baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
γκεστ κανω ΓΚΕΣΤ.εκανες σφαλμα που μπηκες νωρις ,ΣΦΑΛΜΑ βαριομασταν του θανατα με Νιπλη..τωρα θα ειμαστε οι ψυχολογοι σου,ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ θα σε ισιωσουμε
γκεστ κανω ΓΚΕΣΤ.εκανες σφαλμα που μπηκες νωρις ,ΣΦΑΛΜΑ βαριομασταν του θανατα με Νιπλη..τωρα θα ειμαστε οι ψυχολογοι σου,ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ θα σε ισιωσουμε
γκεστ κανω ΓΚΕΣΤ.
την διαταγη κατασχεσης?ξερεις ποια ειναι η μοναδικη διαταγη που υπακουσε ο νιπλης?
πληρωμης βρε μαλακα , πληρωμηςτην διαταγη κατασχεσης?
ενταξει φιλε...σε αυτακια το φιλεειμαι φορτωμενος απο χθες 1 μπλακ φορεστ,1 σοκολατινα,1 νουγκατινα και 1 μιλφειγ,θα λειψω για κανα 2ωρο σκαρτο σι γιου.
την λεξη πληρωμη δεν την γνωριζουμε οι μισθωτοι,χρωσταμε και γλενταμε.πληρωμης βρε μαλακα , πληρωμης
ακομα δεν εχεις μαθει τα αστεια του Μπραμπ ?
βαλτου ενα γελακι τωρα μην στεναχωρηθει
Έχω το σφυρί και το ηλεκτροσόκ έτοιμα.εκανες σφαλμα που μπηκες νωρις ,ΣΦΑΛΜΑ βαριομασταν του θανατα με Νιπλη..τωρα θα ειμαστε οι ψυχολογοι σου,ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ θα σε ισιωσουμε
αιμα θα σε παει , δωσε στο μπος πεπανθολ να φαει να σου αλειψει μετα στην κωλοτρυπιδα σου με την γλωσσα τουειμαι φορτωμενος απο χθες 1 μπλακ φορεστ,1 σοκολατινα,1 νουγκατινα και 1 μιλφειγ,θα λειψω για κανα 2ωρο σκαρτο σι γιου.
Καποιοι τις παντρευονται αυτες...και μετα απο λιγο και αυτοι μενουν αγαμητοι αλλα και αυτες.Πληρης αχρηστευση...
σφυρι στον πατο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με ηλεκτροσοκ και θα γινει Μολυβιατης μετα μεγας Διπλωματης ο ΜπαρουληςΈχω το σφυρί και το ηλεκτροσόκ έτοιμα.
ο νιπλης ξερει καλα μονο την λεξη επισπευδουσατην λεξη πληρωμη δεν την γνωριζουμε οι μισθωτοι,χρωσταμε και γλενταμε.
τι σημαινει αυτο;ο νιπλης ξερει καλα μονο την λεξη επισπευδουσα
Επίσης οι γυναίκες σε θέμα εμφάνισης προτιμάνε σε fit κατάσταση όχι πολύ γυμνασμένους και ψηλούς μιλαμε 1, 83 περίπου και κάτι
ρωτα τον ειδικο τυπετι σημαινει αυτο;
θελω και εγω μπλοκ επιταγωνρωτα τον ειδικο τυπε
βαλε γελάκι να σου πειτι σημαινει αυτο;
πες του νιπλη να σου δωσει καμια μολις την γυρισεις απο πισω θα νομιζεις οτι μαζευουν σε καμια πολυκατοικια υπογραφες να διωξουν κανα τρελο ενοικοθελω και εγω μπλοκ επιταγων
γιατι δεν λες στον φίλο σου τι πάει να πει ...πες του νιπλη να σου δωσει καμια μολις την γυρισεις απο πισω θα νομιζεις οτι μαζευουν σε καμια πολυκατοικια υπογραφες να διωξουν κανα τρελο ενοικο