Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.233
Πόντοι
506
τι τρέχει επιτέλους με αυτές τι ελλεινίδες;
Γιατί ρε πουστικ έχουν τον έλεγχο πάντα;
Γιατί μπορούν πια και φτύνουν όποιον θέλουν απο τους 7 που τρέχουν απο πίσω τους;
Γιατί αν δεν τους κάτσει ένας Πάντα βρίσκουν άλλον σύντομα και αν ειναι και καλός στο σεξ ποιος τον θυμάται τον συγχωρεμένο;
Γιατι δεν τους καιγεται καρφί για τις ρωσσίδες ουκρανες και όσες τοσες αλλοδαπές που απειλουν να τους κλέψουν τους εξαιρετικούς και υπέροχους έλληνες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ειναι η μπάλα οεο;

Ποιοι 7 τους κυνηγάνε ρε μεσανυχτιασμένη?? Άραβες και Αλβανοί?? Γιατί αν διάβασες τις στατιστικές, 3 στις 4 είστε ΑΓΑΜΗΤΕΣ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
για να στα ακουμπαει πρεπει να της ακουμπας κι εσυ κατι ομως... :2funny:.η ανασφαλεια σε τετια μορφη χτυπαει μετα τα 29-30,να σου δειξω κατι γειτονισσες 35αρες που θα μπορουσαν να χουν οποιον θελουν και τις γαμανε κατι παιδια της ηλικιας μου και τους ταιζουν ....
  γιαυτο λεω πως καμια φορα εμεις οι γυναικες ειμαστε ζωα ορθια..... :P

Επισκέπτης
για να στα ακουμπαει πρεπει να της ακουμπας κι εσυ κατι ομως... :2funny:.η ανασφαλεια σε τετια μορφη χτυπαει μετα τα 29-30,να σου δειξω κατι γειτονισσες 35αρες που θα μπορουσαν να χουν οποιον θελουν και τις γαμανε κατι παιδια της ηλικιας μου και τους ταιζουν ....

dude εγω δεν χρειαζομαι καμια να μου τακουμπαει.Βγαζω ιδη αρκετα φραγκα το μηνα κ ακομη δεν εχω τελειωσει καν τις σπουδες κ ειμαι 23 χρονων ;)  θεωρω πιο τιμια συναλαγη να τακουμπαω εγω σε αμαξια ρουχα κ ανατολικες απο  το να βρω μια χοντροκωλα 35χρονη κ να της πουλησω ζιγκολικη με αγαπες κ ερωτες

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
9 στους 10 πάντως ξενερώνουν με τα παραπανίσια κιλά..
σε πολύ καλλίγραμμο φόρουμ βρίσκομαι..
εύγε.. :P

Επισκέπτης
dude εγω δεν χρειαζομαι καμια να μου τακουμπαει.Βγαζω ιδη αρκετα φραγκα το μηνα κ ακομη δεν εχω τελειωσει καν τις σπουδες κ ειμαι 23 χρονων ;)  θεωρω πιο τιμια συναλαγη να τακουμπαω εγω σε αμαξια ρουχα κ ανατολικες απο  το να βρω μια χοντροκωλα 35χρονη κ να της πουλησω ζιγκολικη με αγαπες κ ερωτες
οταν λεω στα ακουμπαει δεν εννοω μονο το μετρητο....εννοω οτι γινεται χαλι να την πατησεις...και δεν ειναι αναγκη να ναι χοντροκωλα....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.233
Πόντοι
506
Επειδή δεν μπορώ να μην το σχολιάσω...

Λες τόση ώρα για Άραβες... :rolleyes: Μήπως σου έφαγε κανένας καμιά δικιά σου και σου έμεινε απωθημένο βρε?  :huh: Αν είναι έτσι να σε συμπονέσω!

Σιγά να μη μου φάνε αυτά τα κοπρόσκυλα γυναίκα. Το αντίθετο συνέβη. Απλώς όλα τα χρόνια που έμεινα στο εξωτερικό έβλεπα τις ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ Ελεηνίδες να πηγαίνουν μ΄αυτούς. Μέχρι μπούργκα φόρεσε μία για πάρτι κάποιου ΒΡΩΜΙΑΡΗ Αλγερινού. Αυτά είναι τα ΧΑΛΙΑ σας. Ευτυχώς υπήρχαν οι Ανατολικοευρωπαίες και δε σας είχα κι ανάγκη.

Επισκέπτης
βλεπω παντως οτι ολοι με τις ρωσιδες εχετε ενα κολλημα...και να ξερατε τι λενε οι ρωσιδες που ναι εδω για τους ελληνες....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.233
Πόντοι
506
Αϊ σιχτίρ. ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΛΕΣ. Με συγχύσατε πάλι. θα ποστάρω κανένα Ρωσιδάκι να ομορφύνει το site.

Συνημμένα

• ALINA.jpg
    ALINA.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • KRISTINA.jpg
    KRISTINA.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • natalia.jpg
    natalia.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • VALERIA.jpg
    VALERIA.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 24

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.233
Πόντοι
506
βλεπω παντως οτι ολοι με τις ρωσιδες εχετε ενα κολλημα...και να ξερατε τι λενε οι ρωσιδες που ναι εδω για τους ελληνες....

Και που ναξερες τι λένε για τους Ρώσους...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μαλλον εννοουν τις τοφαλες.γιατι δε νομιζω οτι θελει κανεις κατι κοριτσακια που ναι σαν ακτινογραφιες....

Πάλι καλά π το διευκρίνισες γιατί έτσι όπως το λένε όλοι
εγώ κατάλαβα οτιδήποτε είναι παραπάνω από 90-60-90..
έστω κ λίγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom