Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ντιγκιντανγκας δηλΑπολυτως σαφης ειναι η λογικη του. Κλάψα, μίρλα και ντραμα-κουιν-ιλικι.
Τελευταία τροποποίηση:
Ντιγκιντανγκας δηλΑπολυτως σαφης ειναι η λογικη του. Κλάψα, μίρλα και ντραμα-κουιν-ιλικι.
Μαλακια είπε .. Να γλυφουν η να "γλυφουν"?Οι ",μεγάλοι άνδρες" δεν γλείφουν γυναίκες γιατί το θεωρούν προφανώς αδυναμία και έλλειψη ανδρισμού να προσφέρουν απόλαυση ...αυτό είπε Ρωσοποντιος που ήταν στην μονάδα μου στον Βόρειο Έβρο.
Μεγαλων ή μικρων αυτη ειναι η αληθεια.Λογια μεγαλων ανδρων
Το ιδανικο θα ηταν το αντιστροφο.Αλλιώς τις πληρώνουμε για να τις γαμάμε. Φαύλος κύκλος.
Για στοματικό σεξ μιλούσε...ο παρίας!Μαλακια είπε .. Να γλυφουν η να "γλυφουν"?
Συμβαίνει και το κάνουν πολλοί αν έχουν το μαγαζί στέκι. Ξεφτίλα θα ήταν να δούλευες εκεί, να κέρναγες τη γκόμενα και μετά να έκανες τον ταρίφα για το σπίτι του αφεντικού. Εσύ μπαίνεις, σου μιλάνε κατευθείαν μόνες τους οι γκόμενες και τις ρίχνεις κι ένα πούτσο στην τουαλέτα;συγνωμη πας στο παρ και πετας τα λεφτα σου κερνωντας το μπαρ μαν επειδη μπορει να σου κατσει καμια στρερημενηποσο ξεφτιλα ειναι αυτο
οι ιταλιδες ειναι οι πιο ωραιες ειχα δει μια σε τσοντα παιζει να ναι η πιο ωραια γυναικα που εχω δει
Πιο ωραίες είναι οι ιταλιδες καταρχήν εκεί τρώνε λιγότερο εδώ είναι όλες γουρουνιτσες.. Τα μουνια που είχα δει στο Μιλάνο εδώ δεν τα έχω δει πάντωςΚρινεις τις γκόμενες από τις τσόντες?Έχεις πάει Ιταλία να δεις πώς είναι?Ακόμα και οι Ελληνίδες είναι ομορφότερες.Χωρια που είναι απιαστες για τους Έλληνες,σφίγγουν ολοι παχιές εκεί,πιο ακαταδεκτες και απο Ελληνίδες.
Η Μάνα της Τζούλιας ήταν όμορφη Αγγλίδα τύπε. Αν ήταν πατσαβούρα, πατσαβούρες κόρες θα έβγαζε. Η Μάνα της Ιταλίδας που λες δεν γνωρίζω πως είναιαμα το παμε ετσι κι η μανα μιας πανεμορφης που ξερω ειναι ιταλιδα φατσα 10αρι στο σωμα εχει καποιες κυτταριτιδες
τι να σου πω. Από ότι έχω διαβάσει, αν έφερναν τη νύφη από άλλο χωριό ο γαμπρός τη γνώριζε στην Εκκλησία, την ημέρα του γάμου. Οι γάμοι κανονίζονταν από τις οικογένειες ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ από τις προξενήτρες, οι οποίες ήταν ΠΑΝΤΑ Γυναίκες. Το πόσο ευτυχισμένοι ήταν, δεν ξέρω, πάντως γαμούσαν από τα 13 - 14 οι περισσότεροι, κι όλο και κάποια Μοιχεία γινόταν, αρκεί να μην τους έπιαναν, γιατί μπορεί και να τους σκότωνανναι αλλα ετσι δε χε προβλημα ο σαντ μαν θαν ταν πασςα
Μα για κλαμπ λεω με απλές γκόμενες.Μιλάνο παίζουν διεθνή μοντέλα δεν είναι Ιταλιδες.Σε τέτοιες πόλεις πρωτευουσες μοδας φυσικά και βλέπεις μουναρες αμα όμως πας επαρχία βλέπεις την πραγματικότητα.
Η Μάνα της Τζούλιας ήταν όμορφη Αγγλίδα τύπε. Αν ήταν πατσαβούρα, πατσαβούρες κόρες θα έβγαζε. Η Μάνα της Ιταλίδας που λες δεν γνωρίζω πως είναι
Μπα. Η κόρη μου φοιτήτρια είναι, φοιτητή έχει για σπρώχτη. Σιγά μην ασχοληθεί με γερομπαμπαλήδες με γκαφρά.Τύποι οι φοιτήτριες γαμιουνται σίγουρα οι φοιτητές σίγμα μη γαμανε, Πλα οι τύπισσες γαμιουνται με μεγαλύτερους τους από ίδιο κύκλο, η με το αφεντικό στη καφετέρια μπαρ που κάνουν κα α μεροκάματο.. Καλή λύση ειναι να πάρεις τίποτα γκαρσονιέρες κοντά σε πανεπιστήμιο,αν έχεις λεφτά, Ν Α τις νοικιάζεις σε φοιτήτριες, ωραία μουνακι όμως όχι Μπαζ και να τις κάνεις γενναίες εκπτώσεις στο ενοίκιο άμα γίνετε φιλοι?
Αληθευει οτι ειναι αξυριστες σε μασχαλες και μουνι λογω καθολικισμου?Κρινεις τις γκόμενες από τις τσόντες?Έχεις πάει Ιταλία να δεις πώς είναι?Ακόμα και οι Ελληνίδες είναι ομορφότερες.Χωρια που είναι απιαστες για τους Έλληνες,σφίγγουν ολοι παχιές εκεί,πιο ακαταδεκτες και απο Ελληνίδες.
ειναι δύσκολες ναι αλλα δεν εχουν αυτο το ξυνισμένο υφος της ελλεηνιδας...ακομα και τη δύσκολη να κανει μια ιταλίδα,ολος ο τροπος ολο το στύλ ακομα και οχι να σου πει,σαρεσει ρε παιδι μ βγάζουν μια θηλυκότητα,ειναι πιο ευγενικές σε απορριπτουν με στυλ.Εγω θα συμφωνησω οτι οι ιταλιδες ειναι πιο ωραιες απο τις ελληνιδες.
Αρχικα ειναι πιο μοντερνες αλλα εχουν και πιο ταπεραμεντο.
Οτι είναι δυσκολες ισχυει μιας και στην ιταλια οι λαβερς ειναι πολυ ανταγωνιστικοι και οι γκομενες εχουν απαιτησεις.
Η ιταλια ειναι ενα μιξ νοτιων ιταλων οι οποιοι ηταν καθαρα μεσογειακοι μελαχροινοι οπως οι ελληνες και οι βορειοι ιταλοι οι οποιοι ειχαν καταγωγη απο τη κεντρικη ευρωπη ,αυτο το μιξ καταφερε και εβγαλε μια ωραια φυλη αλλα και δεν ειχαν επαφη με τουρκοανατολιτες οπως εμεις εδω.
Ρε τυπε εχεις σκοραρει ποτε σε ελληνικο νησι με Ιταλιδα; Το καλοκαιρι εχει κατι ιταλιδες στα νησια φωτια. Δεν ειναι δυσκολο εαν της λες κατι σαν ατομο. Αν οχι μην τα ισοπεδωνεις παλι ολα. Γι αυτο μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτριαΚρινεις τις γκόμενες από τις τσόντες?Έχεις πάει Ιταλία να δεις πώς είναι?Ακόμα και οι Ελληνίδες είναι ομορφότερες.Χωρια που είναι απιαστες για τους Έλληνες,σφίγγουν ολοι παχιές εκεί,πιο ακαταδεκτες και απο Ελληνίδες.
παντως οι ιταλίδες ειναι πιο ευκολες απο τις ελληνίδες (κυριως αν ξερεις και ιταλικά)Ρε τυπε εχεις σκοραρει ποτε σε ελληνικο νησι με Ιταλιδα; Το καλοκαιρι εχει κατι ιταλιδες στα νησια φωτια. Δεν ειναι δυσκολο εαν της λες κατι σαν ατομο. Αν οχι μην τα ισοπεδωνεις παλι ολα. Γι αυτο μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια
Αληθευει οτι ειναι αξυριστες σε μασχαλες και μουνι λογω καθολικισμου?