Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.302
- Πόντοι
- 4.546
Να μυρίζει λίγο λόγω ιδρώτα το καλοκαίρι είναι εφικτό, αλλά να βρωμά, δηλαδή για βρώμα βρώμα, όχι, καλύτερα να τον παίξεις.Δεν παλεύεται να βρωμα μπατμαν.
Να μυρίζει λίγο λόγω ιδρώτα το καλοκαίρι είναι εφικτό, αλλά να βρωμά, δηλαδή για βρώμα βρώμα, όχι, καλύτερα να τον παίξεις.Δεν παλεύεται να βρωμα μπατμαν.
Το πραγματικά απάλευτο είναι να βρωμά συνέχεια το μουνί της λόγω κολπίτιδας. Και να περιμένει και να τη γλείψεις από πάνω.Δεν παλεύεται να βρωμα μπατμαν.
Ειναι μεγαλη ξενερα να τρως μπαν 30 ημερων επειδη πανω στην κουβεντα ειπες στον αλλον ''καλα μαλακας εισαι? κλπ κλπ''. Και ο αλλος, οντας βλαμμενος, κανει αναφορα. Το επαθα κι εγω, πριν το καλοκαιρι, ξενερα πραγματικα. Επανηλθα προσφατως για να μην την πεφτω στο στοιχημα ολη την ωραΚρίμα ρε...αλλά έπρεπε να επανέλθει μετά την λήξη του Μπαν.Μας λείπει....
Το bou.σωζει!Ειναι μεγαλη ξενερα να τρως μπαν 30 ημερων επειδη πανω στην κουβεντα ειπες στον αλλον ''καλα μαλακας εισαι? κλπ κλπ''. Και ο αλλος, οντας βλαμμενος, κανει αναφορα. Το επαθα κι εγω, πριν το καλοκαιρι, ξενερα πραγματικα. Επανηλθα προσφατως για να μην την πεφτω στο στοιχημα ολη την ωρα
Όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει τον οδοντίατρο του για τις επιπτώσεις της παρουσίας μικροβίων στη στοματική κοιλότητα.. ( άφθονα μικρόβια μεταφέρονται κατόπιν αιδιολεθχιας)Το πραγματικά απάλευτο είναι να βρωμά συνέχεια το μουνί της λόγω κολπίτιδας. Και να περιμένει και να τη γλείψεις από πάνω.
Οι φορές που έχω κάνει Γλυφομούνι στη ζωή μου είναι μετρημένες στα δάχτυλαΟχι αποκλειστικα γι αυτο.
Βασικα σε θεμα καθαριοτητας ιεροδουλες και κανονικες γυναικες ειναι στο ιδιο λεβελ.
Πετυχαινεις ολα τα ειδη
ειναι και πως εχουν μάθει. μια γκόμενα που γνώρισα καποτε (δεν ηταν και απο τις καθαρές εμπειρίες) με ειχε παει σπιτι της οπου (μαλλον τυχαία) γνώρισα αδερφο και πατέρα...δεν ηταν και αυτοι φαν του νερουΧωρίς να είμαι σίγουρος, η παρατεταμένη απλυσια φανερώνει ψυχολογικά προβλήματα. Το έχουν ως κριτήριο νομίζω για διαταραχές, αλλά δεν είμαι βέβαιος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρωας!
Από την εμπειρία σας, οι ελληνίδες γουστάρουν όντως το γλυφομούνι ή το ζητάνε ως "αντίποινα" για την πίπα που κάνουν ή κάτι άλλο; Σας έχουν τύχει περιπτώσεις που να μην το θέλουν;
Η αναμενόμενη απάντηση είναι "στ' αρχίδια μας αν γουστάρουν" αλλά όποιος έχει να καταθέσει και κάτι διαφορετικό....
Ως "αντιποινα" απο την δικια μου εμπειρια.Από την εμπειρία σας, οι ελληνίδες γουστάρουν όντως το γλυφομούνι ή το ζητάνε ως "αντίποινα" για την πίπα που κάνουν ή κάτι άλλο; Σας έχουν τύχει περιπτώσεις που να μην το θέλουν;
Η αναμενόμενη απάντηση είναι "στ' αρχίδια μας αν γουστάρουν" αλλά όποιος έχει να καταθέσει και κάτι διαφορετικό....
Δούναι και λαβείν είναι οι σχέσεις και το σεξ.Μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σαςΟι περισσότερες το γουστάρουν. Αν το ζητάνε ως αντάλλαγμα για την πίπα φύγε μακριά.
Γιατί τι έχει η πάρτη μας ;Δούναι και λαβείν είναι οι σχέσεις και το σεξ.Μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας
Όποιος κυκλοφορεί με γενειάδα η μούσια σαν να είναι ο τοπικός Δεσπότης να μην αναρωτιέται γιατί είναι απωθητικη στις γυναίκες η ιδέα αυτό το τριχωτό κατσαπλιοειδες σιχαμα να τραυματίσει μια ευαίσθητη περιοχή τους...Ως "αντιποινα" απο την δικια μου εμπειρια.
Δεν ενιωσα να το γουσταρουν και πολυ ...
Δούναι και λαβείν είναι οι σχέσεις και το σεξ.Μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας
Αντάλλαγμα ας πούμε ;Αν σου ζητάει αντάλλαγμα για μια πίπα σκέψου τι θα τραβήξεις μετά
Aν δεν την γλειψεις μετά από μια πίπα ,θα τον παίζεις και θα ασχολείσαι μόνο με ηλεκτρονικά σαν βαρεμενος έφηβος....Αν σου ζητάει αντάλλαγμα για μια πίπα σκέψου τι θα τραβήξεις μετά
Aν δεν την γλειψεις μετά από μια πίπα ,θα τον παίζεις και θα ασχολείσαι μόνο με ηλεκτρονικά σαν βαρεμενος έφηβος....
Πες μας ρε φιλε το τελευταιο πιο περιεργο πραγμα που ειχες ακουσει..τις ακουω φίλε στη δουλεια μου...κανουν σαν να μην υπάρχω,αλλα μια χαρα ακουω τις μαλακίες που λενε για τους αλλους