Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τι απεγιναν ο ντοπαμινα κι ο ντιουκ νιουκεμ ο ψυχακιας που παραμονευε ζευγαρακια πισω απο φυλλωσιες και καυλωνε με τα βογγητα τους;;;
με φαρμακευτικη ΒΑΡΙΑ αγωγη και εσωκλειστοι...τους προαυλιζουν λιγο στο διπλα για να μην κοψουν τον λαιμο τουςΤι απεγιναν ο ντοπαμινα κι ο ντιουκ νιουκεμ ο ψυχακιας που παραμονευε ζευγαρακια πισω απο φυλλωσιες και καυλωνε με τα βογγητα τους;;;
Λες τύπε να έχουν γούστο γι αυτό ?είναι το τούτο σου ρε σαντ που τον τραβάει...
απορώ πως δεν πιάνει με τις γυναίκες
6 μηνύματα ακόμη...Τί καψούρα τραβάει ο άλλος ρε
Σαν την γκόμενα πάνω απ'το τηλέφωνο με περιμένει
Ναι, καλά...Πήγαμε σπίτι και την «ηρεμούσα» μέχρι το πρωί. Ερχόταν για τα «ηρεμιστικά» της κάμποσο καιρό και μετά χάθηκε, αλλά την έχω συναντήσει κάμποσες φορές συμπτωματικά στο δρόμο, όλα αυτά τα χρόνια.
Τιτανα,ΤιταναΟι ελλεεινίδες παίζει να είναι και οι δυσκολότερες στον κόσμο στο θέμα πρώτη προσέγγιση-γνωριμία.Αν δεν σε γουστάρουν ή δεν στην πέσουν πρώτα αυτές,είναι σαν πρέπει να διασχίσεις τα Ιμαλάια για να γνωρίσεις κάποια άνω του 5 εδώ πέρα.Ειδικά μετά τα 30,όποιος καταφέρνει να γνωρίζει (εκτός παρέας) ελλεεινίδες 6αρια θα πω,του βγάζω το καπέλο.
25-35 μακραν… στα 40 τελειωνει η ζωη τυποι μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας! Μας βλεπουν!
Έχει και πληρωτες μην χαλιεσεΕγω μετα το χτεσινο…κρακ που επαθα αποφασισα να μη ξανασχοληθω ουτε με ελεεινιδες ουτε με ζευγαργια ουτε με κανεναν… τη παρτη μου και μονο και μη σωσω να ξαναγαμησω ποτε!
Έχουν ξεφύγει τα ελλεεινίδια. Πάω στην καντίνα του μπιτς μπαρ να πάρω καμιά μπύρα και προσπαθούσα να δω τι μπύρες έχει στον κατάλογο. Μπροστά από τον κατάλογο ήταν 2 ελλεεινίδια γυρω στα 17 και το σχετικά καλό από τα δύο μάλλον νόμιζε ότι κοιτάω τον κώλο τους και κάνει μισή στροφή να τσεκάρει καλύτερα και μετά αρχίζει και κουνάει την κωλάρα σε στυλ οριενταλ (χωρίς μουσική). Αμέσως σκέφτηκα που είσαι ρε σαντμαν να ορμήσεις!
μην λες Καραμαναρε τετοια χαλας το φενγκ σουι...δυο καυλια εριξα επαναστατικα 1 φωκαιας και αχαρνων γωνιαΕγω μετα το χτεσινο…κρακ που επαθα αποφασισα να μη ξανασχοληθω ουτε με ελεεινιδες ουτε με ζευγαργια ουτε με κανεναν… τη παρτη μου και μονο και μη σωσω να ξαναγαμησω ποτε!
Σου βαζω στοίχημα πως, αν διηγείται στην παρέα του τα ποσταρίσματά σου, θα είναι ο αγαπημένος των γυναικών.Τί καψούρα τραβάει ο άλλος ρε
Σαν την γκόμενα πάνω απ'το τηλέφωνο με περιμένει
Κρους έχω καταλάβει οτι σπάνια τρως άκυρο.Γύρισα από πρόσφατες διακοπές Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι γίνεται εκεί? Γυναίκες με γκόμενο, χωρίς,μουνάρες,άσχημες, χωρίς υπερβολές το 80% με κάρφωνε. Όλες πολύ ευγενικές και προσιτές. Ένιωθα ότι ήθελαν να γνωρίσουν κάποιον και προσπαθούσαν με τον τρόπο τους. Φυσικά υπήρχαν και τα ξέκωλα αλλά μια μεγάλη μερίδα ήταν νορμάλ κοπέλες. Έριξα έναν για την τιμή των όπλων και θα κρατήσω επαφή με άλλες 2 που γνώρισα.
Σημείωση, ζω σε πόλη που παίζω το παιχνίδι σε hard mode τύπου Έβρος, Νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου κτλ όπου γυναίκες βλέπεις με το κυάλι και ο ανταγωνισμός είναι δυνατός αν και πάλι έχω κάποιες επιτυχίες με αξιόλογα μωρά.
Πήγα Σαλόνικα και είδα την πλειοψηφία των ανδρών να είναι με t shirt και χάλια ρούχα,κούρεμα κτλ. Ένιωθα με το ντύσιμο μου(ευρωπαικό),grooming,σώμα κτλ ότι είμαι 2-3 κλάσεις πάνω από αυτούς γι αυτό άλλωστε και με κοιτούσαν σχεδόν όλες. Φουλ φιλικές, να μου λένε πχ "ότι χρειαστείς, είμαι εδώ, να μας ξανάρθεις"....και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια πόλη που βλέπεις γυναικοπαρέες. Στην πόλη μου συνήθως βλέπεις παρέες με 4 άνδρες και 1-2 γυναίκες στην καλύτερη ή ψωλαρίες(ναι είναι τόσο χάλια χωρίς υπερβολές) και φυσικά όλες είναι υπεβολικά σνόμπ και αγενείς που είναι λογικό μιας και έχουν σχεδόν όποιον θέλουν.
Μην ξανακούσω κανέναν από σαλόνικα ή γύρω περιοχές να λέει ότι δεν μπορεί να πηδήξει, αν πλένεσαι κάθε μέρα, αγοράσεις 1-2 σωστά ρούχα, σταματήσεις να τρως μόνο μαλακίες και δεν είσαι μίζερος σαν προσωπικότητα είσαι αυτόματα στο 20%-30% των καλύτερων εκεί. Αφού σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω εκεί για 2-3 χρόνια.
Α και γι αυτούς που θα πουν ότι οι θεσαλονικιές έχουν τουπέ κτλ..Αυτές δεν είναι πάνω από το 20%. Εδώ που μένω μπορεί και μια άσχημη,αγράμματη με 0 χαρακτήρα να σου ρίξει άκυρο από το πουθενά και να το παίξει ντίβα. ?
Το μόνο κακό που διαπίστωσα αυτές τις 2 βδομάδες ήταν ότι υπάρχουν αρκετές που είναι λίγο βλαχαδερά αλλά who cares. Πραγματικά βρίσκεις ότι θες.
Σωστός, έτσι ειναι τα πράγματα είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι.Κρους έχω καταλάβει οτι σπάνια τρως άκυρο.
Πάντως χώνεσαι μόνο σε μουνάρες και εκείνες σου την πέφτουν κιόλας,αυτό έχω καταλάβει.
Εκεί που λες για ντύσιμο κλπ,απέδειξες την δύναμη της εξωτερικής εμφάνισης στα γκομενικά,που πολλοί δεν θέλουν να την αποδεχθούν.
Όσο για αυτούς που θα αμφισβητήσουν τα λεγόμενα σου,πονάνε γιατί (μάλλον) δεν βλέπονται,ντύνονται λες και είμαστε στη δεκαετία του 60 απαιτώντας κιόλας μια θεογκόμενα.
Εννοείται παίζει ρόλο και η εμφάνιση στο συνολο.Μπορεί να είσαι ο σουπερ πανέξυπνος με χιούμορ,αλλά το στυλ συ να είναι λες και είσαι κανένας φρίκουλας απο ουφάδικα.Δεν θα σε κοιτάξει καμία.Μπορει να έχεις στυλάρα και να στην πέφτουν,αλλά να είσαι ηλίθιος.Το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία,που σημερα δεν υπάρχει απο καμία μεριά.Π.χ. πανε μπουζουκια με jean και tshirt ή πάνε παραλία με αθλητικό 150 και με παντόφλες σε κλάμπ κτλ κτλ κτλ.Κρους έχω καταλάβει οτι σπάνια τρως άκυρο.
Πάντως χώνεσαι μόνο σε μουνάρες και εκείνες σου την πέφτουν κιόλας,αυτό έχω καταλάβει.
Εκεί που λες για ντύσιμο κλπ,απέδειξες την δύναμη της εξωτερικής εμφάνισης στα γκομενικά,που πολλοί δεν θέλουν να την αποδεχθούν.
Όσο για αυτούς που θα αμφισβητήσουν τα λεγόμενα σου,πονάνε γιατί (μάλλον) δεν βλέπονται,ντύνονται λες και είμαστε στη δεκαετία του 60 απαιτώντας κιόλας μια θεογκόμενα.
Γύρισα από πρόσφατες διακοπές Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι γίνεται εκεί? Γυναίκες με γκόμενο, χωρίς,μουνάρες,άσχημες, χωρίς υπερβολές το 80% με κάρφωνε.Όλες πολύ ευγενικές και προσιτές. Ένιωθα ότι ήθελαν να γνωρίσουν κάποιον και προσπαθούσαν με τον τρόπο τους. Φυσικά υπήρχαν και τα ξέκωλα αλλά μια μεγάλη μερίδα ήταν νορμάλ κοπέλες. Έριξα έναν για την τιμή των όπλων και θα κρατήσω επαφή με άλλες 2 που γνώρισα.
Πήγα Σαλόνικα και είδα την πλειοψηφία των ανδρών να είναι με t shirt και χάλια ρούχα,κούρεμα κτλ. Ένιωθα με το ντύσιμο μου(ευρωπαικό),grooming,σώμα κτλ ότι είμαι 2-3 κλάσεις πάνω από αυτούς γι αυτό άλλωστε και με κοιτούσαν σχεδόν όλες. Φουλ φιλικές, να μου λένε πχ "ότι χρειαστείς, είμαι εδώ, να μας ξανάρθεις"....και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια πόλη που βλέπεις γυναικοπαρέες.