Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Σήμερα είδα στη θάλασσα έναν κάγκουρα άνω των 30,του κωλοτριβόταν μια μουνάρα ψηλή μελαχρινή με στριγκάκι,αν τριβόταν αυτή σε κανέναν εδώ μέσα θα έχυνε 5 φορές πάνω του.
Σε φανταζομαι μετά μόλις γύρισες στο σπίτι, κλάμα και αυνανισμός μαζι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
παιζει και μαστροκωστα. :alivedick:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.046
Πόντοι
6.056
παιζει και μαστροκωστα. :alivedick:
Ναι κι αυτη ανυπαντρη μενει,αν και τον τρωει απο τον παντρεμενο,που η γυναικα του τον τρωει απο τον Μπουλα στο τελος.Ελα διπλα τωρα,ολο αλλαξοκωλιες εχει η ταινια.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Λοιπον λοιπον αδερφια , ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ..... προσπαθησα , αντεξα ΑΛΛΑ τελικα με αυτο το ποστ του ΛΥΠΗΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ μου επηλθε ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ αναγκη να μοιραστω την χθεσινοβραδυνη μου ιστορια .....
ΚΑΙ ζητω λοιπον, ολοι εσεις και ΙΔΙΩΣ ο Λυπηρος Αρχων να σχολιασετε την παρακατω 100 τις 100 αληθινη χθεσινοβραδυνη ιστορια

εχθες λοιπον, πηγα μετα απο καιρο στην συμπρωτευουσα μας , στην ομορφη Θεσσαλονικη ( οπως ελεγε και ο Σερ Μπιθικωτσαρος ) και πριν βγω με την παρεα που εχω εκει εκανα μια βολτα στα στενα ( αχαρτογραφητα ή και οχι) αυτης της παντα ερεωτευσιμης πολης. Καθως περνουσα απο την γνωστη σε ολους περιοχη Ναυρινου, μου ηρθε και παλι μια σφοδρη επιθυμια να παρω μια δροσερη σαλατα και σταματησα στο πιο γνωστο και μη εξαιρεταιο μαγαζι που παρεχει αυτο το προοιον, σε αυτην την οδο ( δεν θα πω ονομα για να μην εκτεθει αμεσα το κεντρικο προσωπο του πρωταγωνιστη της ιστοριας ,αλλα εδωσα μεγαλο hint ) .Την ωρα λοιπον που παρεγγελνα την σαλατα ηταν ηδη πιο μπροστα στο ταμειο ενα ξεκουδουνο, ξωφτερνο ξεκωλακι απο τα καλα καβλακια , απο αυτα που ομως οταν ανοιγουν το στομα και ακους την χροια της φωνης θες να την ρωτησεις ποσα διαφορετικα φλοκια και χασισια εχεις καταπιει και η φωνη σου εγινε πιο σκληροπυρηνικη και απο την τραγουδιστρια Μαριω και ενοσω καθοτανε στο ταμειο ΚΑΒΛΑΝΤΙΖΕ ( ω ναι αγαπητε ΣΑΝΤ ΜΑΝ ), καβλαντιζε λεγω, ΕΥΘΑΡΣΩΣ και ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ με τον τυπα που παιρνει τις παραγγελιες στο μαγαζι αυτο( τον πιο εμφανισημο απο τους δυο που δουλευουν εκει περα- και το τονιζω τον πιο εμφανισημο για να δωσω και καποια ευσημα ακι στραβου δικια και στον Λυπημενο αγορι μας ) , η τυπισσα του ελεγε συνεχως σαχλο καθυστερημενες ατακες το στυλ 'καλε τι ωραια που στιβεις τα πορτοκαλια' και 'πολυεργαλειο εισαι ολα τα προλαβαινεις , φαντασου ποσο καλος και φοβερος θα εισαι' και ολο χασκογελουσε σαν πανηλιθια πουτανα που τις γνεφει ο νταβας της . Βεβαια και αυτος δεν πηγαινε πισω και την καβλαντιζε ΕΝΘΕΡΜΑ και πολυ εντονα τυπου :
' καλε παλι ΔΕΝ ηρθες για μενα ε ?' 'ολο δεν ερχεσαι για μενα στο μαγαζι αλλα ολο εδω σε βλεπω' ' τι να σε κανω που εχω σχεση βρε κοριτσαρα μου και τετοια και πονηρα ολο υπονοουμενο γελακια και τσακ η γκομενα η ξεκωλη να απανταει 'Αχ τι να τον κανω, να μου λεει εχει κοπελα το παιδι' και τσουκ να μπαινει στην συζητηση μια Αλβανιαρια που δουλευει μεσα στο μαγαζι και κανει τις σαλατες και ειναι η δευτερη βοηθος του μαγαζιου, και απανταει με την βρωμερη Αλβανιαρικη προφορα της : ' Ε ας σε παρει και εσενα σιγα, τα (θα) κανει και υπερουριες ( υπερωριες ) του παιντι ( παιδι ) , διπλου ( διπλο ) ταμπλο ' και ξεκαρδιζεται στα γελια και παει παλι μεσα στην τρυπα της να φτιαξει κι αλλες σαλατες >>>>>>>>>>>>>>>>> ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ , ουτε τα λεγανε τυπου κρυφα και μυστικιστικα και χαλαρα ........ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ , ολο το σκηνικο - παιχνιδισμα ' φλερτακι που ενισχυσε και η γρια Αλβανα για να 'βοηθησει- σαπορταρει' τον μορφονιο τον χυμοσαλατοφτιαχτη , γινοταν ΕΝΤΕΛΩΣ ξεκαθαρα και εκδηλα ΚΑΙ ΑΣ ελεγε αυτος οτι εχει γκομενα ( που εχει οντως , το ξερω ) ......... ΠΙΟ ΧΥΜΑ πεσιμο απο το τσολι ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΟΛΑΚΕΡΗ την ζωη μου .... και πιστεψτε με εχω δει πολλα περιεργα σκηνικα στα τοσα χρονια που βγαινω ... η τυπισσα με το ζορι κρατιοταν εκει μπροστα σε ολη τη νεολαια και μη της Ναυαρινου να καβαλησει τον παγκο με τα σαπιοφρουτα και να τον πηδηξει επι τοπου ...... ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ( επισημαινω κυριως για τον Σαντ μαν ) δεν ηταν καμια πανασχημη μπαζολα που παρακαλαγε ..... ηταν απο αυτα που εστω φατσικα και σωματικα με τον που την βλεπεις λες ΄΄ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ , να τα τα χυσια μας τα βρωμικα ΄ ............... και φυσικα ο τυπακος περαν απο ενας ΟΝΤΩΣ εμφανισημος τυπος νεανικος φατσας ενας τιποτενιος φρουτας ( ουτε κανενας επιχειρηματιας επιπεδου Στιβ Τζομπς ουτε κανενας θεος , οπως λενε καποιοι εδω μεσα οτι πρεπει να εισαι για να σου την πεφτουν ) . Εδω παιζει να ηταν και αυτος Αλβανος ( απλα απο τους εμφανισημους, οποτε φανταστειτε παρακμη. ΟΠΟΤΕ ΣΑΝΤ και λοιποι επιδοξοι αναλυται της γυναικειας συμπεριφορας ................. ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΦΤΟΥΝ τα ξωφτερνα και τα καβλακια ....... ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ δεν την πεφτουν σε εσενα και παντα βλεπεις οι αλλοι χωρις να κανουν σχεδον τιποτα ή εντελως τιποτα και να το χουν με τις γυναικες πανευκολα εκει ειναι που ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΚΑΙ αυξανεται το μισος σου για αυτες ..........θα θελα απο μια μερια να ηταν ο Σαντ την ωρα που εγινε το σκηνικο στο Φρουτο σαλατοπωλειο να δω πως θα αντιδρουσε.....
Τωρα εγω θα την πω τη μαλακια μου, δεν βαριεσαι.
Για ποιον λογο θα πρεπει να ζηλεψουμε τον φρουτά, που του την επεσε ενα ελεεινό ξέκωλο που θα ντρεποσουν να το κυκλοφορησεις τρια λεπτα διπλα σου και μολις ανοιγε το στομα της θα τρεχες να κρυφτεις?

Ρε μαλακες, αρκουν δηλαδη δυο ωραια βυζια και ενα συμπαθητικο προσωπο και δεν σας νοιαζει τιποτα αλλο? Τι καταντια ειναι αυτη?
Γραψαμε σεντονι για να πουμε οτι ζηλεψαμε εναν φρουτά σε μαγαζι που του εκανε σαλιαρισματα ενα σιχαμερο ξεκωλο που τα χυσια θα εχουν μπει ακομη και στα σφραγισματα στα δοντια της?
Ρε συνελθετε καποτε, ελεος. Τοσο αγαμητοι πια?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Ναι κι αυτη ανυπαντρη μενει,αν και τον τρωει απο τον παντρεμενο,που η γυναικα του τον τρωει απο τον Μπουλα στο τελος.Ελα διπλα τωρα,ολο αλλαξοκωλιες εχει η ταινια.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ :confused: :confused: :confused:
θα σας καλεσω στον δικο μου. :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τωρα εγω θα την πω τη μαλακια μου, δεν βαριεσαι.
Για ποιον λογο θα πρεπει να ζηλεψουμε τον φρουτά, που του την επεσε ενα ελεεινό ξέκωλο που θα ντρεποσουν να το κυκλοφορησεις τρια λεπτα διπλα σου και μολις ανοιγε το στομα της θα τρεχες να κρυφτεις?

Ρε μαλακες, αρκουν δηλαδη δυο ωραια βυζια και ενα συμπαθητικο προσωπο και δεν σας νοιαζει τιποτα αλλο? Τι καταντια ειναι αυτη?
Γραψαμε σεντονι για να πουμε οτι ζηλεψαμε εναν φρουτά σε μαγαζι που του εκανε σαλιαρισματα ενα σιχαμερο ξεκωλο που τα χυσια θα εχουν μπει ακομη και στα σφραγισματα στα δοντια της?
Ρε συνελθετε καποτε, ελεος. Τοσο αγαμητοι πια?
ρε αλεξ εχουμε σοβαρη κουβεντα μην την γαμας. :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ησουν τυχερος και τολμηρος...το πιο πιθανο θα ηταν να ελεγε ενα ξερο "ΟΧΙ"γιατι ηταν θυμωμενη .
Τη ρώτησα αν ξέρει κανένα καλό μπαρ εκεί κοντά να πιω καμμιά μπύρα, γιατί ήμουν στέλεχος επιχείρησης κι είχα έρθει στην πόλη της για ένα επαγγ. σεμινάριο. Και την προσκάλεσα, αφού ήταν μόνη, αν ήθελε να έρθει να περάσουμε ωραία καμμιά ωρίτσα. Αφού με ζύγισε, απάντησε pourquoi pas? (γιατί όχι;)

Πήγαμε σε μία μπυραρία και μου είπε ότι μόλις είχε τσακωθεί με τον δικό της κι αυτή τη φορά ήταν οριστικό κλπκλπ. Εκεί της είπα ότι πέρναγα παρόμοια φάση, ότι είμαι από την ίδια πόλη κι ότι το σεμινάριο ήταν πρόφαση γιατί ήθελα συντροφιά για να ξεχνιέμαι. Της έδωσα την κάρτα μου ώστε αν θέλει να βγαίνουμε και καθόλη τη διάρκεια φρόντιζα να κρατάω μία εύθυμη ατμόσφαιρα, διότι το χαρτί που έπρεπε να παίξω ήταν η «άμεση ανακούφιση», ώστε να με αναζητά για να ξεχνάει τον πόνο της.

Αφού ήπιαμε αρκετές μπύρες, της είπα ότι μάλλον δεν θα ήταν καλή ιδέα να περάσει την πρώτη νύχτα του χωρισμού στη μοναξιά κι άρχισε να μου λέει ότι φοβάται πολύ κλπ. Της είπα ότι δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη κι ανυπεράσπιστη και ότι θα έπρεπε να έρθει σπίτι μου για να ηρεμήσει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Πήγαμε σπίτι και την «ηρεμούσα» μέχρι το πρωί. Ερχόταν για τα «ηρεμιστικά» της κάμποσο καιρό και μετά χάθηκε, αλλά την έχω συναντήσει κάμποσες φορές συμπτωματικά στο δρόμο, όλα αυτά τα χρόνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
θα σας καλεσω στον δικο μου. :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε αλεξ εχουμε σοβαρη κουβεντα μην την γαμας. :confused:
Ποια ειναι η σοβαρη κουβεντα? Η Ματσουκα με την εμμηνοπαυση?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Τη ρώτησα αν ξέρει κανένα καλό μπαρ εκεί κοντά να πιω καμμιά μπύρα, γιατί ήμουν στέλεχος επιχείρησης κι είχα έρθει στην πόλη της για ένα επαγγ. σεμινάριο. Και την προσκάλεσα, αφού ήταν μόνη, αν ήθελε να έρθει να περάσουμε ωραία καμμιά ωρίτσα. Αφού με ζύγισε, απάντησε pourquoi pas? (γιατί όχι;)

Πήγαμε σε μία μπυραρία και μου είπε ότι μόλις είχε τσακωθεί με τον δικό της κι αυτή τη φορά ήταν οριστικό κλπκλπ. Εκεί της είπα ότι πέρναγα παρόμοια φάση, ότι είμαι από την ίδια πόλη κι ότι το σεμινάριο ήταν πρόφαση γιατί ήθελα συντροφιά για να ξεχνιέμαι. Της έδωσα την κάρτα μου ώστε αν θέλει να βγαίνουμε και καθόλη τη διάρκεια φρόντιζα να κρατάω μία εύθυμη ατμόσφαιρα, διότι το χαρτί που έπρεπε να παίξω ήταν η «άμεση ανακούφιση», ώστε να με αναζητά για να ξεχνάει τον πόνο της.

Αφού ήπιαμε αρκετές μπύρες, της είπα ότι μάλλον δεν θα ήταν καλή ιδέα να περάσει την πρώτη νύχτα του χωρισμού στη μοναξιά κι άρχισε να μου λέει ότι φοβάται πολύ κλπ. Της είπα ότι δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη κι ανυπεράσπιστη και ότι θα έπρεπε να έρθει σπίτι μου για να ηρεμήσει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Πήγαμε σπίτι και την «ηρεμούσα» μέχρι το πρωί. Ερχόταν για τα «ηρεμιστικά» της κάμποσο καιρό και μετά χάθηκε, αλλά την έχω συναντήσει κάμποσες φορές συμπτωματικά στο δρόμο, όλα αυτά τα χρόνια.
Κακως χαθηκατε...επρεπε να την εχεις απο κοντα.Σκεψου μονο τι πιθανοτητες ειχες να κανεις τα ιδια ακριβως με Ελληνιδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom