Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

KGS_Dive

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, να σας πω και 'γω τη δικιά μου εμπειρία!
Η κοπελιά γειτόνισσα, υγειονομικό προσωπικό και η όλη φάση ξεκίνησε με τα κλασσικά της σπουδαιότητας του επαγγέλματος που ασκεί (το οποίο ισχύει).
Μετά από 1-2 ραντεβού ορμήσαμε στο ψαχνό, όπου τη πρώτη φορά είχε δυνατό αγώνα, πρώτα στο δικό της το τερέν (μέχρι τελικής σταγόνας) και έπειτα έφοδο με το δικό μου μέσο, μέχρι που φωνάξαμε πάτερ για εξορκισμό.
Από τότε όμως ξεκίνησε ένα πρήξιμο τηλεφωνημάτων- μηνυμάτων, όπου πολλά από αυτά περιείχαν φωτογραφίες από το νεογέννητο μωρό της φίλης της και ατάκες του στυλ "πόσο ωραία είναι τα μωρά" και "μου λένε ότι θα γίνω υπέροχη μητέρα".
Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει...
Δυστυχώς όμως, αγαπητοί συμπουρδελιάριδες η κατάσταση από τότε είχε ξεφύγει και όποτε βρισκόμασταν δεν επαίζε καθόλου σεξ, όσο και αν της έβγαζα τα ρούχα (τα ξανασήκωνε) και όσο ντούρασελ ήμουν. Μόνο φιλάκια και ανόητες κουβεντούλες που οδηγούσαν σε εκνευρισμό. Μέχρι που τις τα πέταξα μια μέρα αλλά είπε τη κλασσική μαλακίαότι πονάει το κεφάλι της. (το δικό μου πως πονάει όμως)
Τι κάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις; Άντε γεια αν συνεχιστεί η όλη φάση και κοιτάμε το τουρισμό;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε γεια χθες κωστα,
ας παρει σκυλο,
ή ας τα πρηξει στον επομενο,
αφου την αυτωσες ή αξια της ηδη εχει πεσει 10 φορες κατω, δεν εχεις λογο να ανεχεσαι τις ιδιοτροπιες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αντε γεια χθες κωστα,
ας παρει σκυλο,
ή ας τα πρηξει στον επομενο,
αφου την αυτωσες ή αξια της ηδη εχει πεσει 10 φορες κατω, δεν εχεις λογο να ανεχεσαι τις ιδιοτροπιες
υπαρχει και η αγαπη κυριε ο ερωτας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υπαρχει και η αγαπη κυριε ο ερωτας
μεχρι τις 50 φορες γκρινια-σπασιμο ορχεων-παρανοϊκες συμπεριφορες.

αν τις κανει σε 50 χρονια περνας μαζι της 50 χρονια

αν τις κανει σε 50 μερες αντεχεις 50 μερες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μεχρι τις 100 φορες γκρινια-σπασιμο ορχεων-παρανοϊκες συμπεριφορες.

αν τις κανει σε 50 χρονια περνας μαζι της 50 χρονια

αν τις κανει σε 100 μερες αντεχεις 100 μερες
αρα βρισκεις καποια να ταιριαζεται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα βρισκεις καποια να ταιριαζεται
ναι.

εχω βρει μια για 7 χρονια
μια αλλη για 5
μια αλλη για 7 παλι.

καποιες εκαναν ρεκορ και σε μια βδομαδα ή μια μερα με επεισαν οτι δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω .

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ναι.

εχω βρει μια για 7 χρονια
μια αλλη για 5
μια αλλη για 7 παλι.

καποιες εκαναν ρεκορ και σε μια βδομαδα ή μια μερα με επεισαν οτι δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω .
ε καποια στιγμη θα βρεις καποια για παραπανω

υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες και βλεπετε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε καποια στιγμη θα βρεις καποια για παραπανω

υποχωρησεις και απο τις δυο πλευρες και βλεπετε
παλια στο τεξας.

για την ακριβεια παλια μεχρι τα 1980.

που δουλευαν και ηταν κουρασμενοι για να τσακωνονται.

τωρα σου ερχεται η αλλη γεματη ενεργεια γιατι ξυνεται στην δουλεια της και σου λεει θα εκτονοθω πανω σε εσενα, οπως εκτονωνονταν η μανα μου βαροντας τα ζυμαρια στον φουρνο ή γιαγια μου βαροντας την τσαπα στο χωραφι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τα κοριτσια τα νεα αν ειναι ωριμα ειναι και σωστα πιστευω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Η κοπελιά γειτόνισσα, υγειονομικό προσωπικό και η όλη φάση ξεκίνησε με τα κλασσικά της σπουδαιότητας του επαγγέλματος που ασκεί (το οποίο ισχύει).
Μετά από 1-2 ραντεβού ορμήσαμε στο ψαχνό, όπου τη πρώτη φορά είχε δυνατό αγώνα, πρώτα στο δικό της το τερέν (μέχρι τελικής σταγόνας) και έπειτα έφοδο με το δικό μου μέσο, μέχρι που φωνάξαμε πάτερ για εξορκισμό.
Από τότε όμως ξεκίνησε ένα πρήξιμο τηλεφωνημάτων- μηνυμάτων, όπου πολλά από αυτά περιείχαν φωτογραφίες από το νεογέννητο μωρό της φίλης της και ατάκες του στυλ "πόσο ωραία είναι τα μωρά" και "μου λένε ότι θα γίνω υπέροχη μητέρα".
Δυστυχώς όμως, αγαπητοί συμπουρδελιάριδες η κατάσταση από τότε είχε ξεφύγει και όποτε βρισκόμασταν δεν επαίζε καθόλου σεξ, όσο και αν της έβγαζα τα ρούχα (τα ξανασήκωνε) και όσο ντούρασελ ήμουν. Μόνο φιλάκια και ανόητες κουβεντούλες που οδηγούσαν σε εκνευρισμό. Μέχρι που τις τα πέταξα μια μέρα αλλά είπε τη κλασσική μαλακίαότι πονάει το κεφάλι της. (το δικό μου πως πονάει όμως)
Τι κάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις; Άντε γεια αν συνεχιστεί η όλη φάση και κοιτάμε το τουρισμό;
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν καταλαβαίνεις τα δίχτυα που σου έριξε. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στο κρεββάτι, για να σε δελεάσει. Οι παλιές θα έλεγαν πως προσπάθησε να σε τυλίξει. Στη συνέχεια σου έκοψε το σεξ , και σου δείχνει μωρά, για να κάνεις τη σύνδεση πας αν την παντρευτείς, θα έχεις τρελά γαμήσια, θα την γκαστρώσεις, θα κάνετε παιδάκια και θα ζήσετε εσείς καλά, όπως στα παραμύθια. Αμ δε. Σου δείχνει τα πραγματικά της χρώματα από την αρχή, για να γαμήσεις θα δεσμευτείς κι αν την πατήσεις, μάλλον θα σε έχει στη Δίαιτα. Εσύ αποφασίζεις όμως, ανέχεσαι αυτή την κατάσταση;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω λεω να την παντρευτει να κανει και παιδια

να μας και ηλικια του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω λεω να την παντρευτει να κανει και παιδια

να μας και ηλικια του
καλα εσυ γελαγες οταν σου ειπα οτι τα 4 εκατομμυρια που σε καιρο κομμουνιστικης ΕΙΡΗΝΗΣ πεθαναν απο πεινα στην ουκρανια σε μολις 3 χρονια (1931-1934)

ειναι περισσοτερα απο τα 1-2 εκατομμυρια που σε καιρο ΠΟΛΕΜΟΥ πεθαναν στο αφγανισταν σε 9 χρονια.(1979-1989)

οι εκτιμησεις σου δεν ειναι σταθμισμενες λογικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μη γελας πουσυ για εκατομμυρια νεκρους μιλαμε , να ντρεπεσαι για τα πολλα περισσοτερα θυματα του κουμμουνισμου

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ναι, γιατί οι γυναίκες προσαρμόζονται στην κουλτούρα που κυριαρχεί. Οι Ιρανές τη δεκαετία του 1960 ντύνονταν όπως οι Αμερικάνες, και αν και στην αρχή αντέδρασαν στο Τσαντόρ, σήμερα το φοράνε μια χαρά.

068_AA_28072020_130968_2.jpg

νεοταξίτισσα-ξεζουμίστρα των κόπων του άντρα της
στέλνει κωλοδάχτυλο στον κ.Μπρόκολο :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μ αρεσει αυτη η γυναικα καμια δεκαετια την παρακολουθω και

καλα να παθει ο ντεπ μαλακιες εκανε πολλες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
068_AA_28072020_130968_2.jpg

νεοταξίτισσα-ξεζουμίστρα των κόπων του άντρα της
στέλνει κωλοδάχτυλο στον κ.Μπρόκολο :confused:
μα δεν στέλνει η Άμπερ Σμιθ κωλοδάχτυλο στον Μπόκολο. Στο πρόσωπό της η μέση γυναίκα της Δύσης στέλνει κωλοδάχτυλο στους άντρες της Δύσης και τους λέει κατάμουτρα ........θα κάνω ότι γουστάρω και θα την γλυτώνω. Αρκεί να μακιγιαριστώ, να βάλω τη φωτογραφία στα Social Media και να ισχυριστώ με δάκρυα στα μάτια πως με δέρνουν και ΟΛΟΙ θα με πιστέψουν

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν βγει μια γυναικα αυριο και πει την βιασες/βαρεσες, εχεις τελειωσει.

Καποιες, ψυχικα αρρωστες θα το κανουν αυτο. Λενε καποιοι, μαλακα ντεπ τι την ηθελες 20 χρονια νεωτερη.

σαν να λεμε σε καποιον, εχεις ακριβος αμαξι στο κλεψανε, φταις που πηρες ακριβο αμαξι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Μια απαντηση υπαρχει (την δινεις σοβαρα και κοιτωντας αλλου γιατι θελουμε να σε περασει ενοχο):

"ρε κουκλα μου, εμεις οι ανδρες ειμαστε πολυ πιο αρρωστακια στο σεξ
και καθε μερα παλευουμε με την φυση μας, να μην σας απατησουμε.
Απο κει να καταλαβεις το ποσο μετρας. Ειμαι περηφανο πιστο αρσενικο.
Θελω να συνεχισω να σου ειμαι πιστος αλλα τελευταια δεν σε βλεπω θερμη
κι εχω σηκωμαρες. Τι να κανω; για πες..."

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom