Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι τρέχει επιτέλους με αυτές τι ελλεινίδες;
Γιατί ρε πουστικ έχουν τον έλεγχο πάντα;
Γιατί μπορούν πια και φτύνουν όποιον θέλουν απο τους 7 που τρέχουν απο πίσω τους;
Γιατί αν δεν τους κάτσει ένας Πάντα βρίσκουν άλλον σύντομα και αν ειναι και καλός στο σεξ ποιος τον θυμάται τον συγχωρεμένο;
Γιατι δεν τους καιγεται καρφί για τις ρωσσίδες ουκρανες και όσες τοσες αλλοδαπές που απειλουν να τους κλέψουν τους εξαιρετικούς και υπέροχους έλληνες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ειναι η μπάλα οεο;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδω τα χαλαμε. Μονο milf!  :grin:  :rockon:

Oχι βρε συ.....μην εισαι "ρατσιστηs"  και τα πιπινια του Θεου ειναι....με τα μινακια τουs με τα στρινγκακια τουs με τιs φωνουλεs τουs.....αμε αμε.....Βεβαια οταν φτανουν στο απαγορευμενο σημειο που θελουνε....γαμο   εκει χαλαει η μαρεγκα.....Αλλα μεχρι εκει παντωs....ζαχαρη

Επισκέπτης
συγγνωμη....εφυγες επειδη ηταν κτηνιατρος και μιλαγε για δουλεια? ή ειχαν γινει και αλλα πολλα και διαφορα?

δηλαδη αν ο αντρας ειναι γιατρος-γυναικολογος-δικηγορος ή οτιδηποτε αλλο συμβαδιζει με εκτακτα τηλεφωνηματα και απροειδοποιητες συναντησεις για δουλεια τι πρεπει να γινει? να τον σουταρει η αλλη λογω αυτου? πολυ απλα ξερεις απο ΠΡΙΝ τι θελεις και δεν μπλεκεις με κατι τετοιο.....εαν θες εναν ανθρωπο που δεν εμπλεκεται πολυ με τα επαγγελματικα του ψαξε για νοικοκυρα....γιατι ακομα και η κομμωτρια μπορει να εχει εκτακτα τηλεφωνηματα (εν οψει και τον εορτων) απο καμια απελπισμενη πελατισσα....

καλυτερα να ειναι νοικοκυρα και να την τρεφεις.....θα νιωθεις πιο αντρας....

Και επίσης δε ξέρω γιατί επαναλαμβάνεις αυτά περι νοικοκυρών συνδεσες αυτά που είπα για τις ανατολικές και την εμπειρία μου με τη ελληνίδα κτηνιάτρο που της ζήτησα να μη παίρνει επαγγελματικά τηλ την ώρα του σεξ για να καταλήξεις ότι ίσως δε θέλω να δουλεύει η γυναίκα και θα γούσταρα νοικοκυρά ίσως ανατολική.. Βγάζεις ότι συμπεράσματα σε βολεύουν δηλαδή..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατί ρε πουστικ έχουν τον έλεγχο πάντα;
Γιατί μπορούν πια και φτύνουν όποιον θέλουν απο τους 7 που τρέχουν απο πίσω τους;
Γιατί αν δεν τους κάτσει ένας Πάντα βρίσκουν άλλον σύντομα και αν ειναι και καλός στο σεξ ποιος τον θυμάται τον συγχωρεμένο;
Γιατι δεν τους καιγεται καρφί για τις ρωσσίδες ουκρανες και όσες τοσες αλλοδαπές που απειλουν να τους κλέψουν τους εξαιρετικούς και υπέροχους έλληνες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ειναι η μπάλα οεο;

Μην το ψαχνειs φιλε μου....Χαλαρα !!!!!  Οσα παν κι οσα ερθουν.....για φιλοσοφικη συζητηση ειμαστε????  Βιβεs!!!!

Επισκέπτης

Μα μια φορα παντως σας τους κλεβουν τους αντρες :2funny: :2funny: :2funny: και δεν το παιρνουν και χαμπαρι πολλες :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μα μια φορα παντως σας τους κλεβουν τους αντρες :2funny: :2funny: :2funny: και δεν το παιρνουν και χαμπαρι πολλες :2funny:

μικρε άντρας για εμενα ειναι αυτος που δεν ειναι ερμαιο οποτε δεν τον κλέβει καμια ουτε εγω.. με πιάνεις; οποτε.. το αντρας ητο ειρωνικο.εβιβα! ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτοδιαφημιστηκα????μαλιστα...σε πιο σημειο ακριβως;γτ ειναι κατι που δε συνηθιζω να κανω αλλα στον γραπτο λογο καποια πραγματα αλλιως τα γραφεις κ αλλιως τα εκλαμβανουν...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βρε παιδια τι στεναχωριεστε??? και οι κλεφτρεs Ρωσιδεs πωs θα ζησουνε??? κλεφτρεs θα γινουνε??
Υπαρχει ψωμι για ολεs....ειναι και η αναλογια....7 πρos  εναν.....οι αλλεs εξι τι θα κανουνε???
Κριμαs ειναι.....Α  ολα κι ολα ...εγω το θελω το ...μερτικο μου.....Και αμα του περισσευει κανενοs κι αυτο το παιρνω.....Εβιβα  :rockon: :rockon:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αυτοδιαφημιστηκα????μαλιστα...σε πιο σημειο ακριβως;γτ ειναι κατι που δε συνηθιζω να κανω αλλα στον γραπτο λογο καποια πραγματα αλλιως τα γραφεις κ αλλιως τα εκλαμβανουν...
Na σου πω βρε λουκ αφού την διαφήμιση την έχεις δεν έρχεσαι να με βοηθήσεις λίγο?  ;)

whitey, καλό μου αγόρι και οι δικές σου "πίνουν" και τρώνε κρέας αν με εννοείς.. Οι μπύρες και τα πιτόγυρα γιατί αποτελούν λόγο να προτιμήσεις την ρωσιδούλα ε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ελα ντε και εχω και παρτυ απόπθεεεεεεεεεεε!!!!!! εβιβα! :grin:

Αντε να πεθανει ο Χαροs ....Βιβααααααααα   αντε καλεs γιορτεs ναχουμε ρεεε  παιδια ...ποτα ναχουμε να πινουμε γυναικεs ευρα......εξω η μιζερια  :dancing: :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρε παιδια τι στεναχωριεστε??? και οι κλεφτρεs Ρωσιδεs πωs θα ζησουνε??? κλεφτρεs θα γινουνε??
Υπαρχει ψωμι για ολεs....ειναι και η αναλογια....7 πρos  εναν.....οι αλλεs εξι τι θα κανουνε???
Κριμαs ειναι.....Α  ολα κι ολα ...εγω το θελω το ...μερτικο μου.....Και αμα του περισσευει κανενοs κι αυτο το παιρνω.....Εβιβα  :rockon: :rockon:

ποσοστιαια σε ζητω
ρωσσιδια πηδας ενα σωρο
και μενα τι με θελεις;
ολο σε βρισκω στα πουτα..(ΧΟΡΟΣ :χουροι..)
μα θελω γαμο τελικα
και με την παολα βγαίνεις?? (ΧΟΡΟΣ:ελεος..) :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ναι αλλα οι ελληνιδες ειναι αλο πραμα μεχρι τωρα τι βρισκαμε με ξενες...
τωρα ρωταμε καμια ελληνιδα ρε παιδιαααααααααααααα

Επισκέπτης
whitey, καλό μου αγόρι και οι δικές σου "πίνουν" και τρώνε κρέας αν με εννοείς.. Οι μπύρες και τα πιτόγυρα γιατί αποτελούν λόγο να προτιμήσεις την ρωσιδούλα ε?

Γιατι με το να πλακωνεσται στα πιτογυρα και στις μπυρες με τοση λαιμαργια μαλλον εχετε και 5νταπλασιο κωλο απο τις Ρωσιδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πως την πατανε μερικοι ρε γαμωτο...εχουν θεοποιησει τις ρωσιδες ενω υπαρχουν ελληνιδες που και σα δουλες δουλευουν και τα ακουμπανε ολα σε κατι ρεμπεσκεδες που τις κοροιδευουν....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ποσοστιαια σε ζητω
ρωσσιδια πηδας ενα σωρο
και μενα τι με θελεις;
ολο σε βρισκω στα πουτα..(ΧΟΡΟΣ :χουροι..)
μα θελω γαμο τελικα
και με την παολα βγαίνεις?? (ΧΟΡΟΣ:ελεος..) :2funny: :2funny: :2funny:

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο   Σε ζειμπεκικο αυτο θα ητανε μουρλια χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ψαχνουμε για ελληνιδα και δεν υπαρχη τιποτα............
μια ελληνιδα ρε παιδια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο   Σε ζειμπεκικο αυτο θα ητανε μουρλια χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

αγαπητε θα γραψω φέτος μαζι με τον φοιβο τα καινουργια τραγουδια του πετρελη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (μεσα απο την ζωη βγαλμενα)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
life  τι δουλεια εχεις εσυ εδω... εδω ειμαστε επικυριγμενοι δεν βλεπης..
δεν βλεπης πρασινες σφραγιδες/''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom