baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
δεν καταλαβα.Αποκλειεται,εκεινος εκλεβε ρευμα.Τον εχεις για τετοιον ανθρωπο τον Βαρο?
δεν καταλαβα.Αποκλειεται,εκεινος εκλεβε ρευμα.Τον εχεις για τετοιον ανθρωπο τον Βαρο?
Αμα ειναι να βγαινεις και να χαλιεσαι ετσι μην βγαινεις αστο...παρεα θα ειμαστε εμεις για σενα ρε....Κρακ εκανα σημερα!
εσπασα
Ρε μαλακα τι ακριβως κανεις? Βγαινεις εξω, καυλωνεις και ερχεσαι να μας το πεις?Πω ρε άμα έβγαζα φώτος το τί είχε τώρα το βράδυ έξω,θα τον παίζατε.Μπουτάκια,κωλαράκια,ποδαράκια για γλείψιμο,σκέτο μαρτύριο πλέον να βγαίνεις
Τί κωλόφαρδοι ρε πούστη όσοι τα χαίρονται
Αρχοντα μου σκεψου το αλλιωςΚρακ εκανα σημερα!
εσπασα
Εγώ γαμηθηκα στο στροουμπερι ντάκιρι. ΑΝΤΡΙΚΟ ποτόΔε γινεται ειμαι οξω και πινω τα κερατα μου….
Να απαντήσω ή ήταν ρητορικό το ερώτημα...??Αποκλειεται,εκεινος εκλεβε ρευμα.Τον εχεις για τετοιον ανθρωπο τον Βαρο?
Κι ομως με εχουν φτυσμενο και κλασμενο οι γυναικες… για λιγα κιλα που εβαλα! Λες κ ειμαι ο μονος ευσωμος στη γη! Και να βλεπω καθημερινα καραφλες χοντρους νε τα ξαλυτερα μουνια και γω 4 χρονια μονος… Να βλεπω τη μονη γυναικα πουψερωτευτικα το μακρινο 16 και με εδιωξε γιατι κατα λεξη της δεν ημουν φιατρος η δικηγορος και τοτε δεξ ειχα φραγγα και τωρα να ναι μ ενα μπουλη πουστη καραφλα και να ναιωευτυχισμενη!Αμα σταθείς, θα την βρεις την άκρη. Εμφανίσημος λες πως είσαι, καλοντυμένος, με τις άκρες σου οικονομικά, οπότε θα τη βρεις.
Αμα σερνεσαι με χάπια και μια μπουκάλα, αντε κανένας Μπουκόφσκι να σου ρίξει καμιά ματιά, άντε καμιά Φαίη στο Μπαρ φλάι.
ωραιες συμβουλες,δικηγορος εισαι?Ρε μαλακα τι ακριβως κανεις? Βγαινεις εξω, καυλωνεις και ερχεσαι να μας το πεις?
Γιατι δεν πας να γαμησεις καμια πουτανα να ξεκαυλωσεις και να ξεκολλησει ο εγκεφαλος σου?
Ντρεπεσαι ή φοβασαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρχοντα μου σκεψου το αλλιως
Αν αφησεις τον ματαιο τουτο κοσμο, θα χασεις τις ωραιες βραδιες στο μπου κομ με τις μαλακιες που λεμε εδω μεσα
Δεν ειναι ενα κινητρο κι αυτο?
ποτε δεν παραβιαζουμε μετρητες,ΠΟΤΕ.Να απαντήσω ή ήταν ρητορικό το ερώτημα...??
Μην ξηγιεσαι ετσι ρε...το νερο στοιχιζει...ασε που θυμιζει τον τροπο που πινανε κρασι οι αρχαιοι ημων προγονοι.ακομα και εκει οικονομια,τι σπαγγος εισαι μωρε αδερφακι μου.
δεν καταλαβα.
Τοποθετηθηκε ο Βαρος και μας καλυψε νομιζωΝα απαντήσω ή ήταν ρητορικό το ερώτημα...??
Οι καινουργιοι παραβιοζονται ευκολα ή μπα?ποτε δεν παραβιαζουμε μετρητες,ΠΟΤΕ.
Αποψε δεν θυμιζει Αλεξ ο Αλεξ.Σαν να πουσιζει λιγοωραιες συμβουλες,δικηγορος εισαι?
Δεν ακουσα τιποτα εγω ΣτρατοΔε περιμενα να σπασω ετσι σημερα! Πραγματικο κρακ!
Για καθε εκατο αλκοολικους θα υπαρχουν και μερικοι με δυσανεξια...τα παντα εν σοφια εποιησε ο Θεος?Οχι, εχω δυσανεξια στο αλκοολ.
Και αν αναγκαστω καπου να παρω ενα ποτο, βρεχω απλως τα χειλη μου λιγο
τα αυτονοητα στο τελευταιο σταδιο του καπιταλισμου που ζουμεΚαι μέσα σε αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα,λείπει ο έμπερορ να πει για τον καπιταλισμό και την δυτική κοινωνία
Οι ψηφιακοί? Υποτίθεται πως όχι...Οι καινουργιοι παραβιοζονται ευκολα ή μπα?
τα μουνοπανα που γυρνανε τους μετρητες πισω εχουν χαλασει τη πιατσα και σκεφτομαστε πλεον να ανοιξουμε το ρολοι για να αλλαξουμε πινακα.Τοποθετηθηκε ο Βαρος και μας καλυψε νομιζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι καινουργιοι παραβιοζονται ευκολα ή μπα?
α ρε τιταναΠω ρε άμα έβγαζα φώτος το τί είχε τώρα το βράδυ έξω,θα τον παίζατε.Μπουτάκια,κωλαράκια,ποδαράκια για γλείψιμο,σκέτο μαρτύριο πλέον να βγαίνεις
Τί κωλόφαρδοι ρε πούστη όσοι τα χαίρονται
Ο καπιταλισμός θα συνεχίσει να υπάρχει.τα αυτονοητα στο τελευταιο σταδιο του καπιταλισμου που ζουμε
Γιατί ψυχαναγκάζεσαι ετσιΕγω παλι, τα ξερετε
Λεμοναδα με ανθρακικο κι αυτη νερωμενη