baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
παιζει πολλη μουνι στον ελεφαντα.Έχει και έναν ηλεκτρολόγο στην ταιμία, εσύ είσαι...?
παιζει πολλη μουνι στον ελεφαντα.Έχει και έναν ηλεκτρολόγο στην ταιμία, εσύ είσαι...?
Οταν πινω το βραδυ δε τα περνω τα βραδυνα! Βσκ δε με νοιαζει και να πεθανω… αργη αυτοκτονια λεγεται αυτοΚαραμάνη αν όντως παίρνεις χάπια και πίνεις κάθε μέρα τον Βόσπορο,κάτι δεν πάει καλά
Τουλαχιστον ριχνε κανεναν φυσικο χυμο και οχι σοδα η αναψυκτικα μηπως τσιμπησεις τιποτα βιταμινες.Δε μπορω τρελε μου το χω αναγκη να πνιξω τα βασανα μου
μην εισαι μαλακας ρε τι ειναι αυτα που λες πρωτα θα κανεις την ασφλεια ζωης,ακους.Οταν πινω το βραδυ δε τα περνω τα βραδυνα! Βσκ δε με νοιαζει και να πεθανω… αργη αυτοκτονια λεγεται αυτο
παιζει πολλη μουνι στον ελεφαντα.
Τουλάχιστον θα κάνεις σεξ μετά από τόσο καιρό, κάτι είναι κι αυτόΘα μου σκισει το κωλο ο τρελογιατρος!
με ξενερωνει η παπαχαραλαμπους.Κάνεις και τον χαζό?
Εσύ την πέφτεις στην Παπαχαραλάμπους??
Κι εκεί πολύ μουνί, από πουθενά δε γλιτώνουμε!παιζει πολλη μουνι στον ελεφαντα.
Αν παίρνεις χάπια,τότε το ποτό κομμένο.Οταν πινω το βραδυ δε τα περνω τα βραδυνα! Βσκ δε με νοιαζει και να πεθανω… αργη αυτοκτονια λεγεται αυτο
Μα και μενα τον ιδιο …ψυχακια με θεωρω!Αν παίρνεις χάπια,τότε το ποτό κομμένο.
Επίσης,οι χαρακτηρισμοί ''μουρλόχαπα'' και ''τρελογιατρός'' μέγα λάθος εκ μέρος σου.
εσυ τι ανησυχεις?Κι εκεί πολύ μουνί, από πουθενά δε γλιτώνουμε!
Και εγω αυτο βλεπω...παιζει πολλη μουνι στον ελεφαντα.
...βλεπω πως ηταν ο κοσμος οταν ημουν φανταρος.Το 2000 και το 2001 ηταν σαν να μην τα εζησα.Κι εκεί πολύ μουνί, από πουθενά δε γλιτώνουμε!
Μην ανησυχεις μπαρο μου εχω κανει…σωας τα φρενας τη διαθηκη με σενα μοναδικο κληρονομο!μην εισαι μαλακας ρε τι ειναι αυτα που λες πρωτα θα κανεις την ασφλεια ζωης,ακους.
Καραμάναρε καλά κάνεις και δεν τα συνδυάζεις. Το topamac είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιείται στη θεραπεία κατά του αλκοολισμού και ότι η συνδυασμένη δράση του με ταυτόχρονη κατανάλωση αλκοολ μπορεί να σε στείλει άμεσα. Κρίμα να σκέφτεσαι αργό θάνατο και αυτοκτονίες.Δεν ηπια αποψε τοπαμακ και ζυλανζα… εχω αρχισει και παραμελω τα μουρλοχαπα για το πιωμα! Θα μου σκισει το κωλο ο τρελογιατρος!
νταξ αν πινεις λιγες φορες φανταζομαι δεν πειραζει αν δεν τα παρειςΟταν πινω το βραδυ δε τα περνω τα βραδυνα! Βσκ δε με νοιαζει και να πεθανω… αργη αυτοκτονια λεγεται αυτο
Δε βρισκω πια νοημα στη ζωη! Δε θα μου λειψει κατι αν φυγωΚαραμάναρε καλά κάνεις και δεν τα συνδυάζεις. Το topamac είχα διαβάσει ότι χρησιμοποιείται στη θεραπεία κατά του αλκοολισμού και ότι η συνδυασμένη δράση του με ταυτόχρονη κατανάλωση αλκοολ μπορεί να σε στείλει άμεσα. Κρίμα να σκέφτεσαι αργό θάνατο και αυτοκτονίες.
Προσπαθω να πινω 1-2 φορες τη βδομαδα! Αυτη τη βδομαδα του γαμησα λιγο τη μανανταξ αν πινεις λιγες φορες φανταζομαι δεν πειραζει αν δεν τα παρεις
το μου μην το βαζεις ξερεις τι μαλακηστηρια ειναι εδω μεσα και θα αμς παρεξηγησουν.Μην ανησυχεις μπαρομουεχω κανει…σωας τα φρενας τη διαθηκη με σενα μοναδικο κληρονομο!
και εγω 2 φορες την βδομαδα πινω για την καυλαντα..Παρασκευη ηπια και εγω αρκεταΔε βρισκω πια νοημα στη ζωη! Δε θα μου λειψει κατι αν φυγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσπαθω να πινω 1-2 φορες τη βδομαδα! Αυτη τη βδομαδα του γαμησα λιγο τη μανα