Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν εχεις καλη οσφρηση τοτε...
Μασχαλιλα περιπου 20%.
Μουνιλα κωλιλα 70%
Ποδαριλα 80%
γαμησε τα...απορώ δηλ πως βγαίνουν με αντρα για να γαμηθουν καλα ωρες ωρες σκέφτομαι δε ντρέπονται λίγο? τις παω σπιτι και περιμένω (μιας και ξερει οτι θα τη γαμήσω) να παει μια τουαλέτα να ρίξει λιγο νερο στο μουνι της..κατι βρε αδερφέ/ μια αλλη απαιτούσε να της κανω γλυφομούνι χωρις να περάσει το τεστ της τουαλέτας,στο τέλος με νευρίασε και την εστειλα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
γαμησε τα...απορώ δηλ πως βγαίνουν με αντρα για να γαμηθουν καλα ωρες ωρες σκέφτομαι δε ντρέπονται λίγο? τις παω σπιτι και περιμένω (μιας και ξερει οτι θα τη γαμήσω) να παει μια τουαλέτα να ρίξει λιγο νερο στο μουνι της..κατι βρε αδερφέ/ μια αλλη απαιτούσε να της κανω γλυφομούνι χωρις να περάσει το τεστ της τουαλέτας,στο τέλος με νευρίασε και την εστειλα
Απο την εμπειρία μου οι γυναικες του μπλοκ πιστευω ειναι πιο καθαρες.
Σπανια να πετυχω ρωσοουκρανη να μυριζει ας και πουν και οι λοιποι τη γνωμη τους περι αυτου.
Παντως ελληνιδες βουλγαρες αλβανες δεν το εχουν με την υγιεινη,οι ρουμανες ειναι λιγο πιο καθαρες πιστευω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγω γαμούσα κάποτε μια βρωμοποδαρου πολυ ωραία γκόμενα..υπήρχε ενα προβληματάκι :think: δεν ήξερα πως να της το πω. Εν τέλη επαιξε και δευτερο γαμήσι..τριτο οχι (ακόμα φαντάζομαι θα εχει μείνει με την απορία γιατι αξαφανίστηκα)
Γυναικες και να μην φροντιζουν την υγιεινή τους??έπρεπε ολη μερα να ειναι στο μπανιο και να πλένονται,μπανιο καθημερινά και το καλοκαιρι 3 φορες τη μερα,εμενα με ξενερωνει αν αισθανθω εστω μια μικρη μυρωδια.
Επισης η υγιεινη του στοματος μεγαλο ατου.
Τοτε που εκανα σχεσεις ειχα παει 2μερο με μια φτασαμε στο χοτελ εγω εκανα μπανιο αυτη τίποτα το βραδι μετα το ξεσκιμα εγω μπανιο αυτη τιποτα την αλλη μερα το πρωι δευτερο ξεσκισμα εγω μπανιο αυτη τιποτα λεω ρε γαμωτο ποτε θα κανει μπανιο μεσημερι στο χοτελι εγω μπανιο αυτη λεει θα κανει το βραδι το βραδι παλι μετα το ξεσκισμα εγω μπανιο αυτη ηταν κουρασμενη βαριοταν την επομενη φυγαμε,εγω ειχα κανει 5φορες μπανιο μεσα σε 2 μερες και αυτη ουτε ενα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.425
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 29

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.425
Πόντοι
3.936

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
μονο με αυτα τη βγάζεις?
τρωω και καμια σοκολατα αλλα το θεμα ειναι οτι στο ταξι πχ μπορει να κανεις ανθιυγινη διατροφη ευκολα..δουλευεις πολλες ωρες και πεινας..το καλυτερο ειναι να παρεις κανα ψυγειακι να βαλεις μεσ υγιεινες τροφες για να μην τρως κρουασαν και σουβλακια απεξω,μπορει να σε καταστρεψει το ταξι σωματικα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

kerk99

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
301
Πόντοι
21
μιας που ανοιξατε κουβεντα,το τελευταιο διαστημα τυχαινει να χεζω και 2 φορες την ημερα :confused:
δεν κανω πλακα,αρχιζω και αγχωνομαι μη με πιασει χεσιμο κατα τη διαρκεια της ημερας
γι αυτο πλεον καθε πρωι εκτος απο δοντια ,καθομαι στη χεστρα ακομα και ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΓΚΗ.....για να ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που με πιασει εκτος σπιτιου!

μου εχει γινει εμμονη. παντα εχεζα φουλ,αλλα τωρα τελευταια χεζω πολυ πιο...ευκολα:confused::think::think::think:

οι σκατοκαφεδες φταινει ισως ...μαζι με τα σταφιδοκουλουρα:tooth::tooth::tooth::tooth: που και να μην εκοβα το τσιγαρο δλδη:confused::confused:
Αρα στην ψηφοφορια του νηματος ψηφιζεις την επιλογη Νο5; :2funny:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γυναικες και να μην φροντιζουν την υγιεινή τους??έπρεπε ολη μερα να ειναι στο μπανιο και να πλένονται,μπανιο καθημερινά και το καλοκαιρι 3 φορες τη μερα,εμενα με ξενερωνει αν αισθανθω εστω μια μικρη μυρωδια.
Τοτε που εκανα σχεσεις ειχα παει 2μερο με μια φτασαμε στο χοτελ εγω εκανα μπανιο αυτη τίποτα το βραδι μετα το ξεσκιμα εγω μπανιο αυτη τιποτα την αλλη μερα το πρωι δευτερο ξεσκισμα εγω μπανιο αυτη τιποτα λεω ρε γαμωτο ποτε θα κανει μπανιο μεσημερι στο χοτελι εγω μπανιο αυτη λεει θα κανει το βραδι το βραδι παλι μετα το ξεσκισμα εγω μπανιο αυτη ηταν κουρασμενη βαριοταν την επομενη φυγαμε,εγω ειχα κανει 5φορες μπανιο μεσα σε 2 μερες και αυτη ουτε ενα
ειναι βρωαμιαρες πολυ οι ελλεινιδες..οι αλβανιδες ειναι πολυ καθαρα κοριτσια,κανουν μπανιο 2 φορες τη μερα,αρωματα φουλ,οι ελεεινιδες πολυ πιο βρωμικες απο αλβανιδες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ειναι βρωαμιαρες πολυ οι ελλεινιδες..οι αλβανιδες ειναι πολυ καθαρα κοριτσια,κανουν μπανιο 2 φορες τη μερα,αρωματα φουλ,οι ελεεινιδες πολυ πιο βρωμικες απο αλβανιδες
Φιλε και οι αλβανιδες δυστηχως δεν τα πανε καλα με την υγιεινη η πλειοψηφια.
Εγω πιστευω ουκρανες ρωσιδες και ολο το μπλοκ εχει πολυ καθαρες γυναικες και σχηματιζω γνωμες με 5 γυναικες του μπλοκ που εχω παει.
Τωρα αν καποιος εχει αλλη γνωμη ας πει

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.835
Πόντοι
3.506
Έπρεπε ρε τύπε και συ να πας να τη γαμήσεις μέσα στο μπάνιο...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.505
Πόντοι
27.261

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
σκεψου τι λενε πισω απο τις πλατες μας και μπροστα το παιζουν παρθενωπες :tooth:
Ειναι περίπου στο επίπεδο του Ντέμιαν από την παλιά τριλογία του αντιχρίστου με τον Σαμ Νιλ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ε και εσύ...επειδή η κοπέλα έκανε ταξίδι και 5 φορές σεξ πρέπει να κάνει και μπάνιο? Τι υπερβολές είναι αυτές?
Μια φορά τη βδομάδα, καλά είναι ..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
εγω γαμούσα κάποτε μια βρωμοποδαρου πολυ ωραία γκόμενα..υπήρχε ενα προβληματάκι :think: δεν ήξερα πως να της το πω. Εν τέλη επαιξε και δευτερο γαμήσι..τριτο οχι (ακόμα φαντάζομαι θα εχει μείνει με την απορία γιατι αξαφανίστηκα)
Επρεπε να της κάνεις δώρο ένα αποσμητικο για τα πόδια και να της μιλήσεις για την αξία του πλυσίματος

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έπρεπε ρε τύπε και συ να πας να τη γαμήσεις μέσα στο μπάνιο...
Να σου πω,τη δευτερη μερα μυριζε ξινιλας ιδρωτιλας και ηταν μαιος μηνας.
Αλλα και εκτος 2ημερου πολλες φορες μου μυριζε σε συναντησεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.505
Πόντοι
27.261
Γυναικες και να μην φροντιζουν την υγιεινή τους??
εμενα με ξενερωνει αν αισθανθω εστω μια μικρη μυρωδια.

εγω ειχα κανει 5φορες μπανιο μεσα σε 2 μερες και αυτη ουτε ενα
ΚΛΑΙΩ :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επρεπε να της κάνεις δώρο ένα αποσμητικο για τα πόδια και να της μιλήσεις για την αξία του πλυσίματος
δε γίνεται καποια να μη ξέρει τι πρόβλημα εχει εκτος και αν ειναι η τελειως ζωον η αναίσθητη η να πει γάμησε τον το μαλάκα δε με νοιαζει...μετα θα απορει φυσικά γιατι δε βρίσκει γκόμενο και ολοι οι αντρες θα ειναι μαλάκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom