Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Εγώ φεύγω μετά τις στεψεις.Δεν με ενδιαφέρει το σοσιαλ κομμάτι παρά μόνο στα μπουρδέλα!:sunglasses:
Χρειάζεται περισσότερη κοινωνικοποίηση από αυτή των μπορντελων . .. κι ο αυθεντικος αργυροτοξος νομίζω θα συμφωνούσε σε αυτό...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Εγώ δεν νιώθω άνετα να με καλούν και να μην συνοδεύομαι.Φαντάσου να σε καλέσουν σε κανα γάμο πχ και να'σαι ο μόνος μπακούρης.Φρίκη...
Αν είσαι γύρω στα 30- 35 βρες κάποια.. έστω για χαβαλε. .. δε δικαιολογείται αν είσαι τόσο νέος, να μην έχεις μια φίλεν αδιτσα...δε λέω να βρεις τον έρωτα της ζωής σου..να βγαίνεις για κάνα καφεδακι..και μην ψάχνεις για 8αρια κι 9 άρια...χαμήλωσε τον πήχη...σιγα- σιγά. .

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Προσωπικά βλέπω πολλούς νέους (άντρες από 15 έως 30) που φαίνονται καλά άτομα ..γυμνασμενος, έξυπνοι ,μορφωμένοι .. νομίζω υπερβάλλεις λίγο .. και το χόμπι του αγοραίου έρωτα ούτε τόσο ωφέλιμο είναι, ούτε εξυπνάδα...απλά καλύπτει κάποιες ανάγκες. .. επίσης σε όλες τις εποχές πάντα υπήρχαν οι λαμπάδες, οι έξυπνοι, οι μάγκες κλπ
Άτομο που λέει"Της ΜενεγακηΣ" ....δεν πα να έχει βιογραφικό σαν 40 φύλλο τετράδιο ΓΚΑΟΥ είναι...
Γυμνασμενοι;Φουσκωμένοι θες να πεις....κουβαλάνε μια εξάδα νερά έστω για 100μ;Στο αμάξι θα το βάλουν οι χλαπατσες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Χρειάζεται περισσότερη κοινωνικοποίηση από αυτή των μπορντελων . .. κι ο αυθεντικος αργυροτοξος νομίζω θα συμφωνούσε σε αυτό...
Μόνο μέσω ένταξης στα μέσα κοινωνικής σαχλαμαροποιησης "κοινωνικοποιεισαι"....κι εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά....μου αρκεί το λατρεμένο μας bou.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Άτομο που λέει"Της ΜενεγακηΣ" ....δεν πα να έχει βιογραφικό σαν 40 φύλλο τετράδιο ΓΚΑΟΥ είναι...
Γυμνασμενοι;Φουσκωμένοι θες να πεις....κουβαλάνε μια εξάδα νερά έστω για 100μ;Στο αμάξι θα το βάλουν οι χλαπατσες...
Αυτά είναι υπερβολές και φανερώνουν εμπάθεια...κάθε γενιά έχει τα θετικά και τα αρνητικά της...υπάρχουν και αυτοί που λες, αλλά υπάρχουν και μια χαρά άτομα .. μηπως στη δικιά μας γενιά δεν είχε άχρηστους?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.889
Πόντοι
1.056
μεγάλη υπόθεση τελικά να ρίχνεις ενα μπούτσο στις πουτάνες και να μη σου ζαλίζουν τα παπάρια μετα...αιντε με τις ψυχανώμαλες να πουμε..τι εχω τραβήξει μονο εγώ το ξερω
Αυτη ειναι και η ουσια ρε τυπε.

Γαμας και μετα την διωχνεις!

Ουτε ψυχοφθορες διαδικασιες ουτε τιποτα!

Σαφως και υπαρχουν και εξαιρεσεις που αξιζει να ασχοληθεις και να χαλασεις χρονο, ψυχολογια-ενεργεια, και χρημα, αλλα οπως προανεφερα πλεον ειναι οι εξαιρεσεις!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Αυτά είναι υπερβολές και φανερώνουν εμπάθεια...κάθε γενιά έχει τα θετικά και τα αρνητικά της...υπάρχουν και αυτοί που λες, αλλά υπάρχουν και μια χαρά άτομα .. Σαμπώ; στη δικιά μας γενιά δεν είχε άχρηστους?
Σαφώς....όμως ΔΕΝ το έπαιζαν ανώτεροι γιατί ΔΕΝ το είχαν ανάγκη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.999
Πόντοι
3.656
Αν είσαι γύρω στα 30- 35 βρες κάποια.. έστω για χαβαλε. .. δε δικαιολογείται αν είσαι τόσο νέος, να μην έχεις μια φίλεν αδιτσα...δε λέω να βρεις τον έρωτα της ζωής σου..

Ακόμα κι αυτή τη φιλεναδίτσα νομίζεις τη βρίσκεις εύκολα;Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι εύκολο,γι'αυτό όλους τους βλέπεις με την ίδια γκόμενα χρόνια

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Ακόμα κι αυτή τη φιλεναδίτσα νομίζεις τη βρίσκεις εύκολα;Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι εύκολο,γι'αυτό όλους τους βλέπεις με την ίδια γκόμενα χρόνια
Να σκέφτεσαι θετικά...όπως λέγαν κι οι παλιοί: η πρέφα θέλει υπομονή και το μ@νι κηνυγι.. και φυσικά πρέπει να φέρεσαι καλά στις κοπέλες και να είσαι επικοινωνιακός...να μιλάς για θέματα που έχουν ενδιαφέρον για αυτές..πρέπει να κάνεις και υποχωρήσεις...και να ακούς αυτά που έχουν να πουν...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.999
Πόντοι
3.656
Αυτη ειναι και η ουσια ρε τυπε.

Γαμας και μετα την διωχνεις!

Ουτε ψυχοφθορες διαδικασιες ουτε τιποτα!

Σαφως και υπαρχουν και εξαιρεσεις που αξιζει να ασχοληθεις και να χαλασεις χρονο, ψυχολογια-ενεργεια, και χρημα, αλλα οπως προανεφερα πλεον ειναι οι εξαιρεσεις!

Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Sad εχεις κανει ποτε σχεση, εστω για εναν μηνα;
Θελω να πω, το εζησες και σου λειπει τοσο αφορητα, η δεν το εζησες και το εχεις στο μυαλο σου σαν κατι το ιδανικο;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.889
Πόντοι
1.056
Αυτο για μενα λεγεται ιδανικη σχεση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.241
Πόντοι
9.297
Αυτό το "ζεις" όταν μπερδεύεις την ελλεεινιδα που βλέπεις έξω με την πορνοστάρ από το ZerοTolerance...ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μερικές Ασιατισες έχουν το βίτσιο να κοιμούνται με την πουτσα στο στόμα τους όπως φημολογείται.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom