athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.586
- Πόντοι
- 12.756
πες μωρε μαλακα τι σημαινειγιατι δεν λες στον φίλο σου τι πάει να πει ...
πες μωρε μαλακα τι σημαινειγιατι δεν λες στον φίλο σου τι πάει να πει ...
εγω θα του μαθω τα κολπα πως θα κανει ανακοπη αναγκαστικης εκτελεσης σε περιπτωση που καποιος παει να του φαει το σαξογιατι δεν λες στον φίλο σου τι πάει να πει ...
χαχα μαλακαεγω θα του μαθω τα κολπα πως θα κανει ανακοπη αναγκαστικης εκτελεσης σε περιπτωση που καποιος παει να του φαει το σαξο
ο Ραο τους ξερει ολους αυτους αλλα δεν θα μου πει ομωςχαχα μαλακα
αμα του μαθεις και τον πρόεδρο των κλητηρων θα κανεις κατι καλυτερο
και ο Μπραμπ τους ξερει , απλα θα του παρει λιγο χρονο να τους βρει στο ιντερνετ βρε μαλακα και εσυο Ραο τους ξερει ολους αυτους αλλα δεν θα μου πει ομως
ειναι γεννημενο αυτο το παιδι επιχειρηματιας θα ανοιξει ραφιναρια να βγαζει ροδιο δηλαδη θα παρει αποχυμωτη να στιβει ροδιαχαχα μαλακα
αμα του μαθεις και τον πρόεδρο των κλητηρων θα κανεις κατι καλυτερο
νομιζεις καποιοι που εχουν τωρα μαγαζιά ειναι καλυτεροι απο αυτον ? πιο βλαμμενοι ειναιειναι γεννημενο αυτο το παιδι επιχειρηματιας θα ανοιξει ραφιναρια να βγαζει ροδιο δηλαδη θα παρει αποχυμωτη να στιβει ροδια
Το fit διορθώνεται, για το ύψος άμα γεννήθηκες κοντός τι κάνεις;Επίσης οι γυναίκες σε θέμα εμφάνισης προτιμάνε σε fit κατάσταση όχι πολύ γυμνασμένους και ψηλούς μιλαμε 1, 83 περίπου και κάτι
Εγώ στον τάφο σου θα αφήσω ένα λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας, τιμής ένεκεναν πεθανω θα μου κανετε αφιερωμα για τη ζωη και τα εργα μου,θα μου ανοιξετε ενα νημα να καταθετουν τα μελη τα rip.Θα με μελετατε καθε χρονο στην επετειο.τι θα κανετε για μενα?
θα φορας τριπλους πατους σαν τον ΣαρκοζιΤο fit διορθώνεται, για το ύψος άμα γεννήθηκες κοντός τι κάνεις;
και γω θα σου γραψω ενα γραμμα.Εγώ στον τάφο σου θα αφήσω ένα λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας, τιμής ένεκεν
Κρατάω αυτό το ποστ για το Σάββατο που θα γυρνάς πάλι μεθυσμένος και θα βρίζεις τις σκρόφεςΣτα ρχιδια μας τι προτιμανε οι γυναικες!
Αυτοι ειμαστε!
Αμα δε τους αρεσουμε στο μπουτσο μας!
Το αποδεχεσαι και προχωραςΤο fit διορθώνεται, για το ύψος άμα γεννήθηκες κοντός τι κάνεις;
Πόσο beta male μπορεί να σαι για να βάζεις πάτους για να δείχνεις πιο ψηλός;;;Το αποδεχεσαι και προχωρας
να παιρνεις αθλητικα με μεγαλη σολα.Πόσο beta male μπορεί να σαι για να βάζεις πάτους για να δείχνεις πιο ψηλός;;;
Πα α πιουμε ενα ποτάκι; Μισό ποτόΣτα ρχιδια μας τι προτιμανε οι γυναικες!
Αυτοι ειμαστε!
Αμα δε τους αρεσουμε στο μπουτσο μας!
Ε ενταξει, εγω ειμαι ψηλος και δεν μπορω να καταλαβω πώς μπορει να αισθανεται καποιος κοντος, αλλά υποθετω οτι δεν ειναι δα και αναπηρια. Το αποδεχεσαι, φροντιζεις τα υπολοιπα και προχωρας.Πόσο beta male μπορεί να σαι για να βάζεις πάτους για να δείχνεις πιο ψηλός;;;