Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Αν είσαι γύρω στα 30- 35 βρες κάποια.. έστω για χαβαλε. .. δε δικαιολογείται αν είσαι τόσο νέος, να μην έχεις μια φίλεν αδιτσα...δε λέω να βρεις τον έρωτα της ζωής σου..να βγαίνεις για κάνα καφεδακι..και μην ψάχνεις για 8αρια κι 9 άρια...χαμήλωσε τον πήχη...σιγα- σιγά. .
τυπε μου που ζεις?

Σαντ μαν τα εχουμε ξαναπει,φταιει ο μαμημενος κανονας του 80/20 και ο καπιταλισμος :rockon: :rockon:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Μερικές Ασιατισες έχουν το βίτσιο να κοιμούνται με την πουτσα στο στόμα τους όπως φημολογείται.
Το πρόβλημα είναι να μη δουν εφιάλτες και ρίξουν κάνα γερό δάγκωμα μέσα στη νύχτα..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.996
Πόντοι
5.956
Εγώ δεν θέλω να τη διώχνω,θέλω να κοιμάται πάνω στον πούτσο μου και να με ξυπνάει με μια πρωινή πίπα.Αυτά δεν τα ζεις με τις πουτάνες
Αυτό ίσως συμβεί μετά από κάποιο καιρό που θα είσαι με την ίδια κοπέλα...τόση εξοικείωση δεν μπορείς να έχεις στο ξεκίνημα με μια νορμάλ κοπέλα ..αν συμβεί κάτι τέτοιο από την πρώτη βδομάδα είναι ένδειξη για ψυχική διαταραχή του κοριτσιού. .γενικά να μην βλέπεις πορνό, γιατί αποκτάς ανεδαφικές προσδοκίες που στρέφονται αποκλειστικά γύρω απτοσεξ, χωρίς να ικανοποιούν άλλες ανθρώπινες ανάγκες...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Φίλε τα λες πολύ ωραία . Νομίζω είσαι ψυχολόγος ή κάτι σχετικό. Έχω δει πολύ κόσμο να καταστρέφετε από ελεινίδες. Πρέπει να βγει κανείς έξω να δει τι γυναίκες υπάρχουν, σεμνές δουλευταράδες, ακομπλεξάριστες, και κυρίως εκτιμούν αυτό που έχουν δίπλα τους.
Στεκομαι στο ''βοηθηστε τη να εξαφανιστει''
Δυστυχως αυτο δε θα γινει ποτέ οσο οι αντρες που τις περιτριγυριζουν φοβουνται. Τι φοβουνται? Φοβουνται την αγαμια, φοβουνται να πουν στη μανα τους οτι βρηκαν ξενοι, φοβουνται μηπως οι φιλοι τους πουν οτι η ξενη πουεχεουν ειναι πουτανα, και πολλα πολλα αλλα.. Συνεπως σκυβουν το κεφαλι, επιλεγουν τελικα την ελληνιδα που θα τους γαμησει τη ζωη και ΜΠΡΑΒΟ της που θα το κανει, υποφερουν, χωρις να εχουν το θαρρος και τη λογικη να κανουν το εξτρα βημα. Και καλα να παθουν. Και τρωνε μετα και το διαζυγιο στη μαπα και καθονται σαν κλαμμενες γατες

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.000
Πόντοι
3.656
Εδώ κοντεύουνε να γαμηθούν έξω,φανταστείτε στο σπίτι τί κάνουν με τους γκόμενους.Τόσο περίεργο σας φαίνεται να κοιμάται η άλλη πάνω στην πούτσα σου;

Οι ελλεεινίδες μόνο στη γνωριμία είναι δύσκολες,αμα σου κάτσουν και σε γουστάρουν στα κάνουν όλα.Ειδικά αν βρεις και καμία που έχει να δει πούτσα καιρό,θα στη χώνει μόνη της σε όποια τρύπα έχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτό ίσως συμβεί μετά από κάποιο καιρό που θα είσαι με την ίδια κοπέλα...τόση εξοικείωση δεν μπορείς να έχεις στο ξεκίνημα με μια νορμάλ κοπέλα ..αν συμβεί κάτι τέτοιο από την πρώτη βδομάδα είναι ένδειξη για ψυχική διαταραχή του κοριτσιού. .γενικά να μην βλέπεις πορνό, γιατί αποκτάς ανεδαφικές προσδοκίες που στρέφονται αποκλειστικά γύρω απτοσεξ, χωρίς να ικανοποιούν άλλες ανθρώπινες ανάγκες...
Τι λες ρε ανθρωπε. Αν δεν στα κανει αυτα η γκομενα τον πρωτο καιρο που ειστε στα μέλια, πότε θα τα κανει, στην δεκαετια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Εδώ κοντεύουνε να γαμηθούν έξω,φανταστείτε στο σπίτι τί κάνουν με τους γκόμενους.Τόσο περίεργο σας φαίνεται να κοιμάται η άλλη πάνω στην πούτσα σου;

Οι ελλεεινίδες μόνο στη γνωριμία είναι δύσκολες,αμα σου κάτσουν και σε γουστάρουν στα κάνουν όλα.Ειδικά αν βρεις και καμία που έχει να δει πούτσα καιρό,θα στη χώνει μόνη της σε όποια τρύπα έχει.
Δασκαλε μας,Δασκαλε μας :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τόσο περίεργο σας φαίνεται να κοιμάται η άλλη πάνω στην πούτσα σου;
δεν το κανουν ολες αυτο..βασικά δε πιστευω πως υπάρχει γυναίκα που να κοιμάται κάθε μερα πανω στη πούτσα του αντρα :tooth: αντε να γίνει μια φορα ρε παιδι μ η να εχει καποιο βίτσιο η αλλη

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΝΟΗ ..... και εκει που απορουσα γιατι ολοι οι μαλακες αρχισαν να ξαναγραφουν και να λενε για τον Λυπηρο Ανηρ, ενω παλιοτερα γραφαν οτι εφαγε ban, εντελως τυχαια ακουγα το παρακατω ασμα το οποιο ελπιζω να ειναι και το νεο ασμα του thread ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΣΚΑΤΕΝΙΕΣ ΖΩΑ ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ .... Ο ΜΕΓΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ..... και αυτη την φορα ειναι............. Mortal Combat

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.334
Πόντοι
4.546
Επιτρέπεται.43.Εσυ;
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι και στη γενιά σου υπήρχαν άτομα με κόμπλεξ και ανάγκη να δειχτούν. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχαν τα σόσιαλ, οπότε όλα αυτά γινόντουσαν στα μουλωχτά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.000
Πόντοι
3.656
δεν το κανουν ολες αυτο..βασικά δε πιστευω πως υπάρχει γυναίκα που να κοιμάται κάθε μερα πανω στη πούτσα του αντρα :tooth: αντε να γίνει μια φορα ρε παιδι μ η να εχει καποιο βίτσιο η αλλη

Ε δε λέω ότι κοιμάται και με την πούτσα στο στόμα,αλλά γενικά να κοιμάται πάνω σου.Μην τα κάνουμε και όλα πενηνταράκια.Δηλαδή δεν είναι ωραία αίσθηση να ξυπνάς μ'ένα γκομενάκι αγκαλιά;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Επιτρέπεται.43.Εσυ;
δε σας φαινεται δεσποινις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε δε λέω ότι κοιμάται και με την πούτσα στο στόμα,αλλά γενικά να κοιμάται πάνω σου.Μην τα κάνουμε και όλα πενηνταράκια.Δηλαδή δεν είναι ωραία αίσθηση να ξυπνάς μ'ένα γκομενάκι αγκαλιά;
ναι αλλο αγκαλία αλλο με το κεφάλι της στο πούτσο σου...(ολοι θα το θέλαμε αλλα δε νομίζω να το κανουν)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.243
Πόντοι
9.297
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι και στη γενιά σου υπήρχαν άτομα με κόμπλεξ και ανάγκη να δειχτούν. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχαν τα σόσιαλ, οπότε όλα αυτά γινόντουσαν στα μουλωχτά.
Σημαντική διαφορά όμως.Αλλο στα μουλωχτα και να το ξέρουν λίγοι και άλλο να βγαίνουν όλα στην φόρα και να τα βλέπουν όλοι....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.243
Πόντοι
9.297
δε σας φαινεται δεσποινις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι αλλο αγκαλία αλλο με το κεφάλι της στο πούτσο σου...(ολοι θα το θέλαμε αλλα δε νομίζω να το κανουν)
Ναι πάντα μου το λένε αυτό....το μυστικό της ομορφιάς μου είναι τα υγρά από μιλφ .

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.334
Πόντοι
4.546
Σημαντική διαφορά όμως.Αλλο στα μουλωχτα και να το ξέρουν λίγοι και άλλο να βγαίνουν όλα στην φόρα και να τα βλέπουν όλοι....
Συμφωνώ. Όταν μιλάει το χρήμα, η αξιοπρέπεια κάνει φτερά.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Η τελευταία φορά που βγήκα με Ελλε-ι-νηδα ήταν πριν απο 12 χρόνια ...

Αφού με είχε ρώτησει τουλάχιστον 3 φορές ποτέ θα βγούμε ... ποτέ θα πάμε για ποτακι ... ποτέ θα τα πούμε ... έκανα την μαλάκια να βγω μαζί της ...

Για να μου πει στο ραντεβού ότι έχει γκόμενο ...
Ήταν τα τελευταία χρήματα που ξόδεψα για αυτές ...

Απο τότε στροφή 180 μοιρών για ανατολικό μπλοκ ...

Τα ποιο καλοφάγωτα λευτα που έχω ξοδέψει ...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom