Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
CarefulKnobbyDove-size_restricted.gif
Αν το έγραφε κανένας Κμαν ή Σάσα θα το πίστευες όμως.
Για ευνόητους λόγους.

Αποδέξου ότι κάποιοι σαν τον Κρους είναι δυνατοί παίχτες και αυτοί με τους οποίους ταυτίζεσαι είναι για τα μπάζα.

Τελευταία τροποποίηση:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Έχουν ξεφύγει τα ελλεεινίδια. Πάω στην καντίνα του μπιτς μπαρ να πάρω καμιά μπύρα και προσπαθούσα να δω τι μπύρες έχει στον κατάλογο. Μπροστά από τον κατάλογο ήταν 2 ελλεεινίδια γυρω στα 17 και το σχετικά καλό από τα δύο μάλλον νόμιζε ότι κοιτάω τον κώλο τους και κάνει μισή στροφή να τσεκάρει καλύτερα και μετά αρχίζει και κουνάει την κωλάρα σε στυλ οριενταλ (χωρίς μουσική). Αμέσως σκέφτηκα που είσαι ρε σαντμαν να ορμήσεις! :confused:
Να την πέσει να σου πει μετά σεξιυαλικη παρενόχληση να τρέχεις και να το φυσας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.089
Πόντοι
2.356
Αν το έγραφε κανένας Κμαν ή Σάσα θα το πίστευες όμως.
Για ευνόητους λόγους.

Αποδέξου ότι κάποιοι σαν τον Κρους είναι δυνατοί παίχτες και αυτοί με τους οποίους ταυτίζεσαι είναι για τα μπάζα.
δεν ειναι δυνατοι ειναι ευνοημενοι και ταυτοχρονα ευνουχισμενοι!

χαρντ mode να παιξει ο τυπος χωρις να φτιαξει μαλλι και να βαλει disquared ρουχα και θα δουμε αν βλεπεται στο φυσικο του!

δυνατος ειναι ο γαμιας με τη χαιτη και την τρυπια εξατμιση οχι ο λαδωμενος χαρτογιακας που ακολουθει τις τασεις και δεν εχει προσωπικοτητα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
δεν ειναι δυνατοι ειναι ευνοημενοι και ταυτοχρονα ευνουχισμενοι!

χαρντ mode να παιξει ο τυπος χωρις να φτιαξει μαλλι και να βαλει disquared ρουχα και θα δουμε αν βλεπεται στο φυσικο του!

δυνατος ειναι ο γαμιας με τη χαιτη και την τρυπια εξατμιση οχι ο λαδωμενος χαρτογιακας που ακολουθει τις τασεις και δεν εχει προσωπικοτητα
Από που και ως που ευνοχισμένοι?

Νομίζω αρκετοί υποτιμάτε ηθελημένα τη δύναμη της καλής εξωτερικής εμφάνισης.Δηλαδή αν περιποιείσαι σώμα,εμφάνιση και ντύνεσαι μοντέρνα μεν και ταιριαστά δε (με εσένα) ρούχα είσαι ευνουχισμένος και δεν έχεις προσωπικότητα?Ούτε καν.

Γιατί όμως (κατ'εσε) είναι δυνατός γαμιάς αυτός με τη χαίτη?Αυτό δεν έχει να κάνει με τάσεις κλπ αλλά με προσωπικότητα (την οποία ολόσωστα ανέφερες) και την ικανότητα του άλλου στα γκομενικά.

Και ναι,ένα δυνατό πακέτο είναι άκρως ελκυστικό.Ανάλογα το πακέτο σου,θα ασκήσεις έλξη σε κάτι παρεμφερές.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.089
Πόντοι
2.356
Από που και ως που ευνοχισμένοι?

Νομίζω αρκετοί υποτιμάτε ηθελημένα τη δύναμη της καλής εξωτερικής εμφάνισης.Δηλαδή αν περιποιείσαι σώμα,εμφάνιση και ντύνεσαι μοντέρνα μεν και ταιριαστά δε (με εσένα) ρούχα είσαι ευνουχισμένος και δεν έχεις προσωπικότητα?Ούτε καν.

Γιατί όμως (κατ'εσε) είναι δυνατός γαμιάς αυτός με τη χαίτη?Αυτό δεν έχει να κάνει με τάσεις κλπ αλλά με προσωπικότητα (την οποία ολόσωστα ανέφερες) και την ικανότητα του άλλου στα γκομενικά.

Και ναι,ένα δυνατό πακέτο είναι άκρως ελκυστικό.Ανάλογα το πακέτο σου,θα ασκήσεις έλξη σε κάτι παρεμφερές.
ευνουχισμενοι γιατι δεν εχουν προσωπικοτητα αλλα πανε συμφωνα με τις τασεις... δεν εχουν πρωτοβουλια αλλα περιμενουν τον εκαστοτε τσομπανη/ινφλουενσερ να οδηγει και να κατευθυνει τα προβατα (δε βλεπεις οτι μεχρι και ινφλουενσερ εχουν βγει για το πως να την πεφτεις και τι να λες στις γκομενες ξερω γω!) αρα δεν ειναι ο εαυτος τους. παιζουν ενα ρολο που υποτιθεται θα τους οδηγησει στην επιτυχια.

ο χαιτας ηταν παραδειγμα οτι στα @@ μου ολα ετσι ειμαι εγω (μπορει να ειναι πανκιαρης, μπορει να ειναι καζουαλ) και το εννοω οτι δεν ειναι οπως οι περισσοτεροι μετροσεξουαλ σημερα που δε πανε αχτενιστοι ουτε μεχρι το περιπτερο (κοροιδευουν τις σαλονικες μετα)

εχω γνωστο που ας πουμε κοπανιεται ολη μερα γυμναστηρια τρωει με χρονομετρο και σταγονομετρο για ψευτοφαινονται οι κοιλιακοι του. και δε το κανει για την υγεια του, μιας και ξερω το κινητρο του αλλα για το φαινεσθαι... (γιατι τι φαινεσθαι ειναι η ταση του σημερα)

ε εγω γελαω και τρωω τον αμπακο προκλητικα καθε φορα που ειμαστε εξω (ενω αυτος με το ζορι καμια σαλατα) και ειμαι μονο 10 κιλα παραπανω.

δυνατος γαμιας λοιπον ειναι αυτος που γαμαει με το φυσικο του... με εφε και ψεματα πολλοι εγαμησαν, αλλα οχι για πολυ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλησπερα στον μαγικο κοσμο του bou.
ναι θα το πω και ειναι αληθεια.....ΓΑΜΑΩ.
χωρις εξατμιση μεν αλλα με χαιτη ολα καλα.
1627385242831.png
γαμαει ο τυπος

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.396
Πόντοι
14.936
ευνουχισμενοι γιατι δεν εχουν προσωπικοτητα αλλα πανε συμφωνα με τις τασεις... δεν εχουν πρωτοβουλια αλλα περιμενουν τον εκαστοτε τσομπανη/ινφλουενσερ να οδηγει και να κατευθυνει τα προβατα (δε βλεπεις οτι μεχρι και ινφλουενσερ εχουν βγει για το πως να την πεφτεις και τι να λες στις γκομενες ξερω γω!) αρα δεν ειναι ο εαυτος τους. παιζουν ενα ρολο που υποτιθεται θα τους οδηγησει στην επιτυχια.

ο χαιτας ηταν παραδειγμα οτι στα @@ μου ολα ετσι ειμαι εγω (μπορει να ειναι πανκιαρης, μπορει να ειναι καζουαλ) και το εννοω οτι δεν ειναι οπως οι περισσοτεροι μετροσεξουαλ σημερα που δε πανε αχτενιστοι ουτε μεχρι το περιπτερο (κοροιδευουν τις σαλονικες μετα)

εχω γνωστο που ας πουμε κοπανιεται ολη μερα γυμναστηρια τρωει με χρονομετρο και σταγονομετρο για ψευτοφαινονται οι κοιλιακοι του. και δε το κανει για την υγεια του, μιας και ξερω το κινητρο του αλλα για το φαινεσθαι... (γιατι τι φαινεσθαι ειναι η ταση του σημερα)

ε εγω γελαω και τρωω τον αμπακο προκλητικα καθε φορα που ειμαστε εξω (ενω αυτος με το ζορι καμια σαλατα) και ειμαι μονο 10 κιλα παραπανω.

δυνατος γαμιας λοιπον ειναι αυτος που γαμαει με το φυσικο του... με εφε και ψεματα πολλοι εγαμησαν, αλλα οχι για πολυ!

γαμαει ο τυπος
παρε και την εξατμιση λοιπον..
1627385485032.png

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

γαμαει ο τυπος
Συμφωνώ ότι αρκετοί είναι άβουλοι,στερούμενοι προσωπικότητας και κριτικής σκέψης όμως δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.Συμφωνώ και για τους εκάστοτε ινφλουένσερ όμως κάποιοι δεν τους χρειάζονται γιατί το "έχουν" με τις γυναίκες αλλά και λόγω εμφάνισης γαμάνε αβέρτα.

Οι περισσότεροι μετροσέξουαλ ναι το παρακάνουν και χρειάζεται.
Δεν είναι κακό να περιποιείσαι (με μέτρο πάντα) την εικόνα σου.Δεν είπαμε να ασχολείσαι με αυτό 24/7 αλλά όχι και λέτσος τύπου Κμαν.

Όσο για τον γνωστό σου.
Σωστό που γυμνάζεται γιατί βοηθάει στην υγεία και την καλή φυσική κατάσταση.Κακά τα ψέματα όμως στα μάτια των όμορφων γυναικών αντικειμενικά μετράει (ναι μετράει και πρέπει να το αποδεχθείτε).Όμως να το κάνει αποκλειστικά για την πάρτη του κάποιος,όχι για τις γκόμενες.
Βέβαια πιστεύω ότι ο γνωστός σου όλο και κάποια μορφονιά θα κανονίζει.

Με το φυσικό του,ναι κάποιος είναι δυνατός,αλλά να μην είναι και λέτσος σαν τον Κμαν.Τέτοιοι ούτε στην Δευτέρα Παρουσία δε γαμάνε.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Κρους έχω καταλάβει οτι σπάνια τρως άκυρο.

Πάντως χώνεσαι μόνο σε μουνάρες και εκείνες σου την πέφτουν κιόλας,αυτό έχω καταλάβει.

Εκεί που λες για ντύσιμο κλπ,απέδειξες την δύναμη της εξωτερικής εμφάνισης στα γκομενικά,που πολλοί δεν θέλουν να την αποδεχθούν.

Όσο για αυτούς που θα αμφισβητήσουν τα λεγόμενα σου,πονάνε γιατί (μάλλον) δεν βλέπονται,ντύνονται λες και είμαστε στη δεκαετία του 60 απαιτώντας κιόλας μια θεογκόμενα.
Τρώω σπάνια άκυρο γιατί ξέρω που και πότε να την πέσω.
Πχ Στην άλλη που ψάχνει σπόνσορα και έχει 10+κ followers δεν θα μπω καν στον κόπο...είναι τελειωμένη υπόθεση.
Αν την κοιτάξω και μου δώσει σημάδια μπαίνω, αλλιώς όχι. Ίσως έχω χάσει με αυτόν τον τρόπο κάποια κοράσια αλλά και πάλι το προτιμώ έτσι.

Μουνάρες δεν μου την πέφτουν ποτέ. Πχ όμως γκομενάκια δυνατά τύπου σερβιτόρα σε καφέ που για πολλούς εδώ μέσα είναι μουνάρες ναι μου την πέφτουν ενίοτε με τον τρόπο τους. Σαλόνικα ήμουν με τον φίλο μου ο οποίος είναι πέφτουλας και πιο ομιλητικός ενώ εγώ είμαι ήρεμη δύναμη. Έβλεπα την σερβιτόρα και όλως τυχαίως περνούσε κάθε 2 λεπτά από το τραπέζι μας,με κοιτούσε και κουνούσε το κωλαράκι. Με τα πολλά την ρωτάει τι να κάνουμε όσο καιρό είμασταν εκεί. Η τύπισσα κοιτούσε, ήταν καρφωμένη πάνω μου ε και με το μπουρου μπούρου μου πέταξε και το "Αν θες μπορώ να σου δείξω μερικά στέκια στην πόλη όταν τελειώσω την βάρδια μου". Τίμιο άλογο η συγκεκριμένη. Αντίθετα δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με αυτές που είναι πόρτα...πάντα το παίζουν ότι είναι κάποιες και με ξενερώνουν.

Για το 3ο που λες ευτυχώς ή δυστυχώς η εμφάνιση και όλο το πακέτο της παίζουν ρόλο αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες. Οι μικρές κοιτάνε περισσότερο την εμφάνιση...έβλεπα κυρίως 15-25 να με λιγουρεύονται περισσότερο (είμαι 30). Οι πιο μεγάλες είναι ή το παίζουν πιο αδιάφορες...σίγουρα τις νοιάζει αλλά επειδή οι περισσότερες ενδιαφέρονται για σχέση είναι πιο διστακτικές.

Γενικά είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Δεν λέω ότι δεν έχει δυνατούς άνδρες η σαλόνικα αλλά σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι χαμηλά, οι γυναίκες πολλές οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ.
Αν τώρα είσαι σχετικά όμορφος,έχεις ένα άλφα στυλ και το ΒΑΣΙΚΟ ξέρεις να προσεγγίσεις και να μην είσαι μαλάκας τότε θεωρώ ότι μπορείς να έχεις σχεδόν όποια θες.
Να διαφέρεις και να βελτιώνεσαι παντού, η πλειοψηφία των γυμνασμένων είναι αούγκανοι και δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν...μετά τους βλέπεις πχ με χοντρές,άσχημες κτλ.
Ξέρεις τι μου είπε μια φορά η σκανδιναβή που βγαίνω τώρα? "I told my friends that you are a phd student,you always care for me and on top of that you have a great body and an amazing sense of style."

Και για να απαντήσω και στον Καχαπλιά, μια χαρά φοράω ότι θέλω και δεν ακολουθώ σε μεγάλο βαθμό τις τάσεις.Άπλά είμαι προσεγμένος με ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα μου χωρίς να εκπέμπω καγκουρίλα ή ότι το παίζω κάποιος. Σε όλα χρειάζεται μέτρο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τρώω σπάνια άκυρο γιατί ξέρω που και πότε να την πέσω.
Πχ Στην άλλη που ψάχνει σπόνσορα και έχει 10+κ followers δεν θα μπω καν στον κόπο...είναι τελειωμένη υπόθεση.
Αν την κοιτάξω και μου δώσει σημάδια μπαίνω, αλλιώς όχι. Ίσως έχω χάσει με αυτόν τον τρόπο κάποια κοράσια αλλά και πάλι το προτιμώ έτσι.

Μουνάρες δεν μου την πέφτουν ποτέ. Πχ όμως γκομενάκια δυνατά τύπου σερβιτόρα σε καφέ που για πολλούς εδώ μέσα είναι μουνάρες ναι μου την πέφτουν ενίοτε με τον τρόπο τους. Σαλόνικα ήμουν με τον φίλο μου ο οποίος είναι πέφτουλας και πιο ομιλητικός ενώ εγώ είμαι ήρεμη δύναμη. Έβλεπα την σερβιτόρα και όλως τυχαίως περνούσε κάθε 2 λεπτά από το τραπέζι μας,με κοιτούσε και κουνούσε το κωλαράκι. Με τα πολλά την ρωτάει τι να κάνουμε όσο καιρό είμασταν εκεί. Η τύπισσα κοιτούσε, ήταν καρφωμένη πάνω μου ε και με το μπουρου μπούρου μου πέταξε και το "Αν θες μπορώ να σου δείξω μερικά στέκια στην πόλη όταν τελειώσω την βάρδια μου". Τίμιο άλογο η συγκεκριμένη. Αντίθετα δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με αυτές που είναι πόρτα...πάντα το παίζουν ότι είναι κάποιες και με ξενερώνουν.

Για το 3ο που λες ευτυχώς ή δυστυχώς η εμφάνιση και όλο το πακέτο της παίζουν ρόλο αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες. Οι μικρές κοιτάνε περισσότερο την εμφάνιση...έβλεπα κυρίως 15-25 να με λιγουρεύονται περισσότερο (είμαι 30). Οι πιο μεγάλες είναι ή το παίζουν πιο αδιάφορες...σίγουρα τις νοιάζει αλλά επειδή οι περισσότερες ενδιαφέρονται για σχέση είναι πιο διστακτικές.

Γενικά είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Δεν λέω ότι δεν έχει δυνατούς άνδρες η σαλόνικα αλλά σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι χαμηλά, οι γυναίκες πολλές οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ.
Αν τώρα είσαι σχετικά όμορφος,έχεις ένα άλφα στυλ και το ΒΑΣΙΚΟ ξέρεις να προσεγγίσεις και να μην είσαι μαλάκας τότε θεωρώ ότι μπορείς να έχεις σχεδόν όποια θες.
Να διαφέρεις και να βελτιώνεσαι παντού, η πλειοψηφία των γυμνασμένων είναι αούγκανοι και δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν...μετά τους βλέπεις πχ με χοντρές,άσχημες κτλ.
Ξέρεις τι μου είπε μια φορά η σκανδιναβή που βγαίνω τώρα? "I told my friends that you are a phd student,you always care for me and on top of that you have a great body and an amazing sense of style."

Και για να απαντήσω και στον Καχαπλιά, μια χαρά φοράω ότι θέλω και δεν ακολουθώ σε μεγάλο βαθμό τις τάσεις.Άπλά είμαι προσεγμένος με ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα μου χωρίς να εκπέμπω καγκουρίλα ή ότι το παίζω κάποιος. Σε όλα χρειάζεται μέτρο.
Μακάρι το σάιτ να είχε περισσότερα μέλη σαν εσένα

Το έθεσα λάθος με τις μουνάρες.Εννοούσα ότι έχεις παίξει και παίζεις μπάλα αποκλειστικά με δυνατά γκομενάκια.Μέτριες κλπ ποτέ.Από άκυρα,5 με το ζόρι να έχεις φάει εσύ.

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπες για εμφάνιση,στυλ κλπ,περί αυτοβελτιωσης κλπ.
Και ότι αν είσαι περιποιημένος,αρκετές όμορφες θα σου την πέσουν.

Απλά αρκετοί εδώ μέσα εύχονται κατά βάθος να είναι νικητές στα ερωτικά οι άσχημοι και οι μέτριοι,ενώ οι όμορφοι να χάνουν.

Συμφωνώ και για την έλλειψη προσωπικότητας αρκετών γυμνασμενων.
Διαφωνώ μόνο σε αυτό περί γυμνασμένων με άσχημες και χοντρές.

Εύγε για την Σκανδιναβή.

Όσο για τον κουασιμόδο του σάιτ (Σαντ Μαν) πάλι δεν σε πίστεψε.Βλέπεις,υστερεί σε πολλά και βγάζει κόμπλεξ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τυπε δε συμφέρει να είχαμε περισσότερα τέτοια μέλη γιατι δε θα υπήρχαν καθόλου κριτικές, όλοι θα γαμαγανε μουναρες Ελληνίδες :zfuck:
Για το μάιντ σετ του το είπα

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Αραξτε ρε μαλακες με την Θεσσαλονικη.Στη μαπα τις τρωμε εμεις εδω πανω.Απο τις 10 οι 7 ειναι κατω του μετριου και ολες με τουπε και υφακι.Ελεος με το στερεοτυπο της Θεσσαλονικιας μουναρας...

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μακάρι το σάιτ να είχε περισσότερα μέλη σαν εσένα

Το έθεσα λάθος με τις μουνάρες.Εννοούσα ότι έχεις παίξει και παίζεις μπάλα αποκλειστικά με δυνατά γκομενάκια.Μέτριες κλπ ποτέ.Από άκυρα,5 με το ζόρι να έχεις φάει εσύ.

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπες για εμφάνιση,στυλ κλπ,περί αυτοβελτιωσης κλπ.
Και ότι αν είσαι περιποιημένος,αρκετές όμορφες θα σου την πέσουν.

Απλά αρκετοί εδώ μέσα εύχονται κατά βάθος να είναι νικητές στα ερωτικά οι άσχημοι και οι μέτριοι,ενώ οι όμορφοι να χάνουν.

Συμφωνώ και για την έλλειψη προσωπικότητας αρκετών γυμνασμενων.
Διαφωνώ μόνο σε αυτό περί γυμνασμένων με άσχημες και χοντρές.

Εύγε για την Σκανδιναβή.

Όσο για τον κουασιμόδο του σάιτ (Σαντ Μαν) πάλι δεν σε πίστεψε.Βλέπεις,υστερεί σε πολλά και βγάζει κόμπλεξ.
Τα περισσότερα άκυρα που έφαγα ήταν όταν ήμουν πιο νέος και έκανα μαλακίες πριν πηδήξω αλλά ναι πλέον είναι δύσκολο εκτός και αν είμαστε εντελώς διαφορετικοί σαν χαρακτήρες με την άλλη.

Απλά γι αυτό το γυμνασμένοι + μπάζα είναι λογικό γιατί αν ή άλλη δεν είναι πχ 18-22 ή δεν ψάχνεται για rebound/ons τότε γιατί να επιλέξει τον μπρατσαρά που δεν έχει κάτι άλλο να της δώσει? Θα ακούει τις μαλακίες του,θα ανέχεται το καγκουριλίκι του, δεν θα περνάει καλά πέρα από το σεξ οπότε οι περισσότερες και λογικά θα προτιμήσουν ή καλύτερα θα συμβιβαστούν με πχ κάποιον που έχει ένα οκ σώμα(δεν μιλάμε για κοιλιές), μια οκ προσωπικότητα και μια οκ δουλειά μιας και έτσι θα περνάνε καλύτερα long term...τώρα αν κάποιες από αυτές σε βάθος χρόνου τους παρατήσουν είναι άλλο θέμα.

Η σκανδιναβή δεν είναι κάτι το τρελό (δυνατό πρόσωπο και αξιοπρεπές σώμα) αλλά είναι καυλιάρα + το ότι παίζω με disadvantage μιας και είμαι Έλληνας αν και την συγκεκριμένη δεν την πολυνοιάζει.

Ο σαντμαν είναι τελειωμένη υπόθεση. Να ήταν πχ 50-60 να το καταλάβω να κλέγεται για τα μωρά που δεν το κοιτάζουν αλλά στα 30-35 είναι ανεκδιήγητος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τα περισσότερα άκυρα που έφαγα ήταν όταν ήμουν πιο νέος και έκανα μαλακίες πριν πηδήξω αλλά ναι πλέον είναι δύσκολο εκτός και αν είμαστε εντελώς διαφορετικοί σαν χαρακτήρες με την άλλη.

Απλά γι αυτό το γυμνασμένοι + μπάζα είναι λογικό γιατί αν ή άλλη δεν είναι πχ 18-22 ή δεν ψάχνεται για rebound/ons τότε γιατί να επιλέξει τον μπρατσαρά που δεν έχει κάτι άλλο να της δώσει? Θα ακούει τις μαλακίες του,θα ανέχεται το καγκουριλίκι του, δεν θα περνάει καλά πέρα από το σεξ οπότε οι περισσότερες και λογικά θα προτιμήσουν ή καλύτερα θα συμβιβαστούν με πχ κάποιον που έχει ένα οκ σώμα(δεν μιλάμε για κοιλιές), μια οκ προσωπικότητα και μια οκ δουλειά μιας και έτσι θα περνάνε καλύτερα long term...τώρα αν κάποιες από αυτές σε βάθος χρόνου τους παρατήσουν είναι άλλο θέμα.

Η σκανδιναβή δεν είναι κάτι το τρελό (δυνατό πρόσωπο και αξιοπρεπές σώμα) αλλά είναι καυλιάρα + το ότι παίζω με disadvantage μιας και είμαι Έλληνας αν και την συγκεκριμένη δεν την πολυνοιάζει.

Ο σαντμαν είναι τελειωμένη υπόθεση. Να ήταν πχ 50-60 να το καταλάβω να κλέγεται για τα μωρά που δεν το κοιτάζουν αλλά στα 30-35 είναι ανεκδιήγητος.
Εύγε και πάλι για την Σκανδιναβή.

Προχθες ο Σαντ δήλωσε ότι τον πίπωνε μιλφ σε τουαλέτα.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Αραξτε ρε μαλακες με την Θεσσαλονικη.Στη μαπα τις τρωμε εμεις εδω πανω.Απο τις 10 οι 7 ειναι κατω του μετριου και ολες με τουπε και υφακι.Ελεος με το στερεοτυπο της Θεσσαλονικιας μουναρας...
Το θέμα δεν είναι ότι είναι μουνάρες. Είναι πιο πολλές από τους άνδρες(οι γυναίκες εκεί είναι 40000 περισσότερες από τους άνδρες), προσέχουν τον εαυτό τους, είναι πιο ψηλές (από κάτι πελοποννήσιες πχ) και επειδή έχουν λιγότερες/χειρότερες επιλογές είναι πιο δεκτικές στο φλερτ...πάντα σε σχέση με την περιοχή που μένω. Τώρα αναλογικά μπορεί να είναι καργιόλες και να έχουν τρελό τουπέ για κάποιον ντόπιο...για μένα που έρχομαι από σκατομέρος μου φαίνονται μια χαρά.

Εύγε και πάλι για την Σκανδιναβή.

Προχθες ο Σαντ δήλωσε ότι τον πίπωνε μιλφ σε τουαλέτα.
Πριν ή μετά που ξύπνησε?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Το θέμα δεν είναι ότι είναι μουνάρες. Είναι πιο πολλές από τους άνδρες(οι γυναίκες εκεί είναι 40000 περισσότερες από τους άνδρες), προσέχουν τον εαυτό τους, είναι πιο ψηλές (από κάτι πελοποννήσιες πχ) και επειδή έχουν λιγότερες/χειρότερες επιλογές είναι πιο δεκτικές στο φλερτ...πάντα σε σχέση με την περιοχή που μένω. Τώρα αναλογικά μπορεί να είναι καργιόλες και να έχουν τρελό τουπέ για κάποιον ντόπιο...για μένα που έρχομαι από σκατομέρος μου φαίνονται μια χαρά.

Πριν ή μετά που ξύπνησε?
Περιμένεις λίγο να το βρω?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
@Γιώργος Κρους
Το περίεργο ποιο είναι δηλαδή;Οι γκόμενες όταν καυλώνουν με κάποιον,του την πέφτουν.Παλιά που δεν είχαν και τα σόσιαλ,το κάναν και πιο συχνά.

Κι εμένα μου την έχουν πέσει μπάζα.Σε παλιά μου δουλειά μου την έπεφτε ενα μιλφ και με πίπωνε στην τουαλέτα.Αν τύχει και σου την πέσει καμια καυλιάρα,εκεί είσαι κωλόφαρδος.

Και να πω ότι στη μιλφ τότε της έκανα και χάρη,η τύπισσα ήταν άνω των 40 χωρισμένη και είχε να γαμηθεί χρόνια όπως μου τα λεγε η ίδια.Απλά είχε και κάποια ψυχολογικά θέματα,γι'αυτό και δεν κράτησα παραπάνω επαφή μαζί της

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Της έκανε την χάρη λέει!!
Δεν θα μου έκανε εντύπωση μια χωρισμένη με ψυχολογικά,μέτρια να τον πίπωνε.
ΝΑ ο σάντμαν είναι η απόδειξη ότι όλοι σας μπορείτε να πηδήξετε.
Εδώ οι δολοφόνοι/γυναικοκτώνοι και όλα τα κατακάθια της κοινωνίας είχαν βρει από μια.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Της έκανε την χάρη λέει!!
Δεν θα μου έκανε εντύπωση μια χωρισμένη με ψυχολογικά,μέτρια να τον πίπωνε.
ΝΑ ο σάντμαν είναι η απόδειξη ότι όλοι σας μπορείτε να πηδήξετε.
Εδώ οι δολοφόνοι/γυναικοκτώνοι και όλα τα κατακάθια της κοινωνίας είχαν βρει από μια.
Και μιας και αναφέρθηκες στους δολοφόνους,είπε για την κοπέλα από τη Φολέγανδρο ότι της άξιζε αυτό που έπαθε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom