Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πώς γινεται ρε σαντμαν στην περιπτωση σου "everybody fucks except from you".
Γαμανε παντα οι αλλες ηλικιες, οι αλλες εθνικοτητες, τα άλλα επαγγελματα, ολα τα αλλα.

Μεγαλη συμπτωση, δεν βρισκεις?
Καποια στιγμη ΙΣΩΣ αντιληφθεις οτι ΟΠΟΙΑ ηλικια, επαγγελμα, εθνικοτητα κι αν ειχες, παλι δεν θα γαμουσες γιατι το προβλημα ειναι μεσα στο κεφαλι σου και δεν κανεις τιποτα για να το αντιμετωπισεις.

Ε όχι και everybody,η πλειοψηφία αγάμητοι είναι.Σε όλες τις ηλικίες

Για επαγγέλματα και εθνικότητες,σε τί διαφωνείς;Έχουν οι άλλες χώρες την αγαμία που έχει η Ελλάδα;Ή έχει σχέση ο μπαρμαν με τον εργάτη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Με ανησυχει πιο πολυ το οτι καποιοοι κανουν τετοιες συζητησεις με τα αδερφια τους...αν ειναι ετσι τι λενε με τους φιλους τους;Δεν μου φαινεται υγιες αυτο...αν τα αδερφια παιρνουν την θεση των φιλων καηκαμε.Κατι εχει διαλυθει εκει...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.705
Πόντοι
1.446
Ξερω πολλες ελλεινιδες που στα
18-25 ηταν 8αρια με απαιτησεις supermodel ...

Στα 35 πλεον με την κωλαθρα της μανας τους και 50 κιλα πανω ... δεν υπαρχουν ανδρες ...!

Μην εισται μαλακες ... ειναι καταδηκασμενες απο το DNA τους ...

Στα 20 ειναι mercedes στα 30 Skoda!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ξερω πολλες ελλεινιδες που στα
18-25 ηταν 8αρια με απαιτησεις supermodel ...

Στα 35 πλεον με την κωλαθρα της μανας τους και 50 κιλα πανω ... δεν υπαρχουν ανδρες ...!

Μην εισται μαλακες ... ειναι καταδηκασμενες απο το DNA τους ...

Στα 20 ειναι mercedes στα 30 Skoda!

Άντρες υπάρχουν για όλες στο Αγαμιστάν

Και στα 35 με τις κωλάθρες γαμιούνται πολύ ευκολότερα απ'ότι ένας εμφανίσιμος άντρας

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Με ανησυχει πιο πολυ το οτι καποιοοι κανουν τετοιες συζητησεις με τα αδερφια τους...αν ειναι ετσι τι λενε με τους φιλους τους;Δεν μου φαινεται υγιες αυτο...αν τα αδερφια παιρνουν την θεση των φιλων καηκαμε.Κατι εχει διαλυθει εκει...
Δεν είναι υγιές να συμπεριλαμβάνεται στους φίλους σου και ο αδερφός σου;
Μόνο για τα κληρονομικά συζητούν τα αδέρφια;
:hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Δεν είναι υγιές να συμπεριλαμβάνεται στους φίλους σου και ο αδερφός σου;
Μόνο για τα κληρονομικά συζητούν τα αδέρφια;
ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ προσωπικα ολα αυτα για να τα συζητας με μελος οικογενειας....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
θα σας πω για εμένα και την αδερφή μου...
Εμένα η μάνα μου:
Να βρεις ένα κορίτσι καλό, να μην κοιτάει μόνο την τσέπη, να σ αγαπάει, να μην πιάνεσαι μαλάκας η γυναίκα κοιτάει τον άντρα να τον "βάζει από κάτω". Αν δεν σου κάθεται στο κρεββάτι να της το λες, να το διεκδικείς αυτό που θες! κτλ...
Αν δεν μου φέρεται καλά η όποια κοπέλα, είναι κακιά, αχάριστη, "δεν κάνει" και..."α την παλιοπουτάνα που στενοχωρεί το παιδί μου"

Πάμε πάλι η ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ στην αδερφή μου...
Να βρεις ένα καλό παιδί από σπίτι, να μην είναι κανας χαμένος, να χει καλή δουλειά αλλιώς τι μέλλον να χετε μαζί! Να σ έχει σαν πριγκίπησσα, να σε σέβεται! Τσιμπούκια κώλο κτλ τα κάνουν οι πουτάνες, μακριά από τέτοιους αλήτες που σε βλέπουν ως κρέας! Να του εμπνέεις ΣΕΒΑΣΜΟ, αλλιώς πως θα σε πάρει σοβαρά να σε παντευτεί κτλ...

ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...
εμένα και την αδερφή μου/επί της ουσίας άτομα του άλλου φύλλου να προσπαθούν ο ένας να "σαγηνεύσουν"/"επιβληθούν"/έρθουν σε ουσιαστική επικοινωνία-σχέση ο ένας με τον άλλον!
:buck2: :wink: ? :jerking2: :thumbsdown:

Εχω 9 χρόνια διαφορά με την αδερφή μου, ο πατέρας δούλευε ΠΟΛΥ, έκανα και χρέη πατέρα, είναι 28 και τα τελευταία χρόνια ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Η Ελληνίδα είναι σαν κάποιου είδους παράσιτο που σκάει από το αβγό για να τραφεί από το αρσενικό! Την βλέπω και λέω από μέσα μου: να χε καρτούλα αλλαγής θα την είχα αλλάξει! Μιλάμε και χτες στο τραπέζι ΠΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ επειδή λίγο τσαντίστηκε με τον πατέρα (νταξ οκ έχει κάνει μαλακίες)! Δεν το ανέχτηκα, το τραπέζι ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ, την ξέχεσα και με ξυνίλα έκανε "πίσω"! Βλέπετε, δεν είμαι οι μαλάκες που τους κάνει ότι θέλει στη δουλειά (πάει κάργα για καριέρα) ούτε ο μαλάκας που έχει και τον κάνει (σχεδόν) ότι θέλει

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και μια προσωπική θέση:
Το ιδανικό για εμένα είναι να συνδυάζει κανείς γκόμενα και πουτάνες. Δεν απονευρώνεται και ποτέ. Ούτε συναισθηματικά ούτε από ελλειψη ηδονής αλλά ούτε και από έλλειψη αναζήτησης.

Aπαντησες μονος σου σε οτι σε απασχολει κι αν σε απασχολει.

Στο μεσοδιαστημα συμβαινουν διαφορα θετικα η αρνητικα.

Εμεις το βιολι μας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
θα σας πω για εμένα και την αδερφή μου...
Εμένα η μάνα μου:
Να βρεις ένα κορίτσι καλό, να μην κοιτάει μόνο την τσέπη, να σ αγαπάει, να μην πιάνεσαι μαλάκας η γυναίκα κοιτάει τον άντρα να τον "βάζει από κάτω". Αν δεν σου κάθεται στο κρεββάτι να της το λες, να το διεκδικείς αυτό που θες! κτλ...
Αν δεν μου φαίρεται καλά η όποια κοπέλα, είναι κακιά, αχάριστη, "δεν κάνει" και..."α την παλιοπουτάνα που στενοχωρεί το παιδί μου"

Πάμε πάλι η ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ στην αδερφή μου...
Να βρεις ένα καλό παιδί από σπίτι, να μην είναι κανας χαμένος, να χει καλή δουλειά αλλιώς τι μέλλον να χετε μαζί! Να σ έχει σαν πριγκίπησσα, να σε σέβεται! Τσιμπούκια κώλο κτλ τα κάνουν οι πουτάνες, μακριά από τέτοιους αλήτες που σε βλέπουν ως κρέας! Να του εμπνέεις ΣΕΒΑΣΜΟ, αλλιώς πως θα σε πάρει σοβαρά να σε παντευτεί κτλ...

ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...
εμένα και την αδερφή μου/επί της ουσίας άτομα του άλλου φύλλου να προσπαθούν ο ένας να "σαγηνεύσουν"/"επιβληθούν"/έρθουν σε ουσιαστική επικοινωνία-σχέση ο ένας με τον άλλον!
:buck2: :wink: ? :jerking2: :thumbsdown:

Εχω 9 χρόνια διαφορά με την αδερφή μου, ο πατέρας δούλευε ΠΟΛΥ, έκανα και χρέη πατέρα, είναι 28 και τα τελευταία χρόνια ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Η Ελληνίδα είναι σαν κάποιου είδους παράσιτο που σκάει από το αβγό για να τραφεί από το αρσενικό! Την βλέπω και λέω από μέσα μου: να χε καρτούλα αλλαγής θα την είχα αλλάξει! Μιλάμε και χτες στο τραπέζι ΠΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ επειδή λίγο τσαντίστηκε με τον πατέρα (νταξ οκ έχει κάνει μαλακίες)! Δεν το ανέχτηκα, το τραπέζι ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ, την ξέχεσα και με ξυνίλα έκανε "πίσω"! Βλέπετε, δεν είμαι οι μαλάκες που τους κάνει ότι θέλει στη δουλειά (πάει κάργα για καριέρα) ούτε ο μαλάκας που έχει και τον κάνει (σχεδόν) ότι θέλει

Εχεις κι εσυ ιδανικα οποτε θα βασανιστεις (πολυ ακομα).

Αλλα θα φερεσαι οπως νιωθεις.

Κατι χανεις, κατι κερδιζεις.

Σειρα μου...

χτες πηγα σε μια γνωστη μου μετα απο τιτανιο καυγα με γκομενα. Αδιορθωτη κατασταση.

Την εκανα πολτο. Με εχει κανει κι αυτη. Εχουμε φτασει απο ερωτευμενοι στο ερωτα-μισος.

Εχουμε χωρισει πολλες φορες. Εχει μαστερ κυκλοθυμιας.

Ειναι και παντρεμενη. Βιος και πολιτεια. Δεν την παιρνω στα σοβαρα.

Απλως υπηρξε εντονη χημεια κι οχι επειδη τσιμπησα ανταγωνιστικα λογω γαμου.

Πηγα στην γνωστη μηπως γαμησω (αραια την τον χωνω) αλλα απο καθαρη ατυχια δεν γαμησα

λογω τριτου προσωπου που επισκεφτηκε τον χωρο. Αλλη στιγμη...ψυχρα πλεον!

Ετσι ειναι ο ανδρας, ας το παραδεχτουμε.

Αν τον ενοχλει η δεν τον σεβεται απολυτα η γυναικα, την εχει χεσμενη

ασχετως αν στην αρχη ασχολειται.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Εχεις κι εσυ ιδανικα οποτε θα βασανιστεις (πολυ ακομα).

Αλλα θα φερεσαι οπως νιωθεις.

Κατι χανεις, κατι κερδιζεις.

Σειρα μου...

χτες πηγα σε μια γνωστη μου μετα απο τιτανιο καυγα με γκομενα. Αδιορθωτη κατασταση.

Την εκανα πολτο. Με εχει κανει κι αυτη. Εχουμε φτασει απο ερωτευμενοι στο ερωτα-μισος.

Εχουμε χωρισει πολλες φορες. Εχει μαστερ κυκλοθυμιας.

Ειναι και παντρεμενη. Βιος και πολιτεια. Δεν την παιρνω στα σοβαρα.

Απλως υπηρξε εντονη χημεια κι οχι επειδη τσιμπησα ανταγωνιστικα λογω γαμου.

Πηγα στην γνωστη μηπως γαμησω (αραια την τον χωνω) αλλα απο καθαρη ατυχια δεν γαμησα

λογω τριτου προσωπου που επισκεφτηκε τον χωρο. Αλλη στιγμη...ψυχρα πλεον!

Ετσι ειναι ο ανδρας, ας το παραδεχτουμε. Αν τον ενοχλεις, σε εχει χεσμενη.

Κοίτα το άβαταρ που έχω. Αυτό το ταττού το χω στο ατον αριστερό μου πύχη...Κάποτε έφτασα ΠΟΛΥ κοντά στον γάμο, αποδείχτηκε πως δεν την ήξερα και καλώς ή κακώς ήμουν και πολύ πιο "ρομαντικός" απ όσο έπρεπε με τις γυναίκες. Είναι λοιπόν ένα ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, και το κανα σε σημείο που να το βλέπω για να ΘΥΜΑΜΑΙ ότι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! (Έπιασε!)

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Άντρες υπάρχουν για όλες στο Αγαμιστάν

Και στα 35 με τις κωλάθρες γαμιούνται πολύ ευκολότερα απ'ότι ένας εμφανίσιμος άντρας
Εγώ από προσωπικές εμπειρίες έχω καταλάβει ότι για ΟΛΟΥΣ έχει η ζωή να προσφέρει έναν άνθρωπο-σύντροφο (άσχετα μετά αν θα χωρίσουν ή όχι ή αν θα περνάνε καλά). Για ΟΛΟΥΣ έχει η ζωή

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κοίτα το άβαταρ που έχω. Αυτό το ταττού το χω στο ατον αριστερό μου πύχη...Κάποτε έφτασα ΠΟΛΥ κοντά στον γάμο, αποδείχτηκε πως δεν την ήξερα και καλώς ή κακώς ήμουν και πολύ πιο "ρομαντικός" απ όσο έπρεπε με τις γυναίκες. Είνει λοιπόν ένα ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, και το κανα σε σημείο που να το βλέπω για να ΘΥΜΑΜΑΙ ότι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! (Έπιασε!)

Ναι μυστη μου, ξερω ηδη πως εισαι ευαισθητος με την καλη εννοια

και αρκετα δυναμικος για να μην επαναλαμβανεις τα λαθη σου.

Αυτο ειναι θετικο. Οπως θετικο ειναι και το οτι κι αυτες τις τσουζει που τρωνε πορτα

απο υπεροψια, ζηλια, τρελλα κτλ αλλα επειδη εδω μεσα δεν εχει γυναικεια φωνη

φαινονται και καλα δυνατες.

Η ιδεα σας ειναι. Αν εγω ας πουμε ηθελα να τερματισω την παντρεμενη

σε μια ωρα της ειχα προξενησει τεραστια ζημια.

Αλλα ο ανδρας το πολυ πολυ να κανει ρομπα μια γυναικα.

Δεν καταδεχεται να την λιωσει και οχι βεβαια απο συναισθημα.

Απλως δεν καταδεχεται...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ προσωπικα ολα αυτα για να τα συζητας με μελος οικογενειας....
Συγγνώμη, πριν λίγο δεν είπες ότι τα συζητάς με φίλους; Αν είναι προσωπικά τότε πώς τα συζητάς;

Και όσον αφορά τη φιλία, επανέρχομαι:
Αν φιλία είναι η στενή κοινωνική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα άτομα και που βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη, συμπάθεια και εκτίμηση, τότε, επαναλαμβάνω το ερώτημα, με ποιον τρόπο αποκλείεται ο συγγενής από τη φιλία; (ο επιστημονικός ορισμός από το φιλολογικό site greek-language).

Μήπως κάπου μπερδεύεσαι;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ρε δεν κουνας το κεφαλι σου λιγο?
Εχεις την καλυτερη ηλικια για να γαμησεις ό,τι κινειται και παραπονιεσαι?

Οσο για το "μυαλο που εχεις τωρα", δεν θα το σχολιασω.
Αν μπει κανένας Μουνοκωλαρακης και διαβάσει τις νέες μαλακίες του αστεριού μας,θα τον κάνει χώμα ξανά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν μπει κανένας Μουνοκωλαρακης και διαβάσει τις νέες μαλακίες του αστεριού μας,θα τον κάνει χώμα ξανά.
Μα αυτο εχει συμβει. Λειπει ο μουνοκωλαρακης και εχει παρει αερα ο φιλος μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγγνώμη, πριν λίγο δεν είπες ότι τα συζητάς με φίλους; Αν είναι προσωπικά τότε πώς τα συζητάς;

Αν φιλία είναι η στενή κοινωνική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα άτομα και που βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη, συμπάθεια και εκτίμηση, τότε, επαναλαμβάνω το ερώτημα, με ποιον τρόπο αποκλείεται ο συγγενής από τη φιλία; (ο επιστημονικός ορισμός από το φιλολογικό site greek-language).

Μήπως κάπου μπερδεύεσαι;
Αν μου επιτρεπεις, κι εγω συμφωνω οτι δεν ειναι θεματα αυτα να συζητωνται μεταξυ μελων οικογενειας.
Ειναι αλλος ο ρολος του φιλου και αλλος του αδελφου.
Γνωμη μου παντα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Μα αυτο εχει συμβει. Λειπει ο μουνοκωλαρακης και εχει παρει αερα ο φιλος μας.
Και προφανώς ο Σαντ Μαν αν το καλοσκεφτείς,μισεί τον Μουνοκωλαράκη επειδή τον ξεφτιλίζει συνέχεια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297

Μήπως κάπου μπερδεύεσαι;
"Προσωπικα " περιλαμβανει ΚΑΙ σεξουαλικα.
Μια τετοια παρανοηση συμβαινει σε διαλυμμενες οικογενειες η σε οσες ειχαν βιωματα μετεγκαταστασεων η πολλων ατυχων συμβαντων ( γενικα μιλωντας).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
όλοι έχουμε εμπειρία πίπα με χοντρή, αν έχει και ωραίο πρόσωπο είναι μούρλια η φάση σαν να γάμησες γκόμενα 10άρι.
Στην πίπα όμως συμμετέχει μόνο το πουλί σου και προαιρετικά η όραση. Αν πρέπει να αγγίξεις με τα χέρια σου πατσάδες και γεροντικές ζάρες, καληνύχτα στύση.
σε χοντρη ουτε κατουρημα

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
"Προσωπικα " περιλαμβανει ΚΑΙ σεξουαλικα.
Μια τετοια παρανοηση συμβαινει σε διαλυμμενες οικογενειες η σε οσες ειχαν βιωματα μετεγκαταστασεων η πολλων ατυχων συμβαντων ( γενικα μιλωντας).
Τέλεια!
Άρα λοιπόν συμφωνούμε σε όλα :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom