Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
καθε 2 ωρες μηνύματα,καλημέρες καλησπέρες που εισαι τι κανεις στειλε οταν φτασεις,πάμε διακοπές,παμε στις φίλες,πάμε για ψώνια,εγω τωρα κανω αυτο-εκείνο-το αλλο,πες μ εσυ τι κάνεις και μπουρου μπουρου και ξανα μανα την επόμενη παλι τα ιδια....εεε άντε γαμήσου εχουμε και δουλειές κυρά μου με σενα θα ασχολουμε ολη μέρα??.....ενας φίλος προσφατα χώρισε τη γκόμενα που την ειχε 5 χρόνια και επειδη δε τη παντρευτηκε του χάραξε ολο το αμαξι γυρω γυρω με κλειδι.....αστα διαλα ψυχανώμαλες :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506
μεγάλη υπόθεση τελικά να ρίχνεις ενα μπούτσο στις πουτάνες και να μη σου ζαλίζουν τα παπάρια μετα...αιντε με τις ψυχανώμαλες να πουμε..τι εχω τραβήξει μονο εγώ το ξερω
Μια από τα ίδια κι εγώ, όταν γεράσω θα γράψω βιβλίο :confused: :confused: :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.999
Πόντοι
3.656
καθε 2 ωρες μηνύματα,καλημέρες καλησπέρες που εισαι τι κανεις στειλε οταν φτασεις,πάμε διακοπές,παμε στις φίλες,πάμε για ψώνια,εγω τωρα κανω αυτο-εκείνο-το αλλο,πες μ εσυ τι κάνεις και μπουρου μπουρου και ξανα μανα την επόμενη παλι τα ιδια....εεε άντε γαμήσου εχουμε και δουλειές κυρά μου με σενα θα ασχολουμε ολη μέρα??.....

Αν είναι καλό γκομενάκι και το γαμάς τζάμπα,αυτά μπορείς να τα καταπιείς.Επίσης μην ξεχνάμε ότι η γκόμενα χρειάζεται και σε άλλα πράγματα,να σε συνοδεύει αν σε καλούν καπού και να μην πηγαίνεις ασυνόδευτο μπακούρι

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Ναι,τώρα όμως με τις συμμαθήτριες φασώνονται,κανουν σχέσεις,πηδιούνται.Παλιά αν δεν ήσουν εξωσχολικός ή κωλόπαιδο,γκόμενα δεν έβλεπες σ'αυτές τις ηλικίες.Τώρα σπυριάρηδες,γυαλάκηδες,όλοι με γκομενάκια.Καμία σχέση και οι τότε πιτσιρίκες με τις τωρινές

Ναι,τώρα όμως με τις συμμαθήτριες φασώνονται,κανουν σχέσεις,πηδιούνται.Παλιά αν δεν ήσουν εξωσχολικός ή κωλόπαιδο,γκόμενα δεν έβλεπες σ'αυτές τις ηλικίες.Τώρα σπυριάρηδες,γυαλάκηδες,όλοι με γκομενάκια.Καμία σχέση και οι τότε πιτσιρίκες με τις τωρινές
Καλά κάνουν τα παιδιά..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506
Αν είναι καλό γκομενάκι και το γαμάς τζάμπα,αυτά μπορείς να τα καταπιείς.Επίσης μην ξεχνάμε ότι η γκόμενα χρειάζεται και σε άλλα πράγματα,να σε συνοδεύει αν σε καλούν καπού και να μην πηγαίνεις ασυνόδευτο μπακούρι
Οχι μαν, μου αρέσει να πηγαίνω κάπου και να μην συνοδεύομαι, έτσι για να κάνω την διαφορά :rockon: :rockon: :rockon: Για το τζάμπα είναι μεγάλη κουβέντα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
σεξουαλικά ειναι πιο μπροστά ισχιει
Στην ποσότητα ναι...όμως από την στιγμή που δεν έχουν προσλαμβανουσες παραστάσεις από επαγγελματίες θα υστερούν διαρκώς στην ποιότητα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Αρίσταρχος καλά τα λες....με μαλακίες του τύπου που ανεφερες ασχολούνται τα πιτσιρίκια.Αν δεν είναι τόσο θύματα δεν θα τα πειραξει...αν είναι τοσο θύματα απλώς θα συμβιβαστούν.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Είμαστε μια γενιά πίσω...είμαστε δεινόσαυροι αλλά ευτυχισμένοι δεινόσαυροι....γιατί εμείς ζήσαμε σύμφωνα με την ηλικία μας και δεν βιαζομασταν να μεγαλώσουμε όπως τα σημερινά,καμμένα από την κούνια τους,πιτσιρίκια.
Ούτε εμείς είμαστε τόσο ευτυχισμένοι ούτε η νέα γενιά είναι τόσο καμένη..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Αρίσταρχος καλά τα λες....με μαλακίες του τύπου που ανεφερες ασχολούνται τα πιτσιρίκια.Αν δεν είναι τόσο θύματα δεν θα τα πειραξει...αν είναι τοσο θύματα απλώς θα συμβιβαστούν.
Τι ανέφερα και δε θυμάμαι?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.999
Πόντοι
3.656
Οχι μαν, μου αρέσει να πηγαίνω κάπου και να μην συνοδεύομαι, έτσι για να κάνω την διαφορά :rockon: :rockon: :rockon: Για το τζάμπα είναι μεγάλη κουβέντα...

Εγώ δεν νιώθω άνετα να με καλούν και να μην συνοδεύομαι.Φαντάσου να σε καλέσουν σε κανα γάμο πχ και να'σαι ο μόνος μπακούρης.Φρίκη...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
μεγάλη υπόθεση τελικά να ρίχνεις ενα μπούτσο στις πουτάνες και να μη σου ζαλίζουν τα παπάρια μετα...αιντε με τις ψυχανώμαλες να πουμε..τι εχω τραβήξει μονο εγώ το ξερω
Όλοι τα περάσαμε..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506
Εγώ δεν νιώθω άνετα να με καλούν και να μην συνοδεύομαι.Φαντάσου να σε καλέσουν σε κανα γάμο πχ και να'σαι ο μόνος μπακούρης.Φρίκη...
Ψοφάω για τέτοια :rockon: :rockon: :rockon: το είχα κάνει μια φορά, να ξέρεις μπορείς να κάνεις και εύκολα γνωριμίες αν είσαι μόνος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Ούτε εμείς είμαστε τόσο ευτυχισμένοι ούτε η νέα γενιά είναι τόσο καμένη..
Το να είσαι 16 χρόνων αποβλακωμενο από το κινητό είναι μεγάλη πρόοδος.ναι....εμεις δεν χρειαζόταν να πάμε σε αθλήματα για να μην γίνουμε μπουχεσες γιατί παίζαμε μπάλα και μπάσκετ ? όλη μέρα χωρίς τα κωλοκινητα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εμενα στο πούτσο μ...για να μη σου πω οτι δε γουστάρω τους γάμους τους βαριέμαι ελλεινα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.999
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Ψοφάω για τέτοια :rockon: :rockon: :rockon: το είχα κάνει μια φορά, να ξέρεις μπορείς να κάνεις και εύκολα γνωριμίες αν είσαι μόνος
Εγώ φεύγω μετά τις στεψεις.Δεν με ενδιαφέρει το σοσιαλ κομμάτι παρά μόνο στα μπουρδέλα!:sunglasses:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Το να είσαι 16 χρόνων αποβλακωμενο από το κινητό είναι μεγάλη πρόοδος.ναι....εμεις δεν χρειαζόταν να πάμε σε αθλήματα για να μην γίνουμε μπουχεσες γιατί παίζαμε μπάλα και μπάσκετ ? όλη μέρα χωρίς τα κωλοκινητα.
Προσωπικά βλέπω πολλούς νέους (άντρες από 15 έως 30) που φαίνονται καλά άτομα ..γυμνασμενος, έξυπνοι ,μορφωμένοι .. νομίζω υπερβάλλεις λίγο .. και το χόμπι του αγοραίου έρωτα ούτε τόσο ωφέλιμο είναι, ούτε εξυπνάδα...απλά καλύπτει κάποιες ανάγκες. .. επίσης σε όλες τις εποχές πάντα υπήρχαν οι λαπάδες, οι έξυπνοι, οι μάγκες κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom