θα σας πω για εμένα και την αδερφή μου...
Εμένα η μάνα μου:
Να βρεις ένα κορίτσι καλό, να μην κοιτάει μόνο την τσέπη, να σ αγαπάει, να μην πιάνεσαι μαλάκας η γυναίκα κοιτάει τον άντρα να τον "βάζει από κάτω". Αν δεν σου κάθεται στο κρεββάτι να της το λες, να το διεκδικείς αυτό που θες! κτλ...
Αν δεν μου φαίρεται καλά η όποια κοπέλα, είναι κακιά, αχάριστη, "δεν κάνει" και..."α την παλιοπουτάνα που στενοχωρεί το παιδί μου"
Πάμε πάλι η ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ στην αδερφή μου...
Να βρεις ένα καλό παιδί από σπίτι, να μην είναι κανας χαμένος, να χει καλή δουλειά αλλιώς τι μέλλον να χετε μαζί! Να σ έχει σαν πριγκίπησσα, να σε σέβεται! Τσιμπούκια κώλο κτλ τα κάνουν οι πουτάνες, μακριά από τέτοιους αλήτες που σε βλέπουν ως κρέας! Να του εμπνέεις ΣΕΒΑΣΜΟ, αλλιώς πως θα σε πάρει σοβαρά να σε παντευτεί κτλ...
ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...
εμένα και την αδερφή μου/επί της ουσίας άτομα του άλλου φύλλου να προσπαθούν ο ένας να "σαγηνεύσουν"/"επιβληθούν"/έρθουν σε ουσιαστική επικοινωνία-σχέση ο ένας με τον άλλον!
?
Εχω 9 χρόνια διαφορά με την αδερφή μου, ο πατέρας δούλευε ΠΟΛΥ, έκανα και χρέη πατέρα, είναι 28 και τα τελευταία χρόνια ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Η Ελληνίδα είναι σαν κάποιου είδους παράσιτο που σκάει από το αβγό για να τραφεί από το αρσενικό! Την βλέπω και λέω από μέσα μου: να χε καρτούλα αλλαγής θα την είχα αλλάξει! Μιλάμε και χτες στο τραπέζι ΠΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ επειδή λίγο τσαντίστηκε με τον πατέρα (νταξ οκ έχει κάνει μαλακίες)! Δεν το ανέχτηκα, το τραπέζι ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ, την ξέχεσα και με ξυνίλα έκανε "πίσω"! Βλέπετε, δεν είμαι οι μαλάκες που τους κάνει ότι θέλει στη δουλειά (πάει κάργα για καριέρα) ούτε ο μαλάκας που έχει και τον κάνει (σχεδόν) ότι θέλει