Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Μιλάνο παίζουν διεθνή μοντέλα δεν είναι Ιταλιδες.Σε τέτοιες πόλεις πρωτευουσες μοδας φυσικά και βλέπεις μουναρες αμα όμως πας επαρχία βλέπεις την πραγματικότητα.
Βόρεια Ιταλία δεν είναι τόσο ωραίες. Στη Νότια χώρα είναι τα καλά τα κομμάτια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Βόρεια Ιταλία δεν είναι τόσο ωραίες. Στη Νότια χώρα είναι τα καλά τα κομμάτια.
Στην Βόρεια Ιταλία είναι κυρίως κοκκινομάλλες και ξανθιές ,πιο κέντρο/βόρειο ευρωπα'ι'κες φυσιογνωμίες.
Από κέντρο και κάτω επικρατούν οι καθαρά μεσογειακές και οικείες στον μέσο νεοέλληνα φυσιογνωμίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σαν την Ελλάδα είναι κι εκεί,βόρεια οι πιο ανοιχτόχρωμοι κι εμφανίσιμοι,νότια οι μεσόγειοι μαυροτσούκαλοι αραβοειδείς
Απο πού πηγαζει η γνωση σου για την Ιταλια? Εχεις παει? Τις προαλλες ειχες αποψη και για την Τσεχια. Απο γκουγκλαρισματα εχεις αποψη?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Απο πού πηγαζει η γνωση σου για την Ιταλια? Εχεις παει? Τις προαλλες ειχες αποψη και για την Τσεχια. Απο γκουγκλαρισματα εχεις αποψη?
απο τις αλλοδαπες που εχει πηδηξει!
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Οι Ιταλοί ειναι ενα τονο πιο λευκοι απο εμας και κατι τις πιο ευρωπαιοι.
Εμεις ειμαστε τα γυφτακια της ευρωπης μαζι με τους κυπριους και τους ιβηριους.
Βεβαια με τα μεσανατολιτικα δεδομενα ειμαστε λευκοι.
Γενικα η ευρωπη επρεπε να ξεκινούσε απο την γαλλια ελβετια αυστρια σλοβενοουγγαρια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μαγκες,καποιες φορες τα πραγματα ειναι απλα...Το εβλεπα απο κολητο που χει παιδια,το βλεπω κ απο μενα που χω γνωρισει ενα γκομενακι τωρα...

Το χω παρει παντου κ δειχνει ξετρελαμενο...μεχρι της εχω μαγειρεψει κ αυτη την ειχα αναθεσει να με πιπωνει οσο ανακατευα το φαι,σαφως κ το κανε.

Την γαμαγα,εχυνα κ δεν μ πεφτε η πουτσα.Με σκουπιζε κ ξανα μεσα,τρεις φορες απανωτα στα 42 μου.
Αυτα στο σεξ.Κ ποσα αλλα χωρις μα κ μου.Γαματε καλα μαγκες κ μη σκαλωνετε στο καθε ζαβο
Eσύ ήσουν σίγουρα?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

mounoxalastis_sto_onoma_mono.png

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μπα. Η κόρη μου φοιτήτρια είναι, φοιτητή έχει για σπρώχτη. Σιγά μην ασχοληθεί με γερομπαμπαλήδες με γκαφρά.
δηλαδη θα της κακοπεφτε γυμνασμενος 30αρης με μηχανη που θα την αφηνει να μενει και τζαμπα σπιτι του??προτιμα τον αγυμναστο φοιτητακο που δεν την κερναει ουτε καφε και την παει βολτα με το αστικο??δεν το νομιζω φιλε..

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Μπα. Η κόρη μου φοιτήτρια είναι, φοιτητή έχει για σπρώχτη. Σιγά μην ασχοληθεί με γερομπαμπαλήδες με γκαφρά.
Αντρας δεν γινεται καποιος στα 18 αλλα στα 25.
Τοτε δενει το σωμα και γινεται αντρικο...
Στα 18 ακόμα ενα παιδαρελακι ειναι γιβαυτο καινοι 18 αρες ελκονται απο ενα 25αρη.
25 με 35 ειναι η χρυση 10ετια για τον αντρα απο εκει και περα αρχιζει η φθορα του χρονου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στα 18 ακόμα ενα παιδαρελακι ειναι γιβαυτο καινοι 18 αρες ελκονται απο ενα 25αρη.
25 με 35 ειναι η χρυση 10ετια για τον αντρα απο εκει και περα αρχιζει η φθορα του χρονου.
Εσύ στα 32 και είσαι μπούλης ακόμα. Στη μάνα σου δεν μένεις? :)

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Κρινεις τις γκόμενες από τις τσόντες?Έχεις πάει Ιταλία να δεις πώς είναι?Ακόμα και οι Ελληνίδες είναι ομορφότερες.Χωρια που είναι απιαστες για τους Έλληνες,σφίγγουν ολοι παχιές εκεί,πιο ακαταδεκτες και απο Ελληνίδες.
egv παντως οποια ιταλιδα εχω δει τουλαχιστον ανωτουμετριου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αντρας στο σωμα εννοεις...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
δηλαδη θα της κακοπεφτε γυμνασμενος 30αρης με μηχανη που θα την αφηνει να μενει και τζαμπα σπιτι του??προτιμα τον αγυμναστο φοιτητακο που δεν την κερναει ουτε καφε και την παει βολτα με το αστικο??δεν το νομιζω φιλε..
Γυναικα ειναι το ον που καποιος θα της προσφερει τα παντα, και αυτη θα τον αφησει για το τιποτα καποιου αλλου. :sunglasses:

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
αντρας στο σωμα εννοεις...
Και στο μυαλο,οι 18χρονοι ειναι ακομα μπεμπιδες
Εσύ στα 32 και είσαι μπούλης ακόμα. Στη μάνα σου δεν μένεις? :)
Ναι γιατι που ειναο το κακο ρε μπαγλαμα?
Φροντιζω τους γονεις μου και στεκομαι διπλα τους,οπως αυτοι τοσα χρονια με φροντισαν και με μεγαλωσαν τωρα ειναι δικια μου ευθυνη να τους φροντιζω.
Γυναικες και τσουλακια υπαρχουν στην πιατσα και με λιγο χρημα υποκυπτουν,ενω γονεις μια φορα εχει καποιος,αν τους χασει τελος δεν ξαναεχει ειναι ιερο πραγμα.
Βεβαια λιγοι το εχουν καταλαβει αυτο και νομιζετε οτι θα σας αγαπησει γκομενα ολοκληρωτικά αλλα αμ δεν εχει.
Αν σου κατσει στραβη η γκομενα και θα σε παρατησει και θα σου απαιτησει και θα σου βγαλει τη ψυχη να παρει αυτο που θελει θα σου φαει την ενεργεια και το μυαλο με τα καμωμαματα της.
Στο γονιο και τη μεγαλυτερη λαμογια που θα κανεις θα σε συγχωρησει και θα σε αγκαλιασει ενω η γκομενα θα σου γαμησει τα πρεκια και θα γαμηθει και με τον πρωτο τυχοντα στο δρομο οποτε το γαμησι θα είναι διπλο.
Τα ξερεις βεβαια εχεις καει απο γυναικα εσυ θειτσο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και στο μυαλο,οι 18χρονοι ειναι ακομα μπεμπιδες

Ναι γιατι που ειναο το κακο ρε μπαγλαμα?
Φροντιζω τους γονεις μου και στεκομαι διπλα τους,οπως αυτοι τοσα χρονια με φροντισαν και με μεγαλωσαν τωρα ειναι δικια μου ευθυνη να τους φροντιζω.
Οι δικαιολογίες ενός ΜΠΟΥΛΗ ετων 32 που δεν μπορει να συντηρήσει τον εαυτό του μόνος του :)

Γυναικες και τσουλακια υπαρχουν στην πιατσα και με λιγο χρημα υποκυπτουν,ενω γονεις μια φορα εχει καποιος,αν τους χασει τελος δεν ξαναεχει ειναι ιερο πραγμα.
Για το Άγκυρας μιλάς? Εσυ εκει ΚΑΙ υποκύπτει ΚΑΙ πληρωνεις!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Βεβαια λιγοι το εχουν καταλαβει αυτο και νομιζετε οτι θα σας αγαπησει γκομενα ολοκληρωτικά αλλα αμ δεν εχει.
Αν σου κατσει στραβη η γκομενα και θα σε παρατησει και θα σου απαιτησει και θα σου βγαλει τη ψυχη να παρει αυτο που θελει θα σου φαει την ενεργεια και το μυαλο με τα καμωμαματα της.
Σε σενα αυτο κάνουνε γιατι εισαι ζώον. Αυτο δεν σημαίνει οτι γίνεται με ολους :)

Στο γονιο και τη μεγαλυτερη λαμογια που θα κανεις θα σε συγχωρησει και θα σε αγκαλιασει ενω η γκομενα θα σου γαμησει τα πρεκια και θα γαμηθει και με τον πρωτο τυχοντα στο δρομο οποτε το γαμησι θα είναι διπλο.
Καταλάβαμε. Είσαι ΤΟΣΟ λαμόγιο που μονο οι γονείς σου σε ανέχονται. Μάρτυρας μόνος σου μωρή στραπονιαρα χωρις ξύλο! ΙΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ!!! :tooth:

Τα ξερεις βεβαια εχεις καει απο γυναικα εσυ θειτσο.
Την εχω τσουρουφλίσει τόσο που τρέχει σε ψυχολόγους. Αυτο και τίποτε αλλο :) ΑΝτιθετως, εγω εχω εσενα εδω μέσα και σε δουλεύω ψιλό γαζί και δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται, βραδύστροφε, μαλακα, αγαμητε μπουλη :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom