Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τονίζω ότι φροντίζω να έχει οινόπνευμα και ας κοστίζει κάτι παραπάνω....δεν γίνεται να τα ακουμπάμε στα ιδρύματα και να κάνουμε οικονομία στα στομ.διαλύματα.
Σωστό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

)...τι άλλο να κάνω;Να κόψω τα "κασκαντεριλικια";
Ναι.. μόνο έτσι δε θα κινδυνεύεις..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297
Σωστό!

Ναι.. μόνο έτσι δε θα κινδυνεύεις..
:(

Όταν κάνεις γαργάρες με το οινοπνευματούχο διάλυμα τύπε ρίξε και ένα σπίρτο μέσα να είσαι σίγουρος :confused:
Φωτιά με φωτιααααααα.....

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Μου ειπε οταν δεν βλεπεις γυναικες δεν ακους και τις ξεχασεις τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι ποθητες.
Εγω εχω να δω πολλα χρονια γυναικα γι αυτο και της εχω ξεχασει σαν να μην υπαρχουν.
δικιο εχει. το χειμωνα φευγουν στις πολεις ειτε για σπουδες ειτε δουλευουν, και αυτες που μενουν μονιμα εδω, λογο κρυου οταν τις βλεπεις φορανε μακρυα μπουφαν κτλ. και δεν βλεπεις τιποτα απο γυναικειο κορμι. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ηρεμω εγω προσωπικα. στις γιορτες και ειδικα την ανοιξη βεβαια οταν ζεσταινει ο καιρος και ερχοντε σιγα σιγα απο τις πολεις, τις βλεπω μετα απο καιρο και παθαινω ενα σοκ στην αρχη....

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
εγω παντως με οσα μουνακια εχω ερθει κοντα, ολα μοσχομυριζαν. θυμαμαι στο γυμνασιο και στο λυκειο που μυριζα τα καθισματα που καθοντουσαν αυτες οταν ειχαμε διαλειμματα. επισεις μυριζα και τα στυλο τους. αρωμα ακομα και εκει...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297
δικιο εχει. το χειμωνα φευγουν στις πολεις ειτε για σπουδες ειτε δουλευουν, και αυτες που μενουν μονιμα εδω, λογο κρυου οταν τις βλεπεις φορανε μακρυα μπουφαν κτλ. και δεν βλεπεις τιποτα απο γυναικειο κορμι. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ηρεμω εγω προσωπικα. στις γιορτες και ειδικα την ανοιξη βεβαια οταν ζεσταινει ο καιρος και ερχοντε σιγα σιγα απο τις πολεις, τις βλεπω μετα απο καιρο και παθαινω ενα σοκ στην αρχη....
Akoμα και τον χειμώνα υπάρχει περίπτωση να σκάσουν με μίνι και σκούρο καλσόν (που τρελαίνει πολύ κόσμο).
Επίσης εντός προγράμματος είναι το μπουφάν να είναι κοντό και να είναι ευδιάκριτος ο επιμελώς αναδεικνυομενος κωλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω παντως με οσα μουνακια εχω ερθει κοντα, ολα μοσχομυριζαν. θυμαμαι στο γυμνασιο και στο λυκειο που μυριζα τα καθισματα που καθοντουσαν αυτες οταν ειχαμε διαλειμματα. επισεις μυριζα και τα στυλο τους. αρωμα ακομα και εκει...
Δηλαδη την ωρα που ολα τα υπολοιπα αγορια επαιζαν στο διαλειμμα ποδοσφαιρο ή μπασκετ, εσυ καθοσουν στην ταξη και μυριζες τα καθισματα
Εισαι μεγαλη μορφη τύπε, αυθεντικος μερακλης

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
Δηλαδη την ωρα που ολα τα υπολοιπα αγορια επαιζαν στο διαλειμμα ποδοσφαιρο ή μπασκετ, εσυ καθοσουν στην ταξη και μυριζες τα καθισματα
συνηθως περιμενα να βγουν ολοι, επαιρνα τις τζουρες μου, και πηγαινα και γω για μπαλα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλά μαλακιες λέει. Σαν τον άλλον που βγαίνει έξω να δει αν έχει καλό καιρό για να αποφυγει να βλέπει κωλους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.723
Πόντοι
3.656
σας εχω νεα...περασε η μοδα απο τα μουσια..ακομα και οι πιτσιρικες οι περισσοτερες γουσταρουν επιδερμιδα γυαλι αντε το πολυ γενεια λιγων ημερων:)

Πότε πέρασε,που μη μουσάτο κάτω των 40 βλέπεις τόσο συχνά όσο βλέπεις ελλεινίδα ξανθιά,γαλανομάτα

Με επιδερμίδα γυαλί γελάνε μαζί σου οι ελλεεινίδες,όλες θέλουν μαύρα μούσια,καμία δεν γουστάρει babyface.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.454
Πόντοι
12.756
Πότε πέρασε,που μη μουσάτο κάτω των 40 βλέπεις τόσο συχνά όσο βλέπεις ελλεινίδα ξανθιά,γαλανομάτα

Με επιδερμίδα γυαλί γελάνε μαζί σου οι ελλεεινίδες,όλες θέλουν μαύρα μούσια,καμία δεν γουστάρει babyface.
αυτα που βλεπω,κουβεντιαζω και μου λενε αυτα καταθετω..σαφως υπαρχουν αυτοι που λες αλλα μειοψηφια πλεον

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.770
Πόντοι
9.297

Ο κάθε καγκουρας για να μοιάζει μεγαλύτερος κυκλοφορεί σαν κατσαπλιας χωρίς να μπορεί να καταλάβει ότι όση τρίχα και να έχει στην μάπα ούτε επίπεδο ανεβαίνει ούτε σε ηλικία....

• Like
Αντιδράσεις: cool11

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Οι ελλεινιδες άμα δεν υπήρχε το κοινωνικό στίγμα θα γαμιοντουσαν αβέρτα με ότι ζεφυρι κια Αφρική κυκλοφορεί.. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες πάνε Αγγλία για σπουδές καταξεσκιζο ται με πακιδες και αραπαδες.. Αντίθετα εγώ δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ ελλεινιδα να εχιε κάνει σχσε με Άγγλο Γερμανό Αμερικανό Σουηδό.. Το φυσικό περιβάλλον της ελλεινιδα είναι οι πακηδες,με αυτούς θέλει να ξεσκιστεί, Πλα στην Ελλάδα ντρέπεται μην την πει ο κόσμος πουτανα και πακογαμημενη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom