Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (10 μέλη και 60 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Για να πω πλήρη την αλήθεια, αγνούσα οτι επρόκειτο για την περιοχή της Αργυρούπολης, και νόμιζα πως αναφέρεται σε παράδρομο της οδού Φυλής.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας στο ότι κάνει λίγο περίεργο, αλλά μέχρι στιγμής, ο κ. Λακης δεν έχει δώσει τέοιο δικαίωμα.
εάν αναλογιστούμε τις αβάσιμες κατηγορίες προς τον κύριο μπράμπους και τις αβάσιμες κατηγορίες προς τον κύριο μπαρόκ και τις αβάσιμες κατηγορίες σε άλλους που δεν δύναμαι αυτή τη στιγμή να μνημονεύσω, σε σύγκριση με τις ΒΑΣΙΜΕΣ τεκμηριωμένες και φωτογραφικά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ πέραν αμφιβολίας,

με ασφάλεια καταλήγουμε ότι έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα.
και καθώς αλλοίωσε εξέχως ύποπτα τα πειστήρια για να υποστηρίξει ψευδώς και να αποκρύψει την πραγματικότητα

καταλήγουμε ότι ΕΔΩΣΕ δικαίωμα ότι τον παίρνει, απέτυχε να επιχειρηματολογήσει, συμπέρασμα ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας στο ότι κάνει λίγο περίεργο, αλλά μέχρι στιγμής, ο κ. Λακης δεν έχει δώσει τέοιο δικαίωμα.
Καλά κι οι Ξηροί, πριν χαλάσει το ξυπνητήρι του Σάββα, παπαδοπαίδια ήταν και άνθρωποι της εκκλησίας. :confused:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για να πω πλήρη την αλήθεια, αγνούσα οτι επρόκειτο για την περιοχή της Αργυρούπολης, και νόμιζα πως αναφέρεται σε παράδρομο της οδού Φυλής.

Δεν ξέρω εσείς .... αλλά φαντάζομαι έχετε ακούσει από πολλούς .... ότι πέρναγαν από διάφορα μαγαζιά ... μέχρι να καταλήξουν .
Για την τοποθεσία της αργυρούπολης και γενικά τη λεωφόρο βουλιαγμένης, ήταν ακριβώς πάνω στη λεωφόρο βουλιαγμένης ....
και αν θυμάστε ... ως παλιός .... επιστρέφοντας στην αθήνα από διασκέδαση στα ΝΠ, τότε, ειδικά τότε που η παραλιακή ήταν αργή,
η βουλιαγμένης θεωρείτο γρήγορος δρόμος.
Τι πιο λογικό , χάραμα, γυρνόντας από διασκέδαση κάποιος, να περάσει τσάρκα από τα μαγαζιά της βουλιαγμένης .
Αυτά μάλιστα που ήταν δεξιά , πηγαίνοντας προς τας αθήνας, ήταν βολικότερα !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
εάν αναλογιστούμε τις αβάσιμες κατηγορίες προς τον κύριο μπράμπους και τις αβάσιμες κατηγορίες προς τον κύριο μπαρόκ και τις αβάσιμες κατηγορίες σε άλλους που δεν δύναμαι αυτή τη στιγμή να μνημονεύσω, σε σύγκριση με τις ΒΑΣΙΜΕΣ τεκμηριωμένες και φωτογραφικά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ πέραν αμφιβολίας,

και καθώς αλλοίωσε εξέχως ύποπτα τα πειστήρια για να υποστηρίξει ψευδώς και να αποκρύψει την πραγματικότητα

καταλήγουμε ότι ΕΔΩΣΕ δικαίωμα ότι τον παίρνει, απέτυχε να επιχειρηματολογήσει, συμπέρασμα ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Δείτε,

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι την μέθοδο της αντιμετώπισης μιας συκοφαντικής συμπεριφοράς, με την ίδια συκοφαντική συμπεριφορά.

Παρά τούτο όμως, παραδέχομαι πως ο κ. Λάκης συκοφάντησε τους άλλους έχοντας πολύ πιο αδύναμα, καθώς και αβάσιμα επιχειρήματα, οπότε θα έπρεπε και να αναμένει τουλάχιστον τα αντίποινα.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756

Εντελως φιλικά , ουτε θελω να στην πω ουτε θελω να υποστηρίξω Λακη , ουτε κανεναν.

Το, ας το πουμε εν συντομία, προβλημα ειναι :
-Οτι τον παιρνει ?
-Οτι τον παιρνει και δεν το λεει ?
-Οτι τον παιρνει και την λεει σε αλλους που τον παιρνουν αλλα αυτος δεν λεει οτι τον παιρνει ?
-Οτι τον παιρνει αλλα παριστάνει οτι δεν τον παίρνει ?
-Οτι προσπαθεί να διαβάλλει αυτους που υποστηριζουν οτι τον παιρνει ?
-Οτι εδωσε δικαιωμα και τωρα το παιζει τραλαλακης ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Δεν ξέρω εσείς .... αλλά φαντάζομαι έχετε ακούσει από πολλούς .... ότι πέρναγαν από διάφορα μαγαζιά ... μέχρι να καταλήξουν .
Για την τοποθεσία της αργυρούπολης και γενικά τη λεωφόρο βουλιαγμένης, ήταν ακριβώς πάνω στη λεωφόρο βουλιαγμένης ....
και αν θυμάστε ... ως παλιός .... επιστρέφοντας στην αθήνα από διασκέδαση στα ΝΠ, τότε, ειδικά τότε που η παραλιακή ήταν αργή,
η βουλιαγμένης θεωρείτο γρήγορος δρόμος.
Τι πιο λογικό , χάραμα, γυρνόντας από διασκέδαση κάποιος, να περάσει τσάρκα από τα μαγαζιά της βουλιαγμένης .
Αυτά μάλιστα που ήταν δεξιά , πηγαίνοντας προς τας αθήνας, ήταν βολικότερα !

Να σας πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι και πολλά από Βουλιαγμένης, γιατί εκείνη την εποχή το ενδιαφέρον μου είχε στραφέι στις σωληνοκόρες και ανεβοκατεβαινα, άλλη λεωφόρο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εντελως φιλικά , ουτε θελω να στην πω ουτε θελω να υποστηρίξω Λακη , ουτε κανεναν.

-Οτι τον παιρνει ?
-Οτι τον παιρνει και την λεει σε αλλους που τον παιρνουν αλλα αυτος δεν λεει οτι τον παιρνει ?
όλα αυτά και άλλα τόσα.

Τα υπόλοιπα αύριο πρώτα ο θεός, χαιρετώ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Να σας πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι και πολλά από Βουλιαγμένης, γιατί εκείνη την εποχή το ενδιαφέρον μου είχε στραφέι στις σωληνοκόρες και ανεβοκατεβαινα, άλλη λεωφόρο.

Δεκτό . Το ότι η λεωφόρος βουλιαγμένης όμως, ήταν η συνήθης επιλογή επιστροφής από παραλιακή ... που ειδικά τα καλοκαίρια γινόταν χαμός,
εφόσον είσασταν και είστε κάτοικος αττικής, δεν το αμφισβητείτε !

Τίποτε περίεργο για κάποιον , επιστρέφοντας από βουλιαγμένης, να περάσει από μαγαζί που ήταν πάνω στη λεωφόρο !
Και σε σημείο που επέτρεπε στάθμευση τετράτροχου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Δεκτό . Το ότι η λεωφόρος βουλιαγμένης όμως, ήταν η συνήθης επιλογή επιστροφής από παραλιακή ... που ειδικά τα καλοκαίρια γινόταν χαμός,
εφόσον είσασταν και είστε κάτοικος αττικής, δεν το αμφισβητείτε !

Τίποτε περίεργο για κάποιον , επιστρέφοντας από βουλιαγμένης, να περάσει από μαγαζί που ήταν πάνω στη λεωφόρο !
Και σε σημείο που επέτρεπε στάθμευση τετράτροχου.

Όχι. Δεν το αμφισβητώ.

Τουναντίον έχω ακούσει και άλλους να αναφέρουν για ναγνωριστικές στην Βουλιαγμένης, μετά από βαριά οινοποσία.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467

Άντε!!!

Να πηγαίνω κι εγώ, γιατί σε λίγο θα περάσει η βραδυνή νοσοκόμα, προκειμένου να μου αλλάξει τον ουροσυλλέκτη, και αν δεν με βρεί στο κρεβάτι, θα χαλάσει πάλι τον κόσμο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Βλέπεις τι σου λέω ;;; Για μια λάθοπς έκφραση ..... έχουν γράψει 100Κ posts !!
Και θα γράψουν τις ... χιλιαπλάσιες στο μέλλον !
Μήπως ...σε βάζω στο σωστό δρόμο ;;; Να σκεφτείς να ... διαγραφτείς κι εσύ ;;;;;;;;
Ρε μαλάκα Λάκη, αν έσπασες ΠΑΛΙ και θέλεις να πας στην ευχή του Θεού, τι μας πρήζεις τα ούμπαλα; Στο καλό και από το πεζοδρόμιο, έχει πολλά ναυάγια ακόμα να παίξουμε.

Εγώ που.....έχω γράψει εκατομμύρια ποστ για σένα, αν σε επαίρνα στα σοβαρά οτι είμαι ο αβράμης και πηγαίνω στα τσοντοσινεμά τι έπρεπε να κάνω, να γυρίσω την πούτσα μου και να τη βάλω στον κώλο μου; Στο καλό και από το πεζοδρόμιο, θα σε ξεχάσουμε σε 5 λεπτά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Ρε μαλάκα Λάκη, αν έσπασες ΠΑΛΙ και θέλεις να πας στην ευχή του Θεού, τι μας πρήζεις τα ούμπαλα; Στο καλό και από το πεζοδρόμιο, έχει πολλά ναυάγια ακόμα να παίξουμε.

Εγώ που.....έχω γράψει εκατομμύρια ποστ για σένα, αν σε επαίρνα στα σοβαρά οτι είμαι ο αβράμης και πηγαίνω στα τσοντοσινεμά τι έπρεπε να κάνω, να γυρίσω την πούτσα μου και να τη βάλω στον κώλο μου; Στο καλό και από το πεζοδρόμιο, θα σε ξεχάσουμε σε 5 λεπτά.
Χονδρόν... :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Αυτό το άφηναν οι mods. Ωστόσο όταν ξεκίνησε το βρίσιμο , έβριζαν όλοι . Μπαν δεν έγινε κανένας για το λόγο αυτό .
Επαναλαμβάνω το βρίσιμο , είναι λίγες λέξεις ! Τις προσπερνάς εύκολα.
Ειλκρινά , σε χαλάει να σε βρίζει κάποιος γραπτώς πίσω από μια οθόνη ;;;; Αν όμως ανταλλάζεις posts για χαβαλέ, με άλλους που κάνουν χαβαλέ και αυτοί στο ενδιάμεσο γράφουν .... κείμενα 1000πλασιων διαστασεων απο το χαβαλε ..... γίνεται άσχημο , βαρετό , μαλακία, σκατά.
Σαν ντουβάρι ελληνικού πανεπιστημίου γίνεται !
Το ίδιο ισχύει όταν γράφεις ΨΕΥΔΩΣ σε ένα εκατομμύριο ποστ για τον άλλο οτι είναι πρώην μέλος και συχνάζει σε σινεμά που προβάλουν αισθησιακές ταινίες; Αυτό είναι βρίσιμο που το προσπερνάς ή ποστ για χαβαλέ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506

-Οτι τον παιρνει ?
Ή όλα αυτά μαζί; Ιδου η απορία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.274
Πόντοι
5.506
Όχι. Δεν το αμφισβητώ.

Τουναντίον έχω ακούσει και άλλους να αναφέρουν για ναγνωριστικές στην Βουλιαγμένης, μετά από βαριά οινοποσία.
Ε, μετά από βαριά οινοποσία μπορεί κάποιος να τον πάρει πάνω στην τρέλα του και μετά να του μείνει το κουσούρι. Και μετά να πηγαίνει και χωρίς να έχει πιεί.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Ε, μετά από βαριά οινοποσία μπορεί κάποιος να τον πάρει πάνω στην τρέλα του και μετά να του μείνει το κουσούρι. Και μετά να πηγαίνει και χωρίς να έχει πιεί.

Λέτε να τον πήρε κατά λάθος, και μετα να γλυκάθηκε; :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Δεν ξέρω, δε γράφω περισσότερα γιατί θα αρχίσει να κλαίει και δε μ αρέσουν αυτά. :tooth: :tooth: :tooth:

Μπά...

Ζήτησε διαγραφή, και ο κ. Λάκης τα σέβεται αυτά.

Δεν θα ξαναμπεί ως Φυλακόβιος, και σε κάνα μήνα θα κάνει άλλο προφίλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom