Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Την τελευταια ελληνιδα που εβγαινα μολις την ειδα στο fb με εναν σαν γαμω το κερατο μου
ειχα εξαφανιστει γιατι την ψιλολυπομουν που την ειχα για κανα πουτσο μια στο τοσο
παντρεμενη χωρισμενη τα γνωστα
για ακομια μια φορα επιβεβαιωνεται πως αν σουταρεις καποια επειδη την λυπασαι θα μπλεξει με χειροτερο
οποτε πουτσα χωρις οικτο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
Έχεις ? Ξεκινάς με συν 3 μουνέτα από τα αποδυτήρια ... δεν λέω 5 γιατί έτσι δεν θα ασχοληθείς με το παιχνίδι του κυνηγιού :confused:
βλεπεις κατι θειτσες 60αρες πλεον με τα τατου που δεν ηξεραν γιατι τα εκαναν σε 20 χρονβια θα βλεπεις ενα σωμα γεματο απο τατου με βυζια πεσμενα και κυταριτιδες να τα καλυπτουν ωραιο θεαμα. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
Έχεις ? Ξεκινάς με συν 3 μουνέτα από τα αποδυτήρια ... δεν λέω 5 γιατί έτσι δεν θα ασχοληθείς με το παιχνίδι του κυνηγιού :confused:
μονο ενα μουνι κυκλοφορω...θα φταιει που ειμαι ασχημος,χοντρος και καραφλας..παλι καλα που εχω τατου :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
βλεπεις κατι θειτσες 60αρες πλεον με τα τατου που δεν ηξεραν γιατι τα εκαναν σε 20 χρονβια θα βλεπεις ενα σωμα γεματο απο τατου με βυζια πεσμενα και κυταριτιδες να τα καλυπτουν ωραιο θεαμα. :confused:
Όταν τα έκαναν το τατού έμοιαζε με Τζοκόντα ... στα 60 το τατού θα μοιάζει με την τύπισσα του Πικασό που έριξε ο ΔΥ :confused: :undecided-old:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
μονο ενα μουνι κυκλοφορω...θα φταιει που ειμαι ασχημος,χοντρος και καραφλας..παλι καλα που εχω τατου :confused:
Τύπε είσαι σε καλό δρόμο ... θα χουμε γίνει και οι 2 Briatore μέχρι του χρόνου και δεν θα προλαβαίνουμε τα μουνέτα ... 2 -2 θα μπαινοβγαίνουν σαν τις Χιώτησες :tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
χαλκιδικη γινεται της πουτανας απο κωλαρακια για δαγκωμα
σερβες, ουγγαρεζες ρουμανες και σε μικροτερο ποσοστο τσεχες και ουκρανες
ειχα παει με την δικια μου και τις εθνικοτητες τις διαπιστωσα απο τις πινακιδες, δεν ειχα την ευκαιρια να μιλησω με καποια
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΙΝΤΕΡ ΕΧΩ ΚΑΒΛΩΣΕΙ:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

ΕΒΑΛΑ ΑΚΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 100+ ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΦΑΣΗ ΜΕ 40ΦΕΥΓΑ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΗ

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:hi:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Χτες στο σουπερμαρκετ πέτυχα πιτσιρίκα με τοπάκι που κάλυπτε μόνο τα βυζιά της,σαν να φόραγε μόνο σουτιέν,κοιλιά όλη έξω,κολάν να τονίζει το κωλαράκι,ω ρε πούστη τί τραβάμε κάθε μέρα :grin:
Περιμενεις καποια ΟΛΟΓΥΜΝΗ για να της την πεσεις;

• Like
Αντιδράσεις: cool11

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μακαρι να μην υπηρχαν γυναικες στον κοσμο…

Ευτυχως που υπαρχουν και δεν παιρνουμε τα βουνα ...:confused: Σκεψου να ηταν ολη μας η ζωη σαν το στρατο...

Συναναστροφη με τσομπανηδες-λετσους- αμπαλους- αποτυχημενους- κομπλεξικους....:confused:

Βασικα ολοι ετσι θα γινομασταν χωρις γυναικες....σαν εποπ και λοχιες...:confused::confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ευτυχως που υπαρχουν και δεν παιρνουμε τα βουνα ...:confused: Σκεψου να ηταν ολη μας η ζωη σαν το στρατο...

Συναναστροφη με τσομπανηδες-λετσους- αμπαλους- αποτυχημενους- κομπλεξικους....:confused:

Βασικα ολοι ετσι θα γινομασταν χωρις γυναικες....σαν εποπ και λοχιες...:confused::confused::confused::confused:
Εδω και χρονια ζω ενα διαρκη…στρατο μακιατο μου… δε μου κανει πια καμια αισθηση… δεν υπαρχει παρουσια γυναικων στη ζωη μου! Καλυτερα να μην υπηρχαν καθολου… :sad2:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Χτες στο σουπερμαρκετ πέτυχα πιτσιρίκα με τοπάκι που κάλυπτε μόνο τα βυζιά της,σαν να φόραγε μόνο σουτιέν,κοιλιά όλη έξω,κολάν να τονίζει το κωλαράκι,ω ρε πούστη τί τραβάμε κάθε μέρα :grin:

Η λυση στον πονοκεφαλο σου ηταν πολυ απλη....

."Μαρια πως μεγαλωσες ετσι??? ":tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: Για τα υπολοιπα θα φροντιζε η φυσιολογικη ροη των πραγματων..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σαν αυτα οτι οι Ελληνες στην Αμερικη και στον Καναδα αντιμετωπιζοταν οπως οι αρουραιοι
Κριμα Αλεξ, θλιβομαι για εσενα
Δεν πειραζει, θα το ξεπερασεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.581
Πόντοι
12.756
στα αρχιδια μας μπαρε τι βλεπεις εσυ και τι νομιζεις,,οταν παμε 60 θα σε γραφουμε ΟΛΟΙ στα αρχιδια μας τα ζαρωμενα και στα ζαρωμενα μουνοχειλα οι γυναικες

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εδω και χρονια ζω ενα διαρκη…στρατο μακιατο μου… δε μου κανει πια καμια αισθηση… δεν υπαρχει παρουσια γυναικων στη ζωη μου! Καλυτερα να μην υπηρχαν καθολου… :sad2:
Τα παραλες .......και το ξερεις.... Ειναι μη ξεκινησεις την αντεπιθεση.... Αυτο δεν το προγραμματιζεις.

Κοιτα επειδη ξερω οτι εχεις fb,κατ εμε θα επρεπε να επανελθεις με καμια θεια για αρχη...
...εχει κατι μπεμπεκες που σου κανουν κλαρινο πυραυλο !

Χιλιοειπωμενη η συνταγη....οπου βλεπεις ειδησεογραφικη σελιδα,στηνε καρτερι και βλεπε σχολια,λαικς κλπ....

Μπες στην κουβεντα,τσεκαρε το ιστορικο των στοχων (να μην ειναι παντρεμενες κλπ) και ορμα....
...Στην Αθηνα γινεται μουνοπανηγυρη αδερφε μου.

Χανεις το μετρημα των διαθεσιμων γυναικων. Σε καθε συνοικια μπορεις να πηδας και απο μια μιλφαρα....σχεδον ανεξοδα !

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
στα αρχιδια μας μπαρε τι βλεπεις εσυ και τι νομιζεις,,οταν παμε 60 θα σε γραφουμε ΟΛΟΙ στα αρχιδια μας τα ζαρωμενα και στα ζαρωμενα μουνοχειλα οι γυναικες
Θα με κανεις τατουαζ? :confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
φοβαμαι οτι θα σε δω βιντεο στο crazyshit να κοβεις τον πουτσο σου on camera

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom