Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.572
- Πόντοι
- 12.756
γιατι ρε μουνι ?αλλαξτε φατσα.
δανεισε μας την δική σου
βγαινει σε αποκριατικη μασκα?
γιατι ρε μουνι ?αλλαξτε φατσα.
γιατι ρε μουνι ?
δανεισε μας την δική σου
εισαι μη αναστρεψιμος.τι να κανω;μποτοξ;πλαστικη;τραβηγμα;να κοψω προγουλια;ΛΕΓΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ
δηλαδη;να γινω μπουστης;καμμια ελπιδα;εισαι μη αναστρεψιμος.
η δικια μου δεν δανειζεται ειναι μοναδικη.γιατι ρε μουνι ?
δανεισε μας την δική σου
εκει εισαι ακομα χειροτερα ουτε ο τσιμυς δεν θα σε παιρνει.δηλαδη;να γινω μπουστης;καμμια ελπιδα;
μαλλον δικιο Νιπλης..θα παμε στον κορυφαιο πλαστικο να γινουμε μπαροι και να γαμαμε μελαμψα τσιγγανακια και εμεις θα ΓΙΝΟΥΜΕη δικια μου δεν δανειζεται ειναι μοναδικη.
θα μου δανεισεις το πουκαμισο να παω να κοινωνήσω? που λεει και ο Γεωργιουη δικια μου δεν δανειζεται ειναι μοναδικη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εκει εισαι ακομα χειροτερα ουτε ο τσιμυς δεν θα σε παιρνει.
εσυ εχεις αρραβωνιαστει να σεβεσαι τον αρραβωνα σου μεχρι να ωριμισατε για να παντρευτητε.μαλλον δικιο Νιπλης..θα παμε στον κορυφαιο πλαστικο να γινουμε μπαροι και να γαμαμε μελαμψα τσιγγανακια και εμεις θα ΓΙΝΟΥΜΕ
πως θα την κρατησω;με τα λεφτα του νιπλη εχω ελπιδα μονο πιστευωεσυ εχεις αρραβωνιαστει να σεβεσαι τον αρραβωνα σου μεχρι να ωριμισατε για να παντρευτητε.
οτι φοραω ειναι μοναδικο και ανεκτιμητο.θα μου δανεισεις το πουκαμισο να παω να κοινωνήσω? που λεει και ο Γεωργιου
γιατι ενα μαγαζι με κουρτινες που ειχε εδω κοντα εκλεισε λογω κορονα και δεν μπορω να βρω τετοιο υφασμα
εσυ και ο Ζαφειρης Μελας....οτι φοραω ειναι μοναδικο και ανεκτιμητο.
επιταγες?πως θα την κρατησω;με τα λεφτα του νιπλη εχω ελπιδα μονο πιστευω
πες μου που θα εισαι πότε και φορα το πουκαμισο να σου κανω πεσιμο να στο παρωοτι φοραω ειναι μοναδικο και ανεκτιμητο.
θα φερεις φουσκωτους μαζι σου η θα προσλαβει τον αθηναιο να κανει τη βρωμοδουλεια?πες μου που θα εισαι πότε και φορα το πουκαμισο να σου κανω πεσιμο να στο παρω
με 60 μετρα καλωδιο 3 εναμισηεπιταγες?
σιγα μην φερω φουσκωτους για σεναθα φερεις φουσκωτους μαζι σου η θα προσλαβει τον αθηναιο να κανει τη βρωμοδουλεια?
ειναι η μπαλαντεζα που κλεβεις ρευμα απο διπλα?με 60 μετρα καλωδιο 3 εναμιση
θα ερθουν να βαλουν καινουργιο ρολόιειναι η μπαλαντεζα που κλεβεις ρευμα απο διπλα?
οχι μη ποτε.θα ερθουν να βαλουν καινουργιο ρολόι
γνωμη σου ?
τι να κανω να τσιμεντωσω το ρολόι απο πανω ?οχι μη ποτε.
να βαλεις τον αθηναιο σκοπια 24/7,ουτε μυγα δεν θα αφησει να περασει.τι να κανω να τσιμεντωσω το ρολόι απο πανω ?
λεγε αρχοντα