baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
αρα το σε γραφω στ'άρχιδια μου δεν στεκει.προτιμω να καψω τα αρχιδια μου με μασια
αρα το σε γραφω στ'άρχιδια μου δεν στεκει.προτιμω να καψω τα αρχιδια μου με μασια
νοητικως,ψυχικως και συναισθηματικωςαρα το σε γραφω στ'άρχιδια μου δεν στεκει.
παει η επιχειρηση που σχεδιαζαμε εχει τα κοζια η μαφια και εκει.νοητικως,ψυχικως και συναισθηματικως
αμα ερθεις Αθηνα θα σου γνωρισω μια τετοια που εχει παιξει και σε τσοντα.Τυχερή μάγκες είστε που γαματε τέτοια μουνια. Εμείς τα βλέπουμε σε τσόντες πάντως
Μη μου τον στενοχωρεις. Παριστάνει τη σουπιά τώρα.Δεν πειραζει, θα το ξεπερασεις
Κατα βαθος συμπονω.Μη μου τον στενοχωρεις. Παριστάνει τη σουπιά τώρα.
Είναι σαν να πηγαίνεις από την διάρροια στα σφιχτά σκατά.Ξερεις τι ειναι απο χρυσαυγιτης να γινεις συριζαιος?
Και που είσαι ακόμη. Στον περισσό τον βλέπω οσονουπω.Κατα βαθος συμπονω.
Ξερεις τι ειναι απο χρυσαυγιτης να γινεις συριζαιος?
Θεσσαλονικιες είναι μουναρες Σάββατο βράδυ. Ναι ντύνονται καλα, βάφονται και στολίζονται μουναρες. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι μέτριες σε εμφάνιση. Σίγουρα πιο ωραίες από τις μάνες τους τα ναυαγια αλλά ας μην υπερβάλουμε ότι εχουμε να κάνουμε με τίποτα Σλαβες ανατολικό ευρωπαϊες.Από κει και πέρα τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι πιτσιρίκες είναι δεκτικες και γαμιουνται για χαβαλέ αν παίξεις σωστή μπάλα και είσαι λίγο εμφανίσιμος. Οι πιο μεγάλες ψάχνουν σχέση και κάνα μάλακα αγαπούλη, έχουν ψηλό βαρεθεί πουτσα από δω και από κει και το γυρνάνε στο πολύ ερωτικό. Μετά έχει και πουτανιδια τσιμπουκλουδες που έχουν πάρε δώσε με νύχτα κλπ που τις γαμανε αφεντικά, μπάρμανια, υποδοχές, μπραβοι κλπ όπου εκεί απλά δεν μπλέκεις. Έχω γνωστο αγαθιαρη φλώρο από ανατολική Θεσσαλονίκη που τα είχε με μια μπαργούμαν πόσα χρόνια και πήγαιναν και για αρραβώνα. Αυτή μετα τον κερατώνε με έναν λεφτά θείο 50 φεύγα ετών που τις τα ακουμπάγε. Γενικότερα μακριά από κλαρίνογκομενες που δουλεύουν νύχτα και έχουν πάρε δώσε με τα σκουπίδια του συγκεκριμένου χώρου.
Επαρχία μένω,έρχομαι Θεσσαλονίκη για να νιώθω ότι είμαι στον πολιτισμό.Επαρχία είναι να κόβεις φλέβες αν είσαι 30+ ανύπαντρος ή χωρίς σταθερή γκόμενα,δεν υπάρχει τίποτα
Καλή κίνηση είναι γιατί έτσι φαίνονται λιγότερο στο σκοτάδιβλεπεις κατι θειτσες 60αρες πλεον με τα τατου που δεν ηξεραν γιατι τα εκαναν σε 20 χρονβια θα βλεπεις ενα σωμα γεματο απο τατου με βυζια πεσμενα και κυταριτιδες να τα καλυπτουν ωραιο θεαμα.
Ναι τύπε εκεί που μένει τώρα θα τον μάθουν το Σαντμαν !Ε πες το ρε μπαγασα. Εγω νομιζα οτι εχεις σπιτι η νοικιαζεις εδω τελος παντων.
Ακου τι θα κανεις. Επειδη οι γκομενες ειτε στην πολη ειτε στην επαρχια ειναι φαντασιοπληκτες και μεγαλομανεις...
Τα πρωινα παιρνε εναν χαρτοφυλακα πριν πας για δουλεια. Και βαζε μεσα οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις. Να δειχνει γεματος.
Οταν πηγαινεις για τον πρωτο καφε της ημερας,να αφηνεις το στιγμα σου στα καβλακια του take-away ,αλλα και τις εκαστοτε πελατισσες.
Φορα επισης κολονια που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξεχασουν ποτε και δυνητικα τις γδυνει...million original κατα προτιμηση!.
Παρε απο αρωματοπωλειο,θα βρεις με 6 και 8 ευρω!
Ετοιμασε δεκαδες ραβασακια. Και μιλα....σα να μην υπαρχει αυριο.!
ΜΙΛΑ SAD....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...τα τελευταια χρονια εχασα αρκετα αγαπημενα προσωπα.
Αλληγορικα το λεω,οχι για να σε αγχωσω...ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ.
Δε σε πηρανε τα χρονια,ξεκολλα. 35 χρονων παλικαρι ρε μλκα.
Ξερω 40αρηδες που στα μυαλα και τα γουστα ειναι πιο παιδια και απο 20αρηδες.
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΔΕ Σ 'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΥΚΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ - ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ- ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ,ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Μ-Ο-Ν-Ο ΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΟ.
ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Κ-Α-Ι ΦΙΛΙΚΟΣ,ΟΚ.... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΩΣ !
Με αντρες θα μιλας μονο για ποδοσφαιρο η δουλειες Κυριακη μεσημερι στο καθιερωμενο καφεδακι. ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
εγω συμπονω εσενα που εγινες απολογητης της εγκαταστασης αναρίθμητων μεταναστωνΚατα βαθος συμπονω.
Ξερεις τι ειναι απο χρυσαυγιτης να γινεις συριζαιος?
ο σαντμαν δεν το εχει με το καμακι και δεν προκειται να το αποκτησει σε αυτη την ηλικιαΕ πες το ρε μπαγασα. Εγω νομιζα οτι εχεις σπιτι η νοικιαζεις εδω τελος παντων.
Ακου τι θα κανεις. Επειδη οι γκομενες ειτε στην πολη ειτε στην επαρχια ειναι φαντασιοπληκτες και μεγαλομανεις...
Τα πρωινα παιρνε εναν χαρτοφυλακα πριν πας για δουλεια. Και βαζε μεσα οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις. Να δειχνει γεματος.
Οταν πηγαινεις για τον πρωτο καφε της ημερας,να αφηνεις το στιγμα σου στα καβλακια του take-away ,αλλα και τις εκαστοτε πελατισσες.
Φορα επισης κολονια που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ξεχασουν ποτε και δυνητικα τις γδυνει...million original κατα προτιμηση!.
Παρε απο αρωματοπωλειο,θα βρεις με 6 και 8 ευρω!
Ετοιμασε δεκαδες ραβασακια. Και μιλα....σα να μην υπαρχει αυριο.!
ΜΙΛΑ SAD....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...τα τελευταια χρονια εχασα αρκετα αγαπημενα προσωπα.
Αλληγορικα το λεω,οχι για να σε αγχωσω...ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕΣ.
Δε σε πηρανε τα χρονια,ξεκολλα. 35 χρονων παλικαρι ρε μλκα.
Ξερω 40αρηδες που στα μυαλα και τα γουστα ειναι πιο παιδια και απο 20αρηδες.
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΔΕ Σ 'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΥΚΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ - ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ- ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ,ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Μ-Ο-Ν-Ο ΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΟ.
ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Κ-Α-Ι ΦΙΛΙΚΟΣ,ΟΚ.... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΩΣ !
Με αντρες θα μιλας μονο για ποδοσφαιρο η δουλειες Κυριακη μεσημερι στο καθιερωμενο καφεδακι. ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.
μονο οι δικοι μου γονεις ευχονται να γκαστρωσω καμια γκομενα που δεν εχουν καν δει και μαλιστα απο ανατολικο μπλοκ?Εγω εχω οικογενειακο γνωστο ΜΕΣΑ στη νυχτα ,μετοχο σε μαγαζι(α) που παντρευτηκε μια βρωμιαρα επειδη δεν τραβηχτηκε την ωρα που επρεπε.....
Με το που γεννησε,σε 6 μηνες τον εστειλε... Και αυτη παλιοτερα δουλευε νυχτα,μετα ηταν... ατυπο σοβαροφανες βιζιτακι.
Οι γονεις του κινδυνευσαν να παθουν εγκεφαλικο.... τους λυπηθηκα πραγματικα γιατι τους εχω σ' εκτιμηση και ειναι εξαιρετικοι ανθρωποι...
Τι Θεσσαλονικιες ,τι Αθηναιες ...ολα μεσα !
Εγω κατανοω μονο οσους μενουν επαρχια...Εχω σπουδασει σε επαρχιακη πολη και πραγματικα ακομα και για μπουγατσα να πας,βλεπεις τα ιδια και τα ιδια ατομα. Κατανταει ψυχοβγαλτικο.
Και τα δυο ειναι στην φαντασια σου.εγω συμπονω εσενα που εγινες απολογητης της εγκαταστασης αναρίθμητων μεταναστων
στην προσπαθεια σου αυτη λασπολογησες ακομα και τους ελληνες του εξωτερικου
δεν εχει πιο κατω
Γιατί να μην το αποκτήσει ;ο σαντμαν δεν το εχει με το καμακι και δεν προκειται να το αποκτησει σε αυτη την ηλικια
ας παρει απο κοντα καμια ξαδερφη να του κανει κανα κονε, νομιζω οτι ειναι η μονη ρεαλιστικη λυση στο ζητημα του
Άσε μας ρε Αντρέα .. επειδή κάποτε ο Έλληνας απέκτησε οικονομική ευμάρεια με τις κάλπικες ενέργειες σου τώρα ντε και σόνι ο Σαντ πρέπει να αποκτήσει και την τέχνη του καμακιού ?Γιατί να μην το αποκτήσει ;
να κανει το τεχνασμα των Μιλι ΒανιλιΆσε μας ρε Αντρέα .. επειδή κάποτε ο Έλληνας απέκτησε οικονομική ευμάρεια με τις κάλπικες ενέργειες σου τώρα ντε και σόνι ο Σαντ πρέπει να αποκτήσει και την τέχνη του καμακιού ?
Πρώτον δεν είμαι ο Αντρέας,στη φωτογραφία είναι ο Bernie Sanders.Άσε μας ρε Αντρέα .. επειδή κάποτε ο Έλληνας απέκτησε οικονομική ευμάρεια με τις κάλπικες ενέργειες σου τώρα ντε και σόνι ο Σαντ πρέπει να αποκτήσει και την τέχνη του καμακιού ?
Είναι γελοίο να προσποιείσαι κάτι που είσαι..να κανει το τεχνασμα των Μιλι Βανιλι