Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Χάρη σε κάποιους (και) εδώ μέσα,γλυτώνουν τους δονητές :tooth:
Καποιοι τις παντρευονται αυτες...και μετα απο λιγο και αυτοι μενουν αγαμητοι αλλα και αυτες.Πληρης αχρηστευση...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Πάντως αυτοί που γαμάνε μπάζα είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση(συναισθηματική, ψυχολογική κλπ.) από κάποιους άλλους που κλαίγονται Σάββατο βράδυ επειδή βγήκαν έξω και έβλεπαν ζευγάρια να φασωνονται και επειδή δεν έχουν κάποια να αγαπήσουν και να τους αγαπήσει :(
Δεν το ξέρω. Καλό είναι να είμαστε με άτομα που πραγματικά θέλουμε δεν μιλάω για εμφάνιση και γενικά να είσαι με κάποιον γιατί το θες και όχι γιατί στο επιβάλουν

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Επίσης οι γυναίκες σε θέμα εμφάνισης προτιμάνε σε fit κατάσταση όχι πολύ γυμνασμένους και ψηλούς μιλαμε 1, 83 περίπου και κάτι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
αυτο λεμε και εμεις , βαλε τον σκυλο γιατι πιο πιθανο ειναι να ψοφησεις εσυ
αν πεθανω θα μου κανετε αφιερωμα για τη ζωη και τα εργα μου,θα μου ανοιξετε ενα νημα να καταθετουν τα μελη τα rip.Θα με μελετατε καθε χρονο στην επετειο.τι θα κανετε για μενα? :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πάντως αυτοί που γαμάνε μπάζα είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση(συναισθηματική, ψυχολογική κλπ.) από κάποιους άλλους που έχουν κλάψει πολλά Σαββατόβραδα επειδή δεν βλέπονται εμφανισιακά,τον έφτυναν οι ωραίες,έβγαιναν έξω και έβλεπαν ζευγάρια να φασωνονται και επειδή δεν έχουν κάποια να αγαπήσουν και να τους αγαπήσει :(
Τύπε στο έφτιαξα λίγο

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
αν πεθανω θα μου κανετε αφιερωμα για τη ζωη και τα εργα μου,θα μου ανοιξετε ενα νημα να καταθετουν τα μελη τα rip.Θα με μελετατε καθε χρονο στην επετειο.τι θα κανετε για μενα? :confused: :confused: :confused:
θα σε ξεχάσουμε άμεσα
θα πει καμια μαλακια συναισθηματικη ο Αθηναιος , θα παρει καμια 10αρια λαικ και μετα παμε παρακατω
θα τραβηξουμε καζανακι και θα πας σαν την κουραδα το ταξιδι σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
θα παρουμε σκυλι εγω και ο Νιπλης και θα χεζουμε και θα κατουραμε στον ταφο σου ΟΛΟΙ μαζι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
θα σε ξεχάσουμε άμεσα
θα πει καμια μαλακια συναισθηματικη ο Αθηναιος , θα παρει καμια 10αρια λαικ και μετα παμε παρακατω
θα τραβηξουμε καζανακι και θα πας σαν την κουραδα το ταξιδι σου
ε τοτε δεν πεθαινω ρε μουνοπανα ολους θα σας θαψω. :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα παρουμε σκυλι εγω και ο Νιπλης και θα χεζουμε και θα κατουραμε στον ταφο σου ΟΛΟΙ μαζι
σου περισευουν για να παρεις σκυλι? :confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
ε τοτε δεν πεθαινω ρε μουνοπανα ολους θα σας θαψω. :confused: :confused: :confused:
με την δουλεια που κανεις οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου
θα φυγεις απο καμια οικοδομη και θα μετρησεις κανα 2 πατωματα με καμιά πρίζα στα χερια και το δοκιμαστικο κατσαβιδι στο δοντια
ασε που μπορει να σε χτυπησει και κανα ρευμα και να γινεις γουελνταν σε δευτερολεπτα

εμεις απο τι να πεθανουμε ρε μπαγλαμα?
να μας πιασει το χερι το ψυγείο?
να σφαχτουμε με κανα τηλεκοντρολ τηλεόρασης ?
τα βλεπεις... ετσι ειναι η ζωη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
θα φυγεις απο καμια οικοδομη και θα μετρησεις κανα 2 πατωματα με καμιά πρίζα στα χερια και το δοκιμαστικο κατσαβιδι στο δοντια
ασε που μπορει να σε χτυπησει και κανα ρευμα και να γινεις γουελνταν σε δευτερολεπτα

θα του κανουμε τιμητικο αγημα με το σμαρτακι του και το μποςς διπλα να περπατα με χρυσοποικιλτο λουρι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097

ασε μλκ σημερα με χτυπησε 3-5 φορες το ρευμα σε κατι πινακες,δεν προσεχα ειχε και κατι γαμωασφαλειες παλιες αλλα ολα καλα εβρισα τον αθηναιο αντι για χριστουλη και συνεχισα. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
θα του κανουμε τιμητικο αγημα με το σμαρτακι του και το μποςς διπλα να περπατα με χρυσοποικιλτο λουρι
το μπος θα το εχουμε μια εβδομαδα εγω μια εβδομαδα εσυ , και μια εβδομαδα θα το πηγαινουμε να το αφηνουμε χωματερη Ασπροπυργο να παιζει και να τρωει απο τα σκουπιδια , μπαταρίες και βαλβολινες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
μλκ μου υπαρχει οδος ελευθερων ανθρωπων στη ανω γλυφαδα προς τιμην σου την ονομασαν? :confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
ασε μλκ σημερα με χτυπησε 3-5 φορες το ρευμα σε κατι πινακες,δεν προσεχα ειχε και κατι γαμωασφαλειες παλιες αλλα ολα καλα εβρισα τον αθηναιο αντι για χριστουλη και συνεχισα. :confused: :confused: :confused:
οι στοιχηματικες σε δινουν 1,50 να ψοφησεις μεχρι τελος καλοκαιριου και 1,05 στην επομενη διετια απο τρομακτικο ατυχημα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
οι στοιχηματικες σε δινουν 1,50 να ψοφησεις μεχρι τελος καλοκαιριου και 1,05 στην επομενη διετια απο τρομακτικο ατυχημα
εσυ προσεχε γιατι οι στατιστικες λενε οσοι καθονται πανω απο 11 ωρες τη μερα εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες θανατου. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
εσυ προσεχε γιατι οι στατιστικες λενε οσοι καθονται πανω απο 11 ωρες τη μερα εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες θανατου. :confused: :confused: :confused:
εκανες σφαλμα που μπηκες νωρις ,ΣΦΑΛΜΑ βαριομασταν του θανατα με Νιπλη..τωρα θα ειμαστε οι ψυχολογοι σου,ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ θα σε ισιωσουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
αυτος δεν καθεται , ξαπλα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξερεις ποια ειναι η μοναδικη διαταγη που υπακουσε ο νιπλης?
με σοβαρο ανθρωπο βρηκες να κανεις κολεγιάλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom