Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε μιλαμε σοβαρα τωρα?
Εγω δεν πλησιαζω καν ατομο αν ξερω οτι ειναι ανεμβολιαστο, και θα κάνω σεξ με ανεμβολιαστη γκομενα?
Περαιτερω, δεν θελω να εχω σχεση με ανεμβολιαστα ατομα γιατι θεωρω οτι κατι δεν παει καλα με το μυαλο τους. Εχω κάνει περα και συγγενικα μου προσωπα γι αυτο. Δεν καταλαβαινω τι σου φαινεται παραξενο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει βρει ολες τις απαντησεις που θα τον κρατησουν στασιμο μεχρι τα 90 του. Καμια σωτηρια
Δε τους πλησιαζεις η έχεις κόψει επειδή τους θεωρείς χαζους που δεν εμβολιαστηκαν η για να μη σε κολλήσουν?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και αν κανεις σεξ με εμβολιασμένη γκομενα που έχει παρέλθει το 6μηνο προστασίας το ξέρεις ότι είναι σα να κάνεις σεξ με ανεμβολιαστη γκόμενα?

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
Και αν κανεις σεξ με εμβολιασμένη γκομενα που έχει παρέλθει το 6μηνο προστασίας το ξέρεις ότι είναι σα να κάνεις σεξ με ανεμβολιαστη γκόμενα?
Της ζητά πιστοποιητικό και ταυτότητα τύπε και προβαίνει σε ταυτοπροσωπία.

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Δυστυχώς δεν φταίνε οι ελλεηνίδες αλλά εμείς που τις έχουμε κακομάθει. Λοιπόν τα σος, απο προσωπική εμπειρία, η κάθε μια θέλει να νοιώσει πως σε έχει σκυλάκι της, τρέχεις πίσω της, έχουν τα απωθυμένα απο τα καυλιά που έχουν μαζέψει κ τις έφτυσαν, δυστυχώς ο τελευταίος που βρήκαν θα τα πληρώσει όλα. Θα σας πω μια δοκιμασμένη συνταγή, ήταν κορασίδα, καμένή με τα social (όπως οι περισσότερες τους σήμερα), μίλαγε με μένα κ αλλους 10, 100 δεν ξέρω
της το έπαιξα αθώος , οτι την βλέπω αλλιώς, την έχω σε εκτίμηση, έκανε κ τη δύσκολη κτλ. μετά απο πολλές ώρες μνμ κάποια στιγμή υπέκυψε, μάλλον τότε βρήκε χρόνο απο τους άλλους γαμιάδες, σκίστηκε 3 μέρες σερυ απο παντού. Μετά αν δεν έστελνε δεν απαντούσα, όταν έστελνε βέβαια απάντησα, ίσως με κάποια μικρή καθυστέρηση. Απο τότε δεν της ξαναπρότεινα να βρεθούμε, κατα καιρούς στέλνει μνμ, απαντώ καθαρα φιλικά, δεν θα κλείσω τη πόρτα, την ειδα τελευταία σε μπαρ, χαιρετηθηκαμε, προσπερασα, επαιζε με όλο το μαγαζι, εγω γυρισμενος πλατη, μου λεει ο φιλος που ήμασταν μαζί, καυλαντιζει με όλους κ όλο εδω κοιτάει, φύγαμε, δεν τη χαιρέτισα γιατι έχει κουβένα, απο τότε έχει λυσσάξει στα μνμ, Συμπέρασμα;;; πουλατε οτι θέλουν να ακούσουν, γαμάτε κ μετα φτύσιμο, οποια θέλει θα γυρίσει, θες απο κάυλα, θες επειδη ξέμεινε κ θελει καβάτζα, στα αρχίδια σας, απλα μη δενεστε συναισθηματικά

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Νομίζω ότι το όνομα κατόχου της κάρτας θα φανεί μετά στις κινήσεις λογαριασμού του εμπόρου, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Εκτός κι αν φαίνονται μόνο τα τελευταία 4 ψηφία της κάρτας.
φαινονται τα 4 χωρις να φαινονται ολα...

• Like
Αντιδράσεις: vril

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς δεν φταίνε οι ελλεηνίδες αλλά εμείς που τις έχουμε κακομάθει. Λοιπόν τα σος, απο προσωπική εμπειρία, η κάθε μια θέλει να νοιώσει πως σε έχει σκυλάκι της, τρέχεις πίσω της, έχουν τα απωθυμένα απο τα καυλιά που έχουν μαζέψει κ τις έφτυσαν, δυστυχώς ο τελευταίος που βρήκαν θα τα πληρώσει όλα. Θα σας πω μια δοκιμασμένη συνταγή, ήταν κορασίδα, καμένή με τα social (όπως οι περισσότερες τους σήμερα), μίλαγε με μένα κ αλλους 10, 100 δεν ξέρω
της το έπαιξα αθώος , οτι την βλέπω αλλιώς, την έχω σε εκτίμηση, έκανε κ τη δύσκολη κτλ. μετά απο πολλές ώρες μνμ κάποια στιγμή υπέκυψε, μάλλον τότε βρήκε χρόνο απο τους άλλους γαμιάδες, σκίστηκε 3 μέρες σερυ απο παντού. Μετά αν δεν έστελνε δεν απαντούσα, όταν έστελνε βέβαια απάντησα, ίσως με κάποια μικρή καθυστέρηση. Απο τότε δεν της ξαναπρότεινα να βρεθούμε, κατα καιρούς στέλνει μνμ, απαντώ καθαρα φιλικά, δεν θα κλείσω τη πόρτα, την ειδα τελευταία σε μπαρ, χαιρετηθηκαμε, προσπερασα, επαιζε με όλο το μαγαζι, εγω γυρισμενος πλατη, μου λεει ο φιλος που ήμασταν μαζί, καυλαντιζει με όλους κ όλο εδω κοιτάει, φύγαμε, δεν τη χαιρέτισα γιατι έχει κουβένα, απο τότε έχει λυσσάξει στα μνμ, Συμπέρασμα;;; πουλατε οτι θέλουν να ακούσουν, γαμάτε κ μετα φτύσιμο, οποια θέλει θα γυρίσει, θες απο κάυλα, θες επειδη ξέμεινε κ θελει καβάτζα, στα αρχίδια σας, απλα μη δενεστε συναισθηματικά
εννοειται ρε τυπε! παιζεις καλα στην αρχη παντα. δειχνεις ενδιαφερον ομως δειχνεις και μια "επιθετικοτητα" ωστε να μην παρει αερα! η φοβασαι το μουνι η σε φοβαται/σεβεται ενδιαμεσο δεν εχει.... αν χασεις το σεβασμο δε γαμας (η δε γαμας τσαμπα εστω)...

επειτα αν τη γαμησεις αδιαφορεις. οποτε αρχιζουν και πατανε οτι κουμπι βρουν για να ξανακερδισουν την προσοχη σου. ανασφαλειες (γιατι δε κολλησε? γιατι δε στελνει μηπως δε του αρεσα τελικα? μηπως δε γαμιεμαι καλα? )

ο αερας πρεπει να ειναι γαμαω ταο και δεν εχω αναγκη. ο αερας ομως, οχι η συμπεριφορα κομπλεξικου καραγκιοζη....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

Εμεις που είμαστε κάποιας ηλικίας πλέον,όλα αυτά τα κολπάκια 'γάμα αλλά μη δένεσαι,κοίτα αλλά μη χαιρετάς,στείλε μηνυμα,όχι μη στείλεις' κλπ δεν μπορούμε να τα ανεχόμαστε πλέον.Τουλάχιστον εγώ.Να είμαι κοντά στα 40 και να φέρομαι σαν 15χρονο,δεν μπορώ να το κάνω,και λόγω άλλου μυαλού και άλλων καταστάσεων στη ζωή μου πλέον.

Γουστάρει η άλλη να γνωριστούμε και να κάνουμε κάτι;Πάμε.Αν δεν θέλει,στον πούτσο μου,δεν θα ασχοληθώ παραπάνω,ούτε θα την κυνηγάω.

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Εμεις που είμαστε κάποιας ηλικίας πλέον,όλα αυτά τα κολπάκια 'γάμα αλλά μη δένεσαι,κοίτα αλλά μη χαιρετάς,στείλε μηνυμα,όχι μη στείλεις' κλπ δεν μπορούμε να τα ανεχόμαστε πλέον.Τουλάχιστον εγώ.Να είμαι κοντά στα 40 και να φέρομαι σαν 15χρονο,δεν μπορώ να το κάνω,και λόγω άλλου μυαλού και άλλων καταστάσεων στη ζωή μου πλέον.

Γουστάρει η άλλη να γνωριστούμε και να κάνουμε κάτι;Πάμε.Αν δεν θέλει,στον πούτσο μου,δεν θα ασχοληθώ παραπάνω,ούτε θα την κυνηγάω.
Αυτό το λάθος κάνουμε, όπως μα παίζουν πρέπει να παίζουμε, σάλια, δούλεμα κτλ μέχρι να κάνουμε αυτό που θέλουμε, όσο χαλιομαστε μπαινουμε στο παιχνίδι τους, είμαι κ λίγο μεγαλύτερος από σενα . Αν θες με ακούς

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
Σίγουρα φταίει η νοοτροπία που επικρατεί. Κάνει ο άλλος one night stand και μετά λέει "τι πουτάνα είναι αυτή με τη μία μου έκατσε". Έτσι γεμίζει ενοχές η Ελληνίδα και σου λέει θα βγάλω τα απωθημένα μου όταν φύγω από τη χώρα (ή έστω από την πόλη μου).
Σε χωριά υπάρχει ακόμη μεγάλη καταπίεση για τις γυναίκες πους τις κάνει βέβαια πολύ πιο λυσσάρες.
Το ερώτημα αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα δεν απαντάται τόσο εύκολα. Για μένα φταίει ότι ακόμη υπάρχει η νοοτροπία σε άντρες και γυναίκες "οι ξένες είναι για να τις γαμάμε και οι Ελληνίδες για σοβαρή σχέση και οικογένεια". Για αυτό βλέπεις ουρές σε studio και μπουρδέλα και άντρες και γυναίκες να είναι μέσα στα νεύρα και την κατάθλιψη.
Έτσι ακριβώς όπως τα λες φίλε μου, ξεχνάμε οτι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την ''ομορφαίνουμε'' αφήνοντας πίσω τις ΄΄μικρότητες΄΄ που μας περιβάλλουν !

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ένας γυμνασμένος άντρας που κάνει μπάνιο κάθε μέρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχει γκομενα, μάλλον μπακουρια θα είναι.. Σκεφτείτε τώρα μια καθαρή γκομενα που πάει γυμναστήριο διαστροφές κτλ, ακόμα και σκατοχαρακτηρας να ειναι, θα την κυνηγανε ολοι να την γαμησουν, δεν θα της λείπει δηλαδή η τζάμπα πούτσα ποτέ, άλλο που αυτή θα ψάχνει να βρει τον εφοπλιστή γαμπρό και θα λέει μα δεν υπάρχουν αντρες?‍♀️?‍♀️

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γνωρίζω παλικάρι στα 40 που πήγε σε ψυχολόγο για βοήθεια και τον 'εδιωξε :confused: :confused: :confused: :confused:
Δηλαδή όλα καλά και ωραι με τις ελλεινιδες?.. Ο Σαντ και ο κάθε Σαντ δεν είναι η αιτία που υπάρχει τέτοιο μίσος για τις ελλεινιδες,είναι απλά το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των ελλεινιδων.. Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο Σαντ θα ήταν όλα καλα με τις ελλεινιδες εγώ βλέπω γενικά μια δυσφορία στους Αντρές για τις ελλεινιδες άλλο που για politically correct λόγους καο Για να μη φωνάζουν οι φεμιναζι χοντρές, δεν βγαίνουν ανοιχτά να το πουνε?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Ένας γυμνασμένος άντρας που κάνει μπάνιο κάθε μέρα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχει γκομενα, μάλλον μπακουρια θα είναι.. Σκεφτείτε τώρα μια καθαρή γκομενα που πάει γυμναστήριο διαστροφές κτλ, ακόμα και σκατοχαρακτηρας να ειναι, θα την κυνηγανε ολοι να την γαμησουν, δεν θα της λείπει δηλαδή η τζάμπα πούτσα ποτέ, άλλο που αυτή θα ψάχνει να βρει τον εφοπλιστή γαμπρό και θα λέει μα δεν υπάρχουν αντρες?‍♀️?‍♀️

Αν γυμνάζεσαι,είσαι καθαρός,αλλά...χωρίς κύκλο και κανονικό επάγγελμα (όχι εργάτης και τέτοια δηλαδή),στην Ελλάδα απλά μεγαλώνεις τις πιθανότητες να γνωρίζεις...5αρια.Κι αυτές με τύχη,να τις πετύχεις χωρίς γκόμενο και να ψάχνονται με άγνωστο.Γάμησε τα δηλαδή.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Βρες μια στην ηλικία σου αν θες να αποφυγεις μαλακιουλες.. Εσυ τυπε θες 20χρονα. Εκεί τι περιμένεις?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
Βρες μια στην ηλικία σου αν θες να αποφυγεις μαλακιουλες.. Εσυ τυπε θες 20χρονα. Εκεί τι περιμένεις?

Στην ηλικία μου ψάχνω αλλά άντε βρες ελεύθερη αν δεν μένεις σε μεγάλο μέρος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέκωλες Αγγλίδες στο Μάντσεστερ.Λέτε θα γαμούσε ένας Ελληναράς σε τέτοιο περιβάλλον ή θα έσφιγγε παχιές?

Βουλγάρες σείονται στον ήχο του κλαρίνου.Πιο γνώριμο περιβάλλον αλλά σίγουρα μεγαλύτερη επιτυχία?

Πάντως τέτοια πράγματα όπως Αγγλία,Βουλγαρία,Πολωνία κτλ στη Γερμανία δε βλέπεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom