athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.587
- Πόντοι
- 12.756
θα πολεμησεις ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ...κοιτα τον μπαρο και τα χαλια του να παρεις κουραγιοΚρακ εκανα σημερα!
εσπασα
θα πολεμησεις ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ...κοιτα τον μπαρο και τα χαλια του να παρεις κουραγιοΚρακ εκανα σημερα!
εσπασα
ακομα και εκει οικονομια,τι σπαγγος εισαι μωρε αδερφακι μου.Εγω παλι, τα ξερετε
Λεμοναδα με ανθρακικο κι αυτη νερωμενη
Ένας από μας εισαι μουνί, μην το παίζεις διαφορετικός θα σε γαμήκωεσυ τι ανησυχεις?
θα πολεμησεις ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ...κοιτα τον μπαρο και τα χαλια του να παρεις κουραγιο
τι ειμαστε ρε κινεζοι για να ειμαστε ολοι ιδιοι.Ένας από μας εισαι μουνί, μην το παίζεις διαφορετικός θα σε γαμήκω
Σήμερα εσύ,χτες ο sadman.Κρακ εκανα σημερα!
εσπασα
πας καλα;ο μπαρος;ο μεγιστανας οικοδομος;με βιλα Μυκονο;με την κοριτσαρα του σπιτι;με τα λεφτα του; ε ζηλευεις μαλακα ΖΗΛΕΥΕΙΣΈνας από μας εισαι μουνί, μην το παίζεις διαφορετικός θα σε γαμήκω
εχει και σοδα με λεμονιΕγω παλι, τα ξερετε
Η πιθανότητα να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Άτιμη η κατάθλιψη αλλά όχι και μονόδρομος ο τάφος.Δε βρισκω πια νοημα στη ζωη! Δε θα μου λειψει κατι αν φυγω
Εσπασα λιονταρε!Σήμερα εσύ,χτες ο sadman.
ενα σαξο μου λειπει ΜΟΝΟ.πας καλα;ο μπαρος;ο μεγιστανας οικοδομος;με βιλα Μυκονο;με την κοριτσαρα του σπιτι;με τα λεφτα του; ε ζηλευεις μαλακα ΖΗΛΕΥΕΙΣ
Και να σταθω τι να κανω μονος μου τυπε μου; Τι νοημα εχει η ζωη μονος;Η πιθανότητα να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Άτιμη η κατάθλιψη αλλά όχι και μονόδρομος ο τάφος.
εχεις μαθει στα σμαρτ εσυ τα φουλ εξτρα τι να σου κανει ενα σαξο ρε;ενα σαξο μου λειπει ΜΟΝΟ.
Ουτε σταγόνα αλκοόλ δεν πίνεις?Εγω παλι, τα ξερετε
Σταμάτα να βγαίνεις έξω ρε μαζόχαΠω ρε άμα έβγαζα φώτος το τί είχε τώρα το βράδυ έξω,θα τον παίζατε.Μπουτάκια,κωλαράκια,ποδαράκια για γλείψιμο,σκέτο μαρτύριο πλέον να βγαίνεις
Τί κωλόφαρδοι ρε πούστη όσοι τα χαίρονται
Αποκλειεται,εκεινος εκλεβε ρευμα.Τον εχεις για τετοιον ανθρωπο τον Βαρο?Έχει και έναν ηλεκτρολόγο στην ταινία, εσύ είσαι...?
Οχι, εχω δυσανεξια στο αλκοολ.Ουτε σταγόνα αλκοόλ δεν πίνεις?
Αμα σταθείς, θα την βρεις την άκρη. Εμφανίσημος λες πως είσαι, καλοντυμένος, με τις άκρες σου οικονομικά, οπότε θα τη βρεις.Και να σταθω τι να κανω μονος μου τυπε μου; Τι νοημα εχει η ζωη μονος;
Φώτος έβγαζε ο άλλος ματάκιας του σαη,ο φίλος-εραστής σου ο Sasha4ever.Πω ρε άμα έβγαζα φώτος το τί είχε τώρα το βράδυ έξω,θα τον παίζατε.Μπουτάκια,κωλαράκια,ποδαράκια για γλείψιμο,σκέτο μαρτύριο πλέον να βγαίνεις
Τί κωλόφαρδοι ρε πούστη όσοι τα χαίρονται