Δυστυχώς δεν φταίνε οι ελλεηνίδες αλλά εμείς που τις έχουμε κακομάθει. Λοιπόν τα σος, απο προσωπική εμπειρία, η κάθε μια θέλει να νοιώσει πως σε έχει σκυλάκι της, τρέχεις πίσω της, έχουν τα απωθυμένα απο τα καυλιά που έχουν μαζέψει κ τις έφτυσαν, δυστυχώς ο τελευταίος που βρήκαν θα τα πληρώσει όλα. Θα σας πω μια δοκιμασμένη συνταγή, ήταν κορασίδα, καμένή με τα social (όπως οι περισσότερες τους σήμερα), μίλαγε με μένα κ αλλους 10, 100 δεν ξέρω
της το έπαιξα αθώος , οτι την βλέπω αλλιώς, την έχω σε εκτίμηση, έκανε κ τη δύσκολη κτλ. μετά απο πολλές ώρες μνμ κάποια στιγμή υπέκυψε, μάλλον τότε βρήκε χρόνο απο τους άλλους γαμιάδες, σκίστηκε 3 μέρες σερυ απο παντού. Μετά αν δεν έστελνε δεν απαντούσα, όταν έστελνε βέβαια απάντησα, ίσως με κάποια μικρή καθυστέρηση. Απο τότε δεν της ξαναπρότεινα να βρεθούμε, κατα καιρούς στέλνει μνμ, απαντώ καθαρα φιλικά, δεν θα κλείσω τη πόρτα, την ειδα τελευταία σε μπαρ, χαιρετηθηκαμε, προσπερασα, επαιζε με όλο το μαγαζι, εγω γυρισμενος πλατη, μου λεει ο φιλος που ήμασταν μαζί, καυλαντιζει με όλους κ όλο εδω κοιτάει, φύγαμε, δεν τη χαιρέτισα γιατι έχει κουβένα, απο τότε έχει λυσσάξει στα μνμ, Συμπέρασμα;;; πουλατε οτι θέλουν να ακούσουν, γαμάτε κ μετα φτύσιμο, οποια θέλει θα γυρίσει, θες απο κάυλα, θες επειδη ξέμεινε κ θελει καβάτζα, στα αρχίδια σας, απλα μη δενεστε συναισθηματικά