Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Το καλοκαίρι πετύχαινα κάτι μπακουροτουρίστες που χάζευαν τα μπουτάκια των ελλεεινίδων πιο πολύ κι απο μας
Εγώ όταν είχα πάει Ρόδο είχε τις κλασικές ροδιτισες, κυπριες σε εμφάνιση.. Μπαίνω μέσα στο ΚΤΕΛ.. Είχε ελλεινιδες Εβραίους και Ρωσίδες.. Οι Εβραίοι είναι από τα μεγαλύτερα λιγουρια στο πλανήτη, πιο πεινασμένοι από τους ελληνες?.. Οι Εβραίοι την πέφτουνε στις Ρωσίδες ξεκινάνε οι Ρώσοι να πλακώσουν τους Εβραίους σταματάει το λεωφορείο ο οδηγός παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και οι Εβραίοι κατέβηκαν κάτω!! Οι ελλεινιδες με την ξινή και χαζή μούρη τους δεν είχαν καταλάβει τι γινόταν! ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
https://www.lifo.gr/node/1169895

Είμαι κοντά στα 35 και θέλω απεγνωσμένα ένα σύντροφο με τον οποίο θα υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, χημεία και να γίνει η οικογένεια μου. Έχω ξεκινήσει μια δραστηριότητα για να γνωρίσω κόσμο καθώς οι περισσότερες φίλες μου είναι παντρεμένες και αυτές που είναι ελεύθερες δεν έχουν καμία διάθεση για εξόδους και γνωριμίες. Ωστόσο εκεί δεν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για μένα και οι περισσότεροι είναι μικρότεροι μου. Δεν το βάζω κάτω αλλά έρχονται στιγμές που απογοητεύομαι και με κυριεύει ο φόβος ότι θα μείνω για πάντα μόνη. Οποιαδήποτε πρόταση και ιδέα για καινούργιες δραστηριότητες οπου θα μπορώ να κάνω καινουργιες γνωριμίες είναι δεκτή.

Εγώ της προτείνω να γίνει μέλος στο bou,σίγουρα θα βρει πολλούς υποψήφιους γαμπρούς εδώ μέσα :tooth:
Εσυ γιατι δεν ενδιαφερεσαι ας πουμε? Δεν σου αρεσουν οι γυναικες?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω πριν λίγο μιλουσα με ενα γνωστο γαλλο μ λεει..."πωωω τι ειναι αυτες οι ελληνιδες ρε φίλε μονο να το παίζουν γκόμενες αλλα αν πας να μιλήσεις σου ρίχνουν ακυρο..καμια σχέση με γαλλια εκει ειναι πιο απλα τα πράγματα"..(σπαστα λιγο ολα αυτα)

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
εγω πριν λίγο μιλουσα με ενα γνωστο γαλλο μ λεει..."πωωω τι ειναι αυτες οι ελληνιδες ρε φίλε μονο να το παίζουν γκόμενες αλλα αν πας να μιλήσεις σου ρίχνουν ακυρο..καμια σχέση με γαλλια εκει ειναι πιο απλα τα πράγματα"..(σπαστα λιγο ολα αυτα)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
δηλαδη θα της κακοπεφτε γυμνασμενος 30αρης με μηχανη που θα την αφηνει να μενει και τζαμπα σπιτι του??προτιμα τον αγυμναστο φοιτητακο που δεν την κερναει ουτε καφε και την παει βολτα με το αστικο??δεν το νομιζω φιλε..
Ισχύει ακόμα το ότι αν εντυπωσιάσεις τον πατέρα της κοπέλας η κοπέλα είναι δικιά σου...αθάνατα ελληνικά ήθη και έθιμα!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
δηλαδη θα της κακοπεφτε γυμνασμενος 30αρης με μηχανη που θα την αφηνει να μενει και τζαμπα σπιτι του??προτιμα τον αγυμναστο φοιτητακο που δεν την κερναει ουτε καφε και την παει βολτα με το αστικο??δεν το νομιζω φιλε..
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας δεν εχει στανταρντ, και ο Αλαιν Ντελον να εισαι μπορει να κανει τρίπλα και να προτιμήσει τον Άλλα Αντ' Άλλων :embarrased:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ε καλά μη νομίζετε ότι θα της κακοπεφτε ένας 30αρης με γιωταχι. Μηχανή δικό του σπίτι.. Αναγκαστικά η 18αρα θα κάτσει στο φοιτητικό επειδή ανήκουνε και οι 2 στην ίδια παρέα έχουν τους ίδιους γνωστούς κτλ.. Αν όμως αυτή η 18αρα πάει για δουλειά, στο 40αρη θα σου πω εγώ με γιωταχι μηχανή λεφτά που έχει δικιά του καφετέρια, ξέρετε για πότε θα του κάτσει του 40αρηκαο έχει παρατήσει τον φοιτητικό να βαράει μαλάκια, από την πρώτη μερα??

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Ε καλά μη νομίζετε ότι θα της κακοπεφτε ένας 30αρης με γιωταχι. Μηχανή δικό του σπίτι.. Αναγκαστικά η 18αρα θα κάτσει στο φοιτητικό επειδή ανήκουνε και οι 2 στην ίδια παρέα έχουν τους ίδιους γνωστούς κτλ.. Αν όμως αυτή η 18αρα πάει για δουλειά, στο 40αρη θα σου πω εγώ με γιωταχι μηχανή λεφτά που έχει δικιά του καφετέρια, ξέρετε για πότε θα του κάτσει του 40αρηκαο έχει παρατήσει τον φοιτητικό να βαράει μαλάκια, από την πρώτη μερα??
Ακριβώς...επιβεβαιώνεις την θεωρία μου ότι η γυναίκα μόλις τελειώσει με τα γράμματα και τα θρανία έχει προτεραιότητα να βρει χρηματοδότη που θα την ανεβάσει κοινωνικά και οικονομικά διότι ξέρει πολύ καλά ότι μόνη της δεν θα τα καταφέρει ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Ισχύει ακόμα το ότι αν εντυπωσιάσεις τον πατέρα της κοπέλας η κοπέλα είναι δικιά σου...αθάνατα ελληνικά ήθη και έθιμα!
πολλες φορες ακουω.... γιατι δε το παιρνεις το κοριτσι να το παντρευτεις? και αλλα τετοια παρομοια. λες και αυτη δεν εχει γνωμη. κατακαθια προξενιου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
πολλες φορες ακουω.... γιατι δε το παιρνεις το κοριτσι να το παντρευτεις? και αλλα τετοια παρομοια. λες και αυτη δεν εχει γνωμη. κατακαθια προξενιου
Περίπου....η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε τελείως σταρχιδιστες και ατομιστές όπως οι Βορειοευρωπαιοι άρα η γνώμη των γονιών μετράει αν και όχι απόλυτα

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21

Θελω αμεση συζητηση και αναλυση περι των αποψεων που ακουστηκαν στο παραπανω βιντεο, για το πως ειναι το ιδανικο πεσιμο..... να σχολιαστουν κυριως οι αποψεις των θηλυκων ατομων με ειδικες αναγκες του βιντεο , απο τον μεγαλο Σκορπιον εεεεε Σαμπ Ζιρο του site μας ......

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546

Θελω αμεση συζητηση και αναλυση περι των αποψεων που ακουστηκαν στο παραπανω βιντεο, για το πως ειναι το ιδανικο πεσιμο..... να σχολιαστουν κυριως οι αποψεις των θηλυκων ατομων με ειδικες αναγκες του βιντεο , απο τον μεγαλο Σκορπιον εεεεε Σαμπ Ζιρο του site μας ......
:jerking::jerking::jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom