pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Μια φωτό στο "γυναίκες/ γκόμενες μας" δεν έχεις βάλεικαι αυτη απο το μπλοκ ειναι, ευτυχως η ζηλια εκφραζεται διαφορετικα σε αυτες
αλλα παριστανα τον κυριο
Μια φωτό στο "γυναίκες/ γκόμενες μας" δεν έχεις βάλεικαι αυτη απο το μπλοκ ειναι, ευτυχως η ζηλια εκφραζεται διαφορετικα σε αυτες
αλλα παριστανα τον κυριο
Εκπομπή της τηλεόρασης είναι που την έχουν ανεβάσει στο youtube. Αλλά από την απάντηση καταλαβαίνουμε. Σουπιά για ακόμα μια φορά.ουτε που την ειδα την μαλακια του youtube
εχει την ιδια αξια με τα βιντεο του kman απο youtube που περιγραφουν τις γκομενες συλτο μπλοκ
προσωπικα εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο αλλα εχω και συγγενεις αμερικη που ζουνε εκει δεκαετιες
ρατσισμος κατα των ελληνων υπαρχει μονο στα μυαλα ηλιθιων η προπαγανδιστων
Αντί αμερικανικό τρολακι είναι μην τον παίρνεις σοβαρά. Τσούζει που ο θείος Σαμ τον γλενταει σε όλους τους τομείς...ουτε που την ειδα την μαλακια του youtube
εχει την ιδια αξια με τα βιντεο του kman απο youtube που περιγραφουν τις γκομενες συλτο μπλοκ
προσωπικα εχω γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο αλλα εχω και συγγενεις αμερικη που ζουνε εκει δεκαετιες
ρατσισμος κατα των ελληνων υπαρχει μονο στα μυαλα ηλιθιων η προπαγανδιστων
Γιατί το λες αυτό? Και αν δεν υπήρχαν, πως θα έκανε ο ζαν μπουρδελότσαρκα?Μακαρι να μην υπηρχαν γυναικες στον κοσμο…
Της τα κέρασες τα ψώνια τύπε ή την απαξίωσες επειδή ανακάλυψες το ύπουλο και βρόμικο παιχνίδι της ?Χτες στο σουπερμαρκετ πέτυχα πιτσιρίκα με τοπάκι που κάλυπτε μόνο τα βυζιά της,σαν να φόραγε μόνο σουτιέν,κοιλιά όλη έξω,κολάν να τονίζει το κωλαράκι,ω ρε πούστη τί τραβάμε κάθε μέρα
Τύπε σε βλέπω λίαν συντόμως να αποκτάς τα κουσούρια του Πίκερ και του Λιλα,βγάζοντας δικό σου νόμο και μιλώντας για κούτσουρα από πίσω και κωλοδάχτυλα στο ΜετάξιΧτες στο σουπερμαρκετ πέτυχα πιτσιρίκα με τοπάκι που κάλυπτε μόνο τα βυζιά της,σαν να φόραγε μόνο σουτιέν,κοιλιά όλη έξω,κολάν να τονίζει το κωλαράκι,ω ρε πούστη τί τραβάμε κάθε μέρα
Χάθηκε και αυτή η μεγάλη περσόνα.Έπεσε στο πεδίο της μάχης ύστερα από πολλές καρπαζιές.Γιατί το λες αυτό? Και αν δεν υπήρχαν, πως θα έκανε ο ζαν μπουρδελότσαρκα?
Τύπε σε βλέπω λίαν συντόμως να αποκτάς τα κουσούρια του Πίκερ και του Λιλα,βγάζοντας δικό σου νόμο και μιλώντας για κούτσουρα και κωλοδάχτυλα στο Μετάξι
ΚΡΑΑΑΑΑΑΚΠρόσεξε μην έρθω και τα βάλω σε σένα γιατί μου τα'χεις κανει τσουρέκια
Τράβα ρε αυτιστικέ να σε γαμήσει κανένας έξω να συνέλθεις,που μου κωλοτρίβεσαι εδώ μέσα τόσο καιρό με μάρτυρες όλο το site
Μη νομίζεις και μεις μόνο τα βλέπουμε γιατί αγνοούν την ύπαρξη μας ... κοιτάνε μόνο το κινητό τουςΤυχερή μάγκες είστε που γαματε τέτοια μουνια. Εμείς τα βλέπουμε σε τσόντες πάντως
Όχι τύπε,πρέπει να έχεις κύκλο και να είσαι κοντοπίθαρος για να σε κοιτάξουνΜη νομίζεις και μεις μόνο τα βλέπουμε γιατί αγνοούν την ύπαρξη μας ... κοιτάνε μόνο το κινητό τους
μετά τον 1 όσοι περισσότεροι κύκλοι τόσο καλύτεραΌχι τύπε,πρέπει να έχεις κύκλο και να είσαι κοντοπίθαρος για να σε κοιτάξουν
Τύπε επίσης πρέπει να είσαι μουσάτος και λέτσοςμετά τον 1 όσοι περισσότεροι κύκλοι τόσο καλύτερα
Και τατουάζ και τατουάζ με τι μούτρα θα βγεις στην κεκωνία χωρίς τατουάζ !Τύπε επίσης πρέπει να είσαι μουσάτος και λέτσος
Και γενικά να μην είσαι εμφανίσιμος.Και τατουάζ και τατουάζ με τι μούτρα θα βγεις στην κεκωνία χωρίς τατουάζ !
Τύπε μου δεν προλαβαίνω να γίνω Briatore μέχρι τις διακοπές ... δεν πειράζει θα γαμήσω του χρόνουΚαι γενικά να μην είσαι εμφανίσιμος.
Εγγυημένη επιτυχία τότε στις γκομενάρες.
εχω βαλει μυστηΜια φωτό στο "γυναίκες/ γκόμενες μας" δεν έχεις βάλει