κανω γλυφομουνι, μου ερχεται να το φαω κιολας(η φωτο ειναι απτο ιντερνετ)
Αν τα τίναξω από κάτι σχετιζόμενο με το άθλημα θέλω μετά τον επικήδειο να διαβασθουν μερικές κριτικές μου από μέλη μας....Οτι σε φωτίζει ο Θεός βρε αγόρι μου....
Η πίσω τρυπουλα θα είναι εξίσου υπέροχη....Τετοιο μουνι νομιζω δεν θα μπορουσε καποιος να μην το γληψει!
Με ρομαντική γέυση πραλίναΑν τα τίναξω από κάτι σχετιζόμενο με το άθλημα θέλω μετά τον επικήδειο να διαβασθουν μερικές κριτικές μου από μέλη μας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η πίσω τρυπουλα θα είναι εξίσου υπέροχη....
Και να την ξέρεις, μην είσαι σίγουρος ότι θα σου το πει πάντωςΚι εκδιδομΕνη να μην είναι, πάλι θέλει προσοχή αν δεν την ξέρεις και τη γνώρισες π.χ. σε ένα κλαμπακι...
Ελα να μου σπατουλάρεις λίγο το ταβάνι στο σαλόνι έχει σκασίματαΓια τρελο σπατουλαρισμα!
Καμάρι η μανούλα σου στην κηδεία....(χτύπα ξύλο)Αν τα τίναξω από κάτι σχετιζόμενο με το άθλημα θέλω μετά τον επικήδειο να διαβασθουν μερικές κριτικές μου από μέλη μας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...και τριμμένη καρύδα με ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ από πάνω!Με ρομαντική γέυση πραλίνα
Με απαξίωσες τώρα...και τριμμένη καρύδα με ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ από πάνω!
Νόμιζα ότι σου άνοιξα την όρεξη....σόρρυ!Με απαξίωσες τώρα
Κλαίει η μάνα μου στο μνημαΚαμάρι η μανούλα σου στην κηδεία....(χτύπα ξύλο)
Με αυτά που είπαμε ελπίζω.....Με φτιάξατε τώρα...θα παραγγείλω κρέπα
Εχμ ναι περίπου, σε τρολάρω να ξέρειςΝόμιζα ότι σου άνοιξα την όρεξη....σόρρυ!
Κάπως αλλιώς το λέγαμε στο χωριό μου....Εχμ ναι περίπου, σε τρολάρω να ξέρεις
Κάπως αλλιώς το λέγαμε στο χωριό μου....
"Πλάκα με κάνεις";
Α είμαι και ολίγον αγράμματος"Πλάκα με κάνεις";
Σπουδαγμένοι στο σχολείο της ζωής....Α είμαι και ολίγον αγράμματος