Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Μην σου πω ότι θα το χρησιμοποιούν και σαν δονητή.Και να τον κάνει δεν θα του δίνουν σημασία ... θα κοιτάνε το κινητό τους
Μην σου πω ότι θα το χρησιμοποιούν και σαν δονητή.Και να τον κάνει δεν θα του δίνουν σημασία ... θα κοιτάνε το κινητό τους
Του έφτιαξες φαντασίωση ... τον έκαψεςΜην σου πω ότι θα το χρησιμοποιούν και σαν δονητή.
Είχα ανοίξει νήμα για πάρτη της πριν πολλούς μήνεςδεν βαζεις κανα κωλο λογκερθας τωρα.
Παλι για αυτη τη σειρα λετε?Να μου πεις μολις τελειωσει να ξεκινησω να την βλεπωδεν βαζεις κανα κωλο λογκερθας τωρα.
περιμενουμε να ξεκινησει το πρικιουελ του γκειμ οφ θρονς.Παλι για αυτη τη σειρα λετε?Να μου πεις μολις τελειωσει να ξεκινησω να την βλεπω
Υγ ΓΙατι δεν ερχεσαι διπλα?
Θα γυρισουν πρικουελ?περιμενουμε να ξεκινησει το πρικιουελ του γκειμ οφ θρονς.
καλα ρε που ζεις το γυριζουν ηδη,μαλλον το 22 θα το δουμε. ψ ρε βραδιες που θα περασουμε με πιτσες μπυρες και σουβλακια. οπως τις βραδιες τσαμπιονς λιγκ με τη θρυλαρα.Θα γυρισουν πρικουελ?
Εννοείται ρε Eric ... και εκεί που γαμιέται η μάνα του Snow θα πεταχτεί ο Σαντ να πει "αμ τέτοια καριόλα ελλεήνίδα δεν είσαι ? που πας μόνο με άσχημους και όταν δεν κοιτάς το κινητό σου αμολάς μπάσταρδα αριστερά δεξιά"Θα γυρισουν πρικουελ?
Εννοείται ρε Eric ... και εκεί που γαμιέται η μάνα του Snow θα πεταχτεί ο Σαντ να πει "αμ τέτοια καριόλα ελλεήνίδα δεν είσαι ? που πας μόνο με άσχημους και όταν δεν κοιτάς το κινητό σου αμολάς μπάσταρδα αριστερά δεξιά"
Τύπε θα με τρελάνεις ? Τον Eric Cartman έχεις στη φωτό
Σορρυ ξεχασα το αλτερ εγκο μου.Τύπε θα με τρελάνεις ? Τον Eric Cartman έχεις στη φωτό
ποιον?τον κατμαν?Τύπε θα με τρελάνεις ? Τον Eric Cartman έχεις στη φωτό
Ακομα κλαιω?με την φαση με τις γερμανικες τσοντες και την μανα του Καρτμαν....Τύπε θα με τρελάνεις ? Τον Eric Cartman έχεις στη φωτό
καλως τον προπονητη των σχεσεων..δωσε καμμια συμβουλη για τις γυναικες φιλεμαλενα να γαμιεται σαν το σκυλι στο σταρ.
οταν εισαι εσυ ειναι ιεροσυλια να μιλαω εγω.καλως τον προπονητη των σχεσεων..δωσε καμμια συμβουλη για τις γυναικες φιλε
εσενα περιμενω,ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..εγω και ο Νιπλης θελουμε κοουτσαρισμα να μας θελουν οι γυναικεςοταν εισαι εσυ ειναι ιεροσυλια να μιλαω εγω.
αλλαξτε φατσα.εσενα περιμενω,ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..εγω και ο Νιπλης θελουμε κοουτσαρισμα να μας θελουν οι γυναικες
τι να κανω;μποτοξ;πλαστικη;τραβηγμα;να κοψω προγουλια;ΛΕΓΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕαλλαξτε φατσα.