baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
ποια ρε την πατσαβουρα κοκκαλιαρα που σε εφτυσε?Νιμου σου έχω νέα.Πρότεινα στον pnewman να πάει με την 2η σύζυγο μου.
ποια ρε την πατσαβουρα κοκκαλιαρα που σε εφτυσε?Νιμου σου έχω νέα.Πρότεινα στον pnewman να πάει με την 2η σύζυγο μου.
Εγώ την έφτυσα κατά βάθος ρε μαλάκα.ποια ρε την πατσαβουρα κοκκαλιαρα που σε εφτυσε?
λογκερθα εμπαινα και δεν εβγαινα την αλλη χαλαλι σας.Εγώ την έφτυσα κατά βάθος ρε μαλάκα.
Μόνο έτσι μπορώ να σε παρακολουθήσω τύπεΚι εσύ στα ληγμένα;
Τέτοια λέγε και σε βλέπω για Βαλχάλα χθεςλογκερθα εμπαινα
Ξεμπρόστιασε τον ... και μου λεγε είναι τοπ μουνί και δεν χρειάζεται τίποτα, κομπλε από σερβις, ασφάλεια και σήμαποια ρε την πατσαβουρα κοκκαλιαρα που σε εφτυσε?
λογκερθα ειναι το μουνι και ψιλοκαλουλα ειναι και η γυναικα του ψυχακια του λοκι.Ξεμπρόστιασε τον ... και μου λεγε είναι τοπ μουνί και δεν χρειάζεται τίποτα, κομπλε από σερβις, ασφάλεια και σήμα
Και τελικά πάει για ανακύκλωση
Οικολογική συνείδηση δεν έχεις ρε νιμού?Ξεμπρόστιασε τον ... και μου λεγε είναι τοπ μουνί και δεν χρειάζεται τίποτα, κομπλε από σερβις, ασφάλεια και σήμα
Και τελικά πάει για ανακύκλωση
Του Φλόκι ρε νιμού,σιγά μην είναι και του Οντινλογκερθα ειναι το μουνι και ψιλοκαλουλα ειναι και η γυναικα του ψυχακια του λοκι.
Πόσο δίνει ο Οπαπ για γαμώμανα από το λυπηρό αγόρι?Μόνο έτσι μπορώ να σε παρακολουθήσω τύπε
Κλουβί με την τρελή φασηλογκερθα ειναι το μουνι και ψιλοκαλουλα ειναι και η γυναικα του ψυχακια του λοκι.
ποια ρε την πατσαβουρα κοκκαλιαρα που σε εφτυσε?
Μεγάλωσα με Αντρέα Παπαντρέα όχι ΓιωργάκηΟικολογική συνείδηση δεν έχεις ρε νιμού?
ο φλοκιας μεχρι και ο ψυχακιας ο φλοκιας γαμουσε.Του Φλόκι ρε νιμού,σιγά μην είναι και του Οντιν
Πόσο δίνει ο Οπαπ για γαμώμανα από το λυπηρό αγόρι?
Σε μένα γύρω στο 8 ... σε σενα 1,8 ... ασχολείσαι πιο πολύ καιρό γι αυτόΠόσο δίνει ο Οπαπ για γαμώμανα από το λυπηρό αγόρι?
Αυτό που γράφεις,μη το δει ο κλάψαςο φλοκιας μεχρι και ο ψυχακιας ο φλοκιας γαμουσε.
Γενικά για γαμώμανα σε οποιονδήποτε εννοούσαΣε μένα γύρω στο 8 ... σε σενα 1,8 ...τον καρπαζώνεις πιο πολύ καιρό γι αυτό
Δεν τον έχω για τοοοοόσο χυδαίο ... έχει ένα επίπεδο ... τουλάχιστον απαξιώνει τα σαχλοπούταναΓενικά για γαμώμανα σε οποιονδήποτε εννοούσα
Εκανα και λίγο έντιτ
Πάλι έντιτ.Δεν τον έχω για τοοοοόσο χυδαίο ... έχει ένα επίπεδο ... τουλάχιστον τον απαξιώνουν τα σαχλοπούτανα
Άντε να φτάσει μέχρι κανα "Πούστη, αρχίδι, Νικολαΐδη"
Αν μείνει και χωρίς σάιτ τι α κάνει εκείθε στη κωριό ?Πάλι έντιτ.
Κι εγώ πιστεύω ότι φοβάται και κρατιέται με τα χίλια ζόρα.Φοβάται την γκιλοτίνα από τους μοντς αν βρίσει μανάδες.
Τον ηδονοβλεψία πίσω από κανένα θάμνο.Αν μείνει και χωρίς σάιτ τι α κάνει εκείθε στη κωριό ?
Και να τον κάνει δεν θα του δίνουν σημασία ... θα κοιτάνε το κινητό τουςΤον ηδονοβλεψία πίσω από κανένα θάμνο.