Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Οι δικαιολογίες ενός ΜΠΟΥΛΗ ετων 32 που δεν μπορει να συντηρήσει τον εαυτό του μόνος του :)

Για το Άγκυρας μιλάς? Εσυ εκει ΚΑΙ υποκύπτει ΚΑΙ πληρωνεις!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Σε σενα αυτο κάνουνε γιατι εισαι ζώον. Αυτο δεν σημαίνει οτι γίνεται με ολους :)

Καταλάβαμε. Είσαι ΤΟΣΟ λαμόγιο που μονο οι γονείς σου σε ανέχονται. Μάρτυρας μόνος σου μωρή στραπονιαρα χωρις ξύλο! ΙΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ!!! :tooth:

Την εχω τσουρουφλίσει τόσο που τρέχει σε ψυχολόγους. Αυτο και τίποτε αλλο :) ΑΝτιθετως, εγω εχω εσενα εδω μέσα και σε δουλεύω ψιλό γαζί και δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται, βραδύστροφε, μαλακα, αγαμητε μπουλη :)
Μια χαρα συντηρώ τον εαυτό μου.

Δεν μπορω να συντηρησω τον εαυτο μου αλλα χαλαω αβερτα για τα στουντιο..μια χαρα το πας δεν πείθεις ουτε το τομαρι σου.

Σε μενα?ποιον εδιωξε με τις κλωτσες η γυναικα απο το σπιτι ρε μπαγλαμα?εσενα δεν εδιωξε και επαθες τραλαλα και τσιου τσιου.
Που πηγες κλαιγοντας ρε να βρεις στοργη?στο πατρικο.οποτε μωκο

Ναι την εχεις τσουρουφλισει τοσο που σκυλογαμιεται και ειδε για πρωτη φορα χαρα στα σκελια της μετα απο τοσα χρονια.
Τι κακο που τις εχεις κανει?χαχαχαχαχαχαχ

Ψιλο γαζι ποιον??εμενα??ναι γι αυτο σε εχω κανει τ αλατιου εδω μεσα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Μια χαρα συντηρώ τον εαυτό μου.

Δεν μπορω να συντηρησω τον εαυτο μου αλλα χαλαω αβερτα για τα στουντιο..μια χαρα το πας δεν πείθεις ουτε το τομαρι σου.
Πως ακριβώς μπορείς να συντηρήσεις μόνος σου τον εαυτό σου? Με 200 ευρω ΚΕΑ? Ρεύμα? Νερό? Τηλέφωνο? ΕΝΦΙΑ? Συντήρηση σπιτιού?

Για ΑΥΤΟ μενεις με την ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :tooth:

Σε μενα?ποιον εδιωξε με τις κλωτσες η γυναικα απο το σπιτι ρε μπαγλαμα?εσενα δεν εδιωξε και επαθες τραλαλα και τσιου τσιου.
Που πηγες κλαιγοντας ρε να βρεις στοργη?στο πατρικο.οποτε μωκο
Ανεβασετις αναρτήσεις μου γιατι λες πουτσες :)
Οπως παντα άλλωστε! Τραβα κλάψου σε καμία ταμία σούπερ μάρκετ για να γελάμε και να σε κοροϊδεύουμε μαλακα μπουλη! :tooth: Τραβα στο νήμα που άνοιξες να δεις καραμουζα που τρως!!!! :)

Ναι την εχεις τσουρουφλισει τοσο που σκυλογαμιεται και ειδε για πρωτη φορα χαρα στα σκελια της μετα απο τοσα χρονια.
Τι κακο που τις εχεις κανει?χαχαχαχαχαχαχ
Που τα ξερεις εσυ αυτα? Τα υποθέτεις και παλι γράφεις πουτσες. Επειδη δεν εχεις να γράψεις τίποτα. Επειδη εισαι το επίσημο σκουπιδι του μπου, εχεις φάει περισσότερες καραμουζες κι απο τον πουθενά τον πουσι, σε τρολαρει όλο το διαδίκτυο και σε φτύνει κι εσυ νομιζεις οτι ψιχαλίζει.

Αλλα ετσι ΠΡΕΠΕΙ όμως! Αριστερά σκουπίδια τα έχουμε για ξεφτίλισμα! :)

Ψιλο γαζι ποιον??εμενα??ναι γι αυτο σε εχω κανει τ αλατιου εδω μεσα.
Ναι, οπως εχεις κανει τους πάντες. Ετσι λες στην ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ? :)

«Μαμα σήμερα μου την έπεσαν στο bou και τους αποστόμωσα!!!!!»
«Μπράβο παιδι μου, έλα τωρα να πλύνεις τα χεράκια σου για να κάτσουμε να φάμε!»

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και στο μυαλο,οι 18χρονοι ειναι ακομα μπεμπιδες

Ναι γιατι που ειναο το κακο ρε μπαγλαμα?
Φροντιζω τους γονεις μου και στεκομαι διπλα τους,οπως αυτοι τοσα χρονια με φροντισαν και με μεγαλωσαν τωρα ειναι δικια μου ευθυνη να τους φροντιζω.
Γυναικες και τσουλακια υπαρχουν στην πιατσα και με λιγο χρημα υποκυπτουν,ενω γονεις μια φορα εχει καποιος,αν τους χασει τελος δεν ξαναεχει ειναι ιερο πραγμα.
Βεβαια λιγοι το εχουν καταλαβει αυτο και νομιζετε οτι θα σας αγαπησει γκομενα ολοκληρωτικά αλλα αμ δεν εχει.
Αν σου κατσει στραβη η γκομενα και θα σε παρατησει και θα σου απαιτησει και θα σου βγαλει τη ψυχη να παρει αυτο που θελει θα σου φαει την ενεργεια και το μυαλο με τα καμωμαματα της.
Στο γονιο και τη μεγαλυτερη λαμογια που θα κανεις θα σε συγχωρησει και θα σε αγκαλιασει ενω η γκομενα θα σου γαμησει τα πρεκια και θα γαμηθει και με τον πρωτο τυχοντα στο δρομο οποτε το γαμησι θα είναι διπλο.
Τα ξερεις βεβαια εχεις καει απο γυναικα εσυ θειτσο.
Εν μέρη ναι έχεις δίκιο... Αλλά εγώ αν τώρα να μ πεις να μείνω με τους δικους μου θα με κλείσουν ψυχιατρείο ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
αφιερωμένο και στους δύο

θα μπορούσε άνετα να ήταν Ελλάδα/ίδα

όπως είδες, η εν λόγω υπερασπίστηκε ένα Μετανάστη, παρόλο που το ότι έπινε μπύρα στο τραίνο, δεν ήταν σωστό, βάσει των Κανονισμών. Ναι, είναι έτοιμες να πουλήσουν ανθρωπισμό

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Αντρας δεν γινεται καποιος στα 18 αλλα στα 25.
Τοτε δενει το σωμα και γινεται αντρικο...
Στα 18 ακόμα ενα παιδαρελακι ειναι γιβαυτο καινοι 18 αρες ελκονται απο ενα 25αρη.
25 με 35 ειναι η χρυση 10ετια για τον αντρα απο εκει και περα αρχιζει η φθορα του χρονου.

Οι 18αρες απ'τα παιδαρέλια έλκονται πλέον,όχι απ'τους άντρες.Τουλάχιστον η πλειοψηφία.Παλιά ίσχυε αυτό,τώρα προτιμούν τον χτικιάρη συνομήλικο με τα καυλόσπυρα και την αδερφίστικη φωνούλα.Γι'αυτό βλέπεις τώρα τί καυλάκια έχουν οι 18ρηδες-20ρηδες και τραβάς τα μαλλιά σου που εσένα δεν σου κάθεται ούτε μπάζο συνομήλικη. :(

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.158
Πόντοι
3.656
Η καριολα στο τέλος αντί να πάρει το μέρος του Εγγλέζου που τον απειλούσε ο άλλος με το μπουκάλι , πήρε το μέρος του λάθρο δήθεν για ρατσιστική συμπεριφορά του Εγγλέζου,η απόλυτη παράνοια.
όχι τύπε, δεν είναι παράνοια. Άσχετα με το τι λένε, ότι ας πούμε γουστάρουν άντρες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους, κλαίνε, κι έχουν επαφή με τη θηλυκή πλευρά τους, στην πραγματικότητα για τύπους σαν τον Μετανάστη υγραίνουν το βρακάκι τους. Δεν θέλουν όμως να το παραδεχτούν Δημόσια. Ιδιωτικά, τρέχουν να αγοράσουν το 50 Αποχρώσεις του Γκρι ή να δουν την ταινία

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Οι 18αρες απ'τα παιδαρέλια έλκονται πλέον,όχι απ'τους άντρες.Τουλάχιστον η πλειοψηφία.Παλιά ίσχυε αυτό,τώρα προτιμούν τον χτικιάρη συνομήλικο με τα καυλόσπυρα και την αδερφίστικη φωνούλα.Γι'αυτό βλέπεις τώρα τί καυλάκια έχουν οι 18ρηδες-20ρηδες και τραβάς τα μαλλιά σου που εσένα δεν σου κάθεται ούτε μπάζο συνομήλικη. :(
Κανεις λαθος τυπε.
Δεν ξερω ποσο εισαι αλλα οι 18αρες ανετα καθονται στους εως τα 30.
Ποιο πανω θα σε θεωρουν αρκετα μεγαλο αλλα εγω που ημουν 30 πριν 2 χρονια ειχα ρηξει 19αρα.
Βεβαια μου τα πρηξε εισαι μεγαλος εισαι μεγαλος κλπ αλλα εγω κλαιν γευομουν το αρνακι γαλακτος.
Τωρα αν εισαι πανω απο 30 και ιδιως πανω απο 40 μην ασχοληθείς καν μ αυτες τις ηλικίες.
Κομπλεξακια ειναι που θα σου προσθέσουν επιπλεον κομπλεξ και σε σενα.
Εγω καλυτερα περναω με 40ρες 45αρες πάρα με 20χρονα.
Το θεμα ειναι οτι ο αντρας οταν ξεπερασει τα 45 η 50 δεν γινεται αρεστος ουτε στις μεγαλες ουτε στις μικρες.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Αντρας δεν γινεται καποιος στα 18 αλλα στα 25.
Τοτε δενει το σωμα και γινεται αντρικο...
Στα 18 ακόμα ενα παιδαρελακι ειναι γιβαυτο καινοι 18 αρες ελκονται απο ενα 25αρη.
25 με 35 ειναι η χρυση 10ετια για τον αντρα απο εκει και περα αρχιζει η φθορα του χρονου.
Ελα μωρέ κάνας σπυριαρης παρθένος φοιτητικός θα μαι που τραβάει μαλάκιαμε τις φοιτήτριες της σχολής του ενώ του γαμανε οι 30αρηδες με τα γιωταχι τις συμφοιτητές.. ✌️?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Αναγκαστικά ναι θα κάτσουν με τον 18αρη μαλακακο γιατί είναι από την ίδια παρέα και έχουν τους ίδιους γνωστούς.. Αλλά αν δούνε 30αρη γυμνασμένο με καμία μηχανή, η καμία μπέμπα έστω 15ετιας κρα κάνουνε, τον θεωρούνε πιο αρσενικό.. Απλά δεν είναι στην ίδια παρέα.. Αν όμως η 18αρα πάει για δουλειά σε καφετέρια, μια χαρά ξεσκοζεται με το. 30αρη,μη σου πω και 40αρη αφεντικό της???

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Παίζει ρόλο και η περιοχή.. Εγώ πχ μενω σε καμμένη περιοχή το 95 τα εκατό είναι ελλεινιδες μεσαίες τάξης και πάνω.. Που να βρεις γκομενα εδώ? Τα πιο πολλά γσμησια τα έριξα πριν πέντε χρόνια που εμέ α σε μια μακρινή από το κέντρο περιοχή, χωριό 5χιλοαδων κατοίκων, χωρίς συγκοινωνίες.. Ήταν 35χιλιομετρα μακρυά με εκρηκτικό μείγμα μισοί αρβανίτης οι υπόλοιποι Αθηναίοι και αλβανοι μετανάστες.. Εκεί έφτιαξα καλό όνομα είχα το ρισπεκτ.. Με το που μετακόμισα πιο κοντά στην Αθήνα, σε καλή περιοχή βέβαια, ήταν σαν να έσβησαν τα φώτα.. Εδώ υπάρχει άλλος πληθυσμός, πλούσιες ελεεινιδες που με βλέπουν με μισό μάτι,ενώ στο χωριό είχε φτωχές αλβανιδες, μικρή κοινωνία.. Η μάνα ήθελε να είναι πιο κοντά στα μαγαζιά βλέπεις, γκομενα όμως εδώ δεν χτυπάς αν δεν έχεις κυκλο?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Παίζει ρόλο και η περιοχή.. Εγώ πχ μενω σε καμμένη περιοχή το 95 τα εκατό είναι ελλεινιδες μεσαίες τάξης και πάνω.. Που να βρεις γκομενα εδώ? Τα πιο πολλά γσμησια τα έριξα πριν πέντε χρόνια που εμέ α σε μια μακρινή από το κέντρο περιοχή, χωριό 5χιλοαδων κατοίκων, χωρίς συγκοινωνίες.. Ήταν 35χιλιομετρα μακρυά με εκρηκτικό μείγμα μισοί αρβανίτης οι υπόλοιποι Αθηναίοι και αλβανοι μετανάστες.. Εκεί έφτιαξα καλό όνομα είχα το ρισπεκτ.. Με το που μετακόμισα πιο κοντά στην Αθήνα, σε καλή περιοχή βέβαια, ήταν σαν να έσβησαν τα φώτα.. Εδώ υπάρχει άλλος πληθυσμός, πλούσιες ελεεινιδες που με βλέπουν με μισό μάτι,ενώ στο χωριό είχε φτωχές αλβανιδες, μικρή κοινωνία.. Η μάνα ήθελε να είναι πιο κοντά στα μαγαζιά βλέπεις, γκομενα όμως εδώ δεν χτυπάς αν δεν έχεις κυκλο?
Γάμα τώρα την μάνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οι Ιταλοί ειναι ενα τονο πιο λευκοι απο εμας και κατι τις πιο ευρωπαιοι.
Εμεις ειμαστε τα γυφτακια της ευρωπης μαζι με τους κυπριους και τους ιβηριους.
Βεβαια με τα μεσανατολιτικα δεδομενα ειμαστε λευκοι.
Γενικα η ευρωπη επρεπε να ξεκινούσε απο την γαλλια ελβετια αυστρια σλοβενοουγγαρια.
Αρες, μαρες, κουκουναρες

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Αρες, μαρες, κουκουναρες
οι κυπριοι ειναι μεσαναντολιτες..πιτε δεν καταλαβα γιατι τους εχουν βαλει ευρωπη..με αυτη τη λογικη να μπει και το ισραηλ και το αζερμπαιτζαν και η τουρκια στην ευρωπη..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
οι κυπριοι ειναι μεσαναντολιτες..πιτε δεν καταλαβα γιατι τους εχουν βαλει ευρωπη..με αυτη τη λογικη να μπει και το ισραηλ και το αζερμπαιτζαν και η τουρκια στην ευρωπη..

Μα Ευρώπη δεν θεωρούνται κι αυτές;Αφού οι ομάδες τους στην Ευρώπη παίζουν,όχι την Ασία όπως θα πρεπε

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μα Ευρώπη δεν θεωρούνται κι αυτές;Αφού οι ομάδες τους στην Ευρώπη παίζουν,όχι την Ασία όπως θα πρεπε
εννοω θα επρεπε να ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση..με τη λογικη εινα η κυπρος μελος??αν το δεις στο χαρτη ειναι βαθια μεσα στην ασια..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
https://www.lifo.gr/node/1169895

Είμαι κοντά στα 35 και θέλω απεγνωσμένα ένα σύντροφο με τον οποίο θα υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, χημεία και να γίνει η οικογένεια μου. Έχω ξεκινήσει μια δραστηριότητα για να γνωρίσω κόσμο καθώς οι περισσότερες φίλες μου είναι παντρεμένες και αυτές που είναι ελεύθερες δεν έχουν καμία διάθεση για εξόδους και γνωριμίες. Ωστόσο εκεί δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για μένα και οι περισσότεροι είναι μικρότεροι μου. Δεν το βάζω κάτω αλλά έρχονται στιγμές που απογοητεύομαι και με κυριεύει ο φόβος ότι θα μείνω για πάντα μόνη. Οποιαδήποτε πρόταση και ιδέα για καινούργιες δραστηριότητες οπου θα μπορώ να κάνω καινουργιες γνωριμίες είναι δεκτή.

Εγώ της προτείνω να γίνει μέλος στο bou,σίγουρα θα βρει πολλούς υποψήφιους γαμπρούς εδώ μέσα :tooth:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
https://www.lifo.gr/node/1169895

Είμαι κοντά στα 35 και θέλω απεγνωσμένα ένα σύντροφο με τον οποίο θα υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, χημεία και να γίνει η οικογένεια μου. Έχω ξεκινήσει μια δραστηριότητα για να γνωρίσω κόσμο καθώς οι περισσότερες φίλες μου είναι παντρεμένες και αυτές που είναι ελεύθερες δεν έχουν καμία διάθεση για εξόδους και γνωριμίες. Ωστόσο εκεί δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για μένα και οι περισσότεροι είναι μικρότεροι μου. Δεν το βάζω κάτω αλλά έρχονται στιγμές που απογοητεύομαι και με κυριεύει ο φόβος ότι θα μείνω για πάντα μόνη. Οποιαδήποτε πρόταση και ιδέα για καινούργιες δραστηριότητες οπου θα μπορώ να κάνω καινουργιες γνωριμίες είναι δεκτή.

Εγώ της προτείνω να γίνει μέλος στο bou,σίγουρα θα βρει πολλούς υποψήφιους γαμπρούς εδώ μέσα :tooth:
Τι περιμένει η ελεεινιδα έχει γαμηθεί με καμία 300αρια ψωλες και ψάχνει το πλούσιο πρίγκηπα να της τα ακουμπάει ενώ αυτή δε ξέρω να βράσει ούτε αβγά.. Αντε κυρά μου στο ράφι σου σου έχει γίνει το μουνι πηγαδι από τις πουτσες.. ✌️?

• Like
Αντιδράσεις: cool11

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.968
Πόντοι
1.446
Καλά μη λέμε και υπερβολές σοβαρός και όμορφος Ιταλός Ισπανός σπάνια θα γαμησεις ελεεινιδα, γενικά τις έχουν ένα κλικ πιο κάτω από τις δικές τους.. Επίσης δεν έχω δει ποτέ Αμερικανό Γερμανό με ελεεινιδα κάτι λέει και αυτό?μη κοιτάτε που έχετε φάει το σανο περί ελεεινιδων των πιο όμορφων γυναικών στον πλανήτη, αν ήταν οι πιο ωραίες θα τις κυνηγούσαν και οι τουρίστες, έχετε δει σεις κανέναν ξένο να κυνηγάει ελεεινιδες το καλοκαίρι??? ?
Πραγματικά αν ρωτήσεις τουρίστα τι του άρεσε απο Ελλάδα ... θα πει ...

καιρός ... θάλασσα ... αρχαία ... φαγητό ... σουβλάκια ... καλαμάρια ... χταπόδια ... σουπιές ...

Ποτέ δεν αναφέρουν τις Ελλε-ι-νίδες ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Πραγματικά αν ρωτήσεις τουρίστα τι του άρεσε απο Ελλάδα ... θα πει ...

καιρός ... θάλασσα ... αρχαία ... φαγητό ... σουβλάκια ... καλαμάρια ... χταπόδια ... σουπιές ...

Ποτέ δεν αναφέρουν τις Ελλε-ι-νίδες ...

Το καλοκαίρι πετύχαινα κάτι μπακουροτουρίστες που χάζευαν τα μπουτάκια των ελλεεινίδων πιο πολύ κι απο μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom