Οι ανατολικές γενικά δεν κοιτάνε τόσο τη καριέρα όσο οι δυτικές είναι περισσότερο προσανατολισμένες στην οικογένεια βλέπουν τον άντρα ως συμπλήρωμά τους και οχι ανταγωνιστικά και γενικά προσπαθούν να κάνουν ευτυχισμένο το σύντροφό τους και βγάζουν μια θετική ενέργεια...Γενικά είναι απλές και ανοιχτές κοπέλες και σε κάνουν να νοιώθεις άνετα και να ανοίγεσαι και εσυ πιο εύκολα.. Εκτιμούν κάποια πράγματα που τους δίνεις και δεν είναι τόσο καλομαθημένες να τα περιμένουν όλα έτοιμα.. Και το σεξ το αντιμετοωπίζουν ως κάτι εντελώς φυσιολογικό χωρίς τα κόμπλεξ που συναντάμε εδώ.. Οι μικρές σε ηλικία βέβαια που μεγάλωσαν σε άλλη κοινωνία έχουν αρχίσει να χάνουν αυτά τα καλά στοιχεία..
πιρ....περιγραφης μια γυναικα (τη ρωσιδα) που ανταποκρινεται σε εναν αντρα της δεκαετιας του 70-80...τι σε κανει να πιστευεις οτι οι αντρες στην ελλαδα ανηκουν σε αυτην την δεκαετια? κοινως μου φαινεται οτι ειναι ανομοιες οι μεταβλητες......μια γυναικα και ενας αντρας απο εκει ειναι στα ιδια επιπεδα αρα υπαρχει ισορροπια.....για ποιο λογο πιστευεις οτι ξαφνικα οι ελληνιδες ακολουθουν τη συγχρονη καριεριστικη εποχη και οι αντρες παραμενουν "πατερ φαμιλιες" που θελουν τη γυναικα τους να ασχολειται με την οικογενεια και δεν τους ενδιαφερει το αν ειανι ξεφτερι ή αν δουλευει? γιατι αν πιστευεις οτι οι αντρες της ελλαδας αυτο αποζητουν τοτε εσυ και αλλοι 100-200 εδω μεσα ειστε σε ροζ συννεφακι.....επετρεψε μου μιας και η σχεση που εχω εγω με τους αντρες ειναι λιγο διαφορετικη απο αυτη που εχεις εσυ με τους αντρες (οπως και το τι λενε στις παρεες τους στα πλαισια του χαβαλε) και εχω ενα μεγαλυτερο δειγμα "κοκκινιστων" ή "μετροσεξουαλ" να παραθεσω....
Μουνίτσα δε νομίζω ότι περιγράφω γυναίκα δεκατίας 70-80. Οι σύγχρονες Ρωσίδες εξάλλου και λοιπές ανατολικές δεν ακολουθούν το πρότυπο με τον άντρα κουβαλητή και τη γυναίκα νοικοκυρά..ίσα ίσα πιο συχνό φαινόμενο είναι εκεί η γυναίκα κουβαλητής και ο άντρας μπεκρής ή άνεργος..Για αυτό συχνά παίρνουν τα παιδιά και φεύγουν.. Οι γυναίκες εκεί Και πτυχία έχουν και καριέρα κάνουν..Με τη διαφορά ότι δεν έχουν σα πρώτη προτεραιότητα τη καριέρα αλλά την οικογένεια..Και δε νομίζω ότι η καριέρα τους εμποδίζει να έχουν τα καλά στοιχεία που ανέφερα τα οποία δεν έχουν οι περισσότερες ελληνίδες που χρησιμοποιούν τη καριέρα σαν δικαιολογία..Όταν λεω΄ότι λειτουργούν συμπληρωματικά δεν εννοώ οτι θέλουν να είναι νοικοκυρές και να τα περιμένουν όλα απ τον άντρα αλλά ότι συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί σύντροφοι μοιράζουν τα προβλήματα με τον άντρα και προσπαθούν απο κοινού να βρουν λύση και ξέρουν να είναι προπάντων γυναίκες θηλυκές θερμές και δε κοιτάν να τα σπανε στους άντρες τους..γιατί ξέρουν ότι ο ευτυχισμένος άντρας θα κάνει και τη γυναίκα ευτυχισμένη ο πρηγμένος θα κοιτάξει άλλα πράγματα..Δεν εννοώ βέβαια ότι δεν γκρινιάζουν και αυτές ή ότι είναι τέλειες..
Και για αυτό που είπες για το τι ψάχνουν οι Ελληνες άντρες και αν ταιριάζουν με τις ανατολικες η γνώμη μου είναι ότι όχι δε ταιριάζουν στο μέσο έλληνα μικροαστό με τα μυαλά που κουβαλάει, για αυτό και μερικές που έρχονται εδώ δεν αντέχουν και φεύγουν..Για να πετύχει μια τέτοια σχέση πρέπει και ο έλληνας να αλλάξει και να αποβάλλει τα άσχημα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.. Το τι ψάχνουν οι άντρες στην Ελλάδα και τι τους λείπει έχει χιλιοειπωθεί, πάντως δε νομίζω ότι ψάχνουν νοικοκυρές ή ότι δεν τους ενδιαφέρει να χει μια καλή δουλειά η γυναίκα αλλά όχι να θυσιάζονται όλα με τη δικαιολογία της καριέρας..
καλα τωρα λες πιπες.....ειλικρινα ρε πιρ με καποια πραγματα που διαβαζω εδω μεσα ΑΠΟΡΩ με τι ειδους γυναικες κανετε παρεα ή συναναστρεφεστε και εν τελει τι ειδους ατομα ειστε και οι ιδιοι!!! δεν το λεω επι προσωπικου για σενα.....
Γιατι εκφράζεσαι έτσι αν δεν είσαι σε αυτή τη κατηγορία δε θα πρεπε να αρπάζεσαι.. Το να βλέπω πως αντιμετωπίζει η μέση Ελληνίδα τις Ρωσίδες δε είναι και τόσο δύσκολο για να χρειάζεται να τη συναστραφώ κιόλας..Εχω ακούσει πολλές φορές τι λένε και πως τις κοιτάνε..και γενικά τι γνώμη έχει η υποκριτική κοινωνία μας..