Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.394
- Πόντοι
- 14.936
καλα το κοβω αν δεν γουσταρετε να βαζω.no problem.ρε κουταβε μπηκα και ειδα μια σελιδα φωτο και νομιζα οτι ημουν σε λαθος νημα.
καλα το κοβω αν δεν γουσταρετε να βαζω.no problem.ρε κουταβε μπηκα και ειδα μια σελιδα φωτο και νομιζα οτι ημουν σε λαθος νημα.
δωσε στιγμα καφενε να κανω καταδρομικο ελεγχο.Ξεκωλιαρες! Δε θα μας πεθανετε εσεις καλοκαιργιατικα με 50 βαθμους!!!
Ανεβα Βυρωνα!δωσε στιγμα καφενε να κανω καταδρομικο ελεγχο.
2 βαθμούς να ανέβει η θερμοκρασία ακόμα και θα κυκλοφορούν με το μουνί έξω ... Χριστούγεννα θα κάνουν οι φαναρτζήδεςειδα σημερα μελαχροινη προς καμμενη πανω σε σκουτερ με μπουστακι και κοντο σορτς εχουν ξεφυγει οι πουτανες καλοκαιριατικα.
τερμα πανω περιφερειακο,προς θεατρο η προς νεκροταφειο αν και με αυτα που θα φαμε προς νεκροταφειο θα παμε.Ανεβα Βυρωνα!
και λεω η καρΓιολα θα πηγαινει παραλια εγω πηρα την εξοδο για παραλιακη και το βρωμομουνο την εξοδο συγγρου.2 βαθμούς να ανέβει η θερμοκρασία ακόμα και θα κυκλοφορούν με το μουνί έξω ... Χριστούγεννα θα κάνουν οι φαναρτζήδες
Προς παγκρατι… δε μπορω να πω λεπτομερειες!τερμα πανω περιφερειακο,προς θεατρο η προς νεκροταφειο αν και με αυτα που θα φαμε προς νεκροταφειο θα παμε.
μα τι μας περασαν ρε φιλε οι πληβειοι... Μονο μπαλα και γαμησι ειναι η ζωη μας τα τελευταια 10 χρονια.αλανι μου εγω ειμαι ποδοσφαιριστης και οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι στην σοουμπιζ
πολυ βαθια χωμενοι..για αυτο τις βαζουμε αυτες τις μουνουδες.
επινες και φραπα στον λεντζο?Προς παγκρατι… δε μπορω να πω λεπτομερειες!
αμα δεις να τρεχουν…κατσαριδες απεξω θα καταλαβεις…
Οχι… μονο καπρις!επινες και φραπα στον λεντζο?
Σου έκανε προσποίηση με το μουνί και τσίμπησεςκαι λεω η καρΓιολα θα πηγαινει παραλια εγω πηρα την εξοδο για παραλιακη και το βρωμομουνο την εξοδο συγγρου.
συγχωρεμενος γιατι δεν γνωριζε μωρε ενταξει κριμα.μα τι μας περασαν ρε φιλε οι πληβειοι... Μονο μπαλα και γαμησι ειναι η ζωη μας τα τελευταια 10 χρονια.
Παμε για κανα μπασκετακι να ριξουμε κανα σουτακι να ξεμουδιασουν τα ποδια μας; Εκανα προπονηση χτες στο εφηβικο και με κουρασαν τα μουλικα
Πολύ πάχος όμως. Πρέπει να αυξήθηκαν οι χοντρές τύποι δε νομίζω να είναι η ιδέα μου. Λεπτή/normal στην παραλία πλέον παίζει να είναι μια στις 15 και να βλέπεται μια στις 30. Μάλλον λόγω λοκντάουν και φτώχειας έχουμε φαινόμενα Βενεζουέλας που όλες είναι χοντρές από το πολύ μακαρόνι.
Μάλλον πρέπει να επισκεφθώ και κανένα κορωνονήσι που πάει η νεολαία να έρθει λίγο στα ίσια του το μάτι μου.
Προσοχή μην μπλεχτείς ! Επικίνδυνα πράματαΠού ρε φίλε,εδώ πάνω οι πιο πολλές αδύνατες είναι,τα κωλαράκια και τα κορδόνια πάνε κι έρχονται στις παραλίες
Πού τύπε σαντμαν? Και εγώ "πάνω" είμαι. Τόσες μέρες είδα μόνο 6 αξιόλογα κωλιά που τα 3 ήταν βαλκάνια και 3 δικά μας. Τα 3 πάντως ήταν καταπληκτικά (2 βαλκανοπιπινα και ένα βλαχοπίπινο), κρίμα που δεν μπορώ να αναμεταδώσω εικόνα.Πού ρε φίλε,εδώ πάνω οι πιο πολλές αδύνατες είναι,τα κωλαράκια και τα κορδόνια πάνε κι έρχονται στις παραλίες
Και πολλά διαπίστωσες με τον Κέρβερο δίπλαχαλκιδικη γινεται της πουτανας απο κωλαρακια για δαγκωμα
σερβες, ουγγαρεζες ρουμανες και σε μικροτερο ποσοστο τσεχες και ουκρανες
ειχα παει με την δικια μου και τις εθνικοτητες τις διαπιστωσα απο τις πινακιδες, δεν ειχα την ευκαιρια να μιλησω με καποια
ουτε που την ειδα την μαλακια του youtubeΑκαπόβλακα έκανες τη σουπιά τότε που σου το παρέθεσα, ας δούμε αν θα την ξανακάνεις τώρα.
Aς δούμε τι λένε οι Ελληνοαμερικάνοι για τα όσα έζησαν. Στο 4:30 και μετά το σημείο που "δεν πρόσεξες" την προηγούμενη φορά.
και αυτη απο το μπλοκ ειναι, ευτυχως η ζηλια εκφραζεται διαφορετικα σε αυτεςΚαι πολλά διαπίστωσες με τον Κέρβερο δίπλα