Εγώ ξέρω κάποιες πάντως...Εχουν μούσι οι γυναικες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Σωστό!Τονίζω ότι φροντίζω να έχει οινόπνευμα και ας κοστίζει κάτι παραπάνω....δεν γίνεται να τα ακουμπάμε στα ιδρύματα και να κάνουμε οικονομία στα στομ.διαλύματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι.. μόνο έτσι δε θα κινδυνεύεις..)...τι άλλο να κάνω;Να κόψω τα "κασκαντεριλικια";
Όταν κάνεις γαργάρες με το οινοπνευματούχο διάλυμα τύπε ρίξε και ένα σπίρτο μέσα να είσαι σίγουρος
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.770
- Πόντοι
- 9.297
Σωστό!
Ναι.. μόνο έτσι δε θα κινδυνεύεις..
Φωτιά με φωτιααααααα.....Όταν κάνεις γαργάρες με το οινοπνευματούχο διάλυμα τύπε ρίξε και ένα σπίρτο μέσα να είσαι σίγουρος
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.770
- Πόντοι
- 9.297
Φωτιά με φωτιααααααα.....Όταν κάνεις γαργάρες με το οινοπνευματούχο διάλυμα τύπε ρίξε και ένα σπίρτο μέσα να είσαι σίγουρος
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
δικιο εχει. το χειμωνα φευγουν στις πολεις ειτε για σπουδες ειτε δουλευουν, και αυτες που μενουν μονιμα εδω, λογο κρυου οταν τις βλεπεις φορανε μακρυα μπουφαν κτλ. και δεν βλεπεις τιποτα απο γυναικειο κορμι. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ηρεμω εγω προσωπικα. στις γιορτες και ειδικα την ανοιξη βεβαια οταν ζεσταινει ο καιρος και ερχοντε σιγα σιγα απο τις πολεις, τις βλεπω μετα απο καιρο και παθαινω ενα σοκ στην αρχη....Μου ειπε οταν δεν βλεπεις γυναικες δεν ακους και τις ξεχασεις τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι ποθητες.
Εγω εχω να δω πολλα χρονια γυναικα γι αυτο και της εχω ξεχασει σαν να μην υπαρχουν.
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
εγω παντως με οσα μουνακια εχω ερθει κοντα, ολα μοσχομυριζαν. θυμαμαι στο γυμνασιο και στο λυκειο που μυριζα τα καθισματα που καθοντουσαν αυτες οταν ειχαμε διαλειμματα. επισεις μυριζα και τα στυλο τους. αρωμα ακομα και εκει...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.770
- Πόντοι
- 9.297
Akoμα και τον χειμώνα υπάρχει περίπτωση να σκάσουν με μίνι και σκούρο καλσόν (που τρελαίνει πολύ κόσμο).δικιο εχει. το χειμωνα φευγουν στις πολεις ειτε για σπουδες ειτε δουλευουν, και αυτες που μενουν μονιμα εδω, λογο κρυου οταν τις βλεπεις φορανε μακρυα μπουφαν κτλ. και δεν βλεπεις τιποτα απο γυναικειο κορμι. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ηρεμω εγω προσωπικα. στις γιορτες και ειδικα την ανοιξη βεβαια οταν ζεσταινει ο καιρος και ερχοντε σιγα σιγα απο τις πολεις, τις βλεπω μετα απο καιρο και παθαινω ενα σοκ στην αρχη....
Επίσης εντός προγράμματος είναι το μπουφάν να είναι κοντό και να είναι ευδιάκριτος ο επιμελώς αναδεικνυομενος κωλος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη την ωρα που ολα τα υπολοιπα αγορια επαιζαν στο διαλειμμα ποδοσφαιρο ή μπασκετ, εσυ καθοσουν στην ταξη και μυριζες τα καθισματαεγω παντως με οσα μουνακια εχω ερθει κοντα, ολα μοσχομυριζαν. θυμαμαι στο γυμνασιο και στο λυκειο που μυριζα τα καθισματα που καθοντουσαν αυτες οταν ειχαμε διαλειμματα. επισεις μυριζα και τα στυλο τους. αρωμα ακομα και εκει...
Εισαι μεγαλη μορφη τύπε, αυθεντικος μερακλης
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Γλώσσα σκύλου έχεις?Mα χωρίς να βάζω την γλώσσα μου ΠΑΝΤΟΥ είναι σαν να τρώω πιτογυρο με κινέζικα ξυλάκια....
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
συνηθως περιμενα να βγουν ολοι, επαιρνα τις τζουρες μου, και πηγαινα και γω για μπαλαΔηλαδη την ωρα που ολα τα υπολοιπα αγορια επαιζαν στο διαλειμμα ποδοσφαιρο ή μπασκετ, εσυ καθοσουν στην ταξη και μυριζες τα καθισματα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.770
- Πόντοι
- 9.297
Και ανάλογη όσφρηση...γαβ!Γλώσσα σκύλου έχεις?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Πρωινός πρωινός βλέπωΚαι ανάλογη όσφρηση...γαβ!
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Καλά μαλακιες λέει. Σαν τον άλλον που βγαίνει έξω να δει αν έχει καλό καιρό για να αποφυγει να βλέπει κωλουςΔηλαδη την ωρα που ολα τα υπολοιπα αγορια επαιζαν στο διαλειμμα ποδοσφαιρο ή μπασκετ, εσυ καθοσουν στην ταξη και μυριζες τα καθισματα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Μερικοί απο εσας εδώ μέσα αν κάνατε τη δουλειά μου θα σας ακουγαμε στις ειδήσεις με την ανωμαλια που σας δέρνει ??
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.723
- Πόντοι
- 3.656
σας εχω νεα...περασε η μοδα απο τα μουσια..ακομα και οι πιτσιρικες οι περισσοτερες γουσταρουν επιδερμιδα γυαλι αντε το πολυ γενεια λιγων ημερων
Πότε πέρασε,που μη μουσάτο κάτω των 40 βλέπεις τόσο συχνά όσο βλέπεις ελλεινίδα ξανθιά,γαλανομάτα
Με επιδερμίδα γυαλί γελάνε μαζί σου οι ελλεεινίδες,όλες θέλουν μαύρα μούσια,καμία δεν γουστάρει babyface.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.454
- Πόντοι
- 12.756
αυτα που βλεπω,κουβεντιαζω και μου λενε αυτα καταθετω..σαφως υπαρχουν αυτοι που λες αλλα μειοψηφια πλεονΠότε πέρασε,που μη μουσάτο κάτω των 40 βλέπεις τόσο συχνά όσο βλέπεις ελλεινίδα ξανθιά,γαλανομάτα
Με επιδερμίδα γυαλί γελάνε μαζί σου οι ελλεεινίδες,όλες θέλουν μαύρα μούσια,καμία δεν γουστάρει babyface.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.770
- Πόντοι
- 9.297
Ο κάθε καγκουρας για να μοιάζει μεγαλύτερος κυκλοφορεί σαν κατσαπλιας χωρίς να μπορεί να καταλάβει ότι όση τρίχα και να έχει στην μάπα ούτε επίπεδο ανεβαίνει ούτε σε ηλικία....Πότε πέρασε,που μη μουσάτο κάτω των 40 βλέπεις τόσο συχνά όσο βλέπεις ελλεινίδα ξανθιά,γαλανομάτα
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Οι ελλεινιδες άμα δεν υπήρχε το κοινωνικό στίγμα θα γαμιοντουσαν αβέρτα με ότι ζεφυρι κια Αφρική κυκλοφορεί.. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες πάνε Αγγλία για σπουδές καταξεσκιζο ται με πακιδες και αραπαδες.. Αντίθετα εγώ δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ ελλεινιδα να εχιε κάνει σχσε με Άγγλο Γερμανό Αμερικανό Σουηδό.. Το φυσικό περιβάλλον της ελλεινιδα είναι οι πακηδες,με αυτούς θέλει να ξεσκιστεί, Πλα στην Ελλάδα ντρέπεται μην την πει ο κόσμος πουτανα και πακογαμημενη?