Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Εχω ιατρικα μειωμενη οσφρηση οποτε δε ξερωΔε βρωμανε οι χοντρες?
Εχω ιατρικα μειωμενη οσφρηση οποτε δε ξερωΔε βρωμανε οι χοντρες?
Αν σου κάτσει όμως χοντρή ξεπέτα τρως μεγάλη ήττα.ειναι παλιος νομος του σεξ.
σαν τις εντολες του Μωυση ενα πραγμα
ακολουθω το νομο του Ποτσου. Αν με φτιαξει η αλλη την παιρνω.Αν σου κάτσει όμως χοντρή ξεπέτα τρως μεγάλη ήττα.
Μεταξύ μας τις πιο πολλές αποφάσεις στο σεξ αυτός τις παίρνει.ακολουθω το νομο του Ποτσου. Αν με φτιαξει η αλλη την παιρνω.
Η πρωτη που ανεφερα με ειχε φτιαξει πριν παμε καν κρεβατι, οποτε ηταν αποφαση του Ποτσου που θα ελεγε και ο ΚΜΑΝιος ο Β ο Πολιορκητης του Κιεβου
Οι χοντρές είναι hard workers αλλά αν ρίξεις τα στάνταρ σου και γαμάς χοντρές, είναι σίγουρο ότι θα το συνεχίσεις μια ζωή και θα καταλήξεις παντρεμένος με ένα ημίμπαζο.Μια απο τις καλυτερες πιπες που μου κανανε ηταν απο χοντρη. Η πιο ασχημη γκομενα που ειχα παρει, ξεπετα ηταν, τον εβαλε στο στομα και τον κατασπαραξε.
Και στα στριπτιτζαδικα εχει χοντρουλες που μεχρι και το πραγμα τους σε αφηνουν να πιασεις στο χορο του δεκαρικου.
Απο τοτε δεν υποτιμησα ξανα τις χοντρες. αν και μονο με αλλη μια χοντρη πηγα (επισης ξεπετα)
Σε αυτο εχεις δικιο ειναι να μη σου γινει συνηθεια.Δεν εκανα ποτε σχεσιδιο η σχεση με χοντρη μονο 2 ξεπετες.Οι χοντρές είναι hard workers αλλά αν ρίξεις τα στάνταρ σου και γαμάς χοντρές, είναι σίγουρο ότι θα το συνεχίσεις μια ζωή και θα καταλήξεις παντρεμένος με ένα ημίμπαζο.
Αν μιλάμε για θεαματικές αλλαγές σε χοντρές είναι λίγο δύσκολο γιατί κάνουν ραγάδες, το βυζί και ο κώλος μετά θα κρεμάσουν, φαίνονται αυτά. Εκτός αν είναι αυτό που λες σφιχτή χοντρή, νταρντανοχοντρή στα 20 και το σώμα της έχει προδιαγραφές ή γυμνάζεται. Τότε μπορεί από 4άρι-5άρι να φτάσει 7άρι με σκληρή προσπάθεια. Και εδώ που τα λέμε ποια θα το κάνει από αυτές τώρα; Αφού τρώνε σαν ζώα, παραγγέλνουν σουβλάκια κάθε μέραΣε αυτο εχεις δικιο ειναι να μη σου γινει συνηθεια.Δεν εκανα ποτε σχεσιδιο η σχεση με χοντρη μονο 2 ξεπετες.
Βεβαια ηταν μια χοντρουλα που μου την επεφτε οταν ημουν πιτσιρικας και την εκλασα.
Μια μερα, χρονια μετα, ηρθε μια ξανθια μουναρα να με χαιρετησει. Λεω μαλακα ποια ειναι αυτη, μου λεει η Λουκια ειμαι. Επαθα σοκ. Και αλλες χοντρες εχουν χασει βεβαια, αλλα ειναι λοττο.
Δεν την ειδα γυμνη, αλλα ειδα μια γκομενα με αλλο μαλλι τελειως (ειχε μια μαλακια μαλλι) και φαινοταν πολυ αδυνατη.Αν μιλάμε για θεαματικές αλλαγές σε χοντρές είναι λίγο δύσκολο γιατί κάνουν ραγάδες, το βυζί και ο κώλος μετά θα κρεμάσουν, φαίνονται αυτά. Εκτός αν είναι αυτό που λες σφιχτή χοντρή, νταρντανοχοντρή στα 20 και το σώμα της έχει προδιαγραφές ή γυμνάζεται. Τότε μπορεί από 4άρι-5άρι να φτάσει 7άρι με σκληρή προσπάθεια.
Ξανθά σχεδόν πλατινε μαλλιά, γαλανά ματιά και πολύ μεγαλύτερα βυζια.θα ήθελα να μου πεις τι ελκυστικό είχε για έναν 32χρονο η 58χρονη που σε έκανε να βάζεις το πουλί σου την ίδια στιγμή που είχες τις άλλες δύο επιλογές.
τα ελαφια τα ρωσικα τυπε.οτι και να λενε για τις χοντρες τυποι
οτι και καλα κανουν γαματες πιπες βγαζουν καυλα στο γαμησι κλπ κλπ
δεν θα το μαθω ποτε
αν δεν ειναι η αλλη κοκαλο δεν γυρναω να την κοιταξω
γουστα ειναι αυτα εμενα μου αρεσουν τα κοκαλα
Διαφωνώ εκ πείρας. Απλά αντί να γαμας 2 γκόμενές το χρόνο και 3 μήνες να παίζεις το πουλί σου. Γαμας και μια χοντρή, δεν είναι κακό. Έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και με χοντρές και με λεπτές και τελικά παντρεύτηκα λεπτή. 47 κιλά ήταν η γυναίκα μου όταν ζήτησα διαζύγιο, τρομαζα μην το πάει προς νευρική ανορεξία γιατί και παλιότερα είχε περάσει τέτοια φάση.Οι χοντρές είναι hard workers αλλά αν ρίξεις τα στάνταρ σου και γαμάς χοντρές, είναι σίγουρο ότι θα το συνεχίσεις μια ζωή και θα καταλήξεις παντρεμένος με ένα ημίμπαζο.
ετσιτα ελαφια τα ρωσικα τυπε.
Ναμπερ ουαν
Στο παρελθόν με μια που κάναμε παρέα τον έδωσα κι εγώ πίπα αλλά ήμουν ντίρλα ξημερώματα και είχα τρελές καύλες. Είχε προσωπάρα-βυζάρες-ματάρες. Τρελό bait, αντιστάθηκε ο πούτσος τελευταία στιγμή να μπει στους πατσάδες.Δεν την ειδα γυμνη, αλλα ειδα μια γκομενα με αλλο μαλλι τελειως (ειχε μια μαλακια μαλλι) και φαινοταν πολυ αδυνατη.
Για τις ραγαδες, ισχυει το εχω δει σε αλλη που ελεγε οτι ηταν καποτε χοντρη (δε ξερω πως ηταν)
ενταξει, κλαιν, ουτε εμεις ειμαστε τελειοι.
Αλλα αναφορικα με το τι γαμουσα στα 20 κατι μου σε σχεση με τα 30 κατι μου, ανεβηκα επιπεδο
Αυτη τη συμβουλη δινω στους νεους, να πηγαινουν σε σπιτακια, η εστω να γαμανε (χωρις σχεση) μετριες οταν ειναι πιτσιρικαδες. Αλλιως μενουν χουγια
Βρωμανε γιατι ιδρωνουν σαν μοσχαρια αν δεν κανουν και καθημερινα μπανιο γαμησε τα.Δε βρωμανε οι χοντρες?
Έλεος......Γαμας και μια χοντρή, δεν είναι κακό.
μηπως εισαι ρατσιστης?Έλεος......
Όχι...Για τον Νικ το λέω που προτρέπει κόσμο σε σαβουρογαμίαση (Επειδή το κάνει κι ο ίδιος)μηπως εισαι ρατσιστης?