Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα δε νομίζω ότι περιγράφω γυναίκα δεκατίας 70-80. Οι σύγχρονες Ρωσίδες εξάλλου και λοιπές ανατολικές δεν ακολουθούν το πρότυπο με τον άντρα κουβαλητή και τη γυναίκα νοικοκυρά..ίσα ίσα πιο συχνό φαινόμενο είναι εκεί η γυναίκα κουβαλητής και ο άντρας μπεκρής ή άνεργος..Για αυτό συχνά παίρνουν τα παιδιά και φεύγουν.. Οι γυναίκες εκεί Και πτυχία έχουν και καριέρα κάνουν..Με τη διαφορά ότι δεν έχουν σα πρώτη προτεραιότητα τη καριέρα αλλά την οικογένεια..Και δε νομίζω ότι η καριέρα τους εμποδίζει να έχουν τα καλά στοιχεία που ανέφερα τα οποία δεν έχουν οι περισσότερες ελληνίδες που χρησιμοποιούν τη καριέρα σαν δικαιολογία..Όταν λεω΄ότι λειτουργούν συμπληρωματικά δεν εννοώ οτι θέλουν να είναι νοικοκυρές και να τα περιμένουν όλα απ τον άντρα αλλά ότι συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί σύντροφοι μοιράζουν τα προβλήματα με τον άντρα και προσπαθούν απο κοινού να βρουν λύση και ξέρουν να είναι προπάντων γυναίκες θηλυκές θερμές και δε κοιτάν να τα σπανε στους άντρες τους..γιατί ξέρουν ότι ο ευτυχισμένος άντρας θα κάνει και τη γυναίκα ευτυχισμένη ο πρηγμένος θα κοιτάξει άλλα πράγματα..Δεν εννοώ βέβαια ότι δεν γκρινιάζουν και αυτές ή ότι είναι τέλειες..

Και για αυτό που είπες για το τι ψάχνουν οι Ελληνες άντρες και αν ταιριάζουν με τις ανατολικες η γνώμη μου είναι ότι όχι δε ταιριάζουν στο μέσο έλληνα μικροαστό με τα μυαλά που κουβαλάει, για αυτό και μερικές που έρχονται εδώ δεν αντέχουν και φεύγουν..Για να πετύχει μια τέτοια σχέση πρέπει και ο έλληνας να αλλάξει και να αποβάλλει τα άσχημα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.. Το τι ψάχνουν οι άντρες στην Ελλάδα και τι τους λείπει έχει χιλιοειπωθεί, πάντως δε νομίζω ότι ψάχνουν νοικοκυρές ή ότι δεν τους ενδιαφέρει να χει μια καλή δουλειά η γυναίκα αλλά όχι να θυσιάζονται όλα με τη δικαιολογία της καριέρας..

Γιατι εκφράζεσαι έτσι αν δεν είσαι σε αυτή τη κατηγορία δε θα πρεπε να αρπάζεσαι.. Το να βλέπω πως αντιμετωπίζει η μέση Ελληνίδα τις Ρωσίδες δε είναι και τόσο δύσκολο για να χρειάζεται να τη συναστραφώ κιόλας..Εχω ακούσει πολλές φορές τι λένε και πως τις κοιτάνε..και γενικά τι γνώμη έχει η υποκριτική κοινωνία μας..

καλα μπαρδον για το πιπες αλλα με εκανες εξω φρενων :P :P
τες παν δεν ανηκω σε αυτη τη συνομοταξια αντιθετως ξερω πολλους αντρες που τις θεωρουν πτανες και τις κοσμουν με διαφορα στολιδια......προσωπικα δεν κρινω το αν ειανι πουτανα μια γυναικα απο τη ρατσα της αλλα απο την προσωπικοτητα της....

με τα υπολοιπα μισοσυμφωνω και μισοδιαφωνω αλλα επειδη θα φυγω τωρα θα το αναλυσω αλλη στιγμη :P :P

Παντως υπαρχει λογος που μια κοινωνια ειναι οπως ειναι και για αυτο δεν μπορει να ευθυνεται μονο το ενα κομματι της.....υπαρχουν καποιες μεταβλητες που αλληλεξαρτονται οπως οι μπατσοι με τους κουκουλοφορους....η μια μεταβλητη τρεφεται απο την αλλη και τουμπαλιν.......ακριβως το ιδιο συμβαινει με τους αντρες και τις γυναικες......τωρα αν εσυ αποτελεις μια εξαιρεση σε αυτο το συνολο και εχει τυχει να βρεις το δικιο σου με κοπελες ανατολικες τι να σου πω μπραβο σου......τα χαιρια των περισσοτερων τα διαβαζουμε εδω μεσα.....ουτως η αλλως εισαι απο τους 2-3 που λαμβανω σοβαρα υποψην μου οταν μιλανε για ρωσιδες κτλ κτλ ..και νομιζω εισαι και απο τους 2-3 που διαφερουν απο το συνολο.....οι αλλοι απλα το πιστευουν....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
Οχι ρε φ.. απλα δεν αρεσε :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: η πλακιτσα στο θρεντ μασατζι........

καλο βραδυ παω για καταθεση απο Αγκυρας πλευρα παιδες για χαρα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πλακωθηκαμε στα μασατζιδικα με τους μοντ...
και με κανανε κονιορτο..

εγω ετσι σε θελω ομως σκληροπυρινικο οχι χαλβα σιμιγδαλενιο......ελα στην ελλεηνιδιστικη αγκαλια μου να σε κανω πωωωω.....χαχαχαχχαχα

ο αλλος για τον ιδιο λογο κιτρινησε??????

καλα ρε εσας βρηκαν να βαψουν? κατι σουργελα που κυκλορφουν ελευθερα γιατι τα αφηνουν ετσι??

υ.γ. ναρουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οχι ρε φ.. απλα δεν αρεσε :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: η πλακιτσα στο θρεντ μασατζι........

καλο βραδυ παω για καταθεση απο Αγκυρας πλευρα παιδες για χαρα.

Aντε τυχερε..........Μαλλον πρεπει ναναι καλα στο Αγκυραs ε??? Θα χρειαζεται λοιπον μια  επισκεψουλα κι απο μενα...χαχαχα....Νυχτα!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.345
Πόντοι
22.785
εγω ετσι σε θελω ομως σκληροπυρινικο οχι χαλβα σιμιγδαλενιο......ελα στην ελλεηνιδιστικη αγκαλια μου να σε κανω πωωωω.....χαχαχαχχαχα

ο αλλος για τον ιδιο λογο κιτρινησε??????

καλα ρε εσας βρηκαν να βαψουν? κατι σουργελα που κυκλορφουν ελευθερα γιατι τα αφηνουν ετσι??

υ.γ. ναρουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
καλο βραδυ τα λεμε μουνιτσα φευγω βιαζομαι.

Επισκέπτης
πως την πατανε μερικοι ρε γαμωτο...εχουν θεοποιησει τις ρωσιδες ενω υπαρχουν ελληνιδες που και σα δουλες δουλευουν και τα ακουμπανε ολα σε κατι ρεμπεσκεδες που τις κοροιδευουν....

θελω κ εγω μια τετοια να μου τα ακουμπαει κ εγω μετα να τακουμπαω στις ανατολικες :boobies: :boobies: :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτα για αποψε.....Καληνυχτεs και καλα κρασια !!!!

Επισκέπτης
Gandy, το θέμα με το παλλουκάρι που σε τσουβαλιασε με τη Νιτσα και τη Bite, πως το διευθετησες?
Του άφησες καμια ουλη τουλαχιστον να το θυμαται?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιο παλικαρι ντοκτορ?αυτος που εγραφε για την ρουφιανα πορνοσταρ κ τους killers γαμιαδες?χαχαχα τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι με το να πλακωνεσται στα πιτογυρα και στις μπυρες με τοση λαιμαργια μαλλον εχετε και 5νταπλασιο κωλο απο τις Ρωσιδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε δεν ξερω αν εχεις πετυχει γκομενες να τρωνε σουβλακια κ πιτσες οταν ειναι μονες τους γυναικοπαρεες.Μιλαμε τρωνε σα ΖΩΑ χειροτερες κ απο ουνους γινονται :2funny: οταν βγαινεις μαζι τους ραντεβου για φαγητο τρωνε σιγα σιγα τη σαλατουλα τους για να μην της καοκχαρακτηρισεις κ οταν μενουν μονες τους κανα παρασκευοσαββατο ξεσκιζονται σαν τα ζωα στα σουβλκαια κ στα παγωτα :rockon:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
φιλε δεν ξερω αν εχεις πετυχει γκομενες να τρωνε σουβλακια κ πιτσες οταν ειναι μονες τους γυναικοπαρεες.Μιλαμε τρωνε σα ΖΩΑ χειροτερες κ απο ουνους γινονται :2funny: οταν βγαινεις μαζι τους ραντεβου για φαγητο τρωνε σιγα σιγα τη σαλατουλα τους για να μην της καοκχαρακτηρισεις κ οταν μενουν μονες τους κανα παρασκευοσαββατο ξεσκιζονται σαν τα ζωα στα σουβλκαια κ στα παγωτα :rockon:

:2funny: :2funny:

Αυτό που λες το είχα δει σε κάτι γνωστές μου...

Να σου πω να γελάσεις! 2α λυκείου 4ήμερη, το φαγητό χάλια! Είχα πάρει σουβλάκια ενώ οι άλλες έλεγαν ότι κάνουν δίαιτα, ότι δεν τρώνε ποτέ σουβλάκια κι ένα σωρό άλλα.. Τελικά τα έκαναν να! Μπαίνει στο δωμάτιο το αγόρι μιας και αρχίζει να την καντηλιάζει γιατί όποτε έτρωγε εκείνος η κοπελιά ξύνιζε τα μούτρα της...  :2funny:

Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δεν γινόμαστε και ούνοι... τα παραλές!..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:

Αυτό που λες το είχα δει σε κάτι γνωστές μου...

Να σου πω να γελάσεις! 2α λυκείου 4ήμερη, το φαγητό χάλια! Είχα πάρει σουβλάκια ενώ οι άλλες έλεγαν ότι κάνουν δίαιτα, ότι δεν τρώνε ποτέ σουβλάκια κι ένα σωρό άλλα.. Τελικά τα έκαναν να! Μπαίνει στο δωμάτιο το αγόρι μιας και αρχίζει να την καντηλιάζει γιατί όποτε έτρωγε εκείνος η κοπελιά ξύνιζε τα μούτρα της...  :2funny:

Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δεν γινόμαστε και ούνοι... τα παραλές!.. :rockon: :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
πως την πατανε μερικοι ρε γαμωτο...εχουν θεοποιησει τις ρωσιδες ενω υπαρχουν ελληνιδες που και σα δουλες δουλευουν και τα ακουμπανε ολα σε κατι ρεμπεσκεδες που τις κοροιδευουν....

Ε, πάρε εσύ μια τέτοια καλή Ελεηνίδα που να στ΄ακουμπάει (στον ύπνο σου) και άσε σε μας τα κορόιδα τις θεοποιημένες Ρωσίδες.

Επισκέπτης
θελω κ εγω μια τετοια να μου τα ακουμπαει κ εγω μετα να τακουμπαω στις ανατολικες :boobies: :boobies: :boobies:
για να στα ακουμπαει πρεπει να της ακουμπας κι εσυ κατι ομως... :2funny:.η ανασφαλεια σε τετια μορφη χτυπαει μετα τα 29-30,να σου δειξω κατι γειτονισσες 35αρες που θα μπορουσαν να χουν οποιον θελουν και τις γαμανε κατι παιδια της ηλικιας μου και τους ταιζουν ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom