jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εγω τωρα εχω αφησει χαιτη,το μουσι ειναι κουραστικό θελει περιποίηση και καθημερινο πλυσιμο.κοντα 2 χρονια τωρα ..δες γυρω σου κιολας ποσοι ειναι πλεον με μουσια
Εγω τωρα εχω αφησει χαιτη,το μουσι ειναι κουραστικό θελει περιποίηση και καθημερινο πλυσιμο.κοντα 2 χρονια τωρα ..δες γυρω σου κιολας ποσοι ειναι πλεον με μουσια
Χαχαχαχα το μουνι ειναι εστια μικροβιων δικηγορε.Για ποια μεταφορα μιλας?
Απο στομα σε μουνι ή απο μουνί σε στομα?
Εγω πιστευω οτι ενα βρωμικο στομα εχει πιο πολλα βακτηρια απο ενα βρωμικο μουνι ας πουμε
'Έλα Ζαβ Κλω. Ούτε μικρόβια, ούτε περίοδος και άλλες μαλακίες.Χαχαχαχα το μουνι ειναι εστια μικροβιων δικηγορε.
Υψηλη θερμοκρασια υγρα περιοδοι αιματα.
Απο εκει καθαριζεται ο γυναικειος οργανισμος
χα χα!!'Έλα Ζαβ Κλω. Ούτε μικρόβια, ούτε περίοδος και άλλες μαλακίες.
Ξέχασες οτι δεν μιλάειχα χα!!
οταν ξεκαβλωσεις θα προσεξεις οτι δεν εχει χερια και ποδια
Ξέχασες οτι δεν μιλάει
Και πως θα κάνουμε dirty talk?Ξέχασες οτι δεν μιλάει
Είσαι όπως στο άβαταρ δηλαδή.Εγω τωρα εχω αφησει χαιτη,το μουσι ειναι κουραστικό θελει περιποίηση και καθημερινο πλυσιμο.
Θα παίζει ηχογραφημένες ατάκες "όπως σκίσε με ρε καργιόλη".Και πως θα κάνουμε dirty talk?
Τελικα ότι λάμπει δεν είναι χρυσός...σε ενα τέτοιο ακριβώς ειχα κάνει μια φορα γλυφομούνι και για μια βδομάδα ειχα κοκκινήλες γυρω γυρω απο το στομα μου και τσουξιμο εντονο
Πάνω που θα έγραφα ότι θα κάνεις dirty talk αλλά όχι dirty listen...Για όλα υπάρχουν λύσεις τελικάΘα παίζει ηχογραφημένες ατάκες "όπως σκίσε με ρε καργιόλη".
Επίσης, όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και ....Τελικα ότι λάμπει δεν είναι χρυσός...
ΑκριβωςΕίσαι όπως στο άβαταρ δηλαδή.
Διόλου τυχαία.....χα χα!!
οταν ξεκαβλωσεις θα προσεξεις οτι δεν εχει χερια και ποδια
Η ιδανική γυναίκα(;)....Ξέχασες οτι δεν μιλάει
Σωστοτατο! Επίσης: της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και πονά .( Κυρίως αν έχεις κολλήσεις κονδυλώματα στη γλώσσα η στο κεφάλι του πέους)Επίσης, όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και ....
Θεός φυλαξει...Σωστοτατο! Επίσης: της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και πονά .( Κυρίως αν έχεις κολλήσεις κονδυλώματα στη γλώσσα η στο κεφάλι του πέους)
Αν κάνει κάποιος ακα σεξ με εκδιδόμενες στις οποίες προηγουμένως προσφέρει στοματική απόλαυση, ίσως την πατήσει...όλα γίνονται...( Εδώ πήραμε το γιουρο...)Θεός φυλαξει...
Αυτά ειναι extreme sportsΑν κάνει κάποιος ακα σεξ με εκδιδόμενες στις οποίες προηγουμένως προσφέρει στοματική απόλαυση, ίσως την πατήσει...όλα γίνονται...( Εδώ πήραμε το γιουρο...)
Κι εκδιδομΕνη να μην είναι, πάλι θέλει προσοχή αν δεν την ξέρεις και τη γνώρισες π.χ. σε ένα κλαμπακι...Αυτά ειναι extreme sports
Εγώ αποφεύγω το ακα αλλά τρελαίνομαι να βάζω την γλώσσα μου ΠΑΝΤΟΥ....Όμως φροντίζω να έχω στοματικό διάλυμα με οινόπνευμα για να σώσω ο,τι μπορώ να σώσω....πως με βλέπεις;Αν κάνει κάποιος ακα σεξ με εκδιδόμενες στις οποίες προηγουμένως προσφέρει στοματική απόλαυση, ίσως την πατήσει...όλα γίνονται...( Εδώ πήραμε το γιουρο...)
ΚασκαντερΕγώ αποφεύγω το ακα αλλά τρελαίνομαι να βάζω την γλώσσα μου ΠΑΝΤΟΥ....Όμως φροντίζω να έχω στοματικό διάλυμα με οινόπνευμα για να σώσω ο,τι μπορώ να σώσω....πως με βλέπεις;