alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σιχαινεσαι το μουνι τύπε?πω ρε μλκ τηγανιλα αυτο φταιει που δεν γαμας,ελπιζω να μην τα πιανει η σερβιτορα αφου εχει πιασει το μουνι της.
Σιχαινεσαι το μουνι τύπε?πω ρε μλκ τηγανιλα αυτο φταιει που δεν γαμας,ελπιζω να μην τα πιανει η σερβιτορα αφου εχει πιασει το μουνι της.
Χαλαλι αμα εχει πιασει τη μουναρα τηςπω ρε μλκ τηγανιλα αυτο φταιει που δεν γαμας,ελπιζω να μην τα πιανει η σερβιτορα αφου εχει πιασει το μουνι της.
Νατος ο αντρας ο σωστος ο αρχονταςΧαλαλι αμα εχει πιασει τη μουναρα της
Άλλη μια επική μαλακία του μπουμπουκιού μας,αγαπητοί αναγνώστες του μπου.Οι κοντές ναι
Οι ψηλές θέλουν πιο κοντούς ή ίδιου ύψους με δαύτες.
Θεσσαλονίκη σπάνια βλέπω ψηλή συν πλην 1.75 να είναι με ψηλό
Και καλά κάνεις.Εγω δε γουσταρω ν αλλαξω για καμια καργιολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ αμαν παει η διατροφη
εισαι ψιλοανωμαλαρα γουσταρεις γκολντεν σαουερ και τετοια.Σιχαινεσαι το μουνι τύπε?
το μπαρο για να γαμησει η για να ακουμπησει μουνι πρεπει να το πλυνει η γυναικα με αμπιτασολ πρωτα και με λιγο μπεταντινΝατος ο αντρας ο σωστος ο αρχοντας
παντα μπανιο πριν και μετα.το μπαρο για να γαμησει η για να ακουμπησει μουνι πρεπει να το πλυνει η γυναικα με αμπιτασολ πρωτα και με λιγο μπεταντιν
Ρε τύπε, εγω εβλεπα χθες τη σερβιτορα που μου εφερνε τον καφε και ηθελα να βουτηξω μεσα στο μουνι που αχνοφαινοταν απο το σορτσακι και ο μπαρος σιχαινεται μπας και ακουμπησε η σερβιτορα το μουνι της πριν αγγιξει τον κολοκυθοκεφτέ τουτο μπαρο για να γαμησει η για να ακουμπησει μουνι πρεπει να το πλυνει η γυναικα με αμπιτασολ πρωτα και με λιγο μπεταντιν
Εχεις συνδεσει το μουνι μονο με κατουρημα τύπε?εισαι ψιλοανωμαλαρα γουσταρεις γκολντεν σαουερ και τετοια.
Καλό κομμάτι η σερβιτόρα?Ρε τύπε, εγω εβλεπα χθες τη σερβιτορα που μου εφερνε τον καφε και ηθελα να βουτηξω μεσα στο μουνι που αχνοφαινοταν απο το σορτσακι και ο μπαρος σιχαινεται μπας και ακουμπησε η σερβιτορα το μουνι της πριν αγγιξει τον κολοκυθοκεφτέ του
Τι ειναι αυτα ρε
Εχεις συνδεσει το μουνι μονο με κατουρημα τύπε?
Γαμάτη αλλά ξερω τον πατερα της ρε γμτΚαλό κομμάτι η σερβιτόρα?
εννοειται ρε,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙπαντα μπανιο πριν και μετα.
Μετα ποιος χεστηκε?παντα μπανιο πριν και μετα.
καλα ρε αλεξανδρε να σου βαζουμε στον καφε και μουνοζουμα να τον ευχαριστιεσαι.Ρε τύπε, εγω εβλεπα χθες τη σερβιτορα που μου εφερνε τον καφε και ηθελα να βουτηξω μεσα στο μουνι που αχνοφαινοταν απο το σορτσακι και ο μπαρος σιχαινεται μπας και ακουμπησε η σερβιτορα το μουνι της πριν αγγιξει τον κολοκυθοκεφτέ του
Τι ειναι αυτα ρε
Εχεις συνδεσει το μουνι μονο με κατουρημα τύπε?
Ύψος,σωματότυπος?Γαμάτη αλλά ξερω τον πατερα της ρε γμτ
Μπαρε ελπιζω να μην φορας αυτο που εχεις για αβαταρι μαλακακαλα ρε αλεξανδρε να σου βαζουμε στον καφε και μουνοζουμα να τον ευχαριστιεσαι.
Ο πατερας της?Ύψος,σωματότυπος?
αυτο φτιαχνεται,εκτος και εχει πιασει οπρωτα τουμαγαζοταρα τον πουτσο.Τύπε το εκανα εικονα τωρα
Να μου φερνει η σερβιτορα τους κεφτεδες και να μου λεει στο αυτι "αγγιξα το μουνι μου και μετα επιασα τους κεφτεδες σου"
Δεν νιωθω να με χαλαει
δεν ειμαι γαματος.Μπαρε ελπιζω να μην φορας αυτο που εχεις για αβαταρι μαλακα
Η σερβιτόρα ρε μλκΟ πατερας της?