Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 3.506
Μύστη μουΕγώ φεύγω μετά τις στεψεις.Δεν με ενδιαφέρει το σοσιαλ κομμάτι παρά μόνο στα μπουρδέλα!
Μύστη μουΕγώ φεύγω μετά τις στεψεις.Δεν με ενδιαφέρει το σοσιαλ κομμάτι παρά μόνο στα μπουρδέλα!
Χρειάζεται περισσότερη κοινωνικοποίηση από αυτή των μπορντελων . .. κι ο αυθεντικος αργυροτοξος νομίζω θα συμφωνούσε σε αυτό...Εγώ φεύγω μετά τις στεψεις.Δεν με ενδιαφέρει το σοσιαλ κομμάτι παρά μόνο στα μπουρδέλα!
Αν είσαι γύρω στα 30- 35 βρες κάποια.. έστω για χαβαλε. .. δε δικαιολογείται αν είσαι τόσο νέος, να μην έχεις μια φίλεν αδιτσα...δε λέω να βρεις τον έρωτα της ζωής σου..να βγαίνεις για κάνα καφεδακι..και μην ψάχνεις για 8αρια κι 9 άρια...χαμήλωσε τον πήχη...σιγα- σιγά. .Εγώ δεν νιώθω άνετα να με καλούν και να μην συνοδεύομαι.Φαντάσου να σε καλέσουν σε κανα γάμο πχ και να'σαι ο μόνος μπακούρης.Φρίκη...
Άτομο που λέει"Της ΜενεγακηΣ" ....δεν πα να έχει βιογραφικό σαν 40 φύλλο τετράδιο ΓΚΑΟΥ είναι...Προσωπικά βλέπω πολλούς νέους (άντρες από 15 έως 30) που φαίνονται καλά άτομα ..γυμνασμενος, έξυπνοι ,μορφωμένοι .. νομίζω υπερβάλλεις λίγο .. και το χόμπι του αγοραίου έρωτα ούτε τόσο ωφέλιμο είναι, ούτε εξυπνάδα...απλά καλύπτει κάποιες ανάγκες. .. επίσης σε όλες τις εποχές πάντα υπήρχαν οι λαμπάδες, οι έξυπνοι, οι μάγκες κλπ
Μόνο μέσω ένταξης στα μέσα κοινωνικής σαχλαμαροποιησης "κοινωνικοποιεισαι"....κι εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά....μου αρκεί το λατρεμένο μας bou.Χρειάζεται περισσότερη κοινωνικοποίηση από αυτή των μπορντελων . .. κι ο αυθεντικος αργυροτοξος νομίζω θα συμφωνούσε σε αυτό...
Αυτά είναι υπερβολές και φανερώνουν εμπάθεια...κάθε γενιά έχει τα θετικά και τα αρνητικά της...υπάρχουν και αυτοί που λες, αλλά υπάρχουν και μια χαρά άτομα .. μηπως στη δικιά μας γενιά δεν είχε άχρηστους?Άτομο που λέει"Της ΜενεγακηΣ" ....δεν πα να έχει βιογραφικό σαν 40 φύλλο τετράδιο ΓΚΑΟΥ είναι...
Γυμνασμενοι;Φουσκωμένοι θες να πεις....κουβαλάνε μια εξάδα νερά έστω για 100μ;Στο αμάξι θα το βάλουν οι χλαπατσες...
Για τα μηνύματα κάθε δύο λεπτά "που πας","τι κάνεις" κτλ....Τι ανέφερα και δε θυμάμαι?
Αυτη ειναι και η ουσια ρε τυπε.μεγάλη υπόθεση τελικά να ρίχνεις ενα μπούτσο στις πουτάνες και να μη σου ζαλίζουν τα παπάρια μετα...αιντε με τις ψυχανώμαλες να πουμε..τι εχω τραβήξει μονο εγώ το ξερω
Σαφώς....όμως ΔΕΝ το έπαιζαν ανώτεροι γιατί ΔΕΝ το είχαν ανάγκη.Αυτά είναι υπερβολές και φανερώνουν εμπάθεια...κάθε γενιά έχει τα θετικά και τα αρνητικά της...υπάρχουν και αυτοί που λες, αλλά υπάρχουν και μια χαρά άτομα .. Σαμπώ; στη δικιά μας γενιά δεν είχε άχρηστους?
Νομίζω αυτό άλλος το είπε, αλλά δεν πειράζει..Για τα μηνύματα κάθε δύο λεπτά "που πας","τι κάνεις" κτλ....
Δε λέω πως η νέα γενιά είναι σούπερ, αλλά δεν είναι καμένη..έχει πολλά αξιόλογα άτομα..Σαφώς....όμως ΔΕΝ το έπαιζαν ανώτεροι γιατί ΔΕΝ το είχαν ανάγκη.
Αν είσαι γύρω στα 30- 35 βρες κάποια.. έστω για χαβαλε. .. δε δικαιολογείται αν είσαι τόσο νέος, να μην έχεις μια φίλεν αδιτσα...δε λέω να βρεις τον έρωτα της ζωής σου..
Να σκέφτεσαι θετικά...όπως λέγαν κι οι παλιοί: η πρέφα θέλει υπομονή και το μ@νι κηνυγι.. και φυσικά πρέπει να φέρεσαι καλά στις κοπέλες και να είσαι επικοινωνιακός...να μιλάς για θέματα που έχουν ενδιαφέρον για αυτές..πρέπει να κάνεις και υποχωρήσεις...και να ακούς αυτά που έχουν να πουν...Ακόμα κι αυτή τη φιλεναδίτσα νομίζεις τη βρίσκεις εύκολα;Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι εύκολο,γι'αυτό όλους τους βλέπεις με την ίδια γκόμενα χρόνια
Αυτη ειναι και η ουσια ρε τυπε.
Γαμας και μετα την διωχνεις!
Ουτε ψυχοφθορες διαδικασιες ουτε τιποτα!
Σαφως και υπαρχουν και εξαιρεσεις που αξιζει να ασχοληθεις και να χαλασεις χρονο, ψυχολογια-ενεργεια, και χρημα, αλλα οπως προανεφερα πλεον ειναι οι εξαιρεσεις!
Sad εχεις κανει ποτε σχεση, εστω για εναν μηνα;Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Αυτο για μενα λεγεται ιδανικη σχεση.Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Αυτό το "ζεις" όταν μπερδεύεις την ελλεεινιδα που βλέπεις έξω με την πορνοστάρ από το ZerοTolerance...ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ!Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Ουτε με ελλεηνιδεςΕγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Καλησπερα sad, εκανες καμια βολτιτσα παραλια σημερα Σαββατιατικα;
Για κανε καμια ανταποκριση