Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.760
Πόντοι
3.936
Έχω ταξιδέψει παντού για μεγάλα διαστήματα ....
Πιο ξενέρωτες γκόμενες απο τις Ελλε-ι-νιδες δεν έχω συναντήσει ....
Νιώθω τυχερός που δεν τις χρειάζομαι ...!
Εχει καψει πολλους γυναικειους εγκεφαλους το sex and the city, και γενικα η tv γιατι οι ελλεινιδες ταυτιζονται με διαφορες περσονες και αποκτουν παραλογες απαιτησεις.. και μετα τρεξε ταλαιπωρε πυρφορε για να τις ικανοποιησεις :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εχει καψει πολλους γυναικειους εγκεφαλους το sex and the city, και γενικα η tv γιατι οι ελλεινιδες ταυτιζονται με διαφορες περσονες και αποκτουν παραλογες απαιτησεις.. και μετα τρεξε ταλαιπωρε πυρφορε για να τις ικανοποιησεις :confused:
αφου ολες αυτες στη τηλεόραση αν δεις ανταγωνίζεται η μια την αλλη για το ποια θα ειναι η ποιο πουτάνα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.979
Πόντοι
9.297
Έχω ταξιδέψει παντού για μεγάλα διαστήματα ....

Πιο ξενέρωτες γκόμενες απο τις Ελλε-ι-νιδες δεν έχω συναντήσει ....

Νιώθω τυχερός που δεν τις χρειάζομαι ...!
Τα πιο πολλά μέλη μας πραγματικά δεν τις χρειάζονται....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.979
Πόντοι
9.297
εχω δυο παραδειγματα φιλων μου που οταν ηταν μπακουρια λεγαμε αστεια και γελουσαμε σαν μαλακες, αλλα οταν ειχαν γκομενα, το παιζαν πιο σοβαροι μπροστα της, γελουσαν πιο ηπια κτλ.... αρε τρομπες τους λεω.........
Καλά τους γάμησες...όμως αυτοί τι είπαν;Κατάλαβαν πόσο τρομπες είναι η το έπαιζαν ανώτεροι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.979
Πόντοι
9.297
αφου ολες αυτες στη τηλεόραση αν δεις ανταγωνίζεται η μια την αλλη για το ποια θα ειναι η ποιο πουτάνα
Το πρόβλημα δεν είναι το Sex and the city γιατί καμμία από τις πρωταγωνίστριες δεν είναι τέλεια .Όλες έχουν τις αδυναμίες τους....τι θέμα είναι ότι η ελλεεινιδα θεωρεί ότι είναι τέλεια....εκεί αρχίζει το δράμα και η κωμωδία ομού.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Έξω οι πιο πολλοί αγάμητοι είναι.Αν είχαν γκόμενες,θα βγαιναν μ'αυτές,αφου ο Έλληνας απαξ και βρει γκόμενα ξεχνάει τα πάντα.
Απο Θεσσαλονίκη δεν είσαι? Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο οι βρεις φαίνονται πιο καλά κορίτσια από τις αθηναϊες..απορω γιατί μένεις διαμαρτυρεσαι.. Θεσσαλονίκη πιστεύω με μια μέτρια εμφάνιση και άμα μιλάς και λίγο βρίσκεις σχετικά εύκολα γκομενα.. Αθήνα δεν μιλάει καμία..

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Εγώ από βόρεια Ελλάδα έχω γνωρίσει μια από χαλκιδικη και αλλη μια από Σέρρες μου φάνηκαν μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις αθηναϊες, μια χαρά άτομα οι σαλονικιες.. Τη σερραια το μετάνιωσα που δεν προχώρησα παρακατω?και εμφανισιακά οι σαλονικιες είναι πιο κοντά στα ανατολικόευρωπαϊκά γούστα μου, μου θυμίζουν Βουλγάρες, σερβες,αλβανιδες, ενώ οι αθηναϊες είναι σα γιουβαρλακι, μου θυμίζουν λιβανεζες, κρητικές, αιγύπτιες,Αθήνα είναι μέση ανατολή και έτσι φαση??

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.783
Πόντοι
3.656
Απο Θεσσαλονίκη δεν είσαι? Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο οι βρεις φαίνονται πιο καλά κορίτσια από τις αθηναϊες..απορω γιατί μένεις διαμαρτυρεσαι.. Θεσσαλονίκη πιστεύω με μια μέτρια εμφάνιση και άμα μιλάς και λίγο βρίσκεις σχετικά εύκολα γκομενα.. Αθήνα δεν μιλάει καμία..
Εγώ από βόρεια Ελλάδα έχω γνωρίσει μια από χαλκιδικη και αλλη μια από Σέρρες μου φάνηκαν μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις αθηναϊες, μια χαρά άτομα οι σαλονικιες.. Τη σερραια το μετάνιωσα που δεν προχώρησα παρακατω?και εμφανισιακά οι σαλονικιες είναι πιο κοντά στα ανατολικόευρωπαϊκά γούστα μου, μου θυμίζουν Βουλγάρες, σερβες,αλβανιδες, ενώ οι αθηναϊες είναι σα γιουβαρλακι, μου θυμίζουν λιβανεζες, κρητικές, αιγύπτιες,Αθήνα είναι μέση ανατολή και έτσι φαση??

Γιατί Θεσσαλονίκη έχει νοοτροπία χωριού,όλες ψάχνονται μέσω γνωστών και φίλων.Αν δεν είσαι φοιτητής και γενικά κάτω των 25,δύσκολα κανεις παιχνίδι.Αθηναίες μπορεί να σου μιλήσουν και οι ίδιες αν τους αρέσεις,σίγουρα κατώτερες σε εμφάνιση από τις βόρειες αλλά δεν γίνεται να τα'χεις κι όλα,και εύκολη και μουνάρα.

Θυμάμαι όταν ήμουν στρατό όσοι ήταν από Αθήνα και γενικά νότια Ελλάδα όλοι είχαν γκόμενα ενώ από πάνω είχαν ελάχιστοι

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ότι θεσσαλο ικη δεν μπορείς να βρεις τίποτα.. Δεν είναι και κανένα χωριό.. Δηλαδή sub zero αν εσύ μενεις καλαμάρια και η γκομενο σινδο πως στο καλό θα μαθευτεί ότι την έχεις γκομενα είναι σαν να λέμε Γλυφάδα Μαρούσι φαση

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γιατί Θεσσαλονίκη έχει νοοτροπία χωριού,όλες ψάχνονται μέσω γνωστών και φίλων.Αν δεν είσαι φοιτητής και γενικά κάτω των 25,δύσκολα κανεις παιχνίδι.Αθηναίες μπορεί να σου μιλήσουν και οι ίδιες αν τους αρέσεις,σίγουρα κατώτερες σε εμφάνιση από τις βόρειες αλλά δεν γίνεται να τα'χεις κι όλα,και εύκολη και μουνάρα.

Θυμάμαι όταν ήμουν στρατό όσοι ήταν από Αθήνα και γενικά νότια Ελλάδα όλοι είχαν γκόμενα ενώ από πάνω είχαν ελάχιστοι
Τυπε Αθήνα υπάρχει πολλή μοναξιά οι γκόμενές είναι αγενείς εδώ κάτω εγώ σου λέω τυχερός είσαι εκεί πάνω πρόσεξε λίγο την εμφάνιση σου.. Θα σου πω ένα παράδειγμα, οι σαλονικιες άμα είσαι ευγενικός το εκτιμάμε οι αθηναϊες άμα είσαι ευγενικός σε περνάνε για περίεργο Τυπε ότι είσαι μαλακας αδελφή και έτσι, γενικά οι αθηναϊες δεν γουστάρουν τα πολλά πολλά οι σαλονικιες είναι πιο ομιλητικες τυπε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.783
Πόντοι
3.656
Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ότι θεσσαλο ικη δεν μπορείς να βρεις τίποτα.. Δεν είναι και κανένα χωριό.. Δηλαδή sub zero αν εσύ μενεις καλαμάρια και η γκομενο σινδο πως στο καλό θα μαθευτεί ότι την έχεις γκομενα είναι σαν να λέμε Γλυφάδα Μαρούσι φαση

Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις τίποτα,αλλά γενικά μόνος σου χωρίς παρέες και δικτύωση,παίρνεις τα παπάρια σου.Ειδικά αν είσαι και 30+,ακόμα χειρότερα.Εκτός αν πετύχεις καμία που είναι στην ίδια φάση,μπακούρα χωρίς παρέες,πράγμα σπάνιο φυσικά για γυναίκα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις τίποτα,αλλά γενικά μόνος σου χωρίς παρέες και δικτύωση,παίρνεις τα παπάρια σου.Ειδικά αν είσαι και 30+,ακόμα χειρότερα.Εκτός αν πετύχεις καμία που είναι στην ίδια φάση,μπακούρα χωρίς παρέες,πράγμα σπάνιο φυσικά για γυναίκα.
Καλησπερα sad, εκανες καμια βολτιτσα παραλια σημερα Σαββατιατικα;

Για κανε καμια ανταποκριση

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Ρε παιδια , μπορει να το έχει παρατηρήσει κι αλλος φιλος πριν απο εμένα ομως δεν το ειδα καπου. ..
Εχετε δει τη διαφήμιση στην τηλεόραση για καποιο αντιπυρετικο ? Στην μια έκδοση ο πατερας ειναι αρρωστος και ο γιος του με θλιμμένο ύφος λεει χαμηλοφωνα : θα την χασω την παρασταση.... Στην άλλη εκδοση της διαφήμισης , παλι ο πατερας ειναι αρωστος και η κορουλα του πεταγεται πανω κι αρχιζει να ουρλιαζει : ΜΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ !!! Χωρίς ίχνος συμπονοιας στον πατερα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τυπε Αθήνα υπάρχει πολλή μοναξιά οι γκόμενές είναι αγενείς εδώ κάτω εγώ σου λέω τυχερός είσαι εκεί πάνω πρόσεξε λίγο την εμφάνιση σου.. Θα σου πω ένα παράδειγμα, οι σαλονικιες άμα είσαι ευγενικός το εκτιμάμε οι αθηναϊες άμα είσαι ευγενικός σε περνάνε για περίεργο Τυπε ότι είσαι μαλακας αδελφή και έτσι, γενικά οι αθηναϊες δεν γουστάρουν τα πολλά πολλά οι σαλονικιες είναι πιο ομιλητικες τυπε
νομίζω τα ιδια σκατά ειναι και αυτες...μπορεί και χειρότερα δε ξέρω πάντως ετσι εχω ακούσει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
.Αθηναίες μπορεί να σου μιλήσουν και οι ίδιες αν τους αρέσεις,σίγουρα κατώτερες σε εμφάνιση από τις βόρειες αλλά δεν γίνεται να τα'χεις κι όλα,και εύκολη και μουνάρα.
α οχι τύπε...εδω χωρίς δικτύωση ψοφολογάς ....πας σα το σκυλι στο αμπέλι τελος.Αλλα αν βρεις απο παρέα δε θα ξεκολάει απο σένα οσο μαλάκας και αν εισαι γιατι καταλαβαίνεις..θα εχεις τη σφραγίδα της παρέας με χαρτόσημο και γνήσιο υπογραφής

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.072
Πόντοι
1.056
εγω οταν εφυγα απο τη μικρη πολη που ζουσα, και πηγα στη θεσσ/νικη, ξεκινησα τις γνωριμιες απο το mirc και το fatsa.gr. πηδουσα μια κυπρια φοιτητρια, μια θεσσαλονικια δασκαλα, ενα λυκειοκοριτσο απο σκυδρα, και ενα επισεις λυκειοκοριτσο απο καρπενησι που πηγαινα που κ που εκει. τι θελω να πω............. οτι εφυγα απο τη χωριατοκατασταση, και αναστηθηκα. βεβαια τοτε ηταν πιο ευκολα τα πραγματα για γνωριμιες, πιο αθωα. ασε που παιζοταν πολυ μπλα μπλα στην αρχη, φωτογραφιες, καμερες απο το msn, και μετα συναντηση κτλ...

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.468
Πόντοι
25.186
Μην ασχολειστε μαζι τους...
Εχουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα..
Λιγο να συζητησετε μαζι τους ( αν μπορεσεις να βρεις ελεεινιδα να μπορει να αρθρωσει λογο ), μεσα σε 1 ωρα θα εχουν αυτοαναιρεθει 50 φορες κι αλλες τοσες θα εχουν αλλαξει γνωμη..
Η κατασταση δυστυχως ειναι πολυ σοβαρη.
Η ζωη τους ειναι νυχια, μαλλια, ναρκισσισμος στο ινστα, ψωνια, GNTM, bachelor, βιζιτα, λεφτα και προβολη..
Αυτοκαταστροφικα οντα που διαλυουν μαζι με τον εαυτο τους κ την κοινωνια..
Μια διαρκης ανασφαλεια, μια απυθμενη ανωριμοτητα κ βλακεια, μια ζωη πανω σε ροζ συννεφακια, σε φεμινιστικο παραληρημα, μονιμως ευεξαπτες κ με διπολικη διαταραχη...
Και το κενο που οι ιδιες δημιουργουν στις ψυχες τους προσπαθουν να το γεμισουν με σκυλια κ με γατια ,με γιογκα κ ψυχαναλυση, ή με μουνοδουλους, πανω στους οποιους βγαζουν ολα τα κομπλεξ τους και τους εχουν του κλωτσου κ του μπατσου....
Το ξαναλεω, μακρια, μην τους δινετε πατηματα..Πλεον μπορεις σε μερικα δευτερολεπτα να καταλαβεις αν αυτη που εχεις μπροστα σου εινσι πραγματικη γυναικα ή ελεεινιδα..
Οποιος μπλεκει μαζι τους, μονο κ μονο για να πηδηξει, αυτοκαταστρεφεται...
Η ελεεινιδα οδηγειται με τις επιλογες της στην απολυτη ανυπαρξια..βοηθειστε τη να εξαφανιστει, να ησυχασουμε..
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.979
Πόντοι
9.297
Ρε παιδια , μπορει να το έχει παρατηρήσει κι αλλος φιλος πριν απο εμένα ομως δεν το ειδα καπου. ..
Εχετε δει τη διαφήμιση στην τηλεόραση για καποιο αντιπυρετικο ? Στην μια έκδοση ο πατερας ειναι αρρωστος και ο γιος του με θλιμμένο ύφος λεει χαμηλοφωνα : θα την χασω την παρασταση.... Στην άλλη εκδοση της διαφήμισης , παλι ο πατερας ειναι αρωστος και η κορουλα του πεταγεται πανω κι αρχιζει να ουρλιαζει : ΜΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ !!! Χωρίς ίχνος συμπονοιας στον πατερα
Η ρίζα του κακού που λέγεται Ελλεεινιδα έκδοση 2.0 είναι η διαφήμιση αυτή.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.760
Πόντοι
3.936
Σωστος.." Αν βρισκουν καποιοι τις θεσσαλονικες ή γενικα τις βορειοελλαδιτισσες δυσκολες.. τοτε ας αφησουν το σπορ και να αχοληθουν με κατι αλλο.. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom