amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.345
- Πόντοι
- 22.785
Υπονοης κατι ;;;;;;;ολα τα παιδακια ειναι μαλαμα..με τον τροπο του ο καθενας
Υπονοης κατι ;;;;;;;ολα τα παιδακια ειναι μαλαμα..με τον τροπο του ο καθενας
Με τουs μοντ στα μασατζηδικα?????χαχαχαχαχαχα Θελανε να πανε στα μασατζηδικα????Πλακωθηκαμε στα μασατζιδικα με τους μοντ...
και με κανανε κονιορτο..
Μουνίτσα δε νομίζω ότι περιγράφω γυναίκα δεκατίας 70-80. Οι σύγχρονες Ρωσίδες εξάλλου και λοιπές ανατολικές δεν ακολουθούν το πρότυπο με τον άντρα κουβαλητή και τη γυναίκα νοικοκυρά..ίσα ίσα πιο συχνό φαινόμενο είναι εκεί η γυναίκα κουβαλητής και ο άντρας μπεκρής ή άνεργος..Για αυτό συχνά παίρνουν τα παιδιά και φεύγουν.. Οι γυναίκες εκεί Και πτυχία έχουν και καριέρα κάνουν..Με τη διαφορά ότι δεν έχουν σα πρώτη προτεραιότητα τη καριέρα αλλά την οικογένεια..Και δε νομίζω ότι η καριέρα τους εμποδίζει να έχουν τα καλά στοιχεία που ανέφερα τα οποία δεν έχουν οι περισσότερες ελληνίδες που χρησιμοποιούν τη καριέρα σαν δικαιολογία..Όταν λεω΄ότι λειτουργούν συμπληρωματικά δεν εννοώ οτι θέλουν να είναι νοικοκυρές και να τα περιμένουν όλα απ τον άντρα αλλά ότι συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί σύντροφοι μοιράζουν τα προβλήματα με τον άντρα και προσπαθούν απο κοινού να βρουν λύση και ξέρουν να είναι προπάντων γυναίκες θηλυκές θερμές και δε κοιτάν να τα σπανε στους άντρες τους..γιατί ξέρουν ότι ο ευτυχισμένος άντρας θα κάνει και τη γυναίκα ευτυχισμένη ο πρηγμένος θα κοιτάξει άλλα πράγματα..Δεν εννοώ βέβαια ότι δεν γκρινιάζουν και αυτές ή ότι είναι τέλειες..
Και για αυτό που είπες για το τι ψάχνουν οι Ελληνες άντρες και αν ταιριάζουν με τις ανατολικες η γνώμη μου είναι ότι όχι δε ταιριάζουν στο μέσο έλληνα μικροαστό με τα μυαλά που κουβαλάει, για αυτό και μερικές που έρχονται εδώ δεν αντέχουν και φεύγουν..Για να πετύχει μια τέτοια σχέση πρέπει και ο έλληνας να αλλάξει και να αποβάλλει τα άσχημα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.. Το τι ψάχνουν οι άντρες στην Ελλάδα και τι τους λείπει έχει χιλιοειπωθεί, πάντως δε νομίζω ότι ψάχνουν νοικοκυρές ή ότι δεν τους ενδιαφέρει να χει μια καλή δουλειά η γυναίκα αλλά όχι να θυσιάζονται όλα με τη δικαιολογία της καριέρας..
Γιατι εκφράζεσαι έτσι αν δεν είσαι σε αυτή τη κατηγορία δε θα πρεπε να αρπάζεσαι.. Το να βλέπω πως αντιμετωπίζει η μέση Ελληνίδα τις Ρωσίδες δε είναι και τόσο δύσκολο για να χρειάζεται να τη συναστραφώ κιόλας..Εχω ακούσει πολλές φορές τι λένε και πως τις κοιτάνε..και γενικά τι γνώμη έχει η υποκριτική κοινωνία μας..
Πλακωθηκαμε στα μασατζιδικα με τους μοντ...
και με κανανε κονιορτο..
Οχι ρε φ.. απλα δεν αρεσε η πλακιτσα στο θρεντ μασατζι........
καλο βραδυ παω για καταθεση απο Αγκυρας πλευρα παιδες για χαρα.
καλο βραδυ τα λεμε μουνιτσα φευγω βιαζομαι.εγω ετσι σε θελω ομως σκληροπυρινικο οχι χαλβα σιμιγδαλενιο......ελα στην ελλεηνιδιστικη αγκαλια μου να σε κανω πωωωω.....χαχαχαχχαχα
ο αλλος για τον ιδιο λογο κιτρινησε??????
καλα ρε εσας βρηκαν να βαψουν? κατι σουργελα που κυκλορφουν ελευθερα γιατι τα αφηνουν ετσι??
υ.γ. ναρουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Να σαι καλά βρε αγόρι μου ξέχασα ότι εκτός από αγάμητη τσουλοελεηνίδα είμαι και λαίμαργη χοντροκώλα... Όλο ξεχνιέμαι... Τς! Τς! Τς!
εγω δεν λεω τιποτα Μονη σου τα λες ;)
Ναι ρε γαμώτο... Δεν κρατάω και το στόμα μου κλειστό... (ή τα χέρια off keybord)
του μετροσεξουαλ ισως οχι.....του μουνοδουλου στανταρ ομως ;) ;)
ανοιξε λιγο τα ματια σου....μονο που κατηγορουνται τα λαθος ατομα για μουνοδουλιαση ;) ;)
πως την πατανε μερικοι ρε γαμωτο...εχουν θεοποιησει τις ρωσιδες ενω υπαρχουν ελληνιδες που και σα δουλες δουλευουν και τα ακουμπανε ολα σε κατι ρεμπεσκεδες που τις κοροιδευουν....
Gandy, το θέμα με το παλλουκάρι που σε τσουβαλιασε με τη Νιτσα και τη Bite, πως το διευθετησες?
Του άφησες καμια ουλη τουλαχιστον να το θυμαται?
Γιατι με το να πλακωνεσται στα πιτογυρα και στις μπυρες με τοση λαιμαργια μαλλον εχετε και 5νταπλασιο κωλο απο τις Ρωσιδες
θελω κ εγω μια τετοια να μου τα ακουμπαει κ εγω μετα να τακουμπαω στις ανατολικες
φιλε δεν ξερω αν εχεις πετυχει γκομενες να τρωνε σουβλακια κ πιτσες οταν ειναι μονες τους γυναικοπαρεες.Μιλαμε τρωνε σα ΖΩΑ χειροτερες κ απο ουνους γινονται οταν βγαινεις μαζι τους ραντεβου για φαγητο τρωνε σιγα σιγα τη σαλατουλα τους για να μην της καοκχαρακτηρισεις κ οταν μενουν μονες τους κανα παρασκευοσαββατο ξεσκιζονται σαν τα ζωα στα σουβλκαια κ στα παγωτα
Αυτό που λες το είχα δει σε κάτι γνωστές μου...
Να σου πω να γελάσεις! 2α λυκείου 4ήμερη, το φαγητό χάλια! Είχα πάρει σουβλάκια ενώ οι άλλες έλεγαν ότι κάνουν δίαιτα, ότι δεν τρώνε ποτέ σουβλάκια κι ένα σωρό άλλα.. Τελικά τα έκαναν να! Μπαίνει στο δωμάτιο το αγόρι μιας και αρχίζει να την καντηλιάζει γιατί όποτε έτρωγε εκείνος η κοπελιά ξύνιζε τα μούτρα της...
Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δεν γινόμαστε και ούνοι... τα παραλές!..
πως την πατανε μερικοι ρε γαμωτο...εχουν θεοποιησει τις ρωσιδες ενω υπαρχουν ελληνιδες που και σα δουλες δουλευουν και τα ακουμπανε ολα σε κατι ρεμπεσκεδες που τις κοροιδευουν....
για να στα ακουμπαει πρεπει να της ακουμπας κι εσυ κατι ομως... .η ανασφαλεια σε τετια μορφη χτυπαει μετα τα 29-30,να σου δειξω κατι γειτονισσες 35αρες που θα μπορουσαν να χουν οποιον θελουν και τις γαμανε κατι παιδια της ηλικιας μου και τους ταιζουν ....θελω κ εγω μια τετοια να μου τα ακουμπαει κ εγω μετα να τακουμπαω στις ανατολικες