Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.874
Πόντοι
216
Τελικά το παράλληλο σύμπαν που λέει ο Κμαν δεν το ζεις μόνο αν πας στα μουνολίβαδα αλλά και στην Ελλάδα.Θεσσαλονίκη πχ είναι ένα απέραντο φασωτήριο πιτσιρικιών,ειδικά το καλοκαίρι.Όπου και να βγεις,βλέπεις ζευγάρια πιτσιρίκια αγκαλιές,γλωσσόφιλα,αν μπορούσαν να γαμηθούν και δημόσια θα το κάνανε.

Κι από την άλλη ο αστερισμός της αγαμίας,30ρηδες,40ρηδες μπακούρηδες να βλέπουν τις πιτσιρίκες και να τους πέφτουν τα σαγόνια.Οι ελληνίδες πιτσιρίκες πλέον δεν υπολογίζουν τίποτα,τόσο ξεκωλέ ούτε οι Σλάβες δεν είναι,καμία σχέση με τις μυξοπαρθένες που μεγαλώσαμε εμεις (τωρινες 30αρες-35αρες και βάλε)
Δε ξέρω με τι 30αρες μεγαλώσατε εσείς, αλλά εγώ ξέρω πολλές που έχουν γράψει χιλιόμετρα στον γαμιστικό στίβο με περισσότερους από όσους θα γαμιόταν τώρα μια αντίστοιχη πιτσιρίκα η οποία είναι μεν του φαίνεσθαι, αλλά στην καλύτερη άντε να σέρνει κανέναν πιρφοράκο απ' τη μυτη.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
επεστρεψεε Δασκαλε μας να τους παρεις τα υπαρχοντα:rockon::rockon::rockon:

και νομιζα μονο εγω τον ειχα αντιληφθει:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

καλως ηρθες Σανταρε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nickname δε ρουφιανευω,ο τροπος εκφρασης του ειναι ακρως μαρτυρικος!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
Δεν ξέρω ρε φίλε αν είναι αγάμητες,εγώ αγάμητους μόνο άντρες βλέπω γύρω μου,αυτές ή τρώνε όλες πούτσα στα κρυφά ή δεν τις ενδιαφέρει καθόλου.Ο άντρας που δεν γαμάει συνήθως ψάχνεται,αυτές δεν ψάχνονται καθόλου.
Οι γυναίκες κάνουν σεξ ως πληρωμή .Εμείς απλώς ικανοποιούμε μια ανάγκη.Εχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για εμάς για αυτό και το διεκδικούμε ενώ αυτές μπορούν να μείνουν εκτός αγώνα για χρόνια ολόκληρα αν δεν βρουν χρηματοδότη η έστω κάποιον να τις εντυπωσιάσει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν κάποιοι που παντρεύονται μπάζα μόνο και μόνο για την προίκα τους.Συνήθως τεμπέληδες που δεν κάνουν τίποτα στη ζωή τους και τους ζει αυτή.Βέβαια,τις ρίχνουν κέρατο αβέρτα και η άλλη το ξέρει,αλλά με κάποιο τρόπο συμβιβάζονται
Κάποιοι απλώς δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάποια καλύτερη και παντρεύονται μπαζα χωρίς προίκα γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι κανένας άλλος δεν θα τα διεκδικήσει...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936

Καπως ετσι δικαιολογουν το κερατο οι ελλεινιδες.. :grin:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Πιστεύετε αλήθεια ότι υπάρχει ελεεινιδα, μιλάω για 5αρι κια πάνω, αγαμητη? Εγώ πιστεύω ότι όλες έχουμε μαν κύκλο,2,3 κια παραπάνω υποψηφίων γαμιαδων δηλαδή αν μια ελεεινιδα θελει μπορεί να γαμηθει την ίδια ημέρα χωρίς κόπο, απλά μια αναπάντητη να κάνει στον υποψήφιο γαμιά.. Δεν είναι κάτι δύσκολο για αυτές να βρούνε γκομενο, όλες έχουνε ακόμα και τα μπάζα κάποιος τα γαμαει..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
Πιστεύετε αλήθεια ότι υπάρχει ελεεινιδα, μιλάω για 5αρι κια πάνω, αγαμητη? Εγώ πιστεύω ότι όλες έχουμε μαν κύκλο,2,3 κια παραπάνω υποψηφίων γαμιαδων δηλαδή αν μια ελεεινιδα θελει μπορεί να γαμηθει την ίδια ημέρα χωρίς κόπο, απλά μια αναπάντητη να κάνει στον υποψήφιο γαμιά.. Δεν είναι κάτι δύσκολο για αυτές να βρούνε γκομενο, όλες έχουνε ακόμα και τα μπάζα κάποιος τα γαμαει..
Λάθος κανείς...αν έχουν ψυχολογικά θέματα η ψάχνουν τον μήνα που θρέφει τους εντεκα δεν πρόκειται να ασχοληθούν...η φευγατη πρέπει να είναι η απλώς με πολλές ορέξεις κάποια γυναίκα για να κάνει σεξ χωρίς να περιμένει ανταμοιβή με γάμο με κάποιον περισσότερο η λιγότερο) χρηματοδότη.
Εδώ είναι Ελλάδα...χώρα με ανασφάλειες και άφθονα κόμπλεξ στις γυναίκες.Δεν είμαστε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη ούτε Αμερική...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Λάθος κανείς...αν έχουν ψυχολογικά θέματα η ψάχνουν τον μήνα που θρέφει τους εντεκα δεν πρόκειται να ασχοληθούν...η φευγατη πρέπει να είναι η απλώς με πολλές ορέξεις κάποια γυναίκα για να κάνει σεξ χωρίς να περιμένει ανταμοιβή με γάμο με κάποιον περισσότερο η λιγότερο) χρηματοδότη.
Εδώ είναι Ελλάδα...χώρα με ανασφάλειες και άφθονα κόμπλεξ στις γυναίκες.Δεν είμαστε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη ούτε Αμερική...
τις πιο ωραιες γκόμενες τις βλέπω με κατι γυναικωτούς χλεχλέδες...αυτο μπορεις να μου το εξηγήσεις?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.340
Πόντοι
6.495
Ισχύει αυτό που λες αλλά για τις πιο προσγειωμένες. Γιατί υπάρχουνε και πολλές που δεν κοιτάνε τα χάλια τους και ψάχνουνε για τον πρίγκιπα, ο οποίος βέβαια δεν θα τις κοιτάξει ποτέ. Σαν ένα φιλαράκι μου 48 χρονών που κοιτάει 20άρες, όχι ότι του κάθεται καμία, αλλά άμα του πεις για 30 και πάνω γίνεται μπουχός, και τελικά μένει με τον πούλο στο χέρι :jerking:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
τις πιο ωραιες γκόμενες τις βλέπω με κατι γυναικωτούς χλεχλέδες...αυτο μπορεις να μου το εξηγήσεις?
Είναι οι κοινοί μουνοδουλοι αγαπητέ συναγωνιστή που κάνουν όλα τα χατίρια στην κάθε Ελλεεινιδα ...εγώ δεν τρώω πολύ πολύ πρόλογο για αυτό και παίξω στην λατρεμένη επαγγελματική κατηγορία...επειδή δεν τις θεωρώ ως κάτι πιο σοβαρό και σημαντικό από ο,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι. :woldman: :coffee::hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
Ισχύει αυτό που λες αλλά για τις πιο προσγειωμένες. Γιατί υπάρχουνε και πολλές που δεν κοιτάνε τα χάλια τους και ψάχνουνε για τον πρίγκιπα, ο οποίος βέβαια δεν θα τις κοιτάξει ποτέ. Σαν ένα φιλαράκι μου 48 χρονών που κοιτάει 20άρες, όχι ότι του κάθεται καμία, αλλά άμα του πεις για 30 και πάνω γίνεται μπουχός, και τελικά μένει με τον πούλο στο χέρι :jerking:
Τουλάχιστον ο φίλος σου δεν βγαίνει και λέει ότι "έκανα αυτό και το άλλο με αυτήν και εκείνην..."Τα πιτσιρίκια μπορεί να πουλάνε πολύ παραμύθι ....το ίδιο και μεγαλύτεροι με παρόμοιο νοητικό επίπεδο.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
εννοειται οτι ολες οι γυναικες βρησκουν αντρα για σεξ οποτε θελουν. εστω και λιγο γαμευσιμη να ειναι δλδ chubby σωμα, βρησκουν. για φαλκανες και μπαζα δε ξερω, αλλα νομιζω οτι με την ακραια αγαμια που υπαρχει στους αντρες, μπορει να βρησκουν και αυτες.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
Είναι οι κοινοί μουνοδουλοι αγαπητέ συναγωνιστή που κάνουν όλα τα χατίρια στην κάθε Ελλεεινιδα ...εγώ δεν τρώω πολύ πολύ πρόλογο για αυτό και παίξω στην λατρεμένη επαγγελματική κατηγορία...επειδή δεν τις θεωρώ ως κάτι πιο σοβαρό και σημαντικό από ο,τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι. :woldman: :coffee::hi:
μουνοδουλοι αλλα να εχουν καποια λεφτα. γιατι δε νομιζω μουνοδουλος αφραγκος να βρει καποια.... σαυτη τη περιπτωση τον κρατανε για φιλο και ατομο για χαρες και αγγαριες. τι να τον κανουν αλλιως...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.546
Πόντοι
9.297
μουνοδουλοι αλλα να εχουν καποια λεφτα. γιατι δε νομιζω μουνοδουλος αφραγκος να βρει καποια.... σαυτη τη περιπτωση τον κρατανε για φιλο και ατομο για χαρες και αγγαριες. τι να τον κανουν αλλιως...
Σωστός !!!!Δεν υπάρχει μουνοδουλοι χωρίς λεφτά....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εδω κοντά σε μένα εχει ενα μπαρ που ο πορτιέρης ειναι φιλος οποτε καποια βράδια πηγαινω και αράζω..οι περισσοτεροι που σκανε ειναι 2-3 γκόμενες με εναν γκομενοβοσκό μαζι

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
εδω κοντά σε μένα εχει ενα μπαρ που ο πορτιέρης ειναι φιλος οποτε καποια βράδια πηγαινω και αράζω..οι περισσοτεροι που σκανε ειναι 2-3 γκόμενες με εναν γκομενοβοσκό μαζι
βλεποντας μια τετοια παρεα με ενα αντρα και 2, η περισσοτερες γυναικες, σκεφτομαι. αυτος η τα εχει με καποια απτη παρεα, η δε τα εχει με καμια και παριστανει το φιλο μπας και φαει καμια. και να μη φαει, παλι βγαινει μαυτες για να τον ζηλευουν οι φιλοι και οι γνωστοι του οτι κυκλοφορει με γκομενες... σου λεει απο το να βγω με ψωλαρια , καλυτερα με μουνακια...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
βλεποντας μια τετοια παρεα με ενα αντρα και 2, η περισσοτερες γυναικες, σκεφτομαι. αυτος η τα εχει με καποια απτη παρεα, η δε τα εχει με καμια και παριστανει το φιλο μπας και φαει καμια. και να μη φαει, παλι βγαινει μαυτες για να τον ζηλευουν οι φιλοι και οι γνωστοι του οτι κυκλοφορει με γκομενες... σου λεει απο το να βγω με ψωλαρια , καλυτερα με μουνακια...
οι περισσότεροι ειναι χλεχλεδες που τους εχουν μαλλον για σοφέρ η για να κρατάνε σε απόσταση τα καμάκια..παντως οσες φορές μου προτάθηκε αυτος ο ρόλος,ποτε δεν τον πηρα

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
οι περισσότεροι ειναι χλεχλεδες που τους εχουν μαλλον για σοφέρ η για να κρατάνε σε απόσταση τα καμάκια..παντως οσες φορές μου προτάθηκε αυτος ο ρόλος,ποτε δεν τον πηρα
εσυ δεν τον πηρες επειδη μπορει να εισαι χορτατος απτις πουτανες η απο καμακι εξω κτλ..... πολλοι ομως παρακαλανε να εχουν απο κοντα μουνακια.......και ας μην γαμανε..... να το παιζουν φιλικα....... και επειδη λεμε και προσωπικες αποψεις......... εγω μπορει να δεχτω να βγω ετσι πχ με 2-3 μουνακια αν τυχει, (οπως ετυχε περσυ που λογο λοκνταουν ολα τα μουνια αλλα και νεολαια της περιοχης μαζευομασταν σε ενα μερος, και ετσι ειχαν γινει γνωριμιες, σχεσεις κτλ) αλλα αν δε γινει τιποτα με καμια και σινεχιζεται αυτο το πραγμα δλδ να βγαινουμε και να γυρναω σπιτι αγαμητος, σκυλοβαριεμαι, και δε πα να ειναι 10αρι η αλλη, βαριεμαι πολυ και προτιμω να μη το συνεχισω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom