Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σχωρεμενη ....αφου πινειs μονο κρασι......ανηκει σ αλλη κατηγορια αλλα νταξει το αντιπαρερχομαι....χαχαχαχαχα  ειμαι (ι)ποτηs εγω και ειμαι τζεντλεμαν ....σχωρναω οσουs πινουνε νερο η κρασι....βιβεs
Bιβες !!!  :grin: :cheesy: :-*

Μπυριτσα?!?...παγωμενη ειδικα το καλοκαιρι!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τωρα που εκανα το καθηκον μου και ψηφισα σαν ...μεθυσοταγηs πολιτηs αs πιουμε και μια  ετσι για το δρομο.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μονο μπυρα φιλε μου????  Κι ομωs.....το κεφι γινεται με τα ηδυποτα....η μπυρα φουσκωνει μονο  και σε κανει καθε τοσο να τρεχειs για τσισα....ενω το κρασι η τσικουδια εχει αλλη χαρη...τα βλεπειs ολα πιο ...στρογγυλα...Στην υγεια λοιπον των γυναικων και των δυο ημισφαιριων  αν κι εγω προτιμω να πινω στην υγεια και των δυο ημισφαιριων των γυναικων....χαχαχα

Μπα! Ειναι πολυ βαρια για μενα αυτα τα πραγματα!
Εγω οταν θελω να κανω κεφαλι μονο μπυρα πινω. Ουτε κρασια ουτε τιποτα.

Εις υγειαν!

25295056719be56789d6bdh0.jpg

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδακια καλο απογευμα!!!
Σας φιλω!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Α  βλεπω  την πινειs και σε κολονατο ποτηρι.....Ειναι αβολο ομωs ξερειs....Αμα τρεμει το χερι εκεινη τη στιγμη , αντι να την ακουμπησειs προσωρινα στο τραπεζι ,  αυτη παει απο κατω...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παιδακια καλο απογευμα!!!
Σας φιλω!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

Να παs στο καλο καλη μου ....Βιβεs  και αν δεν σ ανταμωσουμε μεχρι αυριο...καλεs γιορτεs και παντα με υγεια και ευρα πολλα και για μαs ποτηρια γεματα...Αμην !!!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Εις υγειαν!

[/quote]

με εφτιαξες τωρα παω να πιω καμμια μπυρα να στρωσω!! :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χαχαχαχαχαχαχαχαχα    αμεσωs εσυ πονηρε.....η κοπελα τα δινει τα φιλια στο μαγουλο.....χαχαχαχαχ

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Α  βλεπω  την πινειs και σε κολονατο ποτηρι.....Ειναι αβολο ομωs ξερειs....Αμα τρεμει το χερι εκεινη τη στιγμη , αντι να την ακουμπησειs προσωρινα στο τραπεζι ,  αυτη παει απο κατω...

Εχεις γνωση τελικα!  ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εις υγειαν!

με εφτιαξες τωρα παω να πιω καμμια μπυρα να στρωσω!! :grin:

Εχω αδυναμια στις μαυρες!  ;)

Μπυρες!  :grin:

Επισκέπτης
Οι ανατολικές γενικά δεν κοιτάνε τόσο τη καριέρα όσο οι δυτικές είναι περισσότερο προσανατολισμένες στην οικογένεια βλέπουν τον άντρα ως συμπλήρωμά τους και οχι ανταγωνιστικά και γενικά προσπαθούν να κάνουν ευτυχισμένο το σύντροφό τους και βγάζουν μια θετική ενέργεια...Γενικά είναι απλές και ανοιχτές κοπέλες και σε κάνουν να νοιώθεις άνετα και να ανοίγεσαι και εσυ πιο εύκολα.. Εκτιμούν κάποια πράγματα που τους δίνεις και δεν είναι τόσο καλομαθημένες να τα περιμένουν όλα έτοιμα.. Και το σεξ το αντιμετοωπίζουν ως κάτι εντελώς φυσιολογικό χωρίς τα κόμπλεξ που συναντάμε εδώ.. Οι μικρές σε ηλικία βέβαια που μεγάλωσαν σε άλλη κοινωνία έχουν αρχίσει να χάνουν αυτά τα καλά στοιχεία..

πιρ....περιγραφης μια γυναικα (τη ρωσιδα) που ανταποκρινεται σε εναν αντρα της δεκαετιας του 70-80...τι σε κανει να πιστευεις οτι οι αντρες στην ελλαδα ανηκουν σε αυτην την δεκαετια? κοινως μου φαινεται οτι ειναι ανομοιες οι μεταβλητες......μια γυναικα και ενας αντρας απο εκει ειναι στα ιδια επιπεδα αρα υπαρχει ισορροπια.....για ποιο λογο πιστευεις οτι ξαφνικα οι ελληνιδες ακολουθουν τη συγχρονη καριεριστικη εποχη και οι αντρες παραμενουν "πατερ φαμιλιες" που θελουν τη γυναικα τους να ασχολειται με την οικογενεια και δεν τους ενδιαφερει το αν ειανι ξεφτερι ή αν δουλευει? γιατι αν πιστευεις οτι οι αντρες της ελλαδας αυτο αποζητουν τοτε εσυ και αλλοι 100-200 εδω μεσα ειστε σε ροζ συννεφακι.....επετρεψε μου μιας και η σχεση που εχω εγω με τους αντρες ειναι λιγο διαφορετικη απο αυτη που εχεις εσυ με τους αντρες (οπως και το τι λενε στις παρεες τους στα πλαισια του χαβαλε) και εχω ενα μεγαλυτερο δειγμα "κοκκινιστων" ή "μετροσεξουαλ" να παραθεσω....

Μουνίτσα δε νομίζω ότι περιγράφω γυναίκα δεκατίας 70-80. Οι σύγχρονες Ρωσίδες εξάλλου και λοιπές ανατολικές δεν ακολουθούν το πρότυπο με τον άντρα κουβαλητή και τη γυναίκα νοικοκυρά..ίσα ίσα πιο συχνό φαινόμενο είναι εκεί η γυναίκα κουβαλητής και ο άντρας μπεκρής ή άνεργος..Για αυτό συχνά παίρνουν τα παιδιά και φεύγουν.. Οι γυναίκες εκεί Και πτυχία έχουν και καριέρα κάνουν..Με τη διαφορά ότι δεν έχουν σα πρώτη προτεραιότητα τη καριέρα αλλά την οικογένεια..Και δε νομίζω ότι η καριέρα τους εμποδίζει να έχουν τα καλά στοιχεία που ανέφερα τα οποία δεν έχουν οι περισσότερες ελληνίδες που χρησιμοποιούν τη καριέρα σαν δικαιολογία..Όταν λεω΄ότι λειτουργούν συμπληρωματικά δεν εννοώ οτι θέλουν να είναι νοικοκυρές και να τα περιμένουν όλα απ τον άντρα αλλά ότι συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί σύντροφοι μοιράζουν τα προβλήματα με τον άντρα και προσπαθούν απο κοινού να βρουν λύση και ξέρουν να είναι προπάντων γυναίκες θηλυκές θερμές και δε κοιτάν να τα σπανε στους άντρες τους..γιατί ξέρουν ότι ο ευτυχισμένος άντρας θα κάνει και τη γυναίκα ευτυχισμένη ο πρηγμένος θα κοιτάξει άλλα πράγματα..Δεν εννοώ βέβαια ότι δεν γκρινιάζουν και αυτές ή ότι είναι τέλειες..

Και για αυτό που είπες για το τι ψάχνουν οι Ελληνες άντρες και αν ταιριάζουν με τις ανατολικες η γνώμη μου είναι ότι όχι δε ταιριάζουν στο μέσο έλληνα μικροαστό με τα μυαλά που κουβαλάει, για αυτό και μερικές που έρχονται εδώ δεν αντέχουν και φεύγουν..Για να πετύχει μια τέτοια σχέση πρέπει και ο έλληνας να αλλάξει και να αποβάλλει τα άσχημα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.. Το τι ψάχνουν οι άντρες στην Ελλάδα και τι τους λείπει έχει χιλιοειπωθεί, πάντως δε νομίζω ότι ψάχνουν νοικοκυρές ή ότι δεν τους ενδιαφέρει να χει μια καλή δουλειά η γυναίκα αλλά όχι να θυσιάζονται όλα με τη δικαιολογία της καριέρας..

καλα τωρα λες πιπες.....ειλικρινα ρε πιρ με καποια πραγματα που διαβαζω εδω μεσα ΑΠΟΡΩ με τι ειδους γυναικες κανετε παρεα ή συναναστρεφεστε και εν τελει τι ειδους ατομα ειστε και οι ιδιοι!!! δεν το λεω επι προσωπικου για σενα.....

Γιατι εκφράζεσαι έτσι αν δεν είσαι σε αυτή τη κατηγορία δε θα πρεπε να αρπάζεσαι.. Το να βλέπω πως αντιμετωπίζει η μέση Ελληνίδα τις Ρωσίδες δε είναι και τόσο δύσκολο για να χρειάζεται να τη συναστραφώ κιόλας..Εχω ακούσει πολλές φορές τι λένε και πως τις κοιτάνε..και γενικά τι γνώμη έχει η υποκριτική κοινωνία μας..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχεις γνωση τελικα!  ;)
Αλοιμονο....εχω γνωση και νταμιτζανα  χαχαχαχα......Η ζωη ειναι παρα πολυ μικρη για να την σπαταλαμε στο μισοs...προs τι το μισοs κι ο αλληλοσπαραγμοs???  οεο???........Εξω καρδια καλη καρδια και κανενα πιπινι διμετρον....Ειs υγειαν....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαυρεs  ε??????? ....και οι μαυρεs γυναικεs ειναι μουρλια....αμα ειναι καθαρεs δλδ  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και το χειμώναααα!  :grin:
Μπύρες και πιτόγυρα! :smitten:
Ρακόμελα... :smitten:  :smitten:
Ουφ! Άντε να διαβάσω τώρα... :S

Μα κι εσυ τωρα....ακου να διαβασειs....Κλεισανε τα σχολεια....πιασε κανα ποτηρι και μετα τον Γεναρη παλι μαθηματα....Τωρα ειναι η ωρα του ποτου......Βιβεs

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αλοιμονο....εχω γνωση και νταμιτζανα  χαχαχαχα......Η ζωη ειναι παρα πολυ μικρη για να την σπαταλαμε στο μισοs...προs τι το μισοs κι ο αλληλοσπαραγμοs???  οεο???........Εξω καρδια καλη καρδια και κανενα πιπινι διμετρον....Ειs υγειαν....

Εδω τα χαλαμε. Μονο milf!  :grin:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom